Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Οι φάρσες της ιστορίας


romanos.jpg

Βαθιά ανάσα... | EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ



]Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου 2008, από τον αστυνομικό Κορκονέα και την πολυήμερη πανελλαδική εξέγερση της νεολαίας, κι ενώ ο πρωθυπουργός είχε βγεί πανικόβλητος από το κάδρο -και ο τότε υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος προσπαθούσε να "κατεβάσει την ένταση", χωρίς να καταργήσει το Σύνταγμα (όπως του ζητούσαν στο υπουργικό συμβούλιο εκπρόσωποι του βαθέως παρακράτους και τμήματα της Δεξιάς πολυκατοικίας) για να αποφευχθούν νέα θύματα και ακόμα βιαιότερες συγκρούσεις-, ένα σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή: Να απομονωθεί πολιτικά, να προβοκαριστεί από στημένα παπαγαλάκια και νταήδες των τηλεπαραθύρων, ώστε να εξοντωθεί ηθικά οποιοσδήποτε μιλάει για "πραγματική εξέγερση" της νεολαίας και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑκαι ο τότε επικεφαλής του, Αλέκος Αλαβάνος.

Οργανωμένοι οι εγγυητές της καθεστηκυίας τάξεως (που λίγους μήνες αργότερα χρεοκόπησαν τη χώρα με τις μίζες, τη γενικευμένη διαφθορά, τη διαπλοκή και τις νεοφιλελεύθερες συνταγές τους) πέσανε να φάνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλαβάνο επειδή αντιλήφθηκαν και μίλησαν με ειλικρίνεια στα ΜΜΕ για τις κοινωνικές, πολιτικές και ιδεολογικές αιτίες αυτής της έκρηξης.

Σύμφωνα με τους απολογισμούς των τεχνικών της εξουσίας, τις οποίες ως φαίνεται έχει υιοθετήσει και η σημερινή ηγεσία της συγκυβέρνησης και της σκληρής Σαμαρικής δεξιάς, η τακτική τους θεωρείται αποτελεσματική, εφόσον βεβαίως είχε εξασφαλίσει και τις ...συνεπείς πλάτες του ΚΚΕ. Μην ξεχνάτε ότι πρώτη η κ. Παπαρήγα καταδίκασε τη νεολαιίστικη εξέγερση και είπε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων" ενώ προφανώς ...είδε (κι αυτή) "προβοκάτορες υποκινούμενους από κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας": Η νέα βάρβαρη, εύχομαι να είναι, φάρσα που ετοιμάζουν, βασίζεται στην παλιά μεθόδευση: Και τη νεολαία προδίδεις και τρομοκρατείς -δίχως καν να της προσφέρεις κάποια έστω και θεωρητική προοπτική- και τη δυναμική της Αριστεράς σταματάς, με το ένα αυταρχικό μέτρο να ακολουθεί το άλλο.

Διότι -σου λένε- δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τον Δεκέμβριο 2008 είχε φτάσει στο 15% και λίγους μήνες μετά στις ευροεκλογές του Ιουνίου 2009 έλαβε 4,70%, ο.ε.δ. Αφήστε που λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου 2012 θα κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν υπήρχε η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ ότι θα "χάσουμε τις καταθέσεις και τα σπίτια μας και θα γίνουμε Βόρεια Κορέα"...

Κατά τη γνώμη μου αυτές τις ώρες τα γενικά επιτελεία του βαθέος κράτους και της Δεξιάς όλων των αποχρώσεων, (από τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, τους βολεμένους μεσοαστούς, τους κεντρώους του χρηματιστηρίου και της παραοικονομίας, τους "τιμημένους ένστολους", έως τους υπερπατριώτες με τις off-shore, τις Ρίζες και τους "σοβαρούς" της Χρυσής Αυγής), φλερτάρουν με την ιδέα μιας νικηφόρας, για τα συμφεροντά τους, επανάληψης της ιστορίας του Δεκέμβρη του 2008.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά, όταν άνθρωποι σαν τον αντικομφορμιστή νέο συγγραφέα και μέλος του βενιζελικού ΠΑΣΟΚ Θανάση Χειμωνά, φτάνουν στο σημείο να γράφουν ότι "τον Ρωμανό τον χρησιμοποιούν κάποιοι που ονειρεύονται να αιματοκυλίσουν την χώρα (οι οποίοι φυσικά και αδιαφορούν για το αν ο ίδιος θα επιζήσει ή όχι)". 

Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε δημοσιεύματα και καφενειακές "πληροφορίες" και του κάθε Τράγκα, Βελόπουλου, Πλεύρη, Ντινόπουλου ή Αδωνι ότι οι Αμερικάνοι και οι Εβραίοι θέλουν να ρίξουν με τους κουκουλοφόρους τον εθνικά υπερήφανο Σαμαρά, όπως και το 2008 θέλανε να ρίξουν τον εθνικά υπερήφανο Κώστα Καραμανλή διότι τα έβρισκε με το φυσικό αέριο του "δικού μας" Πούτιν!


σκάσε.........




Like ·  · 

σκάσε......... 

4 hrs · Edited · 
Και τώρα νοικοκυραίοι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Ο Ρωμανός συνεχίζει τον αγώνα του για εικοστή τρίτη μέρα, η συστημική δικαιοσύνη απέρριψε το νόμιμο αίτημά του, τα παιδιά σας θα σπουδάζουν στο ΤΕΙ προστατευμένα, μακριά από επικίνδυνες παρέες, για να σας μοιάσουν και να μείνουν για πάντα γονατιστά.

Ο Νίκος, ο κάθε Νίκος που ορθώνει ανάστημα, ο Νίκος, όπως ο κάθε Νίκος, δικό σας θύμα, είναι επικίνδυνος γιατί ζητά ισονομία, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα για όλους, δικαιοσύνη.
Στολίστε τα δενδράκια σας, καθίστε στο οικογενειακό τραπέζι χωρίς τύψεις, περιμένετε με αγωνία τις εντολές της τρόικα, ξεροσταλιάστε στις ουρές για τον ενφιά, κι αφήστε έναν νέο να αργοσβήνει επώδυνα. Γαμώ την ηρεμία σας, την απανθρωπά σας, τον ραγιαδισμό σας, Δολοφόνοι!

σκάσε......... 

Ο Νίκος Ρωμανός είναι μεγάλος μάγκας· επαναστάτης. Είναι αναρχικός και δε γουστάρει να βλέπει πολιτικάντηδες ή να παίζει τα βρώμικα παιχνίδια τους, και καλά κάνει. Εσύ που τους αποδέχεσαι και δήθεν συμμετέχεις στα πολιτικά δρώμενα τί κατάφερες; χρωστάς το σπίτι που έχτισαν οι γονείς σου με τον ιδρώτα τους, δεν έχεις να ταϊσεις το παιδί σου και στις ερχόμενες εκλογές θα ξαναψηφίσεις Σαμαρά μην τυχόν και τρομάξουν οι αγορές και πλέον γίνεις κι επίσημα φτωχός. Ο Ρωμανός πάλι είπε όχι σε όλ’αυτά και πήγε ένα βήμα ακόμα πιο πέρα. Ο Ρωμανός είπε όχι κι έδωσε και δίνει αγώνες για να πολεμήσει τον εχθρό του.
Ξέρω ότι μάλλον δεν θα τα καταφέρει στον τελευταίο του αγώνα και θλίβομαι βαθειά, δεν τον λυπάμαι όμως· τον θαυμάζω. Εμάς λυπάμαι που μένουμε πίσω... κυριολεκτικά πίσω, σαν να λέμε μεσαίωνας.

http://thoughtforchange.gr/social.php?article=41
Like ·  · 

σκάσε......... 

μπράβο ρε ‪#‎Νίκο‬ Ρωμανέ. έδειξες πως υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν υπογράφουν δήλωση μετανοίας στα καθήκια
σκάσε......... 

Olga
βλέπω τις εικόνες από τα ΜΑΤ να χτυπάνε τους ανάπηρους. ζω τους απεργούς πείνας και την αντιμετώπισή τους από το κράτος. πέστε με σεξίστρια, αλλά μέσα μου φουντώνει η ΛΑΪΚΗ κραυγή του Δεκέμβρη του 08: 

Μπάτσοι, μουνιά, σκοτώνετε παιδιά

σκάσε......... 

Στο κέντρο είναι κάτι ανάπηροι που δέρνουνε ΑΜΕΑ.
 


σκάσε......... 

