Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Πόσο αισχρή είναι αυτή η Γεροβασίλη;



Σπύρος Σούρλας

H χτεσινοβραδυνή εικόνα Γεροβασίλη θύμιζε περισσότερο εικόνα Χουντικής τηλεπαρουσιάστριας, παρά κυβερνητικής εκπροσώπου..

Οι εκπρόσωποι της πλέον λούμπεν αστικής διαχείρισης ειναι τόσο άσκημα γαντζωμένοι στην εξουσία, που σε λίγο ενώ θα γνωρίζουν πως εκφράζουν το 2 % της κοινωνίας, θα προσποιούνται πως αγωνίζονται για τα συμφέροντα των 'αδυνάμων'

Ανακινείται ο Γκαίμπελς στον ταφο του, με αυτούς τους εξουσιομανείς Μουσσολινικούς..

   


Πόσο αισχρή είναι αυτή η Γεροβασίλη!!

" Η επιστροφή της ήδη καταβληθείσας πρώτης δόσης στέλνει 15.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, εμποδίζει την πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών και στερεί από τον δημόσιο προϋπολογισμό 255 εκατ. ευρώ, πόρους αναγκαίους ειδικά σε μια περίοδο που η κοινωνία τους έχει ανάγκη και τους επιστρέφει στους λογαριασμούς τεσσάρων πολύ πλούσιων επιχειρηματιών", δήλωσε, για την απόφαση του ΣτΕ.

Καμία ανάληψη ευθύνης, για τον ξεφτιλισμένο νόμο τους, που μόνο τη διαπλοκή δεν περιόριζε! Το αντίθετο! Οσο περισσότερο το χρήμα, "απ΄όπου κι αν προερχόταν", τόσο πιο εύκολη η παροχή της άδειας.

Κανένας έλεγχος ΠΟΘΕΝ έσχες! Κανένας έλεγχος ποινικού μητρώου και ποινικών εκκρεμοτήτων! Κανένας έλεγχος εκμετάλλευσης κονδυλίων του Δημοσίου!