Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ




Για συνέλθετε μερικοί, που πρώτα γαβγίζετε χρυσαυγίτικα και μετά σκούζετε  
«συγγνώμη θείο, δε θα το ξανακάνωωωω...»

  

  
οχι δεν ειναι φασιστες .....οχι δεν ειναι ρατσιστες ειναι απλα καθαρματα video

623k Views






  διαβάζοντας τα τόσα σχόλια.............. 1) δεν αμφισβητώ πως τα νησιά του Αιγαίου έχουν επωμισθεί όλο το βάρος 2) δεν αμφισβητώ πως η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τα κονδύλια και τη διαπλοκή με τις ΜΚΟ 3) δεν αμφισβητώ πως μέσα σε τόσους εξαθλιωμενους ανθρώπους βρίσκονται και άτομα με ακραίες συμπεριφορές όπως συμβαίνει άλλωστε και με πολλούς Ελληνες σε αυτή τη χώρα ...όμως το να στήνουμε τη κάμερα και να το παίζουμε νταήδες βοηθά μόνο στην εξάπλωση του μίσους και στην άνοδο της ακροδεξιάς .... αυτά .

"ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ



Ξαμολυθηκαν ολα τα φασισταριά στην ρούγα..Τελικά ειναι η επισημη γραμμή των μαυραγοριτών αυτής της βρωμερης κυβέρνησης

Ζαχαριάδη να βγεις να πεις πως χαρίζετε και χρυσά δόντια 



 Melmoth Wanderer

 Σοβαρά; Την ώρα που γίνεται προσπάθεια για ποινικοποίηση του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, την ώρα που ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς καλεί τις δυνάμεις καταστολής, να σκληρύνουν τη στάση τους προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διενέργεια των πλειστηριασμών, το παραπάνω παραπέμπει μάλλον σε κακής ποιότητας φαρσοκωμωδία.
Αλήθεια, υπάρχει overdose από κατανάλωση σανού;

     
...Ζαχαριάδης: " πλειστηριάζονται σπίτια ισχυρών ή πολύ ισχυρών οικονομικά ανθρώπων".
- τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν σε λίγο στη βουλή απ΄τον πρωθυπουργό μας χιχιχιχιχι !!!




Καλά θα κάνουν οι συριζαυγίτες ,που ως σύγχρονοι μαυραγορίτες προπαγανδίζουν τον εκπλειστηριασμό σπιτιών και μάλιστα με Γκαιμπελιστικο τροπο πως ειναι των δήθεν 'πλουσίων' ,οταν πηγαίνουν μαζι με την Αστυνομια ,για το πλιάτσικο,να βάζουν κουκούλες ,οπως οι δοσιλογοι στην Κατοχή...Κάτι ήξεραν εκείνοι και φοβόντουσαν την οργή της κοινωνιας..
1:49 | 10 Οκτ 2016 Πολιτική

Ζαχαριάδης: Πλειστηριάζονται μόνο σπίτια «ισχυρών»

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τους πλειστηριασμούς σπιτιών, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν πλειστηριάζει ακίνητα χαμηλών η μεσαίων εισοδηματικών τάξεων.
«Ούτε έχει μπει ούτε θα μπει στο στόχαστρο το σπίτι του μικρού, του μεσαίου ακόμη και του μεγάλου μεσαίου.