Ίσα δικαιώματα για τα άτομα με αναπηρία από τη συγκυβέρνηση ΝΔ & ΠΑΣΟΚ...
Τα ΜΑΤ ένωσαν τις δυνάμεις τους προς αυτή την κατεύθυνση...
Βαρύ το χρέος... βαριά και τα γκλόμπ... !!!
Φτου σας ρε αλήτες... ψεύτες... φασίστες... απάνθρωποι...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: "Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, αναδεικνύει το χρέος που έχουμε όλοι, κάθε μέρα του χρόνου, απέναντι σε συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες. Χρέος που γίνεται ακόμη πιο βαρύ στις δύσκολες μέρες που έφερε η οικονομική κρίση στον Τόπο μας.
Πολιτεία και πολίτες υποχρεούμαστε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων στα Άτομα με Αναπηρία, τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους, την προσβασιμότητα τους παντού. Ιδίως μάλιστα στην Παιδεία, την Υγεία, τον Πολιτισμό και την Εργασία.
Τώρα που η οικονομία μας σταθεροποιείται, αποτελεί χρέος και προτεραιότητά μας να αποκαταστήσουμε με ταχείς ρυθμούς και τις αδικίες που προκάλεσε η κρίση.
Στόχος μας είναι να μπει τέλος σε κάθε αποκλεισμό και να διασφαλιστεί η πιο πλατιά κοινωνική συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και η ενεργός συμμετοχή τους σε κάθε διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στην ίδια κατεύθυνση."

σκάσε......... 

παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ σήμερα και οι αμοιβάδες είπαν να ευχηθούν στους ανθρώπους με το μοναδικό τρόπο που γνωρίζουν
ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ
   ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

σκάσε......... 

Η απάνθρωπη αντιμετώπιση του Ρωμανού, η σκληρή συμπεριφορά στους διαδηλωτές ανάπηρους, τα νέα μνημόνια που ετοιμάζουν ,δείχνουν οτι μπαίνουμε σε νέο στάδιο που απαιτεί πλέον το λαικό κίνημα να ξαναζωντανέψει σε ενωτική βάση κάνοντας πέρα τις ανωριμότητες και τους δογματισμούς.

σκάσε......... 

4 hrs · Edited · 
όταν για το δικαίωμα να σπουδάσεις καταφεύγεις σε απεργία πείνας για το δικαίωμα στην ελευθερία θα χύσεις αίμα ελληνάκο, αλλά δεν είσαι Ρωμανός:
είσαι όμοιος με δαύτους που προφασίζεσαι οτι σε σώζουν και τους ψηφίζεις για να μη μπεις στο κόπο να διαλέξεις την ελευθερία από τη σκλαβιά


σκάσε......... 

4 hrs · Edited · 
Κάποιοι φίλοι καλοπροαίρετα με συμβουλεύουν να μην επιτίθεμαι, όπως στην προηγούμενη ανάρτησή μου στους νοικοκυραίους, επειδή δεν καταλαβαίνουν τον αγώνα του Ρωμανού και στο μυαλό τους ο αναρχικός είναι τέρας με δυο κεφάλια. Κι επειδή, συμπληρώνω εγώ, χρειαζόμαστε τα ψηφουλάλια. Συγνώμη, αλλά όταν διακυβεύεται μια ανθρώπινη ζωή και δικαιώματα, αδυνατώ να χαϊδέψω αυτιά, αμετανόητων λακέδων του συστήματος, προτιμώ να ταρακουνήσω έστω κι έναν και μη σώσουν και ψηφίσουν ποτέ αριστερά, στην τελική. 

σκάσε......... 

Gerasimos Bozas
Η κατά τα άλλα λαλίστατη  ΤΡΟΙΚΑ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  θα  βγάλει ανακοίνωση στήριξης στο 
ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ  ή δε το θεωρεί απαραίτητο;...............

ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Όλα τα καθεστωτικά λένε πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, απέρριψε το αίτημά του για χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας του Ρωμανού. Ο Ραγκούσης περιμένει το επίσημο έγγραφο για να κάνει δηλώσεις
Ο Νίκος δε θα δεχτεί ούτε την πρόταση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση καθώς θεωρεί πως το κράτος θα βρει τρόπους να εξοντώσει ολοκληρωτικά όσους είναι κρατούμενοι στα μπουντρούμια της δημοκρατίας σας.
Οι ώρες είναι κρίσιμες, όλα τώρα αρχίζουν!
Ας μιλήσει η οργή τώρα γιατί και πολύ άργησε.

