Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Χρήσιμες συμβουλές για μπουκαδόρους του Υπουργείου Οικονομικών:

www.facebook.com

1. Όταν αρχίζετε την έρευνα, φροντίστε να διαλύετε τα πάντα στο πέρασμά σας, να πετάτε με δύναμη κάτω τα συρτάρια για να σπάνε, να σκίζετε τα βιβλία, κτλ. Είναι πολύ πιθανόν οι ένοχοι να τρομάξουν ότι θα τους διαλύσετε τελείως το σπίτι και να σπάσουν, αποκαλύπτοντάς σας οικειοθελώς πού έχουν κρυμμένο το καλό σταφ. Σημείωση: εξυπακούεται ότι για λόγους παραδειγματισμού πρέπει έτσι κι αλλιώς να καταστρέφετε οτιδήποτε κρίνετε ότι αντίκειται στον Θεό και την παρούσα κυβέρνηση (π.χ. κόμικ της Μαφάλντας, Αστερίξ, κτλ). Για σοβαρότερα πράγματα όπως π.χ. βιβλία του Μαρξ, εννοείται ότι δεν τα καταστρέφετε, αλλά τους συλλαμβάνετε για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης και τα προσκομίζετε ως πειστήρια.

       

2. Πριν κατασχέσετε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ελέγξτε αν λειτουργούν. Τα κακοποιά στοιχεία σίγουρα θα έχουν απλώσει αρκετές μούφες τριγύρω, ώστε να σας μετατρέψουν σε τζάμπα παλιατζήδες. Μην σας ξεγελάσει τυχόν πετσετάκι πάνω στη συσκευή, είναι μέρος της μπλόφας.


3. Μια άλλη μπλόφα μπορεί να είναι το ανακάτεμα ευτελών αντικειμένων με ομοειδή πολύτιμα τιμαλφή. Για παράδειγμα, πάνω σε μια σερβάντα με κινέζικα μπιμπλό μπορεί να βρίσκεται και ένα κρύσταλλο μουράνο. Το έμπειρο μάτι του μπουκαδόρου πρέπει να είναι σε θέση να τα ξεχωρίζει αμέσως και να κατάσχει μόνο αυτά που έχει αξία διότι δεν πάμε να στήσουμε πάγκο στην Ομόνοια, να σώσουμε τη χώρα θέλουμε.


4. Ξεκινάτε τις έρευνες πάντα από την κατάψυξη. Είναι αγαπημένη κρυψώνα όσων νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι επειδή έχουν δει πολλές αμερικάνικες ταινίες, και στις μέρες μας πάντοτε έχει πολύ ελεύθερο χώρο.


5. Να ξεκοιλιάζετε πάντα τα λούτρινα παιχνίδια των παιδιών. Είναι η νούμερο δύο αγαπημένη κρυψώνα όσων περνιούνται για έξυπνοι.


6. Ζητάτε πιστοποιητικό γάμου και αν το ζεύγος δε φορά βέρες απαιτείστε να σας τις φέρουν. Δικαιολογίες του τύπου “την έχασα στη θάλασσα” λογίζονται ως ψευδορκία – να τους το επισημαίνετε διαρκώς αυτό.


7. Να αγνοείτε παντελώς τα κλαψουρίσματα των κακούργων ότι δεν τους απέμεινε τίποτα, ότι είναι φτωχοί, κτλ. Να αναζητάτε σημάδια καλοπέρασης κι από εκεί να κρίνετε αν το σπίτι έχει καλή μπάζα. Για παράδειγμα, αν στα ντουλάπια της κουζίνας υπάρχουν παραπάνω από 2 συσκευασίες με όσπρια, οι τύποι το φυσάνε το παραδάκι. Επιπλέον, αν η κυρία έχει βαμμένα νύχια είναι οπωσδήποτε φραγκάτη γιατί πού τα βρήκες κυρά μου τα λεφτά ν' αγοράζεις βερνίκια νυχιών, ε;


8. Προκειμένου να περισώσουν τα αγαπημένα τους επώνυμα είδη, οι απατεώνες μπορεί να έχουν αφαιρέσει επιμελώς τις ετικέτες με τα λογότυπα ακριβών μαρκών από διάφορα είδη. Εφόσον εντοπίσετε κάποιο είδος που υποπτεύεστε ότι είχε κάποια ετικέτα η οποία αφαιρέθηκε, να το κατάσχετε έτσι κι αλλιώς, και η αξία του θα διαπιστωθεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια.


