Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Σύντροφος του Χρυσαυγίτη Καπελώνη, η δημοσιογράφος Λελεδάκη που έκανε το φωτομοντάζ στον Τσίπρα


http://anemosantistasis.blogspot.gr/




Η δημοσιογράφος του "THE TOC" Ευδοκία Λελεδάκη, άναψε τα "αίματα" σήμερα στο τουίτερ με την παραποιημένη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, που τον παρουσιάζει στα εφηβικά του χρόνια με αφίσα του Αντρέα Παπανδρέου στο δωμάτιο του, όπως γράψαμε ΕΔΩ!.





Η Λελεδάκη, κοιτώντας στις πρόσφατες κοινοποιήσεις της, καυτηρίασε το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη για την δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στην Μεσσηνία, με δικό της ποστάρισμα. Είναι προφανές ότι ενοχλήθηκε πολύ!!





Η Ευδοκία Λελεδάκη ενοχλήθηκε γιατί η δολοφονία των Ναζί στην Μεσσηνία της θύμισε μία άλλη διπλή δολοφονία Χρυσαυγιτών που την αφορούσε προσωπικά. Είναι η διπλή δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, Καπελώνη και Φουντούλη! Και γιατί την αφορούσε προσωπικά;;


Γιατί η ίδια ήταν η σύντροφος του Μάνου Καπελώνη, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, φωτογραφία που είχε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, αλλά φρόντισε να τις σβήσει μετά την δολοφονία!





Και κατά 90%, και σε αυτή τη φωτογραφία είναι η ίδια με τον Καπελώνη!







Τώρα είναι σαφές γιατί χρησιμοποιεί ακροδεξιές μεθόδους για να πολεμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (φωτομοντάζ, τσίπρας=παπανδρέου)...Οι κακές παρέες της άφησαν κατάλοιπα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/09/blog-post_73.html#ixzz3CGhOWt3l

Όταν ζορίζονται

http://www.ithacanet.gr/

Έτσι είναι. ο Δημητράτος δημιουργεί ζόρια.
Τους τυχαίνει κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο και τα χάνουν.
Γιουχάρουν.
Οι "αντικειμενικοί" μπερδεύουν τη γλώσσα τους. Κάνουν αφορισμούς και καταλήγουν σε νοητικές κωλοτούμπες.
Μα, το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί:
Οι "ενεργοί" πολίτες, πολιτικοί και σχολιαστές είναι λίγοι. Οι σιωπηλοί είναι οι πολλοί.
Σιωπηλοί είτε από ιδιοσυγκρασία είτε από άγνοια.
Όλη αυτή η σκόνη που σηκώνουν πολιτικοί, σχολιαστές και πολιτικολογούντες είναι για να μη φανεί η διαφορά, για να διατηρηθεί η σύγχυση και η άγνοια.
Δεν θα πω ότι είναι καλή η διαφορά. Για να διαπιστωθεί πρέπει να υπάρξει διάλογος. Είναι, όμως, διαφορά.

Αληθεύει η "είδηση" που έδωσε ο Αλεβιζόπουλος ότι αναζητείται τρόπος καθαίρεσης από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου. Το ψάχνει το "μέγαρο", δηλ. αυτό που θα έπρεπε να είναι πινακοθήκη, αλλά σε σχέδια συριζαίου έγινε "μέγαρο". Θα τόθελαν κι άλλοι.
Ας μην κάνουν όρεξη. Δεν γίνεται.
Γιατί πετάχτηκε σαν μπάστακας ο Θόδωρος να δηλώσει ότι διαφωνεί με τις ενέργειες Δημητράτου; Να δηλώσει διαφωνία και με την παρόμοια ενέργεια της Δούρου. Αν έχει τα κότσια.
Μετά, λέει "να μην κάνουμε δημόσιες δηλώσεις, που τραυματίζουν την εικόνα της ενότητας".
Ω, ναι!! να βγάζεις απόφαση επικριτική  στον Δημητράτο κι αυτός να πρέπει να σωπαίνει.
Φυσικά,ούτε από τον ΣυΡιΖα μπορούν να τον διαγράψουν. Και να μην κάνουν όρεξη. Όσο κι αν τον πιέζουν, δεν φεύγει από την προτελευταία ελπίδα του λαού για κάτι καλύτερο. Όταν ο ΣυΡιΖα θα αποτύχει, θάχει μείνει η τελευταία. Υπάρχει νομοτελειακή συνέχεια στην ολιγαρχική άσκηση της εξουσίας. Η Ολιγαρχία δεν αφήνει κενά. "Εμείς" οι άλλοι, οι  δήθεν και μη αντιστασιακοί, έχουμε νοητικά και ηθικά κενά. Οι ομιλούντες "εμείς", μια και υπάρχουν και οι σιωπηλοί.
Κάποιοι στον ΣυΡιΖα δουλεύουν για να γίνει ελπίδα η Χ.Α. . Αν συνεχίσουν, με αυτά τα μυαλά, θα τα καταφέρουν. Θάναι η πιο σημαντική επιτυχία της διακυβέρνησης ΣυΡιΖα. Η πιο μεγάλη προσφορά στη διατήρηση του άθλιου καθεστώτος. 
Βγαίνουν οι Γιάνης Βαουφάκης, James Galbraith και Stuart Holland και λένε:
"Μια Μετριοπαθής Πρόταση για την επίλυση της κρίσης του ευρώ".
Και βγαίνει ο Τσίπρας και τη χαρακτηρίζει "Ριζοσπαστική"!!! :
Εμείς, τώρα, τι πρέπει να πούμε;
-------
Τι ενδιαφέρουν όλα αυτά, έναν κόσμο που παραδέρνει άνεργος, ανασφάλιστος και καταχρεωμένος;
Επι της ουσίας, Κιχ.
Ο Δημητράτος, ως είχε υποχρέωση, κατέθεσε δημόσια και άπαξ τις απόψεις του. Άφησε, μόνο, μια "παρακαταθήκη", για δημόσιο διάλογο:
----