 

· Athens · 
Απορρίφθηκε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού
Αρνητική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά στο αίτημα του Νίκου Ρωμανού για τη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών, προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο ΤΕΙ Αθήνας. 

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ρωμανός συνεχίζει για 23η μέρα την απεργία πείνας που κάνει, ζητώντας να ικανοποιηθεί το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος για να σπουδάσει.(εφημεριδα συντακτων)


Απέρριψε το δικαστικό συμβούλιο το αιτημα
Του Νίκου Ρωμανου.
Ουτε η βρισια δεν αξιζει σε μια επίφαση.
Ουτε καν το φτυσιμο.





καινουριο κειμενο του Ρωμανουγια την απόρριψη εκ νέου του αιτήματός του για τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας

Χορεύοντας με τον θάνατο για 24 μέρες
03/12/2014



Προσπαθώ να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί τα τελευταία υπολείμματα συγκροτημένης σκέψης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την εκ νέου απόρριψη του αιτήματος της εκπαιδευτικής άδειας.
Από τις πρώτες μέρες της απεργίας είχα πει στην παρέμβασή μου στη συνέλευση αλληλεγγύης που είχε γίνει στο Πολυτεχνείο ότι η απορριπτική απάντηση του Νικόπουλου ο οποίος τόσο καιρό δήλωνε αναρμόδιος είναι η αρχή μιας κρατικής στρατηγικής με στόχο την εξόντωσή μου. Αυτή η πολιτική εκτίμηση επιβεβαιώθηκε απολύτως. Αρχικά με την εντολή της εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού Ευαγγελίας Μαρσιώνη για αναγκαστική μου σίτιση, πράξη που συνιστά πραγματικό βιασμό και έχει οδηγήσει στο θάνατο μεταξύ άλλων τόσο του Xολγκερ Μαϊνς στην Γερμανία όσο και μελών της GRAPO στην Ισπανία. Προς τιμήν τους οι ιατροί του νοσοκομείου πέταξαν στα σκουπίδια την εισαγγελική εντολή και αρνήθηκαν να διαπράξουν ένα τέτοιο κρατικό έγκλημα.

Εν συνεχεία η προσφυγή μου σε δικαστικό συμβούλιο εκτός φυλακής, (μια νομική κίνηση που επιλέγουν πολλοί κρατούμενοι, όταν το συμβούλιο της φυλακής απορρίπτει τις αιτήσεις τους) απορρίφθηκε με τη δικαιολογία ότι τους δεσμεύει η απόφαση του Νικόπουλου, ίδια ακριβώς απόφαση πάνω στην οποία είχε γίνει προσφυγή.
Για όσους έχουν την στοιχειώδη αντίληψη από πολιτική η παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μια μέρα πριν συνεδριάσει το συμβούλιο ήταν μια ξεκάθαρη εντολή για την απόρριψη του αιτήματος και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει τεχνηέντως ότι ο Αθανασίου δεν είναι αρμόδιος για να προσθέσει παρακάτω: «Η εκπαιδευτικές άδειες χορηγούνται αποκλειστικά από το αρμόδιο συμβούλιο (της φυλακής), στο οποίο προΐσταται ο εισαγγελικός λειτουργός, ενώ για τους υπόδικους απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη του δικαστικού οργάνου που διέταξε την προσωρινή κράτηση».

Με λίγα λόγια η εγκυρότητα της προσφυγής ακυρώνεται δια στόματος υπουργού απλά και ξεκάθαρα. Όλο αυτό ντυμένο με την ανυπόστατη πρόταση για μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης αντί αδειών, η οποία δεν ευσταθεί λόγω των εργαστηρίων που έχουν αναγκαστική παρουσία, ενώ ανοίγει και τον δρόμο στα συμβούλια των φυλακών να τις καταργήσουν εντελώς, αφού είναι γνωστή η ευθυνοφοβία τους και η λύση της τηλεδιάσκεψης θα ισχύσει για όλους τους κρατούμενους.

