Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Στειρώστε τους Έλληνες



Εγραψε:Pitsirikos

                

Μειωμένη παρουσιάζεται η σεξουαλική δραστηριότητα των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, του άγχους και της ανασφάλειας. Ευτυχώς που υπάρχει η οικονομική κρίση, ώστε να έχουν μια δικαιολογία οι ανέραστοι και οι ανίκανοι.


Γενικά, στην Ελλάδα για όλα φταίει η κρίση. Πριν την κρίση, ήμασταν όλοι πολύ γαμάτοι τύποι αλλά ήρθε αυτή η κρίση, βρε παιδί μου, και μας έκανε χάλια.

Σύμφωνα με την έρευνα, έχουν μειωθεί οι εγκυμοσύνες στην Ελλάδα αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού, αν κάνεις ένα παιδί σήμερα, δεν πρόκειται να σηκώσεις κεφάλι οικονομικά τα επόμενα 20 χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς και στη φυλακή.

Από την άλλη, αν είσαι Έλληνας και έχεις έστω και ελάχιστη αυτογνωσία, δεν κάνεις παιδί γιατί φοβάσαι μη σου βγει σαν όλους αυτούς τους σκατάδες που έχουν πλημμυρίσει την χώρα.

Όλοι αυτοί οι καθυστερημένοι και οι φασίστες που μας έχουν περικυκλώσει ήταν μωρά κάποτε και ο πατέρας τους πανηγύριζε και κερνούσε αβέρτα που έκανε τον διάδοχο.

Καλό είναι οι Έλληνες να μην κάνουν παιδιά, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγουν χάπατα και ραγιάδες σαν αυτούς.

Αρκετοί Έλληνες υπάρχουν, δεν χρειάζονται άλλοι. Μη μεγαλώσει κι άλλο το κακό.

Και αυτά τα «έλα αγάπη μου, να κάνουμε ένα Έλληνα ακόμα» της Χαρούλας Αλεξίου, είδαμε πού μας οδήγησαν. Στην καταστροφή.

Εν τω μεταξύ, αυτοί που έχουν μυαλό και σκέφτονται σε τι κόσμο θα φέρουν τα παιδιά τους δεν κάνουν παιδιά, ενώ οι άλλοι -που είναι ζώα και τα έχουν χεσμένα τα παιδιά- κάνουν από πέντε παιδιά ο καθένας.

Πάντως, αν οι Έλληνες δεν βάλουν μυαλό και αρχίσουν πάλι να γεννοβολάνε σαν κουνέλες, θα πρέπει να τους γίνει στείρωση.

Στειρώστε τους Έλληνες, πριν να είναι αργά.

Στειρώστε τους Έλληνες, για να σωθεί η Ελλάδα.

(Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω τι λέει η έρευνα αλλά εγώ είμαι βέβαιος πως το κουτούπωμα πάει σύννεφο. Από την δική μου έρευνα, αυτό το καλοκαίρι όλοι γαμιόσαντε. 
Γιατί η καύλα δεν καταλαβαίνει από κρίση. Και, ευτυχώς, το σεξ είναι και θα είναι πάντα δωρεάν. Αν δεν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο.)

Η γιορτή ...κι η ντροπή


Αυτό είναι κήρυγμα μίσους με σως απολογισμού και βινεγκρέτ εθνικού καθήκοντος. Στο καλό και να μας γράφεις!

Θυμήθηκα τώρα κι εκείνη την κατάρα "40 να 'ν' οι μέρες σου". Ρε παιδί μου κακιασμένοι που ήσαντε αυτοί οι παλιοί, πολιτικός πολιτισμός μηδέν.

     

40 χρόνια Νέας Δημοκρατία: οι δολοφονημένοι Αλέξης Γρηγορόπουλος, Νίκος Τεμπονέρας, Κουμής-Κανελλοπούλου είναι έργο σου...
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2014/09/40.html


Σαράντα βρακοφόροι από τα Χανιά επισκέφτηκαν τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου για να του τραγουδήσουν μαντινάδες για τα γενέθλια της ΝΔ. Αίσθηση προκάλεσε η διασκευή του γνωστού ριζίτικου του Λενάρδου Κοενάκη, στο άκουσμα της οποίας δάκρυα συγκίνησης αυλάκωσαν το ταλαιπωρημένο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά: "They sentenced me to forty years of boredom for trying to change the system from within. I'm coming now, I'm coming to reward them. First we take Macedonia, then we take Berlin". Όφου-οφού, λευτεριά απ' το Μητσοτακέικο μπρεεεεεεε!

Ωραίο δώρο για τα 40 της ΝΔ οι αρχαιρεσίες στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο... "Τελείως συμπτωματικά", για πρώτη από την μεταπολίτευση τον "έχασε". Πάντα τέτοιες επιτυχίες ευχόμαστε... 
LikeLike ·  · 


· 
Υπαρχει καμια επετειακή έκπτωση στις συσκευές ZΗΜΕΝΣ;


73 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ+Συναυλία στην Ιερισσό VS 40 χρόνια ΝΔ
Η γιορτή ...κι η ντροπή



ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ - ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ πληρώνει 26 (!!!) άτομα για 4ήμερο στη Χαλκιδική με κόστος πάνω από 16.000 ευρώ για να καλύψουν τα 40 της ΝΔ. Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι-απολυμένοι της ελεύθερης ΕΡΤ, που η εκδικητική κυβέρνηση του "μαύρου" τους έχει κλέψει τις αποζημιώσεις, καλύπτουν την συναυλία στην Ιερισσό ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

Stelios Nikitopoulos