Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Η ελπίδα έρχεται τον Ιούνιο


                        
 
http://pitsirikos.net/
Ενθουσιασμό έχει σκορπίσει σε όλη τη χώρα η είδηση πως το ΔΝΤ προειδοποιεί για χρεοκοπία της Ελλάδας τον Ιούνιο, αν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία τις επόμενες 15 μέρες.

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΔΝΤ που παρουσίασε το Channel 4, αν δεν γίνει συμφωνία με τους δανειστές, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει επειδή δεν θα μπορέσει να πληρώσει 1,5 δισ. στους δανειστές, αλλά, αν γίνει συμφωνία με τους δανειστές, θα χρεοκοπήσουν και εκείνοι οι Έλληνες που δεν έχουν χρεοκοπήσει ακόμα.

"Μαρκάρισμα" προσφύγων!!!!


"Κλείνουμε τις πληγές του παρελθόντος, χτίζουμε το μέλλον χωρίς φασισμό"

Μάλλον όχι...

Παιδιά, πρόκειται για παρεξήγηση., Το κακό γερμανικό Κεφάλαιο έγραψε αριθμούς στα χέρια των προσφύγων και όχι το ναζιστικό ελληνικό Κράτος.

  


Το ανθρωπιστικό ελληνικό κράτος συνεχίζει, το ενάρετο έργο του. Επόμενο βήμα για την καταγραφή των μεταναστών, το τατουάζ ή ένα αστέρι.
Η φωτογραφία είναι από τον Δρομογράφο.
Μαρτυρία Σύριου:

Πάρτα όλα πίσω Τσίπρα!

Πάρτα όλα πίσω Τσίπρα! Οτι κι αν έχεις συμφωνήσει!
Δεν τους χρωστάμε τίποτα και μας χρωστάνε πολλά!
Μόνο οι αγωνιστές μένουν στην Ιστορία! Οι μεταρρυθμιστές και οι ανυπάκουοι. Ποτέ οι υποταγμένοι και συμβιβασμένοι!

Οχι μόνο δεν εκτιμούν την προσπάθεια συνεννόησης, την πολιτική βούληση του ελληνικού λαού, τις ανάγκες και την απελπισία του, αλλά δεν παραδέχονται, ούτε την εξεπίτηδες "λάθος" πολιτική τους και επιμένουν σ΄αυτήν, γεμίζοντας τα Ταμεία τους.
 

Κάθε βήμα, που κάνεις προς τα πίσω, εμφανίζει και μια νέα απαίτηση εκ μέρους τους. Κάθε δισταγμός, μια καινούρια επίθεση! Στη χώρα, στα δικαιώματα, στην ανάπτυξη, μέχρι να μας δούν να σερνόμαστε.

Δεν θέλουν εταίρο! Θέλουν αποικία! Θέλουν δούλους και μια μόνιμη αγελάδα, για άρμεγμα!

Και μεις δεν θέλουμε το ευρώ τους! Θέλουμε την ανεξαρτησία μας και την αξιοπρέπειά μας!

Φύγε τώρα από κει μέσα!