Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

...Η "ΤΡΟΙΚΑ" ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ...ΜΙΛΗΣΕ



Το Νο1 της τρόικας του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ πήρε θέση υπέρ του Ν. ΡΩΜΑΝΟΥ (13-12-2014) και βούλωσε τα στόματα των "γνωστών άγνωστων ναρχοσυριζαιων" του νησιού ....που τον "κατηγορούσαν" για πλήρη αδιαφορία *...

*(3 December at 18:53 · Η κατά τα άλλα λαλίστατη ΤΡΟΙΚΑ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ θα βγάλει ανακοίνωση στήριξης στο ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ή δε το θεωρεί απαραίτητο;...............  feeling annoyed.)
Like ·  · 

ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ; 
...Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ




ΥΓ: Επιτέλους σοβαρευτείτε, κύριοι...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ H "πικάντικη" συνέντευξη τύπου video

ΤΟ VIDEO "αμαντάριστο" από την σημερινή πικάντικη συνέντευξη τύπου
                         

                          



Συνέντευξη Τύπου 13-12-14
Φίλες και φίλοι,
     Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας. Ο λόγος που ήρθαμε σε επαφή έτσι έκτακτα και σχετικά κοντά με την πρόσφατη ενημέρωση, είναι αφενός οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και αφετέρου το γεγονός ότι δε θα βρίσκομαι στην Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια των εορτών λόγω των τριών ψηφοφοριών κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
     Όπως γνωρίζετε, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, η κυβέρνηση επίσπευσε την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μέσα στις γιορτές, πιεσμένη από ανάγκη και όχι από επιλογή, καθώς ο προϋπολογισμός του 2015, που ψηφίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έγινε υπό το κράτος της αποστολής των e-mail της τρόικα που ήταν αρκετά ταπεινωτική για τη λειτουργία της Δημοκρατίας μας αλλά και για την  ίδια την κυβέρνηση.
     Γνωρίζουν ότι αυτός ο προϋπολογισμός δεν πρόκειται να λειτουργήσει καθώς οι δανειστές βάζουν θέματα περιορισμού των παροχών, αύξηση της ανεργίας, μείωση των κοινωνικών δαπανών και μείωση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.
     Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό τοποθετήθηκα στην ολομέλεια της Βουλής και μίλησα για τις επιπτώσεις που θα έχει στα νησιά μας. Αναφέρθηκα για μία ακόμη φορά, δυστυχώς, στο γεγονός ότι σ’ εμάς δεν ισχύει ούτε η μείωση του ΦΠΑ – που πάνε τώρα να καταργήσουν και στο Αιγαίο – ούτε ο όρος της διαθεσιμότητας για τους δημόσιους υπάλληλους, καθώς και για άλλα θέματα που έχουν επηρεάσει τις ζωές μας αυτά τα τέσσερα χρόνια. 
     Το χρέος αντί να μειωθεί αυξήθηκε, και παράλληλα μειώθηκε το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν με φτωχοποιημένο το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας, με καταστροφή της παραγωγικής βάσης της οικονομίας, με το κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
     Ένα άλλο ζήτημα αυτό το διάστημα ήταν η υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, ενός νέου παιδιού, που είναι κρατούμενος στις φυλακές για συγκεκριμένη δράση - ληστεία τράπεζας - και ζήτησε  να σπουδάσει στην Ανώτατη Σχολή που πέτυχε. Μετά από πολυήμερες παλινωδίες η κυβέρνηση επιτέλους κατέθεσε τροπολογία, η οποία υπερψηφίστηκε, προκειμένου να σωθεί η ζωή του παιδιού και να καταγραφεί μία μεγάλη νίκη για τον ίδιο και την κοινωνία απέναντι στον αυταρχισμό της κυβέρνησης.
     Παράλληλα, βρίσκονται στο Σύνταγμα Σύροι πρόσφυγες, των οποίων η πατρίδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και που οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται να παραμείνουν στην Ελλάδα. Βεβαίως δε γίνεται να γυρίσουν στην πατρίδα τους, καθώς απειλείται η ζωή τους, αλλά απαιτείται χρόνος μέχρι να πάρουν τα χαρτιά τους ή το πολιτικό άσυλο που έχουν ζητήσει.
     Ένα άλλο θέμα ήταν η κινητοποίηση των ΜΑΤ ενάντια στους ανθρώπους με αναπηρία που διαδήλωσαν με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου-εθνική μέρα των ΑΜΕΑ. Ήθελαν να διεκδικήσουν τα κεκτημένα τους, την αξιοπρεπή διαβίωση και εν τέλει αυτά που ο προϋπολογισμός ήρθε να τους αφαιρέσει.
     Όσο αφορά την προεδρική εκλογή, αν δεν υπάρξει αλλαγή πλεύσης των Βουλευτών που έχουν ήδη τοποθετηθεί, είναι προφανές ότι το νούμερο των 180 δεν προσεγγίζεται. Ήδη γίνονται διεργασίες και κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι η καινούρια πια μορφή του κοινοβουλίου. Μετά τις 29 Δεκεμβρίου αυτό που βλέπουμε εμείς είναι οι εκλογές.
     Οι δρόμοι αγαπητοί φίλοι είναι δύο : ή συνεχίζουμε αυτόν το δρόμο της δικομματικής κυβέρνησης τοποθετώντας τα βάρη σε όλους τους πολίτες ή προσπαθούμε να εφαρμόσουμε το κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και με έμφαση στη στήριξη των αδύνατων κοινωνικών ομάδων και στην ανάκτηση των εργασιακών δικαιωμάτων.
     Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για μία κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με συνεργασίες – είτε έχουμε αυτοδυναμία είτε όχι –  για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής με δημοκρατικές, πατριωτικές και αντιμνημονιακές δυνάμεις.
     Και πάλι σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας.
     Ακολουθούν οι δραστηριότητες της Βουλευτή για τοπικά και άλλα ζητήματα :

