Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Σάμη....να βγάλουμε το πιστόλι να σκοτωθούμε! video

....σας παρουσιάζουμε όλο το video 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!! 


     

          να βγάλουμε το πιστόλι να σκοτωθούμε...















Θεοπεφτάτου: 3 υπουργεία μπλέχτηκαν και την πληρώνουν οι επαγγελματίες της Σάμης http://

http://vlahatasamis.gr/

Σάμη-κινητοποίηση για τα πρόστιμα της Κ.Ε.Δ: Το -πρώτο βήμα- έγινε!

Σάμη-κινητοποίηση για τα πρόστιμα της Κ.Ε.Δ: Το -πρώτο βήμα- έγινε!
Σε μια πρωτόγνωρη για τη Σάμη κινητοποίηση προέβησαν οι καταστηματάρχες της παραλιακής ζώνης της Σάμης. Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή τα βαριά πρόστιμα που  επέβαλε η Κτηματική εταιρία του Δημοσίου ( Κ.Ε.Δ. ), στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων για τις τέντες που διατηρούν για  είκοσι πέντε και πλέον χρόνια στη παραλία της πόλης. Η Κ.Ε.Δ κρίνοντας παράνομες τις κατασκευές αυτές, επέβαλε σε 28 καταστηματάρχες της παραλίας πρόστιμα που φτάνουν έως και τα 10.000 ευρώ.

 ( Σύνολο 250.000 ευρώ περίπου )!Με αίτημα την ακύρωση του προστίμου αυτού και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος, έκλεισαν σήμερα τα μαγαζιά τους και συγκεντρώθηκαν στη πλατεία της πόλης για να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική και επαγγελματική έξόντωσή τους, που τα πρόστιμα αυτά τους οδηγούν.

Υποστήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα τους, έδωσαν οι ιδιοκτήτες ταξί στην Σάμη. Σε ένδειξη συμπαράστασης, έβαλαν στα αυτοκίνητά τους, μαύρες κορδέλες.
Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε σύσσωμη σχεδόν η πολιτική ηγεσία του νομού μας. Το παρών έδωσαν: Η βουλευτής Αφροδίτη, Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης κ. Διονύσης Λυκούδης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης _ Ριζοσπάστες Ξανά- κ. Δημητράτος Γεράσιμος, εκπρόσωπος του Λ.Τ. Κεφαλονιάς κ. Τζωρτζάτος Γεώργιος, εκπρόσωποι του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Αργοστολίου κ.κ. Γρηγορόπουλος και Τσιμάρας, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Σάμης κ. Γαβρίλης Ρασσιάς, οι καταστηματάρχες και πλήθος κόσμου. Κοινή τοποθέτηση ( με διαφοροποιήσεις πολιτικού περιεχομένου )  απέναντι στα αιτήματα των επαγγελματιών ( τους εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Τζανετάτος- capten Jimmy ), ήταν η άρση - ακύρωση όλων των προστίμων και οριστική λύση - διαμόρφωση της παραλιακής ζώνης. Να πάψει έτσι να κρέμεται η "δαμόκλειος σπάθη" της Κ.Ε.Δ. , ¨πάνω από τα κεφάλια" των καταστηματαρχών.
Αποφασίστηκε τέλος να μεταβούν τη Δευτέρα 6/10/014, στην Αθήνα για επίλυση του προβλήματος αυτού οι κ.κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου βουλευτής Κεφαλονιάς - Ιθάκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δρακουλόγκωνας, ο αντιδήμαρχος κ. Λυκούδης και δύο εκπρόσωποι των καταστηματαρχών.
Στον φάκελο "συνημμένα αρχεία", μπορείτε να ακούσετε όλη τη συζήτηση, έτσι όπως έγινε μεταξύ των αιρετών εκπροσώπων του νομού και των καταστηματαρχών και κατοίκων της Σάμης.

φάκελος-"βόμβα" στο Χρηματιστήριο.


Μανταλάκια περιείχε ο φάκελος-"βόμβα" που στάλθηκε στο Χρηματιστήριο. Mετά το ξέπλυμα, ακολουθεί το άπλωμα... 



Συναγερμός από εκρηκτικό μηχανισμό στο Χρηματιστήριο, κίνδυνος να σκάσουν οι φούσκες.

"Πακέτο-βόμβα βρέθηκε στο Χρηματιστήριο". ψήφος εμπιστοσυνης μαφιόζων στην κυβέρνηση Σαμαρά

"Πακέτο-βόμβα βρέθηκε στο Χρηματιστήριο". Είναι ικανοί να ρίξουν σαρίν στο μετρό για να διατηρηθούν στις καρέκλες της εξουσίας...



ο Ψαριανός να αγοράσει καμιά πάπια.Καλού κακού


φαντάσου τώρα ελληνάκο τί μέτρα έρχονται για να ζητάν οι αλήτες ψήφο εμπιστοσύνης
μεζούρα για την κάσα σου διαθέτεις;


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝΕ,ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!
Ο ΗΡΩΔΗΣ ΓΥΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ,Ο ΚΑΖΑΝΟΒΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ,Ο ΝΙΤΣΕ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!
...........
 
(Για να καθησυχάσεις τις ανησυχίες των άλλων, δεν έχεις παρά να διαψεύσεις το προφανές.)

 · 

Ψηφο εμπιστοσυνης; Ετοιμαζω το πλακατ...
''ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΣΤΡΑ''

Θέλω να δω τα παλληκάρια που φώναζαν «Γιώργο γερά να φύγει η Δεξιά» τι θα κάνουν στην ψήφο εμπιστοσύνης στην Δεξιά του Σαμαρά


Αγαπητο ΠΑΣΟΚ,η κινηση της ΝΔ να ζητησει ψηφο εμπιστοσυνης μολις σε κατεστρεψε τελειωτικα.Αναπαυσου εν ειρηνη



Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει η SSαμαροκυβέρνηση.Να ετοιμάζονται τα βίντεο για την παρουσία του Αντώνη στη Βουλή(πότε θα το ξαναδούμε αυτό ?ποτέ ελπίζω) κι ο Πσαριανός να αγοράσει καμιά πάπια.Καλού κακού



Και φυσικά το βράδυ της ψηφοφορίας έξω από τη βουλή θα διαδηλώνουν όλοι αυτοί που πολιορκούσαν για ώρες τις τράπεζες για πληρώσουν..Τι όχι;