Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ρε λιγούρια... μια χαρά κοπέλα είναι.....

.. μετά τούς "μυστικούς αριστερούς" που έδωσαν τη νικη  στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ ο κύριος Θόδωρος δικαιούται τα πάντα... 


Αλλά έτσι είστε.......μη δείτε κάποιον να προοδεύει αμέσως να  πέσετε πάνω του να τον φάτε  

Ρε Ουστ από εδώ λιγούρια



http://kefalonianews.gr/

Κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο  
Θόδωρος Γαλιατσάτος Περιφερειάρχης εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στέλεχος θα λέγαμε εμείς της οργάνωσης στην Κεφαλονιά. Όχι απλώς στέλεχος….στελεχάρα, . πήρε κοντά του στο ιδιαίτερο γραφείο του την πρώην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. κ. Αλίκη Λούβρου. Υποθέτω την περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

Θόδωρε, αληθεύει; Αν αληθεύει δεν πάμε καλά, εκεί που έλεγες ότι αν δεν σπάσουμε αυγά δεν μπορούμε να φτιάξουμε ομελέτα, αρχίζεις να μας πετάς τα αυγά κατάμουτρα.



τετάρτη, 24 σεπτεμβρίου 2014


Νάτα μας! Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ πήρε δεξί του χέρι υποψήφια βουλευτή της ΝΔ...

Laskarina Gerasimou
Τελικά δεν ήταν κουτσομπολιά. Το διασταύρωσα. Πράγματι ο περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Αλέξανδρος Γαλιατσάτος, που εξελέγη με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ πήρε κοντά του στο ιδιαίτερο γραφείο του την πρώην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. κ. Αλίκη Λούβρου. Υποθέτω την... περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