1. Συγχώνευση τραπεζών.
Οι τράπεζες παιρνούν κάτω από τον Έλεγχο της Ευρωπαίκής Κεντρικής Τράπεζας και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας(ESM).  Η ΕΚΤ είναι ιδιωτική και το 47,54% ελέγχεται από Γερμανία και Γαλλία, δηλ. από τη "Γερμανία", ως προπέτασμα καπνού, και στο βάθος από τους Τραπεζίτες. (Ο πρόσφατος ανασχηματισμός κυβέρνησης στη Γαλλία, προήλθε από τις αιτιάσεις του υπουργού οικονομικών κατά της πολιτικής Μέρκελ. Αντικαταστάθηκε ο υπουργός, με υπάλληλο των Ροθτσιλντς).
Και  αποκαλούμε "προπέτασμα καπνού" τις αναφορές σε Κράτη-ηγέτες, γιατί δεν αποφασίζουν οι ηγεσίες των κρατών. Π.χ. Σέρνεται και διαλύεται οικονομικά η Ευρώπη, συμμετέχοντας στο εμπάργκο κατά της Ρωσίας, που τυπικά "θέλουν" οι ΗΠΑ. Ο "τρίτος παγκόσμιος πόλεμος" είναι έργο τραπεζιτών.
2. Παρέμβαση-διαμεσολάβηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην αγορά ομολόγων.
3. Πανευρωπαϊκό Επενδυτικό Πρόγραμμα.
4. Ελάχιστα μέτρα κατά της φτώχειας.

Δεν θα τα αναλύσουμε ένα προς ένα.
Η ΕΚΤ είναι ιδιωτική τράπεζα. Και, σε κάθε περίπτωση, όλες οι προτάσεις πρέπει να αποφασιστούν και να σχεδιαστούν, "άνωθεν". Από "κάτι" που έχει διαμορφωθεί, πέρα από τους λαούς και τη δημοκρατία. Αυτό, δηλαδή το ποιος αποφασίζει, πρέπει να διατηρηθεί.
Αν δείτε στην ομιλία Τσίπρα τις διαφοροποιήσεις του ΣυΡιΖα, το καθεστώς του "ποιος αποφασίζει" διατηρείται.
Πρόκειται για προτάσεις - εκκλήσεις προς αυτούς που, σήμερα, αποφασίζουν και όχι αλλαγή στον τρόπο άσκησης της εξουσίας.
Αυτά, από κοινού, λέγονται "διατήρηση ενός Ολιγαρχικού καθεστώτος".
Αυτά, ουδέποτε έγιναν αντικείμενο συζητήσεων εντός του ΣυΡιΖα (κι ας υπάρχουν από τον Ιούνιο). Το ίδιο κάνουν και με τις πολιτικές θέσεις ενός ασήμαντου τοπικού ψηφοδέλτιου.
Το Ιερό και το Όσιο συστημικών και "αντισυστημικών" κομμάτων είναι ο λαός και τα μέλη τους να μην ακουμπούν τη Συνταγματική και Συντακτική Τάξη πραγμάτων, όπου άλλη είναι η Συνταγματική Εξουσία και άλλη η Συντακτική, αυτή, δηλαδή, που διαμορφώνει τους Συνταγματικούς κανόνες.
Και Συνταχτική Εξουσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Λαός.  Η Συνταχτική εξουσία, αυτή που επιβάλλει τους νόμους στους πολιτικούς, είναι "αόρατη". Καλύπτεται από τα νέφη, τα προπετάσματα καπνού, της πολιτικής των πολιτικών.
Η Εξουσία είναι υπερεθνική.