9. Στην περίπτωση που δεν βρείτε τίποτα πολύτιμο να πάρετε, που πάει να πει ότι οι άτιμοι πρόλαβαν και τα καβάτζωσαν εκτός σπιτιού, προχωρήστε στο πλαν μπι (εκβιασμός). Ξεκινήστε με το μικρότερο παιδί: βάλτε του το όπλο σας στο κεφάλι, οπλίστε τη σκανδάλη και πείτε τους ότι θα μετρήσετε ως το τρία, κι αν δεν σας πουν πού είναι τα υπάρχοντά τους θα το πυροβολήσετε. Πάντα πιάνει, να είστε σίγουροι.


10. Φροντίστε στο τέλος της επίσκεψής σας να κλειδώσετε μέσα τους κακούργους, ώστε να προλάβετε να αποχωρήσετε πριν καταφέρουν να βγουν από το σπίτι, διότι είναι τόσο μνησίκακοι που είναι ικανοί να πάνε να πέσουν από κάνα μπαλκόνι και μετά οι συγγενείς τους να κατηγορήσουν εσάς για δολοφονία.

      


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας και να 'στε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα σώσουμε την Πατρίδα!

 Χάιλ Αντώνης, λονγκ λιβ δε γιούρο – γιούργιααααααααα!!!


Εκ του Υπουργείου Οικονομικών

ΧΟΥΝΤΟ....ΜΑΦΙΑ !!

http://patrinaki.blogspot.gr/
                

 Παλιότερα και χαριτολογώντας λέγαμε ότι η διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και χούντας είναι,..πως στην δημοκρατία, όταν πρωί, αξημέρωτα χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού σου, θα είναι ο γαλατάς και όχι η Ασφάλεια!

Σήμερα στην μοντέρνα χούντα, τύπου Ψευταρά,
..και την εποχή που οι διάφοροι Τζαμ(πα)τζήδες σηκώνουν επανάσταση του κ@λου για την φρεσκότητα του γάλακτος,..το πιθανότερο είναι, πως η πρωϊνή επίσκεψη θα είναι απ' την εφορία!

Μάλιστα!
Με εντολή Ψευταρά, θα κάνουν ντού στα σπίτια μας χαράματα για να μας πιάνουν μέσα στο γλυκοϋπνι,
..όπου προκειμένου να μας αφήσουν να κοιμηθούμε καμιά ωρίτσα ακόμα, θα τους αφήνουμε να ψάχνουν ανενόχλητοι και απερίσπαστοι!
.
Άλλωστε δεν μπορεί το κράτος να έχει τόση ζημιά απ' τα χαρισμένα δάνεια των αφεντικών τους των ''εθνικών'' εργολαβομηντιαρχών,..χωρίς να αναπληρώσει την χασούρα από κάπου αλλού!

Όλα μελετημένα. Όλα με σχέδιο. Όπως ακριβώς η Μαφία.
Και όπως ακριβώς η σημερινή εξέλιξη της χυδαιότητάς τους, όπου προκειμένου να αποφύγουν την λαϊκή κατακραυγή (σιγά μη σκιστούν τα καλσόν!), πετούν το μπαλάκι στον Άρειο Πάγο να αποφασίσει αυτός για την συνταγματικότητα ή μη του μέτρου!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: ''..σχετικά με τη δυνατότητα φορολογικών ελέγχων στην κατοικία φορολογουμένων χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής διευκρινίζουμε ότι λόγω της σπουδαιότητας του ζητήματος έχει ήδη αποσταλεί στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου, προκειμένου να αποφανθεί..''

Πού έγκειται η χυδαιότητα;
Ας απαντήσουμε με μιά ερώτηση:
Τζάμπα τους μπούκωσαν τους δικαστικούς με τόσες χιλιάδες ευρώ αναδρομικά, και με αποκατάσταση του ύψους των μισθών τους στα προ κρίσης επίπεδα;

Όλα μελετημένα. Όλα με σχέδιο.
Σαν Μαφία.
Και σαν χούντα μαζί!

Χουντομαφία!..