Ερωτήσεις

        Ερώτηση προς τους Υπουργούς Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τα διατηρητέα κτήρια (ιδιωτικά)
        Ερώτηση προς Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για τα σχολεία της Κεφαλονιάς
        Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για Εισοδηματική ενίσχυση σε οικογένειες που κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές κατά την έννοια της οδηγίας 75/268/ΕΟΚ.
        Ερώτηση προς το Υπ. Υγείας Κλείσιμο της ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας

Αναφορές
Στον Υπουργό Υγείας επισημαίνει τα προβλήματα λειτουργίας που Ψυχιατρικού Κέντρου Υγείας και ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου Κεφαλονιάς που αντιμετωπίζει και αιτείται την άμεση στελέχωσή του σε προσωπικό με επιστροφές υπαλλήλων και προσλήψεις στις ειδικότητες που απαιτούνται.

Συναντήσεις

         ΣΑΑΣ (11.12.14) με επίκεντρο τη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη
         Συμμετοχή στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τουρισμό (9.12.14)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

        Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στην παρουσίαση του επικείμενου νομοσχεδίου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ν.  Ταγαρά για θέματα πολεοδομικών μελετών, ρυμοτομικών απαλλοτριώσεων και εισφορών σε γη και σε χρήμα.  (26.11.14 και 11.12.14)
        Στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό 2015 σε θέματα επίδρασής του στις νησιωτικές περιοχές και κύρια στα νησιά του Ιονίου (6.12.14)
        Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Ρυθμίσεις Θεμάτων Μεταφορών, Τηλεπικοινωνιών και Δημοσίων Έργων» 10.12.2014
                                                                                                            Αργοστόλι, 13-12-2014

                                                                                                          Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

τρομοκρατική οργάνωση "Ψηφίστε Νέα Δημοκρατία"



Γιουνκέρ: Να μην έρθουν στην εξουσία «ακραίες δυνάμεις»



Dimitris

ΣΩΠΑ ΡΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ.ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

   


"Το κωλαράκι του Σαμαρά δεν τ αλλάζω με τίποτα" 
Ζαν Κλοντ Γιουνκερ

Αυτος είναι κύριοι ο Φασισμός της Αριστεράς!!Να μην αφήνουν το Γιουνκερ να παρέμβει με την ησυχία του στα εσωτερικά μας!

Άδωνις Γεωργιάδης: "Αν βγούμε από το ευρώ θα έχουμε συνθήκες Μικρασιατικής καταστροφής". Μάντεψε ποιον θα κρεμάσουμε αυτή τη φορά. .

Ξυπνάτε αδέρφια..............καλημερες !!




