Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ Ο ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Οι πληροφορίες του συνεργάτη μας για προσπάθεια δυναμικής συγκέντρωσης με πρωτοβουλία του γραμματεα στα γραφεία της οργάνωσης με σκοπό τη συσπείρωση το Σάββατο 19/3/2016 ήταν κάτι παραπάνω απο αληθινή!

Ενώ το κάλεσμα ήταν και "καλά" για μια τυπική ενημέρωση με θέμα το προσφυγικό ο αληθινός σκοπός της συγκέντρωσης είχε στόχο την συσπείρωση και την απειλή πως αν πέσει ο Τσιπρας διορισμοί τελος !

   

(εχουμε αναφέρει αρκετές φορές για τους πολλούς διορισμούς που αναμένουν μέλη της τοπικής οργάνωσης με αυτόν, του Διοικητή-Διευθυντή  των Νοσοκομείων (Αργοστολίου -Ληξουρίου) να ειναι ψηλά στη λίστα έχοντας δημιουργήσει έναν φυσιολογικό εμφύλιο στα οικόσιτα- σκουλήκια

Πρωτοκλασάτο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ απειλεί με αποχώρηση εάν δεν διοριστεί συγγενικό του πρόσωπο στο Νοσοκομείο...
"η απειλητική αριστερα" 
απο το street-rhesusgr

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "ΜΥΝΗΜΑ" ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Το Μαξίμου "προειδοποιεί" τους Προεδρικούς του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ξεβολευτούν αν πέσει η κυβέρνηση


Εσωτερική αλληλογραφία διέρρευσε με την αποστολή συγκεκριμένου άρθρου στα μέλη της Ενωτικής Κίνησης, των σκληρών Προεδρικών του ΣΥΡΙΖΑ (οι 53 είναι οι "πλατς" Προεδρικοί). Και εκτός ότι εντός ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν συνιστώσες με αποδείξεις, αλλά αν είναι συνιστώσα του Τσίπρα δεν υπάρχει θέμα η εσωτερική τους αλληλογραφία είναι φυσιολογική. Το περιεχόμενο του άρθρου όμως κατά 70% εκθέτει Μαξίμου και "Ενωτική Κίνηση"

Το άρθρο έχει τίτλο "Αν πέσει ο Τσίπρας" και ανέβηκε αρχικά στο tvxs.gr και μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ....

Ο Συντάκτης Γιάννης Σιδηρόπουλος, και αυτοί του Μαξίμου που αποφάσισαν να το προωθήσουν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ξεκάθαρα τους "Προεδρικούς" ότι θα χάσουν τις θέσεις τους, σε Υπουργεία και Οργανισμούς από την πρώτη μέρα αλλαγής της κυβέρνησης.......Συγκεκριμένα γράφει...

"Παρόλα αυτά με όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τη χώρα, είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο. Άν πέσει λοιπόν ο Τσίπρας, την επόμενη μέρα, θα αλλάξουν μονομιάς οι Γενικοί Γραμματείας, τα στελέχη της κυβέρνησης και οι Πρόεδροι Οργανισμών και εταιριών του Δημοσίου με αυστηρά κομματικές επιλογές και θα φαίνεται ότι είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό σε σχέση με το γεγονός ότι η νυν κυβέρνηση ακόμη δεν έχει αντικαταστήσει όλα αυτά τα πρόσωπα, 14 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας.

Αν πέσει ο Τσίπρας, την πρώτη εβδομάδα θα διοριστούν 71 νέοι διοικητές Νοσοκομείων με συνοπτικές διαδικασίες και αυστηρά κομματικά κριτήρια και δεν θα προσπαθούν ένα χρόνο μετά τις εκλογές να ορίσουν νέους, εφαρμόζοντας αξιολόγηση ή διατηρώντας κάποιους από αυτούς που διόρισαν οι προηγούμενοι αλλά κρίθηκαν επαρκείς. Και στην Εκπαίδευση μέσα σε λίγες ώρες θα έχουν τοποθετηθεί με κομματικά κριτήρια οι επιλογές της νέας κυβέρνησης, αν και αρκετές είναι ήδη στη θέση τους αφού ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε με την πολιτική του να "νομιμοποιήσει" τις περισσότερες κομματικές επιλογές της περιόδου Σαμαρά-Βενιζέλου και δέχθηκε μάλιστα δημόσια κριτική γιατί δεν τις διατήρησε όλες. Όχι γιατί δεν έπρεπε επιτέλους η στελέχωση των δημοσίων θέσεων να ανταποκρίνεται σε αξιοκρατικές και ανεπηρέαστες διαδικασίες αλλά γιατί η αποτελεσματικότητα επιτάσσει, πρώτα να επιβάλεις τις επιλογές σου ώστε να λειτουργεί η διοίκηση, και κατόπιν να δημιουργήσεις τους θεσμούς και το πλαίσιο ώστε αυτό να λειτουργεί μόνο του στο μέλλον χωρίς παρεμβάσεις.

Αν πέσει ο Τσίπρας, τις πρώτες μέρες της επόμενης κυβέρνησης, το πρωθυπουργικό γραφείο, η ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, τα υπουργικά και τα βουλευτικά γραφεία θα στελεχωθούν με το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων, όλοι τους αυστηρά κομματικοί, που θα στήσουν από την πρώτη τους μέρα τα πελατειακά τους δίκτυα και κανείς δεν θα ενοχληθεί, ούτε θα σοκαριστεί αν διαπιστωθεί ότι «διορίζονται» τα «δικά μας παιδιά»."

Είναι ξεκάθαρο ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν πιστεύει σε κανένα παράλληλο πρόγραμμα, και καίγεται για εξουσία και μόνο!

Μέλη 'εγκλωβισμένα' στο μόρφωμα ΔΕΝ υπάρχουν...
Η ειναι έμμισθα οικόσιτα ή περιμένουν διορισμό και μισθά....Να ειμαστε σαφείς.

 street-rhesusgr

η ανάρτηση μας πριν 2 μέρες το φώναζε δυνατά
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ



Στο κενό πέφτουν, οι φιλότιμες προσπάθειες και τα παρακάλια του γραμματέα Βασιλατου με τα ατέλειωτα τηλεφωνήματα στα οικόσιτα του ΣΥΡΙΖΑ για δυναμική συγκέντρωση σήμερα το βράδυ στα γραφεία της οργάνωσης με σκοπό τη συσπείρωση!

Αρκετοί που έμειναν στις τελευταίες εκλογές για να στηρίξουν τον μνημονιακό αλήτη Α Τσιπρα πιστεύοντας στην αριστερή διαχείριση του μνημονίου φαίνεται να έχουν ξενερώσει αποφεύγοντας να σηκώσουν ακόμα και το τηλέφωνο ....


..............γιατί και τα οικόσιτα έχουν ψυχή


ΥΓ : πάλι καλά που έχουν υποσχεθεί κάποιους διορισμούς ... διαφορετικά θα έμεναν "τρεις και ο Βασιλατος"