Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Να πεθάνουν οι θεοί, να ζήσουν οι άνθρωποι!


Εδώ και ώρες, το facebook μου προτείνει να αλλάξω τη φωτογραφία προφίλ μου σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το γαλλικό λαό και να βάλω ως φόντο την τρίχρωμη σημαία.

     

Ο γαλλικός λαός έχει όλη την αλληλεγγύη μου, την έχω δείξει με διάφορους τρόπους κατά καιρούς. Στον παιδικό σταθμό, στο Παρίσι, χάριζα παιχνίδια στα άλλα παιδάκια. Στα φοιτητικά μου χρόνια κατέβαινα σε διαδηλώσεις για το συνταξιοδοτικό, παρότι γνώριζα ότι δεν πρόκειται να πάρω ποτέ σύνταξη στη Γαλλία. Το τελευταίο μουντιάλ το παρακολούθησα φορώντας μια φανέλα του Μπενζεμά της εθνικής Γαλλίας. Και ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Clément, είναι Γάλλος 40ής γενιάς και χθες βράδυ, πριν σκεφτώ οτιδήποτε άλλο τον πήρα τηλέφωνο να δω αν είναι καλά.

Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν βάζω πουθενά την τρίχρωμη σημαία. Η τρίχρωμη σημαία είναι κατεξοχήν η σημαία των υποκριτικών αξιών του αστικού πολιτισμού, στο όνομα των οποίων ο γαλλικός λαός -και όχι μόνο αυτός- εδώ και 200 χρόνια μετατρέπεται σε κρέας για την καπιταλιστική μηχανή του κιμά. Είναι η σημαία του ιμπεριαλισμού και της αποικιοκρατίας, στο όνομα της οποίας σκοτώθηκαν και βασανίστηκαν Γάλλοι, Αλγερινοί και Αφρικανοί φαντάροι και άμαχοι. Είναι η σημαία της ''Ιερής Ενότητας'' και του Α' Παγκοσμίου Πολέμου που έστειλε εκατομμύρια εργάτες στο θάνατο. Είναι η σημαία των επεμβάσεων και της Γαλλικής Δημοκρατίας, που στο όνομα του ρεπουμπλικανικού συγκεντρωτισμού, κρατά στη φτώχεια και τη βαρβαρότητα γενιές ολόκληρες μεταναστών που βρέθηκαν να ζουν και να δουλεύουν απολαμβάνοντας το παραπειστικό δικαίωμα του ''υπηκόου''. Είναι η σημαία που βομβάρδιζε και βομβαρδίζει ακόμα και σήμερα στη Συρία, το Μαλί και την Ακτή του Ελεφαντοστού, θεριεύοντας το μίσος και το θάνατο.

Αν είναι να σηκώσουμε μια γαλλική σημαία, μπορούμε να σηκώσουμε την κόκκινη σημαία της Κομμούνας και την μαυροκόκκινη του Μάη του '68: τις σημαίες των οδοφραγμάτων του Παρισιού που έδωσαν στ' αλήθεια τα φώτα στους καταπιεσμένους όλου του κόσμου. Την τρίχρωμη καλό θα ήταν να τη θάψουμε, στη μνήμη των 200 ανθρώπων που σκοτώθηκαν χθες για χάρη του παραλογισμού της εξουσίας και τους πολέμους.

Η δική μας αλληλεγγύη στον γαλλικό, στον συριακό, στον αφγανικό λαό, αφήνει κάτω τα εθνικά σύμβολα και φωνάζει ''Κανένας πόλεμος ανάμεσα στους λαούς, καμιά ειρήνη ανάμεσα στις τάξεις''.

Να πεθάνουν οι θεοι, να ζήσουν οι άνθρωποι!

Ο "ZORRO" ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


82 κατασκευαστές συνειδήσεων συνιστούν "ZORRO"...εσείς;

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ "ΜΑΖΕΨΕ"  82  ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ....

      















ΟΙ 82 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ  
ΥΓ: (ΠΕΙΡΑΞΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..... ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ)

 





MERCI!