 Αλίκη Λούβρου
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This


https://www.facebook.com/laskarina.gerasimou?hc_location=timeline
Τελικά δεν ήταν κουτσομπολιά. Το διασταύρωσα. Πράγματι ο περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Αλέξανδρος Γαλιατσάτος, που εξελέγη με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ πήρε κοντά του στο ιδιαίτερο γραφείο του την πρώην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. κ. Αλίκη Λούβρου. Υποθέτω την περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του.
  • Niki Vikou and 25 others like this.
  • Georgia Kontrarou Χαχαχαχαααααα...Εμπρός στο δρόμο της συνεργασίας που άνοιξε η διοίκηση του Σωματείου μας. Αγαστή συνεργασία.
  • Antonios Stavroulias Ωχ, τους εθαψες !!! Πολυ ενδιαφερουσα, παντως, συνεργασια !!! Σηματοδοτει μηπως, οτι, μπηκαμε στη νεα εποχη ?
  • Laskarina Gerasimou Ε, όχι δε φταίει ο Σύριζα για τις πράξεις του κάθε περιφερειαρχη η δημάρχου. Μη σπεύδετε.
  • Antonios Stavroulias Ενα ... ερωτημα, εκαμα !!!
  • Laskarina Gerasimou Ρώτα εσυ παλικάρι μου, ρώτα. Και όπου γνωρίζω θα απαντώ.
  • Antonios Stavroulias Ερωτημα : η "συνεργασια" αυτη, ειναι κατι καλο, κακο η ... ανευ ενδιαφεροντος ! Μηπως προκειται για προσωπικη αλληλοεκτιμηση, η, η κυρια αρχισε να θαυμαζει πλεον την πολιτικη παρουσια του ΣΥΡΙΖΑ, και ισως εχουμε συνεχεια !
  • Giorgos Chronopoulos Έχει πολλά άλλα να του προσάψεις και μάλιστα για κεντρικά στελέχη του.....
  • Angelos Fragkopoulos Πάντα γίνονται αλλαξοκ.... Π.Χ. η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κούνεβα πήρε στην Ευρωβουλή ως συνεργάτιδα την Χριστίνα Κοψίνη. Αν την γνωρίζεις ότι πάντα ήταν δημοσιογράφος σε εφημερίδα που στήριζε δεξιά. Αλλά τι να γίνει ο καθένας αναζητά το καλύτερο .... για τον εαυτό του.
  • Petros Andriotis Γιατί είναι κακό πράγμα οι συνεργασίες; Γιατί οι ιδεολογίες και τα ιδανικά πρέπει να χωρίζουν και να διαχωρίζουν οπωσδήποτε τους ανθρώπους; Μήπως είμαι υπερβολικά αφελής;
  • Maria Daliani Προς τον άγγελο: η κοινή ειναι εξαιρετική συνάδελφος και δημοσιογράφος.το ότι εργάζονταν στην καθημερινή που επίσης ειναι μια έγκυρη εφημερίδα δεν οδηγεί σε κανένα συμπέρασμα για την προσωπική της ιδεολογία.επισης λασκαρινα μου μην ξεχνάς πως ο έρως δεν ζητά πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων!
  • Katerina Karadonti ιδεολογικά όρια στο χρήμα και την αναγνωρισιμότητα φαίνεται πως δεν υπάρΧΟΥΝ ΠΛΈΟΝ
  • Maria Daliani σορρυ.στην Χριστίνα Κοψινη αναφερομαι
  • Angelos Fragkopoulos Δεν νομίζω ότι υπήρξε ΣΥΡΙΖΑ η Χριστίνα. Την γνωρίζω δύο δεκαετίες από την ΓΣΕΕ, αλλά δεν διαφωνώ με την ουσία της απάντησής σου. Επιμένω ότι ο καθένας πρέπει να κοιτάει το προσωπικό του συμφέρον.
  • Theofilos Kafarakis Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Ομως ας σκεφτούμε πόση πίκρα πρέπει να νοιώθουν οι διάφοροι αφισοκολλητές του κόμματος. Αφήνεται να πλανάται στην ατμόσφαιρα ότι υπάρχουν ειδικά συμφέροντα, όταν δεν προτιμάται σε νευραλγική θέση κάποιος του ιδίου κόμματος! Υπάρχει και η εκδοχή η κυρία να αλλαξοπίστισε.............Δεν μου κάζεται η περίπτωση να έχουνε ωριμάσει τόσο τα πράματα, ωστε να αρχίζουν συνεργασίες τοιούτου βαθμού!
  • Laskarina Gerasimou A, όλα κι όλα Αγγελε, η Χριστίνα Κοψίνη δεν συνδέεται με κανενα τρόπο με τα όσα γράφω για τον κερκυραίο περιφερειάρχη και τη νεοδημοκράτισσα υποψήφια βουλευτή συνεργάτη του. Η Χριστίνα είναι εξαιρετική συνάδελφος, πάντα στον αριστερό χώρο, επίσης η εφημεριδα που κάποιος δημοσιογράφος δουλεύει δεν σχετίζεται σχεδόν ποτέ με την ιδεολογία του. Εγώ έχω δουλέψει εξ ίσου καλά στον "Ελεύθερο Τύπο" και στην "Πρώτη". Επραξε άριστα η Κούνεβα και μπράβο της. Εξυπνη επιλογή.
    16 hours ago · Edited · 3
  • Angelos Fragkopoulos Ούτε εγώ την συνδέω, σε καμία περίπτωση με αυτούς. Απλά αναφέρθηκα. Όσο για το ότι ανήκε στον αριστερό χώρο η Χριστίνα, διατηρώ τις επιφυλάξει μου.
  • Μάνος Πετρίδης Το νεποτισμός με "ο" ή με "ω" γράφεται; Πέρα από συγγενικές σχέσεις, περιλαμβάνει άραγε και τις συζυγικές φιλίες;
  • Μάνος Πετρίδης Κι επειδή μιλάγαμε γισ ηθικό πλεονέκτημα τις προάλλες: Αν βρίσκετε φυσιολογικό και αναμενόμενο αριστερός περιφερειάρχης να επιλέγει αριστερούς συνεργάτες μήπως ήταν υποκριτικές οι διαμαρτυρίες σας σαν δεξιοί νομάρχες επέλεξαν συνεργάτες από τον χώρο τους;
  • Giannis Sideris Λασκαρινα,που ειναι το ασύμβατο, μεμπτο και απαγορευτικό; Οσο για τον κυριο που ειπε για τη Χριστινα Κοψινη, έλαβε την απαντηση. δεν χρειαζεται να επανελθω.