Ο τρόμος της έλλειψης σε χαρτί υγείας πολυτελείας

«Θα χαθούν όσα έχουμε καταφέρει», κραυγάζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ντουντούκες του συστήματος. Θέλει πολύ θράσος, και σίγουρα το διαθέτουν σε ποσότητες ανεξάντλητες, να ισχυρίζονται ότι είναι κατόρθωμα να βρίσκεται η χώρα στο σημείο που ήταν πριν τέσσερα χρόνια και αφού μεσολάβησε η μεγαλύτερη κλοπή εισοδημάτων που έχει καταγραφεί τα τελευταία διακόσια χρόνια.

«Όσα καταφέραμε με τις θυσίες του ελληνικού λαού», αναφέρουν τα πολεμικά ανακοινωθέντα που έχουν αρχίσει να εκδίδονται, και θα πολλαπλασιαστούν, όταν το αδιέξοδο στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δεν θα είναι δυνατό να αποκρυβεί. Τους αρέσουν οι θυσίες. Ιδίως, αν οι αγελάδες...που σφάζονται δεν είναι δικές τους και αυτοί τρώνε τον άμπακο στο γλέντι που ακολουθεί.


Μέχρι και τα σπρέντς, που τα είχαμε ξεχάσει, επανέρχονται. Είμαστε, μόνο στην αρχή της επίθεσης καθαρού φόβου που επιχειρείται. Ξεκινούν δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά, ξυπνώντας αναμνήσεις στα κέντρα του πόνου, δεν χρειάζεται να γεύεσαι την οδύνη, η ανάμνησή της, είναι αρκετή για να πονά το θύμα. Θέλουν να δουν αν ο σκύλος θυμάται την παντόφλα με την οποία τον χτυπούσες μικρό. Ύστερα θα συνεχίσουν με μια μεγαλύτερη δόση για να δείχνουν ότι αυτοί κρατάνε το μαστίγιο.

Τα σενάρια με «αρρώστους» και «γιατρούς» εισέρχονται ξανά στον δημόσιο διάλογο. Ορθοπεδικοί απειλούν ότι θα τσακίσουν σαν κλαράκια τα αδύνατα χέρια της ελληνικής οικονομίας και οδοντίατροι ότι με τα τρυπάνια τους θα βγάλουν τα μάτια του νότιου «ασθενή». Ο «άρρωστος» πρέπει να πειστεί ότι ασθενεί βαρέως.

Ξέρουν το παιχνίδι της επικοινωνίας, καί έχουν όλα τα μέσα στη διάθεσή τους: ψέματα, παραδείσιες υποσχέσεις, διαστροφή των λόγων του απέναντι, ευθείες απειλές, καταστροφολογία χιλιαστικού περιεχομένου και, όσα η φαντασία μπορεί να προσθέσει, για να αποδειχτεί ότι καλύτερος πελάτης δεν είναι αυτός που πάσχει από κάποια αρρώστια αλλά ο ανήσυχος υγιής. Πληρώνει αυτός που προσπαθεί να βρεί από τι πάσχει, και όσο δεν το βρίσκει, ερευνά αενάως, διότι του λένε ότι, δεν γίνεται, όλο και κάτι θα αποκτήσει στο μέλλον.

Και επειδή στο εσωτερικό τα παραδείγματα επιτυχίας και ευτυχίας δεν υπάρχουν, για να λειτουργήσουν σαν καρότο δεμένο μπροστά στα μάτια του υποζυγίου, εφευρίσκονται καρότα εξωτερικού, αν και, το κνούτο εξωτερικού κάνει καλύτερη δουλειά. Παραδείγματα υπομονετικών λαών, αδιάφορων πολιτών, σιωπηλών και συμβιβασμένων, θα ανασυρθούν για να δείξουν πόσο μπορείς να ευτυχήσεις αν έρθεις σε κατάσταση αμοιβάδας, αν δεχθείς την μοίρα που σου ετοιμάζουν. Και παραλλήλως τι θα πάθεις αν δεν αποδεχτείς τις ταπεινώσεις. Ποιά καταστροφή σε περιμένει, με ποιό μέγεθος δυστυχίας θα αναμετρηθείς.

