Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

-Χθες σκότωσαν ένα παιδί, σήμερα μπήκαν στο Πολυτεχνείο. -Έλα μωρέ, τώρα!!! - Αύριο παίρνουν το σπίτι σου.

Η επιβαλλόμενη υποτίμηση της ελληνικής Οικονομίας ήταν από την αρχή σίγουρο ότι θα μετακύληζε την καθημερινή ζωή των απλών πολιτών αρκετά χρόνια πίσω. 

Σήμερα είμαστε στη θέση να υποκλινόμαστε σε αυτό το συμπέρασμα, πράγματι έτσι έγινε, η οικονομική δυνατότητα των ελλήνων και η απεικόνισή του στην καθημερινή ζωή μας ταυτίζει με εικόνες φτώχειας του 50΄ όπου κυριαρχούσε η πείνα και η μετανάστευση στο εξωτερικό.. Μαζί με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούμε να διακρίνουμε χωρίς πολύ μεγάλο κόπο και μερικά ακόμη, άλλα κοινά στοιχεία με κείνα τα μεταπολεμικά καθεστώτα, που τα νήματα της εξουσίας κινούσαν οι ξένες πρεσβείες με τους δικούς τους ανθρώπους και μηχανισμούς.

Είναι εξαιρετικά εμφανής μία συντριπτική πιθηκοποίηση μεγάλου μέρους του κρατικού μηχανισμού, στις επιταγές των ξένων επικυρίαρχων υπαλλήλων του ΔΝΤ και της Γερμανικής Ε.Ε, που διευθύνουν με φυσικά πρόσωπα, υπουργεία, μηχανισμούς(πχ αστυνομία, εισαγγελείς, εφορίες , δήμους, Μέσα Ενημέρωσης κλπ).


Βλέπουμε ελεγκτές να δολοφονούν παιδιά γιατί δεν έχουν εισιτήρια, αστυνομικούς να εισβάλλουν στα Πανεπιστήμια και να συλλαμβάνουν πολιτικές σημαίες, προφανώς στα υπηρεσιακά τους κενά όταν σφάζονται για το ποιος θα μπεί σε υπηρεσίες προστασίας υψηλών προσώπων του συστήματος(εφοπλιστών, τραπεζιτών και λοιπών καθαρμάτων).
Ξεχωριστό είδος που προσαρμόστηκε με ξεχωριστή υπευθυνότητα στους αναγκαίους πιθηκισμούς που επέβαλε το καθεστώς του Μνημονίου είναι οι δημοσιογράφοι και βέβαια το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων που συγκροτούν το ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου ..


Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί ά_φωνος στις τηλεοράσεις, τις πιρουέτες των πίθηκων του καθεστώτος, αρνούμενος μέχρι στιγμής την αναγκαιότητα να κλείσει τις τηλεοράσεις και να υπερασπισθεί πράγματα , ανθρώπους, καταστάσεις και χώρους που τον αφορούν …

«ενοχοποιητικά ευρήματα» ....για γέλια

Εισβολή μπάτσων στο Πολυτεχνείο - Η αλαζονεία και η εξουσιαστική αντίληψη βρίσκουν τον απόλυτο ορισμό τους στα λεγόμενα Δένδια – Κεδίκογλου (Βίντεο)

Χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό επεισόδιο, απλώς με την επίκληση των μπάτσων ότι «υπήρχαν καταγγελίες κατοίκων των Εξαρχείων» για παράνομες πράξεις που συνέβαιναν στον χώρο του Πολυτεχνείου, χαράματα σήμερα, ορδές πραιτοριανών του συστήματος –και χωρίς καμιά άδεια απ’ τις Πρυτανικές αρχές- εισέβαλαν στο Πολυτεχνείο.

Είναι όντως για γέλια τα «ενοχοποιητικά ευρήματα» που επικαλούνται οι μπάτσοι μέσω των δημοσιοκάφρων των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων. Αντιγράφουμε επί λέξη όσα ακούστηκαν στο δελτίο του Alpha: «Βρέθηκαν ένα μπιτόνι με βενζίνη, βρέθηκε ένας κάλυκας όλμου, χωρίς να έχει μέσα την εκρηκτική ύλη ο οποίος δεν ήταν έτοιμος προς χρήση, βρέθηκαν πάρα πολλά κοντάρια και σημαίες, βρέθηκαν πάρα πολλοί υπολογιστές που θα μπουν στο στόχαστρο της έρευνας της αστυνομίας για να δουν αν χρησιμοποιούνται για την εκπομπή ιστοσελίδας του αναρχικού χώρου όπως επίσης βρέθηκαν και δύο κλεμμένες ταυτότητες μία από Ελλάδα και μία από Ισραήλ».

Χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες στην δημοσιότητα, οι μπάτσοι ανακοίνωσαν ότι στον χώρο του Πολυτεχνείου συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς που τους παραπέμπουν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας αποδίδοντας τους την κατηγορία παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ οι τρεις Ελληνες που είχαν προσαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους αποδοθεί καμιά κατηγορία.

