Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η Ευρωπαϊκή Σας Ένωση δεν δίνει δεκάρα για σας, ζήσετε ή πεθάνετε...



Ότι και αν τελικά γίνει, είτε πάμε σε 3ο μνημόνιο που θα μας οδηγήσει στον οικονομικό στραγγαλισμό και την πτώχευση, είτε oι 28 "Εταίροι και Εταίρες" αποφασίσουν ομόφωνα το GREXIT, ένα είναι σίγουρο...

Η Ευρωπαϊκής Σας Ένωση καμία σχέση δεν έχει με όσα επικαλείστε περί Δημοκρατίας, Δυτικού Πολιτισμού, Αλληλεγγύης και λοιπών εύηχων, θετικά φορτισμένων εννοιών. Είναι ένωση συμφέροντος, ένωση τραπεζιτών και μεγαλοεπιχειρηματιών, πίσω από "και καλά" ισχυρά κράτη που επιβάλλονταισε αδύναμα. Μόνος σκοπός, το κέρδος.

  

Είναι ένωση που δεν διστάζει να κάνεις πολέμους, όπως στο Κόσοβο, που δεν διστάζει να διαιρέσει χώρες, όπως στην Ουκρανία, που δεν διστάζει να εξαθλιώσει χώρες, όπως η Ελλάδα, που ψευδεπίγραφα θα επικαλείται τις αξίες της (αστικής) δημοκρατίας στο μέτρο και το βαθμό που θα την εξυπηρετούν, ενώ εθνικές εκλογές ή δημοψηφίσματα που δεν είναι της αρεσκείας της θα τα τιμωρεί με περισσότερη αδιαλλαξία.

Πολλοί μεγαλοπροφέσορες εδώ μέσα είμαι σίγουρος ότι έχετε αντίθετη άποψη και κυρίως, ανάλογα με το που είναι τα συμφέροντά σας, διαφορετική ερμηνεία περί κακών Ελλήνων και καλών Ευρωπαίων που θέλουν το καλό μας, αλλά ο αληταράς ο Τσίπρας, αυτό το κωλόπαιδο, δεν τους αφήνει να μας σώσουν, όπως έκαναν 5 χρόνια τώρα με τον Παπανδρέου, το Σαμαρά και τον Βενιζέλο.

Δεν με νοιάζει, είμαι αδιάλλακτος, αντιδημοκράτης, αμαθής και δεν σέβομαι την άποψη του άλλου. Και έχω και άλλα κουσούρια πολλά, που ευτυχώς τα ανέχονται οι οικείοι μου και δεν είμαι μόνος σ' αυτό τον κόσμο.

Η Ευρωπαϊκή Σας Ένωση είναι μια φούσκα, μια αυταπάτη πολυτελείας που σας πήρε από τα Βαλκάνια και σας μπαστάκωσε στα Λονδίνα και τα Παρίσια.

Η Ευρωπαϊκή Σας Ένωση, επιλέγει να σας χρεοκοπήσει από το να σας κουρέψει το χρέος για να ανασάνετε.

Η Ευρωπαϊκή Σας Ένωση σας εκδικείται...

Η Ευρωπαϊκή Σας Ένωση δεν δίνει δεκάρα για σας, ζήσετε ή πεθάνετε...

Καλημέρα Σας....