Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αλέκο έπρεπε να καθίσεις στα αυγά σου ΕΣΎ και η συμμορία σου...


Επίσημη πρώτη του Αλέκου Καλαφάτη στο στίβο των Αυτοδιοικητικών εκλογών
11:21 π.μ.
Ionian's Times

                                  

Την πρώτη ανοιχτή συνάντηση, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου , θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Αλέκος Καλαφάτης στο κέντρο «Λιμανάκι» στις 20.30.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πλαισιωμένο από αρκετά στελέχη του άλλοτε κραταιού κόμματος αποφάσισε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την ενεργή πολιτική ζωή (φήμες λένε ότι παρασκηνιακά ποτέ δεν έπαυσε να δραστηριοποιείται) να κατέλθει στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Ο Καλαφάτης και η περιβόητη «ομάδα» του εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την .. τύχη του συνδυασμού, παρ’ όλ΄ αυτά η έως τώρα εικόνα για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου για πολλούς περισσότερο «πράσινη ναφθαλίνη» θυμίζει !

Εντύπωση προκαλεί βέβαια το γεγονός ότι στην εποχή όπου το κόμμα του Αλέκου και τα μεγαλοστελέχη του έχουν χάσει κάθε κοινωνικό έρεισμα και επαφή με το λαό λόγω της λαίλαπας των μνημονίων που έπληξαν την χώρα ,ο ίδιος τολμά !

Για να δούμε θα τα καταφέρει ή θα επιστρέψει και πάλι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…



Αλέκο έπρεπε να καθίσεις στα αυγά σου ΕΣΎ και η συμμορία σου.....απ’οτι θυμάμαι στην ριγαναδα είχες πει τότε ότι τα πράγματα άλλαξαν και δεν είναι όπως τα ξέραμε για να δικαιολογήσεις την δική σου αλλαγή ......τώρα τι άλλαξε και θέλεις να ξεγελάσεις τον κόσμο;;;;θες να σβήσουν κάποιες παλιές υποχρεώσεις;;;;μην ξεχνάς ότι με το ίδιο σύνθημα που κατεβαίνεις τώρα σας κέρδισε ο Παρισης....δεν χρειαζόμαστε χειροκροτητες του Σημίτη και Βενιζέλου εσύ με την κίνηση σου προσπαθείς να τους βάλεις στο Οξυγόνο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ


Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika αναζητούν το ρόλο, επιχειρηματιών, πολιτικών και εκδοτικών συγκροτημάτων στην άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη.