Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Εξαιρετικό!.... βούρκος με τις λάσπες

 


Ο βούρκος με τις λάσπες
Τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε μέσα αλλά ούτε κι έξω από τη χώρα. Οι αριθμοί δεν βγαίνουν και κανείς δεν μπορεί να το κρατήσει άλλο κρυφό στον κόσμο που δεν είναι αυτό που λέμε “διαδικτυωμένος”. Έτσι λοιπόν η προσοχή των ΜΜΕ στρέφεται με εντολή της κυβέρνησης στην “τρομοκρατία”. Κάθε μορφής. 

Τις τελευταίες μέρες είχαμε την επανεμφάνιση της υπόθεσης του εμπρησμού της Μαρφίν 3,5 χρόνια μετά το έγκλημα, την αναδημοσίευση της υπόθεσης του ληστή τραπεζών Νίκου Μαζιώτη, την επαναφορά -μετά το αντιφασιστικό κουρνιαχτό- της εξίσωσης γιαούρτι-μπουκάλι-μαχαίρωμα-ναζισμός, την αναμόχλευση των Σκουριών με μαζικές κλήσεις υπόπτων για “τρομοκρατία” και την τηλεοπτική επιστροφή της θεωρίας των δύο άκρων την οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιχείρησε να προωθήσει -μέσω του φασίστα Χρύσανθου Λαζαρίδη- αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η αστυνομία διαρρέει στα ΜΜΕ πως επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα με το ίδιο ακριβώς ύφος που θα λέγαμε ότι “στην Ελλάδα κάποτε θα κάνει σεισμό”. Και στις δύο περιπτώσεις κάποια στιγμή θα πέσεις μέσα. Όπως κι αν το κάνεις, χαμένος δεν πρόκειται να βγεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη καταγγέλλει παρακολουθήσεις στελεχών του με σκοπό, όπως λένε και γράφουν πολλοί, να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο εμπλοκής βουλευτών του στο περιστατικό των Σκουριών.

Για να είμαστε δίκαιοι και στη μία αλλά και στην άλλη περίπτωση στοιχεία δεν υπάρχουν. Το είπε κι ο ίδιος ο Τσίπρας. Γιατί άλλο το να λες ότι αφού στην Ελλάδα που επί χρόνια παρακολουθούνταν ο Καραμανλής και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν στήσει κοριούς στην Μέρκελ τότε δεν μπορεί να έχει σταματήσει όλο αυτό κι άλλο το ότι ετοιμάζεται μία προβοκάτσια. Ακόμη κι αν όλα τα δεδομένα οδηγούν προς τα εκεί.

Αν θέλεις να είσαι στην πράξη διαφορετικός από τους συκοφάντες, δεν κάνεις τα ίδια με εκείνους. Αν πιστεύεις ότι πραγματικά απειλείσαι με πιθανή σύλληψη εξαιτίας στημένων κατηγοριών, τότε παραθέτεις τα στοιχεία. Δημόσια, όχι στη δικαιοσύνη. Μια δικαιοσύνη που σήμερα προσπαθεί να βρει τρόπους για να κρίνει ως εγκληματική οργάνωση τους νεοναζί που μέχρι χθες θεωρούσε καθόλα νόμιμους να συμμετάσχουν σε εκλογές. Και να μπουν στο κοινονούλιο.

Η “πίστη στη δικαιοσύνη” που επαναλαμβάνουν τα προβεβλημένα στελέχη της αριστεράς θα είναι και το κύκνειο άσμα τους, όταν οι φόβοι τους βγουν αληθινοί. Η δικαιοσύνη ποτέ δεν ήταν “δίκαια”. Τα παραδείγματα είναι τόσα πολλά, που δεκάτομη ανάλυση στις υποθέσεις ατιμωρησίας δεν φτάνει για να τα περιγράψει.

