Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Α. Τσίπρας από τη Κεφαλονιά: «Δεν είναι η ώρα της κριτικής αλλά της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης»



 



Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ] Επεσήμανε την ανάγκη επούλωσης των πληγών από τις σεισμικές δονήσεις, μετά την ενημέρωση που είχε στο Αργοστόλι από τους επικεφαλής της περιφέρειας. Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Ληξούρι.

Στο κέντρο επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων μετέβη νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και ενημερώθηκε από τους επικεφαλής της περιφέρειας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Σ. Κουρής, αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, ενημέρωσε πως την Πέμπτη φτάνει στην Κεφαλονιά κρουαζιερόπλοιο 900 κλινών, ώστε να μην μένουν σε σκηνές ή αυτοκινήτα οι σεισμόπληκτοι.



                           
Watch live streaming video from rhesusgr at livestream.com
Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ Τσίπρας επισήμανε ότι συντελείται ένα πολύ δύσκολο έργο και τούς αξίζουν συγχαρητήρια:

"Αντιλαμβάνομαι ότι οι δυσκολίες δε τελειώνουν. Έχουν διάρκεια. Ελπίζω, πρόσθεσε, οι περισσότεροι στη πορεία να είστε αχρείαστοι. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές" τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο Ληξούρι. Εκεί θα επισκεφθεί το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, όπου φιλοξενούνται σεισμόπληκτοι και ηλικιωμένοι από το γηροκομείο το οποίο έχει κηρυχθεί ακατάλληλο, το κτίριο του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς τους κεντρικούς δρόμους της πληγείσας πόλης.


Εν τω μεταξύ, ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, με καθυστέρηση μιας βδομάδας, αρχίζει στις 18:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
  
- See more at: http://stokokkino.gr/