(Στην εικόνα: Ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)

"Ολοι" κατά του Δημητράτου....και του RHESUSGR

πρώτα  η πρωτοβουλία των 7 (Γεράσιμος Βασιλάτος.Σπύρος Παγώνης Παναγής Πούλος Μυρτώ Τσιγαρίδα Νίκος Κλωνής Ευάγγελος Χριστάτος Γεράσιμος Γονατάς)
(Απάντηση στον Γεράσιμο Δημητράτο)

μετά ο Θόδωρος (Ο Θόδωρος δεν συμφωνεί με την ενέργεια του Δημητράτου στην ορκωμοσία.)


σήμερα ο "σύντροφος"(Παναγής Πουσναράςμοιράζει
με υπερηφάνεια  στο facebook την παρακάτω ανάρτηση....



Κάποιοι βγάζουν σπυράκια στη ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ πρέπει να συνεχίσει όπως αρμόζει σε ένα ριζοσπαστικό κόμμα την ολομέτωπη σύγκρουση με την εξουσία χωρίς εκπτώσεις, συμβιβασμούς.....και τρόπους καλής συμπεριφοράς

Ξεχνούν ότι οι πολίτες ψάχνουν απεγνωσμένα να γαντζωθούν και να ανατρέψουν την άθλια κατάσταση που βιώνουν και το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα αναλάβουν απλά την εξουσία .........


Προσπαθούν να κουκουλώσουν τα πράγματα κρύβοντας όλη την αλήθεια και επιτίθενται σε όποιον δε συμφωνεί μαζί τους.....
 (RHESUSGR)
"Θεωρούμε επίσης απολίτικα ,άθλια και ψευδή   τα διάφορα κείμενα που έχουν γραφτεί την περίοδο μετά τις εκλογές στον RHESUS και κάποια άλλα μπλοκ ,  και που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν  και να αποδυναμώσουν την μεγάλη προσπάθεια  του ΣΥΡΙΖΑ για μιαν  άλλη πορεία της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ καθώς και των ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ συνολικά."(Γεράσιμος Βασιλάτος.Σπύρος Παγώνης Παναγής Πούλος Μυρτώ Τσιγαρίδα Νίκος Κλωνής Ευάγγελος Χριστάτος Γεράσιμος Γονατάς)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ........




     

facebook



ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:
''ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ,
ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ''. (ACTIVE MEMBER)
EΓΕΝΗΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΕΣΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ(!) ''ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ''...
ΑΠ' ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ (ΓΙΑΤΙ Ο ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ), Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΚΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ,ΥΛΙΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ....
ΟΜΝΥΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ...
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΤΙ ΕΥΑΡΕΣΚΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ -ΕΡΓΩ ΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ- ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!....ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΙΣΤΗ,ΤΟΤΕΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ;;;;Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΙΤΙΟΚΡΑΤΙΣΤΗΣ,Η Ο ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΤΥΠΟΛΑΤΡΗΣ;;;;
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟ!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΜΠΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ -ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ!...
...!!!...ΣΩΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ...!!!
ΓΕΡΑΣΙΜΕ,ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝΕ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΜΑ ΛΑΘΟΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΥΠΑΛΔΟΣ-ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ

facebook

"ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" ; ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ; ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ; — feeling challenged.

facebook

ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

facebook
Ο Θόδωρος δεν συμφωνεί με την ενέργεια του Δημητράτου στην ορκωμοσία....... — feeling fantastic.
Photo: Ο Θόδωρος δεν συμφωνεί με την ενέργεια του Δημητράτου στην ορκωμοσία.......



facebook

Με πρωτοβουλία του Μάκη Βασιλάτου, έχουμε τα πιο κάτω:
.....Θεωρούμε επίσης απολίτικα ,άθλια και ψευδή τα διάφορα κείμενα που έχουν γραφτεί την περίοδο μετά τις εκλογές στον RHESUS που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν και να αποδυναμώσουν την μεγάληπροσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ ......

.....Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε όμως είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται όποιος Δημοκράτης Πολίτης αυτού του τόπου αποδέχεται το καταστατικό και το πρόγραμμα του, και θέλει να αγωνισθεί για την πραγματοποίηση αυτών που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι Απλά.

Γεράσιμος Βασιλάτος.
Σπύρος Παγώνης
Παναγής Πούλος
Μυρτώ Τσιγαρίδα
Νίκος Κλωνής
Ευάγγελος Χριστάτος
Γεράσιμος Γονατάς

...... απάντηση σε αυτό που είπατε .........