Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Και όλο κλαίνε τα συριζάκια...... (Νοσοκομείο Κεφαλονιάς)

Στενοχώρια και κλάματα στην νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με την επιλογή του κύριου Βιβλάκη για τη θέση του Διοικητή στο Γ.Ν. Κεφαλονιάς.απο τη Κουμουνδουρου
  


Τα οικόσιτα της τοπικής οργάνωσης πίστευαν πως με το γλείψιμο και την παραμονή τους στο μνημονιακό μόρφωμα είχαν κάποιες ελπίδες για διορισμό .......

Στο γενικό κράξιμο που έχει πέσει από την κοινωνία για την μετάλλαξη τους σε  
νεοφιλελεύθερα σκουλήκια προστέθηκε και το φτύσιμο από την ηγεσία ......

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς…

Gerasimos Bozas
Ο διορισμός δεν έκατσε για το νοσοκομείο Κεφαλονιάς...και μνημονιακα σκουλήκια και μαλάκες...τα συριζακια ..ξεφτίλες
Makis Kalivokas 
τζάμπα ξεφτιλίσθηκαν οι ντόπιοι συριζαίοι . ακόμα και κάτι καρεκλίτες τα μεγάλα κεφάλια τις φυλάνε για μετανοημένους του πασοκ


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!!!!!!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!!!!!!ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ!!!!!!!!!!!
**********************************************************
-ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ?
ΜΗΠΩΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ''ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ'' ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!
ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης σε συνεδρίαση της σχετικά με τα θέματα της υγείας στο νομό μας ενημερώνει για τα παρακάτω:
Βρίσκεται σε εξέλιξη η προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την πλήρωση θέσεων Ιατρικού, νοσηλευτικού κ.λ.π προσωπικού για την κάλυψη των κενών στο Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Θέση μας είναι ότι το Υπουργείο πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες, ώστε να αποδεσμευτούν οι ιατροί, ο φαρμακοποιός κ.λ.π εργαζόμενοι του Μαντζαβινάτειου και να επιστρέψουν στη βάση τους, αλλά και να προχωρήσει άμεσα σε συμπληρωματική προκήρυξη θέσεων ιατρών στις θέσεις των αποχωρησάντων Διευθυντών Παθολογικού και Χειρουργικού.
Μεγάλος είναι ο αριθμός των αιτήσεων για τις θέσεις του διοικητή και αναπληρωτή διοικητή στα Γ.Ν.Κεφαλονιάς και Μαντζαβινάτειο Ληξουρίου, αξιόλογων επιστημόνων με πληθώρα τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, με νέες αντιλήψεις για τη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης έξω και μακριά από κατεστημένες λογικές και νοοτροπίες.
Με δεδομένο το παραπάνω η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ:
Ομόφωνα εκφράζει την διαφωνία της με την επιλογή του νέου Διοικητή στο Γ.Ν. Κεφαλονιάς. Ο κος Βιβλάκης (χωρίς να υπάρχει καμιά προσωπική αντιπαράθεση) υπήρξε διορισμένος μάνατζερ στο Γ.Ν Κεφαλονιάς την περίοδο 2002-04, αντιπροσωπεύει το παλιό και υπηρέτησε λογικές και νοοτροπίες που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Λογικές και νοοτροπίες που σε κυβερνητικό επίπεδο εξέφραζαν πολιτικές που οδήγησαν στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, στην κερδοσκοπία ημετέρων και την Ελλάδα σε πρώτη φάση στην υπερχρέωση και σε δεύτερη στα Μνημόνια. Υπό αυτή την έννοια τη συγκεκριμένη θέση ο κος Βιβλάκης δεν τη δικαιούται και καλούμε τον ίδιο να την αποποιηθεί και το Υπουργείο άμεσα να ανακαλέσει.
Διαμηνύει στον Υπουργό Υγείας και στη Κυβέρνηση να μη διανοηθεί να πράξει τα ίδια με τον αναπληρωτή διοικητή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου.
Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , που δεν επέλεξαν την ηρωική έξοδο τον Σεπτέμβριο 2015 αλλά αποδέχθηκαν την επώδυνη επιλογή της Κυβέρνησης να διαχειρισθεί Μνημόνια ελπίζοντας στην επόμενη μέρα , έδωσαν με κατάθεση ψυχής τη μάχη των εκλογών έχοντας στο στόμα και τη καρδιά το σύνθημα “ να τελειώνουμε με το παλαιό” και να ανοίξουμε νέους δρόμους για την Ελληνική κοινωνία.
Σε αυτή τη κατεύθυνση ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Και όλο κλαίνε τα συριζακια...... (νοσοκομείο Κεφαλονιάς) ξεφτίλες.