Το τελευταίο σκαλοπάτι αυτοπροστασίας σε μια κοινωνία που η δικαιοσύνη έχει χαθεί, είναι η δημοσιότητα. Η εποχή της δικτύωσης και του ίντερνετ προσφέρει αυτήν την ευκαιρία σε όλους. Δεν έχεις ανάγκη πλέον να σε δείξει η τηλεόραση για να μάθει ο διπλανός σου τι συμβαίνει. Πόσο μάλλον, που στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και στην τηλεόραση έχει πρόσβαση και δικό του ραδιοφωνικό σταθμό έχει και εφημερίδα και σάιτ κι απ’ όλα.

Το να παίζεις συνεχώς άμυνα, όταν ξέρεις ότι έχεις από πίσω σου -τουλάχιστον- δύο εκατομμύρια ψηφοφόρους, τότε δεν είσαι τελικά θύμα. Είσαι φοβικός. Το να σε σέρνουν μία χούφτα αποδεδειγμένοι φασίστες, χουντικοί, χουντοβασιλικοί κι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και δικτατόρων της δεκαετίας του ’20 και του ’30, δεν είναι γενναιότητα, αλλά μαλακία.

Το να βρίζεις και να φτύνεις τους “νταβατήδες της ενημέρωσης”, όπως εσύ ο ίδιος αποκαλείς, αλλά να ζητιανεύεις πόστο στα πάνελ τους, δεν είναι πολιτική ευγένεια, αλλά υποτέλεια· στο παλιό, το ξεπερασμένο, το νεκροζώντανο πτώμα που βρυχάται λίγο πριν σωριαστεί κομμάτια μπροστά στα πόδια σου.

Τι ανάγκη έχεις να φωτογραφίζεσαι με κομιστές που έκαναν το ναζισμό lifestyle και το αίμα αθώων επάγγελμα; Γιατί συνεχίζεις να απαντάς σε βλακώδεις ανακοινώσεις ενός τσούρμου αγράμματων αγροίκων που το μόνο τους επίτευγμα ήταν να δένουν μόνοι τα κορδόνια των παπουτσιών τους; Γιατί μετατρέπεις τα διαδικτυακά σου εργαλεία -το μόνο μέσο στο οποίο πραγματικά δεν έχεις ανάγκη κανένα “νταβατζή”- σε κακέκτυπα των τρισχειρότερων ιντερνετικών μορφωμάτων;

Τη λάσπη δεν την πολεμάς με λάσπη, αλλά με νερό. Καθαρό και κρυστάλλινο, που λέει η διαφήμιση. Μόνο έτσι μπορείς να την ξεπλύνεις. Αλλιώς θα συνεχίσεις να κυλιέσαι στο βούρκο με τα γουρούνια που προσπαθούν να σε κάνουν κάθε μέρα σαν τα μούτρα τους, μόνο και μόνο γιατί ποτέ τους δεν μάθανε να δημιουργούν παρά μόνο να καταστρέφουν.

Όσο γρηγορότερα το καταλάβεις τόσο περισσότερα έχεις να κερδίσεις. Γιατί για την ώρα χάνεις, ακόμη κι αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.
ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ

Ποιοι και γιατί σπρώχνουν την Ελλάδα στις κάλπες




Τα τελευταία 24ωρα, ξεχώρισε ο απρόκλητος αλλά ιδιαίτερα προκλητικός υπαινιγμός του ισχυρού άνδρα της ΕΚΤ Γκ. Άσμουσεν, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε την λήψη νέων μέτρων για την χώρα μας.

Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ληφθούν νέα μέτρα, οι δανειστές μας εκτραχύνονται όλο και περισσότερο. Δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τον πολιτικό αντίκτυπο που έχουν στο εσωτερικό της χώρας οι δηλώσεις τους που μοιάζουν ιδιαίτερα απειλητικές ως προς την ανάγκη λήψης νέων επώδυνων μέτρων για την Ελλάδα. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο προκαλούν δημιουργώντας πρόσθετα πολιτικά εμπόδια σε μία κυβέρνηση, όπως του Σαμαρά, την οποία υποτίθεται είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν ώστε να φθάσει μέχρι τέλους.

Ξέρουμε ότι η άνοδος του Τσίπρα στην εξουσία ανησυχεί ιδιαίτερα τις Βρυξέλλες και τα κέντρα λήψης αποφάσεων του εξωτερικού. Παρά την αισθητή διαφοροποίησή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την ρητορική που χρησιμοποιεί για το Μνημόνιο και την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης της χώρας μας, η πραγματικότητα είναι πως οι δανειστές μας θεωρούν προς στιγμήν τον Αντώνη Σαμαρά ως τον μόνο αξιόπιστο συνομιλητή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ας δούμε όμως μία άλλη παράμετρο, που πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας.

Όσοι είναι σε θέση να γνωρίζουν πληροφορίες μέσα από το ρεπορτάζ, αντιλαμβάνονται ότι ίσως πλέον οι δανειστές μας να μην φοβούνται την διενέργεια πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, τις οποίες μέχρι πρότινος ξόρκιζαν. Ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και τον δανειστών της χώρας μας με απώτερο στόχο να στηθεί ένα σκηνικό σύγκρουσης ανάμεσα στις δύο πλευρές, και ως εκ τούτου να διευκολυνθεί ο Σαμαράς να προσφύγει σε εκλογές με το επιχείρημα ότι αντιστέκεται στις πιέσεις της Τρόικας.

Μία τέτοια εξέλιξη βολεύει τους δανειστές μας, οι οποίοι πιστεύουν ότι με βάσει και τις τελευταίες εξελίξεις με τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών και την εξάρθρωση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα- σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα λέγονται από μέρους τους- ο Αντώνης Σαμαράς έχει κερδίσει εκλογικούς πόντους. Τόσο στις Βρυξέλλες όσο και το Βερολίνο έχει διαμορφωθεί η πεποίθηση ότι “είναι απαραίτητη μία νέα λαϊκή εντολή προς τον Σαμαρά”. Με το έδαφος να προλειαίνεται για ένα νέο Μνημόνιο, από το εξωτερικό θεωρούν ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναβαπτιστεί πολιτικά μέσω εκλογών, τις οποίες πιστεύουν ότι θα κερδίσει ο Σαμαράς.

Καλό θα ήταν λοιπόν να μην παίρνουμε τις μετρητοίς το σκηνικό που επιχειρείται να δημιουργηθεί. Τα τελευταία χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μας και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μας, ώστε να είμαστε διπλά επιφυλακτικοί σε πολιτικά παιχνίδια που παίζονται όχι μόνο από την εγχώρια εξουσία στην Ελλάδα αλλά και με την συμμετοχή των ίδιων των δανειστών μας…



32 ΦΑΣΙΣΤΕΣ προτρέπουν ανοικτά εισβολή της αστυνομίας στο κτίριο της ΕΡΤ.


32 γαλάζιοι βουλευτές ζητούν να γίνει “ντου” στην ΕΡΤ



Μετά τις συνεχείς αναφορές του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης περί εκκλενωσης του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, ήρθε και χείρα βοηθείας σήμερα από βουλευτές της ΝΔ. Συγκεκριμένα, 32 γαλάζιοι βουλευτές ζήτησαν σε ερώτησή τους προς τον κ. Καψή να “ξεπερασθεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση”.

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή με τεράστιο πολιτικό κόστος ανέλαβαν την ευθύνη του κλεισίματος της ΕΡΤ και της δημιουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και ραδιοφωνίας – ΝΕΡΙΤ». Αλλά όπως επισημαίνουν «παρά την πάροδο σημαντικού χρονικού διαστήματος το κτίριο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και άλλες εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα δεν έχουν αποδοθεί στο νέο φορέα», αναφέρουν χαρακτηριστικά και συμπληρώνουν:

«τη στιγμή που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επαγγέλλονται τη μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, το καθεστώς ανομίας στην πρώην ΕΡΤ, δεν είναι δυνατό να γίνεται αποδεκτό».

Μία άποψη η οποία προτρέπει ανοικτά γαι εισβολή της αστυνομίας στο κτίριο της ΕΡΤ.

Την ερώτηση υπογράφουν: Ι. Τζαμτζής, Κ. Κοντογεώργος, Κ. Τσιάρας, Κ. Τζαβάρας, Χρ. Κέλλας, Αν. Κουτσούμπας, Ν. Ταγαράς, Μ. Ταμήλος, Ασημίνα Σκόνδρα, Αν. Μαρίνος, Απ. Βεσυρόπουλος, Γεωργία Μπατσαρά, Μαρία Αντωνίου, Π. Βογιατζής, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Γ. Στύλιος, Αθ. Νταβλούρος, Κ. Τασούλας, Δ. Κυριαζίδης, Εμ. Κεφαλογιάννης, Κ. Κόλλιας, Μ. Βλάχβεης, Γ. Γεωργαντάς, Κ. Κλειτσιώτης, Στ. Κωνσταντινίδης, Αν. Νεράντζης, Δ. Σαμπαζιώτης, Θ. Σολδάτος, Ασπασία Μανδρέκα, Κ. Σκρέκας και Κ. Κουτσογιαννακόπουλος.
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΙΔΩΝ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΤΖΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 5:40
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΡΟΜΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ Γ@Μ@ΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΟ


  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΈΝΤΑΣΗ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ RHESUSGR WEB TV
   
                        

Στη γ@μημένη χώρα ...

Manolis Mavrantonakis

       


Στη γαμημένη χώρα ένας άνθρωπος εκλιπαρεί στα ΜΜΕ για να βρεθεί ένα χάπι για την γυναίκα του που πάσχει από λευχαιμία και κινδυνεύει η ζωή της.

Στη γαμημένη χώρα το χάπι δεν υπάρχει

Στη γαμημένη χώρα ο υποδιοικητής του λαϊκού νοσοκομείου ενημερώνει ότι το χάπι βρέθηκε

Στη γαμημένη χώρα ένα ζευγάρι χάνει την όποια αξιοπρέπεια έχει επαιτώντας τα αυτονόητα

Στη γαμημένη χώρα ένας καραγκιόζης τηλεβιβλιοπώλης παριστάνει τον υπουργό υγείας

Σε αυτή τη γαμημένη χώρα εγώ κοιτώ αμίλητος. Επειδή έχουν μιληθεί όλα μέσα μου κι έξω μου με μια ευκολία που περισσεύει.

Σε αυτή τη γαμημένη χώρα καταδικάζεται η αξιοπρέπεια από όπου κι αν προέρχεται

Κοινοποιήστε όσοι είστε κατά τις βίας.



    Εσύ που ήσουν;
    

Κοινοποιήστε όσοι είστε κατά τις βίας.


Τα βρωμερά σκουλήκια της εξουσίας να μην μιλάνε για βία!!




Θέλετε να μιλήσουμε για βία; γιατί έχω να πω ονόματα και γω:

Γρηγ. Λαμπράκης (δολοφονημένος από παραρατικούς το '63)

Σωτήρης Πέτρουλας (νεκρός από την αστυνομία το '65)

Ιάκωβος Κουμής (δολοφονημένος από τα ΜΑΤ το '80)

Ματούλα Κανελλοπούλου (δολοφονημένη από τα ΜΑΤ το '80)

Ν. Τεμπονέρας (δολοφονημένος από την νεολαία της ΝΔ το '91)

Αλέξ. Γρηγορόπουλος (δολοφονημένος από αστυνομικό το '08)

Παύλος Φύσσας (δολοφονημένος από την Χ.Α. το '13)

και έχω ακόμα να πω πολλά:
για ζαρντινιέρες
για πράσινα παπούτσια
για όπλα που 
εκπυρσοκροτούν.
αλλά και πόσα ακόμα που δεν μου έρχονται τώρα....


Συμπέρασμα:
Τα βρωμερά σκουλήκια της εξουσίας να μην μιλάνε για βία!!

@Aleph Rellik

«Αν ακολουθείς τον ΣΥΡΙΖΑ ξανασταυρώνεις τον Ιησού».

Φυλλάδιο που αποδίδεται στην Ι.Μ. Καλαβρύτων «σταυρώνει» τον Ιησού σε σφυροδρέπανο!
«Αν ακολουθείς τον ΣΥΡΙΖΑ ξανασταυρώνεις τον Ιησού». Αυτή η φράση συνοδεύει μια περίεργη απεικόνιση της Σταύρωσης όπου αντί για Σταυρό υπάρχει το κομουνιστικό σφυροδρέπανο, η οποία τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Θα ήταν μια ακόμη ακρότητα από παραθρησκευτικούς κύκλους αν δεν υπήρχε κάτω από την φράση που συνοδεύει την εικόνα, η υπογραφή «Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων».
Με δεδομένη την γνωστή διαμάχη του Μητροπολίτη Καλαβρύτων με τον ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη του οποίου αρκετές φορές έχει έρθει σε δημόσια ιδεολογική αντιπαράθεση, πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι πράγματι πίσω από την εικόνα του Σταυρωμένου Ιησού πάνω στο κομμουνιστικό σύμβολο ήταν ο κ. Αμβρόσιος.
Σε ερώτηση του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΔΟΓΜΑ, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων απάντησε...
πως δεν έχει υπόψη του αυτό το έντυπο το οποίο αποδίδει σε ανθρώπους που θέλουν να τον πλήξουν.
Το παράδοξο πάντως είναι πως η «αντικομουνιστική» Σταύρωση δεν χρησιμοποιείται μόνο κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά του ίδιου του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, αφού ακραίοι κύκλοι «ανακάλυψαν» πως στην εικόνα υπάρχει κρυμμένος ο αριθμός 666!!



dogma.gr

Εννέα καθάρματα και ο καθηγητής ....

   ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΈΝΤΑΣΗ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ RHESUSGR WEB TV

Χωρίς να χάσει ούτε στιγμή την ψυχραιμία του, παρ' όλο το λεκτικό λιντσάρισμα που επιχειρήθηκε απ' όλους σχεδόν τους καλεσμένους της εκπομπής πρωτοστατούντος του παρουσιαστή της, ο Γ. Κατρούγκαλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, με εντελώς μειλίχιο τρόπο και τεκμηριωμένα επιχειρήματα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με όλη αυτή την μπουρδολογία που ακούμε αυτές της μέρες για την βία.
Το βίντεο που παραθέτουμε είναι σχετικά μεγάλο --διαρκεί 15 λεπτά- αλλά αξίζει πιστεύουμε να το παρακολουθήσετε και πάνω απ΄ όλα να «θαυμάσετε» την αντίδραση που εισέπραξε από «διανοούμενος» αλλά και από τον Μιχελάκη της Ν.Δ όπως και από τον Πάγκαλο.
Σε εμφανή αμηχανία ο Πρετεντέρης συνεργούσε ώστε ο Γ. Κατρούγκαλος να μην μπορεί να ολοκληρώσει την άποψη του, επιτρέποντας να τον διακόπτουν συνέχεια.


                              

Το ξύλο είναι καθημερινότητα...

Στην Αμυγδαλέζα αν ζητήσεις δικηγόρο, συνεπάγεται ξύλο και απομόνωση, αν απλά διαμαρτυρηθείς, σου βάζουν μόνο μια μαύρη σακούλα στο κεφάλι»
Του Κώστα Ζαφειρόπουλου

    
«Την πρώτη φορά σε συγχωρούνε με λίγο ξύλο. Τη δεύτερη φορά που θα διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου, σου βάζουν χειροπέδες, σε μεταφέρουν σε ένα δωμάτιο απομόνωσης, φοράνε γάντια που έχουν πλαστικό μπροστά για να μην υπάρχουν αποτυπώματα, σε ρίχνουν στο πάτωμα και τυλίγουν όλο το σώμα σου με μια μεγάλη μαύρη σακούλα. Εκεί αρχίζει το ξύλο. Οι μελανιές θα φύγουν μετά από 1,5-2 μήνες». Τον λένε Μοχάμεντ Αζιμ Αζαμ, Πακιστανός. Πριν από 3 εβδομάδες βγήκε από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας, όπου έμεινε για 4 μήνες. Γνωρίζει τουλάχιστον 6 ομοεθνείς του που υπέστησαν σοβαρά βασανιστήρια.
«Το ξύλο είναι η καθημερινότητα εκεί μέσα» μας πληροφορεί. «Ακόμα και όταν προσπαθούσαμε το καλοκαίρι να μεταφέρουμε νερό στα κοντέινερ που μένουμε, μας δέρνανε». Εξηγεί τη διαβάθμιση της βίας: αν ζητήσεις δικηγόρο, συνεπάγεται ξύλο και απομόνωση, αν απλά διαμαρτυρηθείς, σου βάζουν μόνο μια μαύρη σακούλα στο κεφάλι. «Στην Αμυγδαλέζα περνάνε μέρες για να αισθανθούμε άνθρωποι» λέει ο Μοχάμεντ και καταγγέλλει πως υπάλληλοι της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα, σε συνεργασία με την πακιστανική κυβέρνηση, πιέζουν τους Πακιστανούς κρατούμενους στην Αμυγδαλέζα να γυρίσουν στην πατρίδα τους παρά τη θέλησή τους.

Συναντήσαμε τον Μοχάμεντ Αζαμ στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου σχετικά με τις 3 φιλοναζιστικού τύπου διώξεις στον συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου. «Θα πρέπει να αποφασίσει η κυβέρνηση αν μας θέλει μάρτυρες στη δίκη της Χ.Α. ή κατηγορούμενους. Η κυβέρνηση του ρατσισμού, των στρατοπέδων συγκέντρωσης, του «Ξένιου Δία» έφτασε να κάνει μια βιομηχανία διώξεων σε αριστερούς και αντιφασίστες, στοιχείο που δείχνει εμπράκτως την υλοποίηση της συνεργασίας Χ.Α.-Ν.Δ.» υπογράμμισε ο Π. Κωνσταντίνου.

Η πρώτη δίωξη, που στηρίχτηκε σε συκοφαντικά δημοσιεύματα της Χ.Α., αφορά ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τους Αλβανούς δραπέτες, όπου η ΚΕΕΡΦΑ αναφερόταν σε de facto επιβολή της θανατικής ποινής αντί για συλλήψεις και δίκες. Η δεύτερη αφορά ανακοίνωση καταδίκης της βάρβαρης καταστολής της εξέγερσης των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα στις 10 Αυγούστου μετά από άγρια κακομεταχείριση από μέρους των αστυνομικών φυλάκων.

Η τρίτη δίωξη προέρχεται κατευθείαν από τη Χρυσή Αυγή με μήνυση από δικηγόρο της κατά ανακοίνωσης που κατήγγειλε τη μήνυση που ασκήθηκε στην εφημερίδα «Εργατική Αλληλεγγύη». «Αν κάποιος πρέπει να διωχθεί, δεν είναι άλλος από τον φασίστα δικηγόρο, τον έμμισθο συνεργάτη της Χ.Α., Ι. Ανδριόπουλο, εξαιτίας και του οποίου 200.000 παιδιά που έχουν γεννηθεί ή μεγαλώσει στην Ελλάδα δεν μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια» υπογράμμισε η δημοσιογράφος της «Εργατικής Αλληλεγγύης», Κατερίνα Θωίδου. «Είναι καταπληκτικός ο επιλεκτικός ζήλος της Δικαιοσύνης, η οποία τόσα χρόνια δεν έβλεπε τίποτα. Είμαστε στοχοποιημένοι. Ο Πέτρος προ πολλού ήταν στο στόχαστρο του Μιχαλολιάκου και της κυβέρνησης», σημείωσε ο Σάββας Μιχαήλ (ΕΕΚ), θυμίζοντας την πρόσφατη δίκη του. Δηλώσεις συμπαράστασης πραγματοποίησαν ο βουλευτής Δ. Τσουκαλάς, ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζάβεντ Ασλαμ και ο καθηγητής Δ. Χριστόπουλος.

ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ



Ελλάδα 2013: Μία χρεοκοπημένη χώρα, μία απαθέστατη κοινωνία, μία οικονομική ολιγαρχία και μία μάζα ανθρώπων που προσπαθεί να κρύψει την απάθεια και τη δειλία που την χαρακτηρίζουν πίσω από τη γενικευμένη βλακεία.

Τα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι ακόμα στην κυβέρνηση. Οι δημοσιογράφοι που δεν πήρανε χαμπάρι τη χρεοκοπία της χώρας είναι ακόμα στις θέσεις τους. Οι επιχειρηματίες και οι εργολάβοι που απολαμβάνουν εξοργιστικά προνόμια είναι ακόμα υπεράνω όλων. Οι πολίτες που δεν έκαναν τίποτα για να αλλάξουν τα πράγματα μέσα από την καθημερινή ενασχόληση και συμμετοχή τους σε κοινωνικές δραστηριότητες είναι ακόμα στον καναπέ τους.

Ένα από τα πιο αγαπημένα σλόγκαν των απανταχού εξουσιαστών, το περίφημο "καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται", ήρθε και πάλι στη μόδα. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές, προσωπικότητες του πνεύματος και του κώλου απαιτούν από τους ραγιάδες που τους εμπιστεύονται να καταδικάζουν τη βία 5 φορές τη μέρα. Γιατί; Μα, γιατί ξέρουν ότι η δίκαιη και στοχευμένη βία είναι η μόνη φυσιολογική απάντηση απέναντι σε όσους οδήγησαν μία ολόκληρη χώρα στα βράχια. Και το μόνο πράγμα που φοβάται το στρατόπεδο των από πάνω είναι η βία του λαού που, σε κάποια φάση, θα στραφεί απέναντι στους δυνάστες του για να αποδώσει ουσιαστική και τυφλή δικαιοσύνη.

Καλώς ή κακώς, μόνο η βία μπορεί να αναγκάσει μία κοινωνία να αλλάξει ριζικά κατεύθυνση. Δεν μιλάμε φυσικά για να κάνει ο καθένας ότι θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει. Μιλάμε για την άκρως απαραίτητη βία που θα προκύψει σαν αναπόφευκτη αντίδραση και θα δώσει μία κλωτσιά στο σάπιο σύστημα του χθές για να κοιτάξουμε και να υποδεχτούμε ένα διαφορετικό ελπιδοφόρο αύριο. Η βία ήταν, είναι και θα είναι εργαλείο. Μόνο στα μυαλά των αρρωστημένων τύπων είναι αυτοσκοπός και στόχος ζωής.

Με βία ελευθερώθηκε η Ελλάδα από τους Τούρκους το 1821, μετά από σχεδόν 400 χρόνια σκλαβιάς, όχι με θεωρητικές πολιτικές προτάσεις. Με βία αντιστάθηκαν οι έλληνες εξεγερμένοι απέναντι στους ναζί την περίοδο της γερμανικής κατοχής, όχι με τα επιχειρήματα του Πρετεντέρη. Με βία έγινε η επανάσταση στην Κούβα, όχι με debate ανάμεσα στον Κάστρο και τον Μπατίστα. Με βία η Αμερική ανάγκασε την Ιαπωνία να παραδοθεί και να λήξει ο Β Παγκόσμιος πόλεμος, όχι με ανταλλαγές απόψεων.

Για να το πάμε και λίγο παρακάτω με βία, και μάλιστα μαζική και τυφλή, κατάφερε η κυβέρνηση του Παπανδρέου να περάσει το μεσοπρόθεσμο τον Ιούνιο του 2011. Με βία, σπάνε οι απεργίες των εργαζομένων, με βία περνάνε από τη Βουλή τα αντισυνταγματικά νέα μέτρα, με βία θέλει το κράτος και οι επενδυτές να κάνουν την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές. Είναι το λιγότερο αστείο να μιλάνε οι κυβερνήσεις που χρησιμοποιούν τη βία καθημερινά για μία γενικευμένη καταδίκη της βίας από όπου και αν προέρχεται. Χωρίς την κρατική βία, αυτός ο πλανήτης θα ήταν ένα πολύ πιο ασφαλές και ειρηνικό μέρος για όλους.

Όσο για την Ελλάδα, από ότι φαίνεται η δίκαιη βία θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση της, αφού ένα 30% πιστεύει ότι μας ψεκάζουν. Το να είσαι σκέτο ραγιάς υποφέρεται. Το να είσαι, όμως, και βλάκας και ραγιάς είναι κάτι που δεν παλεύεται...

Τα "τάγματα εφόδου" του ΣΥΡΙΖΑ....Πάγκαλος

                                           



Ελπίζω τώρα οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν καταλάβει τι μας περιμένει....

Όσοι ήμασταν εκεί ξέρουμε πολύ καλά τι ακριβώς έγινε και στην ΜΑΡΦΙΝ και στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ας αφήσουμε λοιπόν τις "ευγένειες"  και ας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί....
Ενάντια στη βια της κυβέρνησης ας κοιτάξουμε στα μάτια την κοινωνία και ας πράξουμε το σωστό.

Καμιά ανοχή, κανένα συχωροχάρτι, κανένα ελαφρυντικό σε αυτούς που δολοφονούν καθημερινά την ίδια μας τη ζωή...... τη ζωή των παιδιών μας..........

               



Ελλάς - πιο ξεφτίλα, δεν σε βρίσκουν στο χάρτη ...



Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης θα καλύψει το κόστος για τα καύσιμα των τανκς και των αεροσκαφών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Προφανώς, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ στην Motor Oil που ακυρώθηκε τον...περασμένο Αύγουστο, αλλά και για την δωρεάν παραχώρηση της ψηφιακής άδειας για το Star και το Mega.

Στους Ιταλούς μπορεί να πεις «ΟΧΙ», στον Βαρδινογιάννη αποκλείεται.

Υποθέτω πως τα καύσιμα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα τα καλύψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είχε κι αυτός τα «τυχερά» του την χρονιά που πέρασε.

Ο κ. Βαρδινογιάννης σκοπεύει να καλύψει και τα καύσιμα για την θέρμανση και την κίνηση όλων.. των Ελλήνων για τον βαρύ χειμώνα που έχουμε μπροστά μας.

Στην φωτογραφία, βλέπετε τον κ. Βαρδινογιάννη να δίνει στην υπεύθυνη της κυβέρνησης για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου χρήματα για να βάλει καύσιμα στα τανκς και στα αεροσκάφη.

(Τι γελοία και ξεφτιλισμένη χώρα που είναι η Ελλάδα. Και αυτή η γελοιότητα αυξάνεται διαρκώς.)

Πιτσιρίκος