Φιλοξένησε κι εσύ έναν εφοριακό-ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΗΜΟΥ

Φιλοξένησε κι εσύ έναν εφοριακό-ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΗΜΟΥ











Ο Αντώνης Σαμαράς μας είχε πει ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι όσοι και οι άνεργοι. Μας είχε πει επίσης πως για κάθε έναν Έλληνα αντιστοιχούν δύο τουρίστες. Πλέον, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε είναι πόσοι εφοριακοί αντιστοιχούν σε όποιον χρωστάει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι εφοριακοί θα έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν στα σπίτια οφειλετών χωρίς την παρουσία εισαγγελέα με σκοπό να αναζητήσουν και να κατάσχουν λεφτά, κοσμήματα κι ότι αντικείμενο αξίας βρουν.
Απαραίτητη προϋπόθεση για όλο αυτό, είναι να χρωστάς. Μια προϋπόθεση η οποία έχει γίνει κανόνας.
Είναι πολύ ελπιδοφόρο το σκεπτικό ενός εφοριακού ο οποίος θα σκάει μύτη σπίτι σου όταν κοιμάσαι ή τρως και θα σε διατάζει να του πεις πού είναι τα λεφτά σου. Κάτι σαν τους κλέφτες,δηλαδή, με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα σε δένουν σε μια καρέκλα μέχρι να τελειώσουν τη δουλειά (αυτό ελέγχεται).
Επειδή λοιπόν τα πράγματα θα ζορίσουν ακόμη περισσότερο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προτείνουμε στον κάθε εφοριακό να τον φιλοξενήσουμε για όσο χρονικό διάστημα θελήσει. Κάθε πρωί θα του φτιάχνουμε πρωινό και γεμιστά με κιμά, θα τον κανακεύουμε, θα του πλένουμε την πλάτη και θα τον βγάζουμε βόλτα για μπύρα – την οποία φυσικά θα την κερνάμε.
Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα τον σκλαβώσουμε απ´την καλοσύνη μας και θα τον πείσουμε να σταματήσει τις εισβολές στα σπίτια απλών ανθρώπων και ν’ αρχίσει να μπαίνει στις βίλες των επιχειρηματιών και των εφοπλιστών που έχουν γαμήσει αυτόν τον τόπο.
Πού ξέρεις. Μπορεί με την ευγένεια μας να σταματήσουμε επιτέλους τα στημένα τηλεφωνικά ραντεβού της εφορίας με τα λυκόρνια και να πληρώσουν κάτι κι εκείνοι.
(Πολλοί έβρισκαν υπερβολική την άποψη ότι μετά το πανεπιστημιακό άσυλο, θα καταργηθεί κι ότι άλλο άσυλο υπάρχει. Ας πρόσεχαν)
(Με τόσα “ραντεβού με την εφορία” το πρόγραμμα “ένας εφοριακός σε κάθε σπίτι” θα μας γλίτωνε απ´τις ατελείωτες ουρές)

ΕΝΦΙΑ και «αριστεροί» θρήνοι… Η διαλεκτική αυτού του κτηνώδους μέτρου της κυβερνητικής συμμορίας οδηγεί, αναπόφευκτα, στην αρπαγή της λαϊκής στέγης από τους ποικίλους μαόζους του χρήματος.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

"Ρεσάλτο"



Για τον «Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων» (ΕΝΦΙΑ) έχουν γραφτεί πολλά και θα γραφτούν, σίγουρα, ακόμα περισσότερα…
Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι απλώς ένα επιπλέον αποτρόπαιο «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον της λαϊκής στέγης: Είναι η σαδιστική χαριστική βολή της λαϊκής στέγης…
Η διαλεκτική αυτού του κτηνώδους μέτρου της κυβερνητικής συμμορίας οδηγεί, αναπόφευκτα, στην αρπαγή της λαϊκής στέγης από τους ποικίλους μαφιόζους του χρήματος.
Ένα τόσο δυσβάστακτο και σαδιστικό ΜΟΝΙΜΟ χαράτσι της λαϊκής στέγης δεν μπορεί να το αντιμετωπίσουν τα καταληστευμένα λαϊκά στρώματα. Μοιραία θα χάσουν τα σπίτια τους…
Αυτό γίνεται πιο σχιζοφρενικό αν σκεφτεί κανείς, ότι αυτό το δολοφονικό μέτρο θα επεκταθεί στα... χωράφια της φτωχής αγροτιάς, στα οικόπεδα, στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα…

Ο Ελληνικός λαός θα πληρώνει ενοίκιο για το αγροτεμάχιο το οποίο καλλιεργεί για να επιβιώσει…