Με την ίδια ακριβώς λογική σε λίγο καιρό τα επισκεπτήρια με τις οικογένειές μας θα γίνονται μέσα από οθόνες για λόγους ασφαλείας όπως και τα δικαστήριά μας. Η τεχνολογία στην υπηρεσία «του σωφρονισμού» και της δικαιοσύνης. Ανθρώπινη πρόοδος ή εκφασισμός… η ιστορία θα κρίνει.
Σε αυτό το σημείο έχει αξία να αναφέρω και τον ρόλο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την απεργία πείνας έχει πάρει σαφείς πολιτικές εντολές από τους πολιτικούς του προϊσταμένους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, γι’ αυτό άλλωστε και όλοι ρίχνουν την ευθύνη σε αυτόν. Αντάλλαγμα για αυτό του το λειτούργημα θα είναι η προαγωγή του στον Άρειο Πάγο, όπως άλλωστε συνέβη και με τον προκάτοχό του Δημήτρη Μόκα, που είχε πρωτοστατήσει σε δεκάδες αντιαναρχικές, κατασταλτικές εκστρατείες. Τώρα απολαμβάνει τον παχυλό μισθό της δικαστικής ελίτ του Αρείου Πάγου. Τυχαίο ; Δεν νομίζω.

Εγώ από την πλευρά μου συνεχίζω, προσπερνάω την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνω πίσω και απαντάω με ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Σε κάθε περίπτωση αν το κράτος με δολοφονήσει με την στάση του, ο κύριος Αθανασίου και η παρέα του θα μείνουν στην ιστορία ως μια συμμορία δολοφόνων, ηθικοί αυτουργοί σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου. Ας ελπίσουμε μόνο να βρεθούν εκείνα τα ελεύθερα πνεύματα που θα δικάσουν το δίκαιο της δικαιοσύνης τους με τον τρόπο τους.

Κλείνοντας θέλω να στείλω την συνενοχή μου και την φιλία μου σε όσους στέκονται δίπλα μου με όλα τα μέσα.
Τέλος δύο λόγια για τα αδέρφια μου, τον Γιάννη που βρίσκεται και αυτός στο νοσοκομείο, τον Αντρέα, τον Δημήτρη και αρκετούς ακόμα.
Ο αγώνας κυοφορεί και απώλειες αφού στα μονοπάτια προς μια αξιοπρεπή ζωή πρέπει να πάρουμε από το χέρι τον θάνατο, ρισκάροντας να τα χάσουμε όλα για να κερδίσουμε τα πάντα. Ο αγώνας συνεχίζεται με Γροθιά στο μαχαίρι, ξανά και ξανά.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ !

ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ !
6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.

ΥΣ: Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται. Πάντως όσοι Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν εμφανισθεί έχουν φάει πόρτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ενώ ξανατονίζω ότι έχω υπογράψει επισήμως την άρνηση μου για οποιαδήποτε χορήγηση ορού.


Για σήμερα Τετάρτη.
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη


3/12
Δράσεις - συγκεντρώσεις - διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας

*Θεσσαλονίκη: 11:00 - Παρέμβαση και πορεία στα πανεπιστήμια, για αλληλεγγύη στον αναρχικό Ν. Ρωμανό


Προσυγκέντρωση: γρασίδια Φιλοσοφικής ΑΠΘ

*Σέρρες: 12:00 - Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό
Προσυγκέντρωση: Πλατεία Κρονίου

* Χανιά: 15:00 - Μαζική παράσταση στο δημοτικό συμβούλιο
Προσυγκέντρωση: δημαρχείο Χανίων (Κυδωνίας 29)

*Θεσσαλονίκη: 17:00 - Συγκέντρωση - Πορεία
Προσυγκέντρωση: πλατεία Καλλιθέας (Άνω Πόλη)
(μετά τη λήξη της πορείας θα ακολουθήσει συνέλευση στη φ.μ.σ)

*Αθήνα: 17:00 - Μοτοπορεία Αλληλεγγύης στον Γιάννη Μιχαηλίδη
Προσυγκέντρωση: Οδός Στουρνάρη (Πλατεία Εξαρχείων) με προορισμό το Τζάνειο Νοσοκομείο (Πειραιάς)

**Για όσους δεν έχουν μηχανάκι υπάρχει και κάλεσμα στις 18:00 για συγκέντρωση έξω από το Τζάνειο Νοσοκομείο

Πρόσβαση: Από Σύνταγμα - Λεωφορείο 040 (Στάση Βρυώνη)
Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά - Λεωφορείο 909 (Στάση Βρυώνη)
Λεωφορείο 906 (Στάση Βρυώνη)


Οι πατριώτες που ανοίγουν με λαχτάρα έναν αρχαίο τάφο για να βρουν έναν σκελετό 2300 ετών, σκάβουν έναν νέο τάφο για ένα παιδί 21 ετών μέσα στις φυλακές. Και σε τελική ανάλυση το κίνητρο τους είναι το χρήμα. 