Η αλαζονεία και η εξουσιαστική αντίληψη βρίσκουν τον απόλυτο ορισμό τους στα λεγόμενα Δένδια – Κεδίκογλου που παρακολουθούμε στο βίντεο.


τον Αύγουστο που ειναι παχες οι μύγες....... το παίζουνε νταήδες


γράφει η filistina

Μνήμες Νοέμβρη 73 μας έφερε σήμερα πρωί πρωί η ΕΛ.ΑΣ - που ποτέ δεν κοιμάται, ποτέ δεν χαλαρώνει, ποτέ δεν πάει διακοπές. Και για ποιό λόγο να πάει άλλωστε, αφού μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποδείξει τη δύναμη και την εξουσία της - στους άδειους δρόμους και τα ντουβάρια του Αυγούστου...

Έτσι λοιπόν, σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου ξημερώματα, οι γενναίοι Δελτάδες και τα ρόμποκοπ των ΜΑΤ, ακολουθώντας τις εντολές της χουντοκυβέρνησης, αποφάσισαν να "ζήσουν" έστω για λίγο τις αμερικανικές ταινίες που έχουν αποστηθίσει από παιδιά, έκλεισαν τους γύρω από το Πολυτεχνείο δρόμους, εισέβαλαν στο χώρο - σε στυλ "είμαστε μάγκες τώρα μπαίνουμε και στο άσυλο" - και συνέλαβαν 5 άτομα και ένα μπιτόνι βενζίνης! Πληροφορίες από πηγή που δεν μπορώ να αποκαλύψω, λέει ότι η επιχείρηση έγινε ακριβώς γι' αυτό το μπιτόνι, έτσι ώστε στην επόμενη επιχείρηση να μπορέσουν να βάλουν βενζίνη στο τανκ και να το πάρουν μαζί τους.

Αυτά έγιναν σήμερα το πρωί και ότι άλλο σας πουν είναι ψέμματα. Αν όμως κάνω λάθος - αν ξαναλέω- και η σημερινή επιχειρήση ήταν συνέχεια της τρομοκρατικής εισβολής που έγινε στις 5 Αυγούστου (πάλι μέσα στο κατακαλόκαιρο) στις καταλήψεις της Πάτρας και αν τυχόν, η σημερινή επιχειρήση είναι άλλη μιας προσπάθεια της χουντοκυβερνήσης να καταστείλει κάθε μορφή αντίστασης... να ξέρει καλάότι οι δειλές προσπάθειές της (ξαναλέω, μέσα στο κατακαλόκαιρο) αποδεικνύουν για άλλη μια φοράότι μας φοβούνται - και πολύ καλά κάνουν. Και να ξέρει η χουντοκυβέρνηση πως οι δειλές της προσπάθειες αποδεικνύουν, επίσης, ότι ξεψυχάει και κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει ότι υπάρχει.

Και, το σημαντικότερο, να ξέρει η χουντοκυβέρνηση και τα τσιράκια της ότι προσπαθώντας να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή και έκφραση, και συνεχίζοντας να εγκληματούν φτιάχνοντας "Αμυγδαλέζες", γεμίζοντας φυλακές και στραγγαλίζοντας οικονομικά το λαό, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας εξοργίζουν, όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Και ότι θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους.

Καλό φθινόπωρο...

με οργάνωση και αλληλεγγύη ... ραντεβού στο δρόμο.

5.40 το πρωι, πλατεια εξαρχειων, εξαρχεια, 3ης Σεπτεμβριου μεχρι την Αλεξανδρας, παντου γεματα μπατσαρια, τους ρωτας πανω στο μηχανακι ως υπαλληλοι ΣΟΥ τι παιζει, να σου λενε με υφος 10 βλαχοκαρδιναλιων "ελα φυγε, μη ρωτας πολλα", επιδειξουλα δυναμης σε φαση "μη πολυπαιρνετε φορα γτ ξερετε τι θα γινει..." Εγω λεω απο Σεπτεμβρη να αφησουμε κατα μερους εσωτερικες διαμαχες και μαλακιες και να τους δειξουμε με οργανωση και αλληλεγγυη εμεις τι πραγματικα θα γινει...και αμα θελουν ραντεβου στο δρομο..να τους το δωσουμε και αυτο...αλλα επισης οργανωμενα...οχι οπως τις προαλλες που στηναν οδοφραγματα και οι περισσοτεροι φευγαν δεξια και αριστερα και δε ξεραν τι να κανουν και που...οργανωση σε αντιιεραρχικες κοινοτητες/ομαδες αγωνα...Ο πολεμος ΤΩΡΑ αρχιζει κανονικα, ξυπνατε μας πηδανε αδερφες μου, και οχι στη Μοσχα, εδω στην Αθηνα...Vamos λεγανε στο χωριο μου καποτε.
  
             
      

οι λαγοί της συγκυβέρνησης .....

θα κάνουν ότι μπορούν για να παραμείνουν στην εξουσία........οι λαγοί της συγκυβέρνησης .....