Πριν λίγο καιρό, είχε φτάσει μια είδηση από τη Βενεζουέλα η οποία έπαιξε στα εντόπια ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα μια ολόκληρη εβδομάδα. Ύστερα, τα νέα από την χώρα αυτή εξαφανίστηκαν τελείως. Το πρόβλημα που υπήρχε, ήταν πως είχαν αδειάσει τα ράφια των σούπερ μάρκετ από χαρτί υγείας πολυτελείας. Το γεγονός, πρέπει να ήταν συγκλονιστικό για τους τρυφερούς πισινούς των μεγαλοαστών της Βενεζουέλας, που εξεγέρθηκαν, σηκώθηκαν από τις Λουδοβίκειες πολυθρόνες τους και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τον θυμό τους, γιατί είχαν φτάσει στο έσχατο σημείο, να χρησιμοποιούν το κωλόχαρτο των φτωχών.

Η κατάσταση ήταν τόσο δραματική που άξιζε, σίγουρα, να ενημερωθούν και οι ελληνικοί μπουρζουάδικοι πισινοί για τα πάθια των ομολόγων τους στην αριστεροκρατούμενη χώρας της λατινικής αμερικής. Μια βδομάδα κράτησε το... μαρτύριο στη Βενεζουέλα και η σκατολογική ενημέρωση των ελλήνων.

Τι απέμεινε από την βρωμερή αυτή ιστορία; Ότι αν ψηφίσεις κανένα αριστερό κόμμα μπορεί να σου λείψει και εσένα το χαρτί υγείας πολυτελείας για μια εβδομάδα και τότε... τι πισινό θα παραδώσεις; Το γεγονός ότι στο δεξιοκρατούμενο Μεξικό δολοφονήθηκαν 43 φοιτητές με αγριότητα που συναγωνίζεται αυτή των τζιχαντιστών, αν δεν την ξεπέρασε κιόλας, αυτό δεν άξιζε να απασχολήσει και πολύ την φαιά ουσία του αποχαυνωμένου τηλεθεατή. Πάρε λοιπόν μισθό 400 ευρώ, και ευχαριστημένος να είσαι, πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ, τον ΦΠΑ, το PSI, τα χρέη των τραπεζών, τα δάνεια, στείλε τα παιδιά σου στο εξωτερικό, πούλα λιμάνια, αεροδρόμια, ακτές, κλείσε νοσοκομεία, σχολεία, μάθε να συμμετέχεις στο φόβο των επενδυτών της Νέας Υόρκης, και να ανησυχείς ότι αν αλλάξουν τα πράγματα δεν θα χάσεις μόνο όλα αυτά τα καλούδια αλλά ενδέχεται να μην βρίσκεις και κωλόχαρτο πολυτελείας.

Του Απόστολου Λυκεσά από alterthess



 · 
Όταν, πίσω από μία κίνηση παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης, "βλέπεις" τζιχαντιστές, ισλαμιστές, το ISIS και το φάντασμα του Οσάμα, τότε μόνο μια εξήγηση υπάρχει ...

Έχεις κάψει φλάντζα

Υ.Γ. Ο Vaggelis Diamantopoulos τώρα και σε "τζιχαντιστής" !!!!!

......................................................................................................................................

Αν πραγματικά πιάνει κανας τρόμος τους νοικοκυραίους, τους φιλελέδες εντεπρενούριδες, κάτι χιπστερογραφιάδες, και τους Τζημεροχρυσαβγητοφασίστες και λοιπούς τότε πραγματικά αξίζει να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάξει η φάση δεν θα κρατήσει πολύ αλλά γουστάρω όλους αυτούς τρομαγμένους, και χεσμένους.


Παιδιά, καταρρέει το Ελληνικό Χρηματιστήριο.
Ελάτε να αγκαλιαστούμε όλοι μαζί, να βγούμε στη βροχή και να φωνάξουμε δυνατά με βλέμμα στον ουρανό.
''Στα αρχ@@ μας'' !!!

Πόσο δεξιό είναι Το Ποτάμι;...



















http://nonews-news.blogspot.gr/2014/12/blog-post_9215.html

Εντάξει, το Ποτάμι είναι λιγουλάκι δεξιό στα οικονομικά, μανιακό με το επιχειρείν, 
υπέρ της πλήρους απελευθέρωσης της αγοράς,
 υπέρ των ανοικτών καταστημάτων τις Κυριακές, 
κατά του προστατευμένου κατώτατου μισθού,
 ίδιο κι απαράλλαχτο με την κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη που κοσμεί τις τάξεις του.