καταρρέουν και κάνουν τα πάντα προκειμένου να οδηγηθούμε σε εκλογές χωρίς να συζητηθούν τα επίδικα. Παίζουν τα ρέστα τους πάνω στη ζωή ενός νέου ανθρώπου.

σκάψτε τα λαγούμια σας από τώρα καθίκια

και ξαφνικά οι 10 "κουκουλοφόροι" γίναν 10000..

 Εξουσίες, δικαστές και εισαγγελείς είναι μόνοι τους.
Ο Ρωμανός δεν είναι μόνος του.Έχει ΑΔΕΡΦΙΑ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ



Οδός Νοταρά,Εξάρχεια,Αθήνα.
Από απόψε "Οδός Αλληλεγγύης".

Μια οδός στην οποία διαδηλωτές βρήκαν ξεκλείδωτη και ανοικτή πόρτα πολυκατοικίας και έτσι κατάφεραν να σωθούν από τη θεσμική συμμορία Κικίλια. Μια οδός όπου για ώρες άνθρωποι σε τρεις διαφορετικές πολυκατοικίες άνοιξαν τα σπίτια τους για να κρύψουν διαδηλωτές, που έκραξαν τα ΜΑΤ από τα μπαλκόνια και πέταξαν μέχρι και γλάστρες. Όχι μια μόνο μια πολυκατοικία. Η οδός. Ο δρόμος, οι άνθρωποι.
Όταν ο κόσμος, που παραμέναμε πάνω στη πλατεία, κατεβήκαμε προς το Πολυτεχνείο, άρχισαν να βγαίνουν από τις εισόδους άνθρωποι που γλύτωσαν με τους γείτονες να στέκονται στα μπαλκόνια. Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία.
Αγαπημένοι μας γείτονες, υποκλινόμαστε.


Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών,
πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών.




...300 οικογένειες,πουλάνε κι αγοράζουν την αξιοπρέπεια ενός λαου......μαζί με τα 3 δέλτα ..... τους δημοσιορουφ,τους δικ4στες και τους δεσποτάδες....


 
.




Προσυπογράφω
πολύφημος @Polyfimos
Είμαι με τα παιδιά που βαστάνε μολότοφ και όχι με τους βασανιστές που κρατάνε πιστόλια. Όσοι δεν γουστάρουν να με διαβάζουν, δρόμο.



Σωσώ 
και ξαφνικά οι 10 κουκουλοφόροι γίναν 10000..





Βρέχει μολότοφ,άντε κάντε μια ευχή
(να γίνει η επανάσταση παντού πραγματική
  ) 

 



Θλιβερή χούντα του Σαμαρά, μπάτσοι, νεοναζί και λοιπά εκτρώματα του ακατονόμαστου λαού σας να το ξέρετε, μπορεί να μεγαλώνουμε, να ωριμάζουμε και να γερνάμε αλλά θα βρισκόμαστε όλοι εκεί όπως τον Φλεβάρη του 2012, το καλοκαίρι του 2011, τον Δεκέμβρη του 2008, τον Νοέμβρη του 1995 και παλαιότερα και θα ξερνάμε φωτιές από τα οδοφράγματα μας πάνω σας. Και δεν θα είμαστε δεκάδες αλλά χιλιάδες.
Οι αποψινές ήταν οι πρώτες φλόγες της πύρινης λαίλαπας που έρχεται καταπάνω σας.


Like ·  ·  
Όλος ο 6ος όροφος στη γαδα γεμάτος αίματα..




 
 

 · Η κυβέρνηση πάει να αντιμετωπίσει και το θέμα του Ρωμανού με τα ΜΑΤ. Με τον μόνο δηλαδή τρόπο που αντιμετωπίζει όλα τα θέματα εδώ κ χρόνια.