Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Εμένα πάντως δε με τρομοκράτησε ποτέ ο Μαζιώτης....


Update Status


Dimitris Soultas

Πλήρως ενημερωμένος για τις εξελίξεις ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας: "Δεν ξέρω γιατί οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Μαζωνάκη, αλλά έχουν τα θερμά μου συγχαρητήρια"
Rhesus Révolution shared Gerasimos Mesoloras's

Ο μπάτσος τραυματισμένος στο πόδι. Ο Μαζιώτης τραυματισμένος στην ωμοπλάτη. Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να σημάδευε κεφάλι?...


                   

Habalah Tamazigh

Δεν κλαις για ενα αστερι που πεφτει, γιατι αυτο που μενει δεν ειναι η πτωση του αλλα η φλεγομενη τροχια καθως διασχιζει με μοναδικο τροπο τον ουρανο.

Η εξουσια δεν θα σβησει το βλεμμα των εξεγερμενων και οι φυλακες τους οπως και ο κοσμος τους ειναι πολυ μικρες για να χωρεσουν το παθος για την λευθερια!

Mνυμη-Επιθεση και συνεχιση του αγωνα μονο με πραξεις δεν υπαρχει καιρος για στενοχωριες.

Δυναμη στον μονιμα επαναστατιμενο Νικο Μαζιωτη.

Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή - 2

Φιλελέ χιπστερομπλογκς συναγωνίζονται τον κομιστή του dvd σε κανιβαλισμό αιμόφυρτων ανθρώπων, τρομοκράτες με γραβάτες - πολιτικάντηδες και δημοσιοκάφροι - επιχαίρουν της συλλήψης του 'κακού', 'αιμοδιψούς' και άλλες ιστορίες για αγρίους Μαζιώτη, μικροαστές κυράτσες χαμογελάνε στο άκουσμα της είδησης, ρουφιάνοι παντού, μπάτσοι παντού και η ζωή κυλάει όμορφα στην μαγευτική Αθήνα....Είναι δηλαδή απορίας άξιοι οι ρέποντες στον μηδενισμό όταν περιτριγυριζόμαστε από τόσο ηθικούς ανθρώπους κι όταν ζήσουμε σε μια τόσο ενάρετη κοινωνία...(ειρωνεία)..
 Mary Alxe

πάντως, απ οσο θυμαμαι - και θυμαμαι καλα - κανενας απο τους τρομοκρατες δεν εχει ερθει σε καμια γειτονια , σε κανεναν εργασιακο χωρο, σε καμια αγροτικη περιοχή , να στραφει κατα των εργαζομενων,ανθρωπων του μοχθου , να στοχοποιησει πολίτες ,να ληστεψει καποιον ανθρωπο οπως εμεις.....ισως γι αυτο ,οταν μιλανε για Μαζιωτηδες φρικαρουν οι σκάϊδες ,οι μεγκα μου και τα γνωστα κλειστα κλαμπ της διαπλεκομενων με οικονομικα,πολιτικα ή αλλα συμφεροντα θολα και περιεργα.. ..κατα τ αλλα καταδικαζω την βια ...ξερω απο πού προήλθε η βια κι η τρομοκρατια ομως στην δικη μου ζωη..και δεν ηταν απο τον Κουφοντινα,τον Ξηρο και τον Μαζιωτη σιγουρα....
Michail Matthaiou


★ Και συ εθελοδουλε που ακους και πιστευεις τις ειδησεις και ισως χαρεις με την αιχμαλωσια του Νικου Μαζιωτη, αναρωτησου αν σου εχει μεινει μυαλο ακομα, αν σε πειραξαν ποτε ηταν εναντιον σου ο Μαζιωτης ο Φουντας και τοσοι αλλες και αλλοι ανταρτες....Ναι, θα προσπαθησουν να σου δειξουν οτι το κρατος ειχε μια μεγαλη επιτυχια κατα της "τρομοκρατιας" ενω την ιδια ωρα θα σου αλλαξουν τον αδοξαστο στα μετρα θα σε εξαθλιωσουν σε μεγαλυτερο βαθμο , αυτοι που λενε οτι σε προστατευτουν απο τους τρομοκρατες......Και οταν εχουν ολοκληρωσει την αποστολη τους οι σημερινοι διαχειριστες της εξουσιας θα σου πλασαρουν αλλους με ποιο ¨"σοσιαλιστικο προφι"
ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΑ

εντάξει και ασφαλείς είμαστε πλέον και τα 600 προαπαιτούμενα θα περάσουν και καινούργια αστυνομική σειρά θα κάνουν με τον αστυνόμο μπέκα και εμετό θα κάνουμε απο τον φονικό κικιλιοδένδιο πυρετό και παραφράζοντας και λίγο τον Ντοστογιέφσκι :Αν το κράτος επινόησε το διάβολο, τότε τον φαντάστηκε κατ’ εικόνα και ομοίωσή του.


Λαμπρινή Τουρνά

Εκεί στο σύριζα τι λέτε όταν μιλάτε για το Νίκο Μαζιώτη ?
Εντάξει ...όχι δηλώσεις ...
Αλλά μεταξύ σας πως μιλάτε για τον Επαναστατικό Αγώνα ?

Μαρία Σπυράκη: Άλλαξ’ο κολιές κι έγινε βραχιόλι!



Το θέμα είναι με ποια κριτήρια η ευρωβουλευτής της ΝΔ επέλεξε το κ. Γεράσιμο (Τζέρυ) Ζαγορίτη για μία θέση της οποίας το κόστος καλύπτεται από τον προυπολογισμό (τόσο του ευρωκοινοβουλίου όσο και της Ελλάδας) – μήπως με τα ίδια κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε και η ίδια ως πολιτικός συντάκτης στο Mega;


Με υφάκι πολλών καρδιναλίων η ευρωβουλευτής της ΝΔ κυρία Μαρία Σπυράκηυποστηρίζει σχετικά με την επιλογή του κ. Γεράσιμου (Τζέρυ) Ζαγορίτη, υιού του πρώην Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Ζαγορίτη και γνωστού για την …περιπέτειά του με την εθνική μας πορνοστάρ κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου στους κοιτώνες του Πολεμικού Μουσείου, για τη θέση του επιστημονικού της συμβούλου: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή»

Αν δεν απατόμαστε το θέμα δεν είναι οι «ελεύθερες επιλογές στην προσωπική ζωή» για τις οποίες έχει απόλυτο δικαίωμα επιλογής, τόσο ο κ. Ζαγορίτης ο νεώτερος, όσο και η ίδια η κυρία Μαρία Σπυράκη, οι οποίες είναι γνωστές, εξάλλου, σε καθέναν που ενασχολείται με το δημόσιο βίο αυτής της χώρας.


Το θέμα είναι η διατήρηση, διαιώνιση και διεύρυνση των πελατειακών σχέσεων, κοινώς του ρουσφετιού, που εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει σ΄ αυτήν τη χώρα.

Έτσι, λοιπόν, το θέμα δεν αν ο κ. Γεράσιμος (Τζέρυ) Ζαγορίτης επέλεξε να έχει σχέσεις με την κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά το πως και γιατί υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Μουσείο.

Το θέμα, επίσης, είναι με ποιανού πλάτες ο κ. Ζαγορίτης, ο οποίος μπορεί αξιοποιώντας την οικονομική ευχέρεια της οικογένειάς του να απέκτησε τους ανάλογους τίτλους σπουδών, εργάσθηκε στην ομάδα επικοινωνίας του κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

Το θέμα, τέλος, είναι με ποια κριτήρια η κυρία Μαρία Σπυράκη επέλεξε το κ. Ζαγορίτη για μία θέση της οποίας το κόστος καλύπτεται από τον προυπολογισμό (τόσο του ευρωκοινοβουλίου όσο και της Ελλάδας) – μήπως με τα ίδια κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε και η ίδια ως πολιτικός συντάκτης στο Mega;

«Επιλέγω τους συνεργάτες μου, με βάση τα προσόντα , την εμπειρία και την αξιοσύνη τους», γράφει η κυρία Μαρία Σπυράκη στο facebook. «Ο κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης διαθέτει δύο μεταπτυχιακά, μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έχει συνεργαστεί με επιτυχία με έναν από τους καλύτερους Ευρωβουλευτές που είχε ποτέ η Ν.Δ., τον κ. Γιώργο Παπανικολάου, νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γλυφάδας. Επίσης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που εργάστηκε στην ομάδα επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος και με τη δική μου ψήφο αύριο θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Κομισιόν. Θέλω όμως παράλληλα να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή».



Στη δημοσιογραφική γλώσσα οι επιλογές του τύπου Γεράσιμου Ζαγορίτη ονομάζονται κοινώς «αλλαξοκωλιές»-κάτι που γνωρίζει καλά η κυρία Σπυράκη.

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον κ. Ζαγορίτη και στον πρώην πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, σύμωνα με δημοσιεύματα, είναι ο πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που διατηρεί στενή φιλία με τον γιο του πάλαι ποτέ κορυφαίου «γαλάζιου» στελέχους.

Υπενθυμίζεται, δε, πως ο νεαρός κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης βρέθηκε στα σαλόνια των Βρυξελλών, κατόπιν σχετικής πρότασης του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή και νεοεκλεγέντος δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου Παπανικολάου (που διαχρονικά διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πατέρα του), στο γραφείο του οποίου υπηρετούσε.

Εκείνο, όμως, που θα πρέπει να βάρυνε στην επιλογή της κυρίας Μαρίας Σπυράκη είναι κυρίως οι πολύ στενές σχέσεις του πατέρα Ζαγορίτη με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, λόγω αυτών των πολτικών του διασυνδέσεων, παρείχε στήριξη στην στη κυρία Μαρία Σπυράκη στο διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας (πέραν της δραστηριοποίησής του στην πάλαι ποτέ εκλογική του περιφέρεια, τη Β’ Αθήνας, η Σπυράκη πήγε πολύ καλά στην Ήπειρο, από όπου και κατάγεται ο Λευτέρης Ζαγορίτης, διαθέτοντας παραδοσιακά ισχυρά ερείσματα).



Αυτή είναι η πραγματικότητα….
http://www.hitandrun.gr/

"Από το Ισραήλ με αγάπη", γράφουν οι ρουκέτες.


Εικόνα απελπιστικά συγκλονιστική..και πιο κατω οι εικόνες των κατακρεουργημένων δολοφονημένων παιδιών, των παιδιών μας.. Έχε το νού σου στο παιδί γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα.....Υπάρχει;;

Παιδιά.
Παιδιά που θά πρεπε να ονειρεύονται, να αγκαλιάζονται, να τρέχουν, να τραγουδούν, να χορεύουν, να αγαπούν -και μόνο-.
Παιδιά που τα μεγαλώνουν με μίσος -εθνικό και θρησκευτικό-, διαλύοντας ό,τι πιο όμορφο και μη εξαγοράσιμο με τα 1000 υλικά αγαθά νά χει κάποιος :
Την παιδική ψυχή.
Την αθωότητα, την ανάγκη τρυφερότητας και ελπίδας.
Την πίστη σε έναν όμορφο κόσμο.
Κοριτσάκια με πλεγμένα τα μαλλιά τους, γράφουν "αφιερώσεις" με καρδούλες και αστέρια του Δαυίδ σε ρουκέτες, που θα προκαλέσουν το θάνατο σε άλλα παιδάκια τη στιγμή που παίζουν, που κοιμούνται, που πίνουν γάλα από το βυζί της μάνας τους.

"Από το Ισραήλ με αγάπη", γράφουν οι ρουκέτες.

Κι όταν αυτό το γράφει ένα παιδί, ξέρεις ποιο πρόσωπο θα έχει το μέλλον.
Η πιο σοκαριστική φωτογραφία που έχω δει.
Ο θάνατος έχει συμβεί πριν καν εκτοξευτεί η ρουκέτα.
Δολοφόνοι των ίδιων των παιδιών τους.


Ο Πάγκαλος, η Δούρου και η «μαλαπέρδα» (!)

http://tvorini-gr.blogspot.gr/

                     

Nέο σεξιστικό παραλήρημα του Πάγκαλου ο οποίος υπερέβη για μια ακόμα φορά τα εσκαμμένα μιλώντας με απόλυτα σεξιστικό τρόπο για την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου....


Μιλώντας στο Βήμα FM άρχισε να ξιφουλκεί εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για να καταλήξει στην κ. Δούρου με τον πλέον άκομψο τρόπο:

«Άκουσα σήμερα τον υπουργό Εσωτερικών, τον κ. Ντινόπουλο, ο οποίος ομιλούσε και ήταν πανευτυχής μετά από μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι αυτοί που έδωσαν στην κυρία Δούρου ως δώρο μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης κι ένα γκλομπ αστυνομικό, το οποίο είναι μια μαλαπέρδα, περίπου πενήντα πόντων, μαύρη. Φαντάζομαι θα πονάει, δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί εμένα η αστυνομία ήταν σε παλαιότερες εποχές, όπου τα γκλομπ ήταν ξύλινα. Εν πάση περιπτώσει, της το έδωσαν ως δώρο γιατί το αφαίρεσαν από την αστυνομία μετά από μάχη που έδωσαν, επαναστατικού χαρακτήρα, αφού αφόπλισαν κάποιο αστυνομικό. Το έδωσαν λοιπόν στην κυρία Δούρου και χάρηκε πολύ».


Στη περίπτωση Πάγκαλου δύο πράγματα μπορεί να σκεφθεί ο καθείς μας.

Ή ότι έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις με την Ρένα Δούρου ή ότι τώρα τελευταία «ταλανίζει» πολύ την δική του μαλαπέρδα,για να χρησιμοποιήσω και την διάλεκτο που ειναι προσφιλής στον ίδιο, και τα έχει χαμένα εντελώς.

Κρίμα γιατί κάποτε άλλα πράγματα προσδοκούσε η Ελλάδα από αυτόν τον πολιτικό..και το μόνο που κάνει πλέον ειναι να πέφτει καθημερινά στα μάτια όλου του κόσμου.

επεξεργασμένη εικόνα:takis Vorini

Μη μιλάς. Μιλάει η λογική. Η λογική του να μην αντισταθείς

Ο Enjo Sifo κοινοποίησε φωτογραφία από Νομικά Ανάλατα.
· 


- Μη μιλάς. Μιλάει η λογική. Η λογική του να μην αντισταθείς. Γιατί να αντισταθείς; Να χάσεις και το τελευταίο ευρώ;
    
            

- Μα δεν έχω ούτε ένα ευρώ πια...
- Να χάσεις την εργασία σου;
- Ποια εργασία; Απολυμένοι είμαστε οι περισσότεροι... και όσοι εργάζονται ούτε τα βασικά δεν εξασφαλίζουν.
- Να χάσουν τότε οι γονείς σου την σύνταξη τους; Πως θα ζήσεις χωρίς την σύνταξη τους;
- Μα δεν ζουν καλά, καλά, ούτε αυτοί με την σύνταξη...
- Δεν θα έχεις φάρμακα; Τί θα κάνεις; Βάλε την λογική μπροστά...
- Χμμμ... λες τελικά;
- Δεν θα έχεις ρεύμα, καύσιμα...
- Λογική... σαν να έχεις δίκιο...
- Θες να χρεωκοπήσουμε; Κάνε υπομονή... για το καλό όλων!!!
- Ναι! Η λογική λέει για το καλό όλων... αλλά για πόσο ακόμα;
- Όσο αντέχει η λογική σου...