Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Συριζοξεφτίλες τέλειωσε κάθε δικαιολογία



Ευτυχώς που έχουμε αυτή την κυβέρνηση, γιατί η προηγούμενη έδερνε ναυτεργάτες και θα ξεπουλούσε το λιμάνι.

  

Σπύρος Σούρλας

..Ξεπουλήσατε ως και την μάνα μας , μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, έχετε μετατρέψει τους Ναζί, σε διαμεσοβαλητή σας, για την κατασυκοφάντηση και την τρομοκράτηση των προσφύγων και με κάθε τρόπο έχετε κολλήσει στις καρέκλες σας, εφαρμόζοντας την πλέον ακροδεξιά πολιτική..

Αν σε αυτά συμπεριλάβουμε τον διάχυτο αυριανισμό με τον οποίον διαποτίσατε την πολιτική ζωή του τόπου, τον Γκαιμπελισμό  , την χυδαία κατασυκοφάντηση των πολιτικών αντιπάλων και των διαφωνούντων ,ακόμα και με μεθόδους 'κλειδαρότρυπας ', αποτελείτε όχι μόνο την ντροπή ακόμα και του τελευταίου ράκους Δημοκρατίας, στον τόπο, αλλά και της κατασυκοφάντησης της έννοιας 'Αριστερά'..

Και φυσικά οι πλέον κατάπτυστοι όλων είναι εκείνοι που πουλάνε και δήθεν ΄'κριτική αντιπολίτευση'΄εντός'....παριστάνοντας και πως πονάνε...

Ουδεμία ύπαρξη ηθικών αναστολών, που συνοδεύεται με απύθμενη εξαπάτηση ...

Η κατάρρευσή σας, θα είναι αποτέλεσμα της Ύβρεως που επιδείξατε και επιδεικνύεται με κάθε μέσον και με κάθε τρόπο.



Αναρωτιέμαι ποιό αρχίδι του Αλέξη είναι πιο περήφανο. Το δεξί ή το αριστερό #cosco
Kostas Threedas
9 hrs
Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε "πειστικές απαντήσεις από το υπουργείο για την αγαστή συνεργασία ΜΑΤ και ΧΑ στο λιμάνι του Πειραιά"... Αν έχουν χιούμορ στο υπουργείο θα τους απαντήσουν "γιατί μας τελείωσαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι στη Χίο χτες και δεν προλάβαμε να παράγουμε νέους"...

Αυτοί πουλάνε σανό... κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχουμε, και τα τάγματα δρουν κανονικά.
   

Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύμπραξη ΜΑΤ και Χρυσής Αυγής, κατά προσφύγων και αλληλέγγυων:

"Επειδή η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ, αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα".

Σε μια επόμενη ανακοίνωση είναι βέβαιο πως το Γραφείο Τύπου θα απαιτήσει την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα που αφήνει ασύδοτους ένστολους και μη χρυσαυγίτες, και την ανάδειξη κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σκληρό και δεν μασάει τα λόγια του σε κάτι τέτοια, το Γραφείο Τύπου!

Gerasimos Bozas
δεν αισθάνομαι καμιά ντροπη για του συριζαιους .... μόνο μίσος