Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ριζοσπάστες Ξανά Γασπσράτου Βιργινία

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δήμαρχου Μάκη Δημητράτου

''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ'' 

     


Γιατί οι εκλογές αυτές , όσο κι αν θέλουν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο , είναι καθαρά πολιτικές.

Στη χώρα μας, η δημοκρατία καταπατιέται καθημερινά.Στα διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου, στις τροπολογίες της ντροπής,στις παρελάσεις,στις απεργίες,στις πορείες .

Η δημοκρατία δολοφονείται στο πρόσωπο του άνεργου , του απολυμένου, του συνταξιούχου της πείνας , του εργαζόμενου με μηνιαία ατομική σύμβαση , του αμειβόμενου με κουπόνια , του νέου που ψάχνει διέξοδο στη μετανάστευση, του πολίτη που χάνει το σπίτι του ,του επαγγελματία που βάζει λουκέτο στο μαγαζί του.

Η χώρα μας ξεπουλιέται ...τα λιμάνια,τα αεροδρόμια,τα δάση ,ο ορυκτός πλούτος,η ενέργεια,οι βραχονησίδες.Η Κεφαλονιά τα έχει υποστεί όλα αυτά . Με τη βοήθεια της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής υποβαθμίστηκε, απομονώθηκε συγκοινωνιακά, απογυμνώθηκε από υπηρεσίες , έκλεισαν σχολεία,ΤΕΙ, το νοσοκομείο λειτουργεί χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, πουλιούνται κομμάτια γης, φιλέτα, στο Ληξούρι, στο Λουρδά, στο Αργοστόλι .

Και τώρα, λίγο πριν τις εκλογές παρακολουθούμε ένα θέατρο συνδιαλλαγών , συμμαχιών, χρηματισμού , εκφοβισμού....που παρόμοιο δεν έχουμε ζήσει.


Ήρθε η ώρα λοιπόν να μπει ένα τέλος στην πορεία του νησιού μας προς την καταστροφή. Κι αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο, μια δημοτική αρχή αντιμνημονιακή και αριστερή.

Οι ''Ριζοσπάστες ξανά'' είναι εδώ και μας καλούν όλους να κάνουμε στον τόπο μας μια δημοκρατική ανατροπή.

Να δώσουμε αδελφωμένοι τη μάχη της αξιοπρέπειας, απέναντι στους εκβιαστές ψηφοθήρες...

Να αντιπαραθέσουμε την καθαρότητα μας με την δήθεν ανεξάρτητη μεταμφίεσή τους...

Να αντιμετωπίσουμε με τον πολιτικό λόγο και τις θέσεις μας την πολιτική εμπειρία -λαμογιά τους.

Αυτό που θέλουμε είναι πραγματική αυτοδιοίκηση,με τους πολίτες να αποφασίζουν για το μέλλον του τόπου τους και το Δημαρχείο εκτελεστικό όργανο της θέλησης των δημοτών του.

Αυτό που θέλουμε, είναι το δημαρχείο να συμπαραστέκεται και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών απέναντι στην κεντρική εξουσία. 

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι γίνουμε ''Ριζοσπάστες ξανά ''.......

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΛΗΞΟΥΡΙ 30-4-2014

κλείστε την ένταση από το rhesusgr web tv