  • Laskarina Gerasimou Το γεγονός ότι η κυρία αυτή είναι νεοδημοκράτισσα με τη βούλα που λένε. Δεν της ανέθεσε κάποια καθήκοντα η κάποιο έργο στην περιφερεια, την πήρε στο γραφείο του. Προηγουμένως η ίδια είχε προσεγγίσει το δήμαρχο να τη βάλει στη λίστα για τις εκλογές αλλα εκείνος την απέπεμψε. Θέλει οπωσδήποτε να εισχωρήσει στα κοινά χωρίς -απ' ότι φαίνεται- ιδεολογία ή άποψη για τα κοινά.
  • Giannis Sideris Θα μπρουσε η κυρια να ειναι μορφωμενη, κοινωνική γνωστή , προσωπική γνωστή, κλπ., σε καθε περιπτωση προσωπο εμπιστοσυνης. Το γεγονος οτι ο εν λογω - που στο κατω κατω δεν ειναι βουλευτης, άρα του στενου κομματικού πυρήνα - δεν φερθηκε ως κομματοσκυλο, μαλλον υπερ του ειναι...
    12 hours ago · Edited · 1
  • Giannis Sideris δεν την ξερω αλλα το γεγονος οτι ήταν υποψηφια της ΝΔ, απο μονο του δεν πρεπει να ειναι απαγορευτικο -κατα την δικη μου αποψη
  • Laskarina Gerasimou Θα μπορούσε Γιάννη, θα μπορούσε. Δεν είναι έτσι όμως, επειδή εδώ είναι μικρός ο τόπος και γνωριζόμαστε.
  • Giannis Sideris δεν την ξερω. επι θεσεως αρχης μιλαω. αλλωστε και συ θεμα αρχης εβαλες:-)
  • Laskarina Gerasimou Θεωρώ ότι στο ιδιαίτερο γραφείο δεν παίρνεις υποψήφια της Ν.Δ. Εργο της αναθετεις, καθήκοντα της αναθέτεις, μέσα στο ιδιαίτερο γραφείο σου δεν την παίρνεις. Αλλά θα περιμένουμε να δούμε και τη συνέχεια. Δε θα σκάσουμε κιόλας. Αστους να τα βρούνε μεταξύ τους. Ηδη έχει προκαλέσει το γεγονός.
  • Maria Daliani Αγαπημένη μου λασκαρινα σε ότι αφορά τον Συριζαίοι περιφερειάρχη και την επιλογή που σε ξάφνιασε ψάξε σε προσωπικούς νομίζω λόγους κι όχι πολιτικους
  • Ευτυχία Αδειλίνη-Μουσούλη Κάποτε ένας Υπουργός του ΠΑΣΟΚ εκτιμώντας τηνς επαγγελματική μου συμπεριφορά( όπως μου είπε) μου ζήτησε να πάω στο ιδιαίτερο γραφείο του .Δεν είχαμε καμμία φιλική ή συγγενική σχέση(απλά υπηρεσιακή)και γνώριζε ότι ως πολίτης ανήκα σε αντίθετο κόμμα .Ημουν συνδικαλίστρια και είχα πολλάκις αποδε'ιξει ότι η κομματική μου τοποθέτηση ίσχυε εκτός υπηρεσίας.Εξήγησα λοιπόν στον Υπουργό ότι ναι μεν εγώ θα ήμουν όσο εχέμυθη απαιτούσε η θέση μου αλλά δεν εμπιστευόμουν τον κακόβουλα που με την πρώτη ευκαιρία θα μου έβαζε την ..πεπονόφλουδα και άντε μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι..ελέφαντας..Μα εγώ σε εμπιστεύομαι μου είπε.Εσείς το ξέρετε...οι κότες όμως;;Ετσι παρέμεινα στη θέση μου στον Οργανισμό που υπηρετούσα και η υπηρεσιακή μας σχέση ήταν πολύ καλή.Είχα δε εξηγήσει σε όλους τους τότε κυβερνητικούς προίσταμένους μου ότι δεν ψήφισα το κόμμα τους γιατί δεν πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα που εγώ αγαπούσα πολύ,γιαυτό θα δούλευα πιο πολύ για να βάλω το θετικό πετραδάκι μου ώστε να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου .Δε σας εμπιστεύομαι τους είχα πει (και δυστυχώς ναι δυστυχώς επαληθεύτηκα) και το μόνο που μου έλεγαν θυμάμαι ήταν (προς τμή μου):μα μόνο μια μουρλοκεφαλονίτισσα θα μίλαγε έτσι!
  • Costas Tsiringakis ίσως τελικά να μην είναι σκουριασμένα κάποια μυαλά,ίσως η Περιφέρειες και οι Δήμοι να μπορέσουν κάποια στιγμή να απεγκλωβιστούν απο το εκάστοτε κόμα ...ίσως να είμαι ρομαντικός ...και ίσως πάλι να είμαι ρεαλιστής
  • Dimitrios Asimakopoulos Για να βάλουμε σε τάξη ορισμένα πράγματα. Η Κούνεβα υπέστη αυτή τη βάρβαρη επίθεση γιατί ήταν συνδικαλίστρια κι "ενοχλούσε". Για τη δράση και τη συνέπειά της τιμήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ που την συμπεριέλαβε στο ευρωψηφοδέλτιο με ότι συμβολίζει ως πρόσωπο. Δεν ξέρω αν ήταν κομματικό μέλος. Τη Χριστίνα Κοψίνη δεν την επέλεξε τυχαία η Κούνεβα για συνεργάτιδα. Εχει περγαμηνές στο εργατικό ρεπορτάζ με πολλές οικονομικές γνώσεις, και συνδικαλιστική δράση στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ατυχής ο όποιος παραλληλισμός με τα του περιφερειάρχη.
  • Giannis Sideris Υπαρχει και μια πιο απλη διασταση για μενα που εχω σιχαθει τα κομματα. Ειτε ο περιφερειαρχης ειτε η Κουνεβα , δεν εινσι υποχρεωμενοι να παρουν κομματοσκυλα σε θεσεις εμπιστοσυνης. Θα παρουν οποιους κρινουν καταλληλους και θα κριθουν απο το εργο τιυς
    11 hours ago · Edited · 4
  • Giannis Sideris Συγνωμη για τα "τυπογραφικα", γραφω σπο κινητο. Διορθωσα τα περισσοτερα
    11 hours ago · Edited · 1
  • Laskarina Gerasimou Eγω τα κατάλαβα όλα Γιάννη μου.
  • Tilemahos Karavias Τελικά βρε παιδιά ο Αλέξανδρος ο Γαλιατσάτος τη πήρε στο γραφείο του και όχι ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος... τι τσακώνεστε!!!
  • Giannis Sideris Χαχα .καλο το τελευταίο
  • Αννα Μαρια Ιωνα Ε'' και τι εγινε βρε παιδια που την πηρε στο γραφειο του??? μια χαρα κοπελα ειναι''