 Ναι, είναι δεξιό Το Ποτάμι στα οικονομικά, 
στα δικαιώματα όμως είναι άκρως ριζοσπαστικό, 
το αποδεικνύει άλλωστε και η τηλεοπτική προϊστορία του ιδρυτή του, που από φυλακή έβγαινε, σε αναμορφωτήριο έμπαινε. Σταύρος Θεοδωράκης, 
ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ του Mega.

Όταν ενέσκηψε η υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, 
το Ποτάμι στήριξε ευθαρσώς το δικαίωμά του στη μόρφωση, έπραξε, δηλαδή, το αυτονόητο. 

«Μπράβο στον Σταύρο», είπαμε ακόμη κι εμείς οι αντίπαλοί του, αλλά πριν προλάβει να στεγνώσει το εύγευστο σάλιο μας, εισέβαλαν σαν πιπέρι στο στόμα τα βαριά λόγια των στελεχών του Ποταμιού: 

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στην πράξη κατάργηση της φυλακής, τουλάχιστον για τους πιο μελετηρούς ληστές, βιαστές, μεγαλέμπορους ναρκωτικών, δολοφόνους ή και τα μέλη ρατσιστικών εγκληματικών συμμοριών. Όσοι είναι φοιτητές θα βγαίνουν όποτε το επιθυμούν» έγραψε ο Παύλος Ελευθεριάδης, υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, για να ακολουθήσει ο Νίκος Ορφανός, υπεύθυνος για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό: 

«Πιστεύετε ότι η φοίτηση σε ελληνικό ΤΕΙ είναι δικαίωμα που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο; Σε ελληνικό ΤΕΙ; [σ.σ.: πάνε τα καημένα τα ΤΕΙ, τα θέρισε ο Ορφανός με δέκα εφτά λέξεις). Ωραία, ας σκεφτούμε την εικόνα: Φρουρούμενος και συνοδευόμενος μπαίνει στο αμφιθέατρο. Αναρχομπάχαλοι και λοιποί τον επευφημούν. 

Πιστεύετε ότι θα γίνει έστω κάποιου είδους μάθημα με την παρουσία του; Και άιντε, από πίσω, να ακολουθούν καμιά δεκαριά ακόμη κρατούμενοι και γίνεται το Κορυδαλλός - ΤΕΙ Κολιάτσου - Παγκράτι. 
Θα σωφρονιστούν με το πτυχίο οι φυλακισμένοι;
 Εάν το πιστεύουμε ακράδαντα, προτείνω να ανοίξει πανεπιστήμιο μέσα στις φυλακές. 
Με κάθε έδρα: Φιλοσοφική, Θεολογία, Μαθηματικό, Χημικό, Νομική, Ιατρική και σύντομα και Πολυτεχνικό».

Διαβάζω τα στελέχη του Σταύρου και είναι σαν να ακούω τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη. 
Προς Θεού, ούτε ακροδεξιοί ούτε φασίστες είναι οι άνθρωποι.

 Απλώς έχουν καταπιεί αμάσητη την υπερδεξιά προπαγάνδα περί τελευταίας σοβιετικής δημοκρατίας, 
περί των πανεπιστημίων που διαλύονται από τους μπάχαλους, περί των υψίστων αγαθών του νόμου και της τάξεως, περί των μεταναστών που μολύνουν τις γειτονιές, περί των καθυστερημένων της Μεταπολίτευσης, που πρέπει να φύγουν για να έρθουν οι μοντέρνοι.

Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα του Σταύρου. 
Νομίζει ότι είναι μοντέρνος, ενώ είναι παλαιότατος, 
έρχεται από τα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα, από το νεοφιλελεύθερο λάιφ σταιλ του «Κλικ», από τους αυτάρεσκους ακκισμούς των νεογιάπηδων του "Da Capo". 

Νομίζει ότι καθοδηγεί τα πλήθη, ενώ καθοδηγείται από αυτά, είναι υποχείριο των νεοφιλελέδων φονταμενταλιστών που του δίνουν γραμμή μέσω facebook,
 έχει λαό ο Σταύρος και τον χαϊδεύει στοργικά στα αυτιά, μπας και τον μετατρέψει σε ψηφοφόρο.

Νομίζω ότι αυτό στην επιστημονική διάλεκτο ονομάζεται λαϊκισμός ντεκλαρέ...
avgi.gr