Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Όσο ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ακροδεξιός.....

Αλήθεια δεν ενημερωνει ο Βερναρδάκης, τι ακριβως ειχε γινει στην Νομαρχιακη Χίου ? Μιας και οταν αποχώρησαν μέλη της τον Ιουλιο του 15 δεν ειχαν κανενα προβλημα οι εναπομειναντες συριζανελλ να κάνουν κοπτάτσια στην κουτσουρεμενη Νομαρχιακη Χιου τον Παλτσανιτιδη .....παρά τις γνωστες αποψεις του..

Αλλα προφανως τοτε δεν τους ενοχλούσε αφού ηταν 'δικος τους'

Ο Παλτσανιτιδης αποχώρησε μέσα του 16 ,δηλαδή οχι μαζι με τους άλλους συντροφους της Χιου, για δικους του πιθανως λογους..


Αλλά ως τοτε τον ειχαν τιμή τους και καμαρι τους οι 'Βερναρδάκηδες΄. Μετα τον 'θυμηθηκαν' ..

Η υποκρισια περισσεύει στα συριζαυγουλα..Γελάει ο κόσμος μαζί σας .

ΦΡΕΣΚΟ ΣΑΝΟ... by ΑΦΡΟΔΙΤΗ

    
Dimitris Xristodoulou


Το χρέος ανέβηκε μέσα σε ένα χρόνο κατά 15,δις ευρώ και πλησιάζει πλέον τα 330 δις ευρώ.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ του έτους 2016 κατρακύλησε στο επίπεδο των 16.181 ευρώ, από 21.845 ευρώ που ανερχόταν το έτος 2008 προ κρίσης, μείωση που αγγίζει το 30%.
Αν αυτό δεν είναι συνταγή επιτυχίας, τότε τι ρε αχάριστοι???

Η γενια των 100 €υρώ".. 
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για τις συνθήκες #ακραίας #εκμετάλλευσηςκαι #μισθωτής #φτώχειας στην Ελλάδα, που κατά κύριο λόγο #πλήττουν τη#νεολαία. Ήδη στον ιδιωτικό τομέα 126.956 εργαζόμενοι αμείβονται με#μεικτό #μηνιαίο_μισθό έως #100_ευρώ! Συνολικά 343.760 εργαζόμενοι αμείβονται με μηνιαίους μισθούς από 100 έως και 400 ευρώ μεικτά. ....πάνω από 470.000 εργαζόμενοι παίρνουν «μισθό» #κάτω των 400 ευρώ! Πολύ κάτω, ακόμα και από τον «υποκατώτατο» μισθό των νέων κάτω των 25 ετών.. Πρόκειται για εργαζόμενους με #συμβάσεις_εργασίας _μερικής απασχόλησης ή εκ περιτροπής εργασίας 2-3 ημερών την εβδομάδα ή ακόμα και μερικών ωρών την εβδομάδα. #Μισοεργαζόμενοι, μισο-άνεργοι μια εικόνα της επεκτεινόμενης μισθωτής δουλείας του 21ου αιώνα. Σήμερα συναντιούνται ξανά οι θεσμοί με το υπουργείο Εργασίας. Αντικείμενο; Το πώς θα πέσουν κι άλλο οι επίσημοι μισθοί, έτσι ώστε να αντιστοιχηθούν με την εργασιακή ζούγκλα. Θα αφήσουμε να τους περάσει; (ΠΡΙΝ)##ΥΓ.. μισθωτη δουλεία...

SORRY ....ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΑΝΟ...... 
Αφρ. Θεοπεφτάτου ........... ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ
 ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!!
ON AIR 2/11/2016 

Αφρ. Θεοπεφτάτου: Είναι ακατανόητο η ΝΔ να ζητάει σε αυτή τη φάση εκλογές


Στο «Κόκκινο» και στην εκπομπή του Γιώργου Τραπεζιώτη μίλησε σήμερα η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για το χρέος, την αξιολόγηση, την στάση της ΝΔ, τον πιθανό ανασχηματισμό και τις εξελίξεις όταν η απόφαση για τα κανάλια βγει από το Συμβούλιο της Επικρατείας


Η κα Θεοπεφτάτου επισήμανε ότι ξεκίνησε σε καλό κλίμα η συνάντηση με τους θεσμούς και για την υποδόση του 1,7 δισ. ευρώ και για την εξωδικαστική διαδικασία για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που έχουν «κόκκινα» δάνεια. «Υπάρχουν και αντιθέσεις αλλά όλους τους συμφέρει να κλείσει σύντομα η δεύτερη αξιολόγηση» σημείωσε.

Για το χρέος

ΕΡΙΞΑΝ "ΜΑΥΡΟ" στην ERTopen!


Το πρωί έριξαν τη συχνότητα της ertopen. Λίγο πριν έπαιζε συνέντευξη της @ZoeKonstant που έλεγε αυτά. Ισως τυχαία.

    

                            

Σήμερα το πρωί αιφνιδιαστικά κατάσχεσαν τα μηχανήματα της ERTopen, μαθαίνουμε, και διέκοψαν την μετάδοση της στα FM. 

     

H ERTopen είναι ένας σταθμός ελεύθερης έκφρασης που αναμεταδίδεται και από άλλους σταθμούς στα FM στην περιφέρεια και θα συνεχίσει να λειτουργεί στο διαδίκτυο ενώ γίνονται προσπάθειες άμεσα να ξαναεκπέμψουν στο λεκανοπέδιο και πάλι μέσω των FM. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ "...Όλοι γνωρίζουν ότι στο ραδιόφωνο δυο αποφάσεις του Δ΄ τμήματος του ΣτΕ και της ολομέλειας του, έχουν κρίνει τελεσίδικα ότι κανένας ραδιοφωνικός σταθμός δε λειτουργεί σε νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας, πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση και ο ίδιος ο υπουργός επικρατείας πρόσφατα εγκαινίασε τη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη του ΑΠΕ-ΜΠΕ αν και εκεί υπήρχαν δυο δημόσιοι Ρ/Σ σταθμοί της ΕΡΤ...".

Επίσης δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι αλλά 7.00-8.00 μεταδιδόταν η συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου, στην οποία ήταν πολύ αποκαλυπτική ειδικά προς το τέλος, τόσο που μισοαστειευόμενη της είπα ότι θα ρίξουν και το διαδίκτυο με αυτά που είπε, και έριξαν τη συχνότητα λίγο μετά κατά τις 9.00. Αυτά με την κυβέρνηση που παρίστανε κάποτε την αλληλέγγυα στους εργαζόμενους και στις ελεύθερες φωνές.