Στρατός στους δρόμους του Παρισιού... 
Από αύριο θα ζούμε σε άλλη Ευρώπη, πολύ χειρότερη από όσο μπορούμε να φανταστούμε..

Peterson Denise Wilberforce
7 hrs
Αν σε σοκάρει το γεγονός στο Παρίσι έχεις πάρει μια μικρή ιδέα από το τι ζούσαν οι Σύριοι κάθε μέρα εδώ και πολύ καιρό και γιατί φεύγουν...

.........................................................................................
Είμαστε με εκείνους που τρέχουν να σωθούν
κι απέναντι σ´ αυτούς που τρέχουν να οπλίσουν.
Η ανθρωπότητα στην τελευταία φάση του Απανθρωπισμού.

Ο πρώτος στόχος είναι τα δεκάδες θύματα ο δεύτερος είναι η διάλυσης κάθε αλληλεγγύης στους κατατρεγμένους και σε όσους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Τον πρώτο τον πέτυχαν. Κανείς να μην αφήσει να πετύχουν και τον δεύτερο.

Δύσκολες εποχές μας περιμένουν...


Άρχισαν με τα "πόσο ευάλωτη είναι η Ευρώπη"...Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα ακολούθήσει τέτοιων "επιχειρημάτων". Για τους πρόσφυγες, μετανάστες και για όλους μας. Η κυριαρχία του τρόμου και της καταστολής είναι εδώ.
...................................................................................................
Η χθεσινοβραδινή νύχτα σε μια γελοιογραφία, δεν είναι τυχαίο ότι οι Τζιχαντιστές έχουν άριστες σχέσεις με τους ναζί του Κιέβου…..έχουν γίνει και επίσημες συναντήσεις.
Πόσο κακόμοιρο ανθρωπάκι πρέπει να σε θεωρούν, για να σου λένε πως οι τζιχαντιστές δολοφόνοι έρχονται στην Ευρώπη μαζί με τα κύματα των προσφύγων!

Περνάει των παθών του τον τάραχο ο τζιχαντιστής, κινδυνεύει ακόμη και να πνιγεί στα νερά της Μεσογείου, προκειμένου να πάει στο Παρίσι να βάλει βόμβες! Διακινδυνεύει ακόμη και την περίπτωση να τον αναγνωρίσει κάποιο από τα θύματά του, μεταξύ των σύριων προσφύγων, και να πεθάνει από λιντσάρισμα!

Λες και χάθηκαν τα αεροπλάνα! Λες και κόπηκε η γραμμή Τελ-Αβίβ - Παρίσι!
Πόσο ηλίθιο σε θεωρούν!


Yannis Androulidakis
7 hrs
Ολα τα σημεία των χτυπημάτων στο Παρίσι σήμερα, έγιναν σε περιοχές που συχνάζει η λεγόμενη ''γκος-μπομπό'', δηλαδή ένα κομμάτι αριστερής νεολαίας, το οποίο στέκεται γενικά ευνοϊκά προς τους μουσουλμάνους, είτε τους μετανάστες είτε τους Γάλλους υπηκόους.
Η στρατηγική της διάλυσης κάθε πιθανής αλληλεγγύης είναι προφανής.

Σε όλη την Ευρώπη να αντιτάξουμε την αλληλεγγύη στο φόβο, το μίσος και τον θάνατο!
..................................................................................................

Εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Το διαδίδουμε και αποτρέπουμε οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια !!! : Το στρατόπεδο προσφύγων στο Καλλαί της Γαλλίας που ονομάζεται "Ζούγκλα" είναι στις φλόγες ! Πιθανώτα πρόκειται για ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι !!!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΙ' ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ! ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ !!!
UPDATE ‪#‎France‬: The 'jungle' refugee camp in ‪#‎Calais‬ has been set on fire in possible retaliation from Paris terror attacks: These new images are confirmed first-hand by @sekielski who is there.
europeans against the political system added 2 new photos — with Alan Dawson.
5 hrsEdited
‪#‎France‬: Video and pics claim the 'jungle' refugee camp in ‪#‎Calais‬ has been set on fire in possible retaliation from Paris terror attacks .
via @sekielski