Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Στοχοποίηση μέλους του κινήματος: Μεταφέρουν τον πλειστηριασμό ακινήτου του από Μεσολόγγι σε Κεφαλονιά


Το Κίνημα Πολιτών Αγρινίου “Δικαίωμα στη Ζωή” καταγγέλλει την στοχοποιημένη μεθόδευση της διεξαγωγής ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ακινήτου του συναγωνιστή μας Μιχάλη Χ.

Ο συναγωνιστής μας Μιχάλης Χ., ένας από τους πιο δυναμικούς αγωνιστές των κινημάτων, όπου ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του αντί να μεταφερθεί από το Μεσολόγγι στη Ναύπακτο ή την Πάτρα, όπου υπάρχουν πιστοποιημένοι συμβολαιογράφοι, μεταφέρεται στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς (!) από πιστοποιημένη συμβολαιογράφο Στάμω Ευαγγέλου – Τσιλιμίδου.

  


Με τον τρόπο αυτό τιμωρούν την αγωνιστικότητα του Μιχάλη Χ. και προσπαθούν να αποδυναμώσουν την μαζικότητα του Κινήματος.

Κάτω από αυτή την αήθη στοχοποίηση το Κίνημα απαντά ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και ο αγώνας μας δεν εμποδίζεται, δεν εκφοβίζεται, δεν στοχοποιείται αλλά δυναμικά θα απαντήσει στην πιστοποιημένη συμβολαιογράφο ότι οι απειλές της για αστυνομοκρατία και μηνύσεις δεν έχουν θέση στον δίκαιο αγώνα μας.

Αγώνας μέχρι τέλους!

Μόλις το κίνημα στην Κεφαλονιά πληροφορήθηκε την εκδικητική πράξη σε βάρος του Μιχάλη Χ. και τη μεταφορά του πλειστηριασμού του ακινήτου του, προς αποφυγήν των κινητοποιήσεων, στην Κεφαλονιά, εξέδωσε την παρακάτω αγωνιστική ανακοίνωση, με την οποία εξαγγέλλει κινητοποίηση στην Κεφαλονιά κατά του πρώτου ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που πάει να διεξαχθεί στο νησί.

Κανένας ηλεκτρονικός πλειστηριασμός στην Κεφαλονιά! Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς

Για τον πρώτο ηλεκτρονικό πλειστηριασμό (Αργοστόλι, Τετάρτη 25-4-2018).Την ερχόμενη Τετάρτη, 25-4-2018, σε γνωστό συμβολαιογραφικό γραφείο του Αργοστολίου, ξεκινούν και στην Κεφαλονιά οι παράνομοι και άδικοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί οι οποίοι παραβιάζουν βασικές αρχές της αναγκαστικής εκτέλεσης και του δικαίου όπως αυτά ίσχυαν για δεκαετίες, ακόμη και στις πιο «σκοτεινές» περιόδους της χώρας.

Την μέρα αυτή, που δεν θα είναι η μοναδική καθώς σε λίγους μήνες δεκάδες περιουσίες στην Κεφαλονιά θα «μπουν» στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες των πλειστηριασμών, ένας συνάνθρωπός μας θα χάσει όλη του την περιουσία και θα οδηγηθεί χωρίς επιστροφή στο χείλος της καταστροφής με μια διαδικασία παράνομη, παντελώς ανήθικη και αυθαίρετη.

Είναι η στιγμή που ο κάθε Κεφαλονίτης και η κάθε Κεφαλονίτισσα πρέπει να σηκωθεί στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπισθεί όσα μας κληροδότησε μια σπουδαία και περήφανη ιστορία.


Παράλληλα, οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας, όπως εκείνος στάθηκε δίπλα σε άλλους που το σπίτι τους κινδύνευσε να χαθεί σε κάποιον πλειστηριασμό, και όλοι μαζί να αποτρέψουμε το ηλεκτρονικό αυτό «έγκλημα». Κι ακόμη, αν δεν το κάνουμε, ανοίγουμε διάπλατα την πόρτα σε μαζικές εκποιήσεις περιουσιών στην Κεφαλονιά, προσφέροντας «γη και ύδωρ» σε εκείνους που τους επέβαλαν και σε αυτούς (τράπεζες και εταιρείες) που επιβουλεύονται να αποκτήσουν «φτηνά», «εύκολα» και με το ζόρι τις περιουσίες μας για να στήσουν τα τουριστικά και όχι μόνο μονοπώλια τους και να μας καταντήσουν φτηνά εργατικά χέρια στις δικές μας επιχειρήσεις, στα δικά μας σπίτια.

Για μας, τους Κεφαλονίτες και τις Κεφαλονίτισσες, είναι ζήτημα τιμής, ιστορίας και αλληλεγγύης να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό αυτό, όπως και κάθε επόμενο που θα ακολουθήσει. Και οφείλουμε μεμονωμένα ή συλλογικά, ως πολίτες που γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας όπως απορρέουν από διαχρονικούς κανόνες δικαίου και το Σύνταγμα αλλά και ως μέλη ή φίλοι συλλογικοτήτων, φορέων, κινήσεων, κινημάτων, ομάδων, παρατάξεων, του εργατικού κέντρου, αλλά και κομμάτων του δημοκρατικού τόξου που αντιτάχθηκαν χωρίς «επιφυλάξεις» στα μνημόνια και την υποτέλεια, την Τετάρτη που έρχεται, στις 25-4-2018 και στις 13:30πμ να κάνουμε απλά το χρέος μας.

Κανένας ηλεκτρονικός πλειστηριασμός στην Κεφαλονιά!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: πρόσκληση για συμμετοχή στη διαμαρτυρία για τους πλειστηριασμούς


4.107.315 Ελλήνων πολιτών ,χρωστάνε στην Εφορία.
18.000 πολίτες είδαν τα λιγοστά χρήματά τους να κατάσχονται από τον εισπρακτικό μηχανισμό ,ο οποίος μπορεί να βγάλει στο σφυρί ακίνητα ακόμα και για 500 ευρώ.
Τρόικα και κυβέρνηση σε μια <<χρυσή>> συμφωνία ,συναινούν σε τουλάχιστον 50.000 πλειστηριασμών για την διετία 2018-20.
Η για <<πρώτη φορά αριστερή>> κυβέρνηση νομοθετεί άλλο ένα έγκλημα εις βάρος του λαού με το <<κωδικό>> όνομα :Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Ενός λαού που:

500.000 από αυτόν ,αμείβονται με μηνιαίους μισθούς από 100 έως 400 ευρώ ΜΙΚΤΑ
130.000 αμείβονται με μηνιαίο μισθό έως 100 ευρώ ΜΙΚΤΑ
37% παιδικής φτώχειας στέλνει την Ελλάδα στη κορυφή πανευρωπαϊκά
63% των νοικοκυριών δεν μπορεί να πληρώσει , φως νερό και ασφαλιστικές εισφορές
40% των δαπανών της υγείας ,πληρώνεται άμεσα από τις τσέπες των πολιτών(σύντομο ανέκδοτο η δωρεάν υγεία για όλους).

Μας χτυπάνε αλύπητα προς όφελος μνημονίων και τραπεζιτών
Προσπαθούν να μας γονατίσουν για να μην αντιδρούμε
Προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι για ότι περνάμε ,φταίμε εμείς.


  


ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ

Με την φωνή μας , με την φυσική παρουσία μας ,με την συμπαράστασή μας ,σε όποιον προσπαθούν να τσακίσουν σωματικά ,ηθικά και υλικά.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που θα διεξαχθεί στο Αργοστόλι και από συμβολαιογράφο-κοράκι, θα προσπαθήσουν να εξοντώσουν έναν συνάνθρωπό μας εκποιώντας το σπίτι και το μαγαζί του.

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλλονιάς ,καλεί τα μέλη του αλλά όλες και όλους σας ,να είστε εκεί την μέρα αυτή και ώρα 13.30 ,στον προαύλιο χώρο του Δικαστηρίου,και με την παρουσία μας να στείλουμε μήνυμα ότι :ΔΕΝ χρωστάμε τίποτα,ΔΕΝ θα αφήσουμε να μας εξοντώσουν,ΔΕΝ τρομοκρατούμαστε και βέβαια να στείλουμε μήνυμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ σε κάθε εργαζόμενο,συνταξιούχο, σε κάθε συνάνθρωπό μας που δέχεται επίθεση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μια κυβέρνηση που μέσα στις άθλιες πρωτιές που έχει, μπορεί να υπερηφανεύεται και για την ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Αλληλεγγύης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ-ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Βάσω Βουτσινά