Η κυβερνητική συμμορία των τοκογλύφων, αφού έχει ρίξει τον ελληνικό λαό στα τάρταρα της καταστροφής, της εξαθλίωσης και της πτώχευσης, ΤΩΡΑ προωθεί μέτρα για την τελική του εκτέλεση: Μέτρα αρπαγής της κατοικίας του και ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ των στοιχειωδέστατων όρων επιβίωσής του…

Αν αυτό δεν είναι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, τότε οι λέξεις δεν έχουν πια καμία σημασία…

Και εδώ πλέον τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Μπροστά σ’ αυτήν τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (την κτηνώδη βαρβαρότητα των δωσίλογων ανδρεικέλων) η «αριστερά» τι πράττει;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Απλώς, όπως σε όλα τα ζητήματα, διαπιστώνει και περιγράφει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ελληνικού λαού και ΕΜΠΟΡΕΥΤΑΙ εκλογικά τη ΦΡΙΚΗ που σπέρνει ΠΑΝΤΟΥ η κυβερνητική συμμορία.

Ο Ανδρέας Ζαφείρης στο εξαίρετο άρθρο του, (ΕΝΦΙΑ, άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την αριστερά;»), αφού αποκαλύπτει το κυβερνητικό κακούργημα του ΕΝΦΙΑ, καταλήγει στο αυτονόητο, μιας Αριστερής ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ:

«…να συγκροτηθούν μετωπικές παλλαϊκές πρωτοβουλίες, χωρίς κομματικά στίγματα ή προσπάθειες άντλησης μικροκομματικής υπεραξίας.
Μετωπικές παλλαϊκές πρωτοβουλίες όπου θα συνδράμουν και θα συμμετέχουν όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς (και όχι μόνο), χωρίς αποκλεισμούς χωρίς περιχαρακώσεις…».

Ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9109

Ένας αγωνιστής της Αριστεράς γνωρίζει το αυτονόητο της Αριστερής τακτικής: Το Ενιαίο Μέτωπο (Μετωπικές παλλαϊκές πρωτοβουλίες).

Φυσικά, ο οξυδερκέστατος και συμπαθέστατος Ανδρέας Ζαφείρης, όπως και πολλοί άλλοι αυθεντικοί Αριστεροί αγωνιστές, δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν τούτο: Ότι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ Αριστερά, ότι οι ηγεσίες τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του ΚΚΕ, δολοφονούν, ανελέητα και καθημερινά, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ της Αριστερής ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ…

ΤΟΣΑ τερατώδη ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ έχει εκτελέσει αυτή κυβερνητική συμμορία και οι ηγεσίες των δύο αυτών κομμάτων ΟΧΙ μόνο δεν πήραν καμία ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, αλλά ούτε σε απεργιακές παρελάσεις δεν κατεβαίνουν μαζί…

Το ίδιο κάνουν και ΤΩΡΑ, στη χαριστική βολή της λαϊκής κατοικίας: Ανέξοδες καταγγελίες, ξύλινα «ταξικά» λόγια, διπλωματικές ανακοινώσεις, εκλογικό εμπόριο…

ΠΡΑΚΤΙΚΗ πρωτοβουλία ΚΑΜΙΑ. Για ΜΕΤΩΠΑ Παλλαϊκών Πρωτοβουλιών, ούτε να το συζητάμε: Αυτά είναι άπιαστο όνειρο για αυτές τις ηγεσίες…

Και είναι «αριστερή» κοροϊδία όταν ακούμε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να εκτοξεύει τις ρουκέτες του:
«Ο ΕΝΦΙΑ ξεχείλισε πλέον το ποτήρι, μιλάμε για ένα χαράτσι που ισοδυναμεί με δήμευση των ακίνητων περιουσιών των Ελλήνων, της ελληνικής κοινωνίας…».

«Ξεχείλισε το ποτήρι», αλλά πρωτοβουλία ΚΑΜΙΑ: Ούτε το λαό καλούνε να κατεβεί αγωνιστικά στο δρόμο, ούτε ΚΑΜΙΑ πρωτοβουλία για Παλλαϊκό Μέτωπο παίρνουν…

Περιμένουν να πέσει από μόνη της η κυβέρνηση του ολέθρου και της ΦΡΙΚΗΣ, το Φθινόπωρο!!!

ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ…