Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Tα γεγονοτα πολλα και η ροη τους ραγδαια..



Loykianos DanalisRhesus Révolution


Tα γεγονοτα πολλα και η ροη τους ραγδαια...
Η ιδανικη στιγμη για να βγουμε το βραδυ και να παμε για καμια μπυριτσα,η να τραβηχτουμε σε κανα μπουζουκι να τα σπασουμε.Δεν γαμιεται,οτι ειναι να γινει θα γινει ,εμεις θα τα αλλαξουμε;.....Κυριες και κυριοι σημερα για ακομα μια φορα ειχαμε μια ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ του ελληνικου πολιτισμου για τον οποιον βαυκαλιζωμαστε για χρονια οτι δωσαμε,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΧΘΗ ΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΙΟΝΩΤΗΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ που δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο την Ελλαδα της κατοχης.Πολλοι θα μιλησετε για την αδηφαγα ΕΡΤ που τοσα χρονια απομυζουσε τους κοπους και τα χρηματα σας...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ;ξεχαστηκαμε λιγο με αλλα σημαντικα.ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ Η ΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ...ΚΛΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΣΑΜΕ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΓΥΦΤΟΥΣ'' ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΥΣ...ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ''ΦΑΣΙΣΜΟ'' ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΕΚΘΡΕΨΑΜΕ ΣΑΝ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΑΣ......σημερα φιλε Ελληνα και Ελληνιδα σε ΒΙΑΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...(ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΩ WI-FI ΟΜΩΣ)και αυτο οταν ρωταν τον Πρωθυπουργο της χωρας γιατι ο θεσμος της δημοκρατιας ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΚΑΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.....Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΙΑΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ 1940,ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ Δ.Τ. ΤΟΝ ''ΓΑΥΡΟ'',ΤΑ ''ΠΑΟΚΙΑ'' ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ...Ο ΠΟΝΟΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΣΟ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ...ΕΡΤ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΦΥΣΣΑΣ,ΜΑΡΙΑ,ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ......ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΩΣΗΣ...Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ.ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ...ΞΥΠΝΑ....ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ...Α ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΝΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ''FAUX''ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟΥ TWITTER....«Όταν σιγήσουν αυτά τα μικρόφωνα δε θα ακούτε πια την ΕΡΤ. Αυτοί που θα σας μιλάν δε θα είναι πια οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Μην τους νομιμοποιείτε. Θα είναι μια απολύτως ελεγχόμενη ενημέρωση (…) Σιγεί η ελληνική ραδιοφωνία. Μας εκκενώνουνε. Δόθηκε εντολή να σταματήσω να μιλάω. Καλή συνέχεια. Θα ξαναβρεθούμε. Ψυχή βαθιά!» ...πρεπει να βρεθουμε κατι πρεπει να κανουμε..Οσοι πιστοι προσελθετε,Εμενα δεν με χωραει το σπιτι.....

Κατά τα λοιπά…… ζήτω η 28η Οκτωβρίου.



«Η γερμανοεντεταλμένη κυβέρνηση των Σαμαρά Βενιζέλου, παρά τις εξαγγελίες της περί μη λήψης νέων μέτρων, έχει ήδη συμφωνήσει με την τρόικα για νέα αποτροπιαστικά μέτρα σε βάρος των ήδη καταπιεσμένων οικονομικά πολιτών. 
Τα νέα μέτρα απαιτεί η Τρόικα, θα περιλαμβάνουν, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αστυνομικών, κλείσιμο ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, κόψιμο στις παροχές υγείας (ουσιαστικά αντί για νοσοκομείο θα έχουμε αναρρωτήριο), κλείσιμο νοσοκομείων, κλείσιμο δομών του Δημοσίου ακόμα και υπουργείου!

Η τρόικα επιμένει για μέτρα ύψους 2 δισ.ευρώ, και τα εγχώρια ΜΜΕ προσπαθούν να αλλάξουν την ονομασία τους και να τα "βαφτίσουν" "στοχευμένες παρεμβάσεις". Στοχευμένες θα είναι, απλά όλοι μας θα είμαστε μέσα στο "στόχο".

Τα μέτρα είναι τα ακόλουθα:

Εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου με τις επακόλουθες μειώσεις, εκεί που σήμερα δεν εφαρμόζεται. Αφορά το 40% της μισθοδοσίας του δημοσίου. Ειδικότερα στο στόχαστρο αναμένεται να τεθούν οι μισθοί εργαζομένων στις ΔΕΚΟ
Μειώσεις στις αμοιβές και τις συντάξεις αστυνομικών
Μειώσεις στον κωδικό των αμυντικών συστημάτων
Παρέμβαση στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό του Δημοσίου με χρονοδιάγραμμα για πλήρη κατάργηση του εφάπαξ
Παρέμβαση στα επονομαζόμενα «ευγενή ταμεία» με επαναπροσδιορισμό των παροχών
Νέα μείωση των δαπανών με την υγεία, ακόμα και με κλείσιμο νοσοκομείων
Κατάργηση μη απαραίτητων δομών του Δημοσίου ακόμα και με κλείσιμο ενός υπουργείου, κάποιας γενικής γραμματείας κι ενός πακέτου ακόμα ζημιογόνων ΔΕΚΟ.
Επέκταση της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας και στο 20124 με ένταξη επιπλέον εργαζομένων
Επίσπευση των απολύσεων των 11.000 δημοσίων υπαλλήλων του 2014 στον πρώτο μήνα του έτους για να υπάρξει επίπτωση στη μισθολογική δαπάνη
Αύξηση φορολογικών συντελεστών και ειδικού φόρου κατανάλωσης σε αλκοόλ, καπνό και είδη πολυτελείας
Επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23% (η περιβόητη πολυδιαφημησμένη "επιτυχία" της κυβέρνησης, δεν τους κάνουν την χάρη ούτε αυτό να κρατήσουν)
Νέο φορολογικό νομοσχέδιο και βαθύ εσωτερικό έλεγχο στα τελωνεία της χώρας

Ήδη ξεκίνησε το έργο για το ψαλίδι στους μπάτσους με δημοσιεύματα του τύπου……

Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ έπαιρναν υπερωρίες για τα... τηλεοπτικά πάνελ!

Καλά να πάθουν όμως αφού αντί να είναι με τον κοσμάκη σαν πραιτοριανοί του προδοτοσυστήματος τον πλακώνουν στο ξύλο με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκουν .
ιχνος

Γουστάρω!



 Niki Vikou


Πρόταση μομφής κατέθεσε ο Σύριζα για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Μέσα σε αυτά περιέχονται τα πάντα: Φόροι, χαράτσια, ανεργία, πετρέλαιο θέρμανσης, λουκέτα, ασφυξία κοινωνικού κράτους, παιδεία, πλειστηριασμοί, αστυνομοκρατία, καταστολή, ΕΡΤ, τα πάντα.

Καιρός τα κοκόρια που περιφέρονται στα κανάλια και το παίζουν εκ του ασφαλούς επαναστάτες, πότε για τους ψηφοφόρους που θα κρυώνουν τον χειμώνα, πότε για τους νοικοκυραίους που θα χάσουν το σπιτάκι τους, πότε για τους αγρότες που θα φορολογηθούν, να πάρουν θέση με την ψήφο τους, 153 είναι όλοι κι όλοι, ώστε και οι ψηφοφόροι να πράξουν αναλόγως στις εκλογές.

Πάντως η πρόταση έπιασε την κυβέρνηση εξ απίνης. Όταν ανακοινώθηκε ο Κυριάκος, ο μόνος παρών Υπουργός, ζήτησε και έλαβε, παρά τα ειωθότα, πεντάλεπτη διακοπή, για να απαντήσει πότε θα γίνει η συζήτηση.

Αμέσως μετά, παπαγαλάκια και κυβερνητικοί βουλευτές κάνουν ότι μπορούν, για να μας πείσουν από το ότι ο Σύριζα ενισχύει την κυβέρνηση με αυτή την κίνηση, μέχρις ότι μας περιμένουν σεισμοί, λιμοί και λοιμοί, αλλά και καταποντισμοί, αν καταψηφισθεί η κυβέρνηση.

Γουστάρω!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ



(Πεμ. 7/11/13 - 18:15 - 18:32)

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε οΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την χουντικής έμνευσης εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ που ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «μέγιστη θεσμική εκτροπή».

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (7/11) στη Βουλή από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αποφασίστηκε η συζήτηση ξεκινά την Παρασκευή (8/11) στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία το βράδυ της Κυριακής (10/11).

Αφορμή για την πρόταση δυσπιστίας αποτέλεσε η επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή την οποία ο A.Τσίπρας χαρακτήρισε ως «μέγιστη θεσμική εκτροπή» την οποία όπως τόνισε «δεν διανοούμαστε να αποδεχθούμε» προσθέτοντας ότι η ευθύνη είναι βαριά και ιστορική, βαραίνει όλα τα κόμματα και ο καθένας πρέπει να αναλάβει αυτό που το αναλογεί.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με τις δήθεν "διαπραγματεύσεις" της εθελόδουλης κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου με την τρόικα κατά τις οποίες οριστικοποιούνται ολοένα και περισσότερα νέα δυσβάστακτα αντιλαϊκά μέτρα (συμφωνία για άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών των ακινήτων, σχέδια για κατεδαφιστικές αλλαγές στο ασφαλιστικό, πληροφορίες για νέα μέτρα με αφορμή το δημοσιονομικό κενό του 2014 κλπ.), καθώς και οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών με αιχμή την πραξικοπηματική εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

«Η κυβέρνηση εξαπάτησε το λαό», είπε επίσης ο Α. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση πήρε λαϊκή εντολή να επαναδιαπραγματευτεί τα μέτρα λιτότητας, απέτυχε όμως να αξιοποιήσει την λαϊκή εντολή για επαναδιαπραγμάτευση».

«Δεν έχετε κοινωνικό έρεισμα και λαϊκή νομιμοποίηση», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ενημερώνω το σώμα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει χρήση του άρθρου 142 του Κανονισμού της Βουλής και καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Σαμαρά», ανέφερε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πορεία προς την οικονομική καταστροφή πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Οφείλουμε να σταματήσουμε την συρρίκνωση και απαξίωση της Δημοκρατίας μας. Εμείς θα εμποδίσουμε αυτή την πορεία για να ελπίσουμε σε καλύτερο αύριο» κατέληξε ο Α. Τσίπρας.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής σύμφωνα με το άρθρο 142 του κανονισμού της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας :

1. H Boυλή μπoρεί με απόφασή της να απoσύρει την εμπιστoσύνη της από την Kυβέρνηση ή από μέλoς της ύστερα από πρόταση δυσπιστίας. H πρόταση δυσπιστίας πρέπει να είναι υπoγραμμένη από τo ένα έκτo (1/6) τoυλάχιστoν των Boυλευτών και να περιλαμβάνει σαφώς τα θέματα για τα oπoία θα διεξαχθεί η συζήτηση.

2. H πρόταση δυσπιστίας υπoβάλλεται στoν Πρόεδρo σε δημόσια συνεδρίαση της Boυλής.

3. Aν διαπιστωθεί ότι η πρόταση υπoγράφεται από τoν ελάχιστo απαιτoύμενo αριθμό Boυλευτών, η Boυλή διακόπτει τις εργασίες της για δύo ημέρες, εκτός αν η Kυβέρνηση ζητήσει να αρχίσει αμέσως η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

4. Mε την επιφύλαξη της ευχέρειας πoυ παρέχει η πρoηγoύμενη παράγραφoς στην Kυβέρνηση, η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας αρχίζει δύo ημέρες μετά την υπoβoλή της και τελειώνει τo αργότερo τη δωδεκάτη νυκτερινή της τρίτης ημέρας από την έναρξή της με oνoμαστική ψηφoφoρία, πoυ διεξάγεται σύμφωνα με την παράγραφo 3 τoυ πρoηγoύμενoυ άρθρoυ.

5. H συζήτηση αρχίζει με την oμιλία δύo Boυλευτών από εκείνoυς πoυ υπoγράφoυν την πρόταση δυσπιστίας και oρίζoνται με ανάλoγη εφαρμoγή τoυ άρθρoυ 91 παρ. 5. H εγγραφή των άλλων oμιλητών γίνεται έως τo τέλoς της oμιλίας των δύo Boυλευτών τoυ πρoηγoύμενoυ εδαφίoυ. Kατά τα λoιπά η συζήτηση και η ψηφoφoρία διεξάγoνται σύμφωνα με τις παραγράφoυς 3 έως 5 τoυ πρoηγoύμενoυ άρθρoυ.

6. Πρόταση δυσπιστίας δεν μπoρεί να υπoβληθεί πριν περάσει εξάμηνo από την απόρριψη πρoηγoύμενης όμoιας πρότασης, εκτός αν υπoγράφεται από την απόλυτη πλειoψηφία τoυ όλoυ αριθμoύ των Boυλευτών.

7. Πρόταση δυσπιστίας γίνεται δεκτή μόνo αν εγκριθεί από την απόλυτη πλειoψηφία τoυ όλoυ αριθμoύ των Boυλευτών.

γαμημένοι ρουφιάνοι φασίστες ....



αυτά είναι τα λαμόγια του ΣΑΜΑΡΑ...... ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ..


«ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ» ΤΕΛΟΣ, ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ... ΤΡΩΚΤΙΚΑ...!!!

«ΕΚΚΕΝΩΣΗ» και «ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ» ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...!!!

Έγινε επι τέλους το αυτονόητο...
Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ τα ξημερώματα  επενέβησαν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για την λήξη της παράνομης κατάληψης της ΕΡΤ από τους προνομιούχους-- εργαζομένους, κάτω φυσικά από την «υψηλή προστασία» των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, πού είναι υπόδικοι για απάτες εις βάρος της περιουσίας της ΕΡΤ .
Οι αστυνομικές δυνάμεις πιάσανε στον ύπνο τους συνδικαλισταράδες--καταληψίες πού νόμισαν ότι η δημόσια περουσία της ΕΡΤ ήταν σπίτι τους,

και μπορούσαν να την λυμαίνονται εσαεί.
**********
Ο αρμόδιος Υπουργός γιά την ΕΡΤ Παντελής Καψής όταν ρωτήθηκε, απάντησε ότι δεν ξέρει τίποτα γιά την επέμβαση των ΜΑΤ και ότι το πρωτοάκουσε από τους δημοσιογράφους.
**********
Αλήθεια λέει...
**********
Σιγά μη του το έλεγε ο Δένδιας για να πάει να... «καρφώσει»...!!!
Όχι αναγκαστικά από πρόθεση αλλά και από...αφέλεια...

http://politikosafari.blogspot.gr/

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Σίγησε» η ΕΡΤ – Ήρθε η ώρα να «μιλήσει» ο ιδιοκτήτης της



«Μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας, τα ΜΑΤ της άθλιας συγκυβέρνησης μπήκαν απόψε στις 4.20’ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, βυθίζοντάς την για δεύτερη φορά στο μαύρο.

Πρωτοφανή ανακλαστικά έδειξε ο κόσμος, ουσιαστικός ιδιοκτήτης της, που κατά εκατοντάδες έτρεξε -αλληλέγγυος στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ- να περιφρουρήσει τη δημόσια περιουσία.

Αφού προετοίμασαν μεθοδικά το κλίμα με απειλές, ‘τροχειοδεικτικά’ δημοσιεύματα και μπαρούφες για αστοιχείωτους περί δήθεν επικίνδυνης ακτινοβολίας, χτύπησαν σήμερα τη φωνή που ενημερώνοντας αδιάλειπτα επί πέντε μήνες, έδειχνε ταυτόχρονα στην πράξη τον άλλο δρόμο. Το δρόμο της αξιοπρέπειας, της συλλογικότητας και του αγώνα.

Η χουντική ‘έφοδος στο Ραδιομέγαρο’, παραμονές Πολυτεχνείου, ανήμερα 7 του Νοέμβρη..., έρχεται μια μόλις μέρα μετά την ψήφιση της σκανδαλώδους διάταξης που χαρίζει στους καναλάρχες τις άδειες ψηφιακής εκπομπής. Η ‘άρση του εμπάργκο’ της ΔΗΜΑΡ στη ΔΤ ακριβώς την παραμονή, έδινε κι αυτή με τον τρόπο της ένα πράσινο φως. Η κυβέρνηση Σαμαρά δίνει τα διαπιστευτήρια της στους τοποτηρητές της τρόικας.

Οι τελευταίες στιγμές στα ηχητικά ντοκουμέντα, θυμίζουν συγκλονιστικές στιγμές του παρελθόντος.

Οι δυνάμεις καταστολής του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού προσπαθούν με τα χημικά να κρατήσουν τον κόσμο μακριά. Δεν πρόκειται όμως να τα καταφέρουν.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέκεται αποφασιστικά στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων στην ΕΡΤ, στον αγώνα για ελεύθερη ενημέρωση, ενάντια στις απολύσεις, για το Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία της εποχής μας.

Τώρα είναι η ώρα για ολόκληρο το εργατικό και λαϊκό κίνημα και την μαχόμενη Αριστερά να αντεπιτεθεί ενωτικά και αποφασιστικά, για την ανατροπή της κανιβαλικής και υπεραντιδραστικής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κάθε κυβέρνησης που εφαρμόζει αντιλαϊκή πολιτική.

Όλοι στον αγώνα για την υπεράσπιση της ΕΡΤ!

Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις που εξαγγέλλουν οι εργαζόμενοί της.

Kαλούμε τα σωματεία να βγάλουν απεργιακές κινητοποιήσεις και να πάνε στην ΕΡΤ, καλούμε όλο το λαό στις 4 μμ στην πλ. Αγ. Παρασκευής».

έχεις μήνυμα....ακούς ανθρωπάκο;

Niki Vikou

Με χειροπέδες έκλεισαν την καγκελόπορτα του Ραδιομεγάρου.
  
                   

Ακούς ανθρωπάκο; Με χειροπέδες, όχι λουκέτα! Ούτε αυτό σου λέει τίποτα; Δεν βλέπεις το μήνυμα που σου στέλνουν οι δυνάστες; 

Για σένα είναι οι χειροπέδες, επειδή δεν πλήρωσες τα χαράτσια τους, επειδή δεν συμμορφώθηκες με τις υποδείξεις τους, επειδή δεν δέχεσαι να σε κοροϊδεύουν, επειδή δεν δέχεσαι να σου κλέβουν το σπίτι, τη δουλειά,τη χαρά, τη ζωή, επειδή τους στραβοκοίταξες, επειδή σε θέλουν δούλο, επειδή στο κάτω - κάτω έτσι γουστάρουν τα αφεντικά. 

Στο μυαλό είναι ο στόχος.... — feeling annoyed.



Χαράματα, σαν τους κλέφτες μπούκαραν τα ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο.
Δειλοί , ύπουλοι, κατώτεροι των περιστάσεων, φίμωσαν μια ακόμη, από τις τελευταίες νησίδες πολιτισμού και αντίστασης κόντρα στην βάρβαρη πολιτική τους.
Η ΕΡΤ δεν είναι μόνον οι άνθρωποι της, που τιμούμε απεριόριστα, είναι πάνω από όλα ένα σύμβολο αγώνα, ένα σύμβολο ελευθερίας, εργαζομένων και πολιτών που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι, είναι το σύμβολο της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, της χωρίς λογοκρισία ενημέρωσης, της δημοκρατίας.

Η ΕΡΤ μας εμψύχωνε, μας δυνάμωνε το φρόνημα, μας έδειχνε τον δρόμο. Και τα σύμβολα ενοχλούν πάντα τους δυνάστες, Τα σύμβολα, οι ιδέες όμως, δεν πέφτουν με λουκέτα και επιθέσεις των ΜΑΤ, αντίθετα θεριεύουν γιατί ζουν μέσα στις καρδιές μας. 

Σήμερα είμαστε όλοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, σήμερα τα ΜΑΤ μπήκαν στο σπίτι μας, σήμερα με τα ΜΑΤ προδιέγραψε η κυβέρνηση το δικό της, σύντομα ερχόμενο τέλος.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ



  Alexandros Taflampas


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΘΑΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιθάκης κατά την συνεδρίαση αυτού της Τρίτης 5-11-2013 αποφάσισε ομόφωνα να κλείσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Ιθάκης και όλα τα καταστήματα του νησιού την ΔΕΥΤΕΡΑ 11-11-2013 για να διαμαρτυρηθούμε στην απομόνωση που μας καταδίκασε ο Υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, αποδεχόμενος τις τροποποιήσεις του ακτοπλοικού δρομολογίου από Ιθάκη προς Σάμη και Πάτρα και την αντικατάστασή του με αυτό προς Πόρο και Κυλλήνη και μάλιστα 3 φορές την εβδομάδα, μέχρι την δρομολόγηση του πλοίου ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ.
Ως Ριζοσπαστική Συσπείρωση Πολιτών καταθέσαμε εγγράφως οκτώ (8) προτάσεις για την άμεση αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού προβλήματος και καλέσαμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να τις υιοθετήσουν, πράγμα που έγινε στο μεγαλύτερο μέρος αυτών.

Ενάντια σε οποιεσδήποτε διασπαστικές θέσεις ακούστηκαν κατά την συνεδρίαση αυτή αλλά και σε όσες ακολούθησαν, πιστεύουμε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για την συγκρότηση ενός ενιαίου πανιθακησιακού, πολιτικού και πραγματικά λαικού μετώπου που θα παλέψει ανοιχτά, δημοκρατικά και ΜΑΖΙ με όλους τους πολίτες για την κατάργηση όλων των πράξεων που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ και που αν αφήσουμε να συνεχισθούν, θα μας εξοντώσουν στην κυριολεξία.

Για αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους Θιακούς και τις Θιακές να πάρουν μέρος ενεργά στην κινητοποίηση της Δευτέρας 11-11-2013 για θαλάσσιες συγκοινωνίες δημόσιες, φτηνές και αξιόπιστες, που θα ανήκουν εκεί που πραγματικά ανήκουν, δηλαδή στους πολίτες και όχι στους εφοπλιστές.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