Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«ραντεβού στα γουναράδικα»



......κλείστε την ένταση από το RHESUSGR WEB TV RADIO στη δεξιά μεριά της σελίδας

Watch live streaming video from rhesusgr at livestream.com

και με 13% ΦΠΑ..... δεν τρώγεσαι ρε μαλάκα!!!!

και με 13% ΦΠΑ..... δεν τρώγεσαι ρε μαλάκα.

 



Alexis Korner

ΝΔ=ΕΠΙΠΕΔΟ, Μεϊμαράκης :"'Ελα έξω... θα σε γαμήσω", Τζαντζής: "Θα μας κλάσεις τα αρχίδια", Σαμαράς:"γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα''. Έχουν επίπεδο λέμεεεε και σιγουργιά

που είναι ο Παρίσης ΟΕΟ!!!



Η μεγάλη ώρα για την Πατρίδα




http://pitsirikos.net/
Απόψε θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο. Το Πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει τον νέο φορολογικό κώδικα και τις απολύσεις στο Δημόσιο, και καλό θα ήταν να σοβαρευτούν όλοι οι βουλευτές και να το ψηφίσουν.

Τα τρία τελευταία χρόνια, οι Έλληνες έχουν κάνει θυσίες αλλά οι θυσίες τους δεν πήγαν χαμένες, αφού η χώρα μας επιβραβεύεται με την παραμονή της στο ευρώ.

Η ωριμότητα των Ελλήνων να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ -και όχι τα κόμματα της παλαβής Αριστεράς- έχει οδηγήσει την χώρα μας στην ανάπτυξη και οι επενδύσεις πέφτουν βροχή.

Αυτοί οι λίγοι που διαμαρτύρονται και διαδηλώνουν είναι μίζεροι και δεν θέλουν να δουν την Ελλάδα να προοδεύει. Αφήστε τους στη μιζέρια τους.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να παραιτηθούν και να μην περιμένουν να τους απολύσει η Τρόικα και η κυβέρνηση, ενώ ακόμα καλύτερο θα ήταν να προσφερθούν όλοι τους να εργάζονται χωρίς μισθό μέχρι το 2025.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το Μνημόνιο και την στιβαρή ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, οι οποίοι οδηγούν την Ελλάδα από επιτυχία σε επιτυχία.

Καλώ τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ψηφίσουν το Πολυνομοσχέδιο για το καλό του τόπου και τη σωτηρία της Πατρίδας.

(Φυσικά, δεν πιστεύω τίποτα από τα παραπάνω αλλά αφενός έχω γράψει όλα τα αντίθετα άπειρες φορές χωρίς κανένα αποτέλεσμα, και αφετέρου έχω παρατηρήσει πως αυτοί που γράφουν ή λένε αυτά που έγραψα χαίρουν εκτίμησης, έχουν όλοι τους δουλειές, η κυβέρνηση τους προσφέρει και νέες δουλειές, και αμείβονται με παχυλούς μισθούς, αν και είναι ζάπλουτοι. Οπότε, από δω και πέρα θα γράφω κι εγώ τέτοια, και τα «επαναστατικά» θα τα λέω μόνο στην παρέα μου.)

(A, ρε Λαυρέντη, ούτε εγώ δεν ήξερα τι κάθαρμα είσαι.)

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΓΙΑ ...ΧΑΦΙΕΔΕΣ