Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

πταίσμα η περίπτωση Καρυπίδη, μπροστά στην περίπτωση Βουδούρη!


ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος ο Καρυπίδης που πλήρωσε την απαίτηση των σιωνιστών-ναζί (όχι εβραίων ως θρησκεία) να ελέγχουν το κόμμα που θ' αναλάβει τη διακυβέρνηση στην αποικία Ελλάδα, «στον αέρα» ο μνημονιακός Βουδούρης, που είναι συνδετικός κρίκος με τον ΓΑΠ και τη διεθνή...

"press-gr"

Στην άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας κατέληξε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μια εκρηκτική συνεδρίαση.
Το διαζύγιο επιχειρείται πάντως να είναι σε ήπιο κλίμα, καθώς η Πολιτική Γραμματεία διαμηνύει ταυτόχρονα ότι δεν συμφωνεί με τις...επιθέσεις που έγιναν εναντίον του από διάφορες πλευρές.
Πρόκειται, προφανώς, για μια προσπάθεια, ώστε να μην οδηγηθούν τα πράγματα σε σύγκρουση με τον κ. Καρυπίδη, αλλά και να μην εκτεθούν περισσότερο όσοι τον επέλεξαν και τον πρότειναν ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο Οδυσσέας Βουδούρης, την υποψηφιότητα του οποίου άφησαν ουσιαστικά «στον αέρα» τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας. Ο προβληματισμός για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στην περιφέρεια από τις οργανώσεις του κόμματος ήταν έντονος και είναι χαρακτηριστικό ότι ένθερμα τον υπερασπίστηκε μόνο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Βούτσης, ο οποίος και θεωρείται ο αρχιτέκτονας της συνεργασίας με την ομάδα βουλευτών, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.
Στελέχη της Αριστερής Πτέρυγας επέμειναν στη διαφωνία τους με την υποψηφιότητα, τονίζοντας ότι οδηγεί στη συντριβή και ότι πολιτικά είναι ένα πταίσμα η περίπτωση Καρυπίδη, μπροστά στην περίπτωση Βουδούρη!
«Χωρίς κέρδος κέρατα» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Στάθη Λεωτσάκου, στελέχους της Αριστερής Πλατφόρμας. Προειδοποίησε, δε, ότι το πρόβλημα θα το βρει μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες και πρότεινε να ληφθεί τώρα μία λυτρωτική απόφαση, για να μην βρεθεί το κόμμα να τα μαζεύει την άλλη εβδομάδα.
Αντιρρήσεις και επιφυλάξεις έντονες εξέφρασαν και στελέχη της ΑΝΑΣΑ, που ανήκουν στην προεδρική πλειοψηφία. Ο Πάνος Λάμπρου τόνισε ότι είναι υπέρ της πολιτικής συνεργασίας με τις δυνάμεις αυτές, αλλά όχι με τον τρόπο που προωθείται. Οι κύριες Μάνια Μπαρζέφσκι και Ελένη Σωτηρίου ζήτησαν να επανεξεταστεί το θέμα υπό την οπτική των αντιδράσεων.
Στην Κουμουνδούρου καταφθάνουν αποφάσεις τοπικών οργανώσεων, που ζητούν αλλαγή υποψηφίου. Μάλιστα, όλες οι οργανώσεις που συνεδρίασαν αυτές τις ημέρες έλαβαν αρνητική απόφαση για τον κ. Βουδούρη, ενώ κάποιες, όπως η Νομαρχιακή της Κορίνθου, έστειλαν και εγγράφως την απόφασή τους.

Να μην αφήσουμε κανένα μόνο του!


                    
Watch live streaming video from rhesusgr at livestream.com