Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Από τρελό κι από ναζί μαθαίνεις την αλήθεια.

Του Πέτρου Κατσάκου

Άλλος για την Αμυγδαλέζα! Να φύγουν οι ξένοι που μας πιάνουν τα κοντέινερ και στη θέση τους να φιλοξενηθούν «μαντρωμένοι» φτωχοί Έλληνες. Αυτό είπε από το βήμα της Βουλής ο ναζί βουλευτής Λαγός, αποκαλύπτοντας το μέλλον που ονειρεύεται αυτός και οι ομοϊδεάτες του για τα αυριανά θύματα των πλειστηριασμών. Να μας αδειάσουν τη γωνιά όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι που τρώνε και πίνουν στα κλουβιά των στρατοπέδων συγκέντρωσης, ώστε να βρεθούν θέσεις για τους παρίες της κοινωνίας που καθημερινά πολλαπλασιάζονται, σύμφωνα με το ανθρωπιστικό δόγμα της Χ.Α. Του Πέτρου Κατσάκου

Αυτοί που πριν λίγους μήνες πρότειναν «τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα, όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση», τώρα στο όνομα της ναζιστικής τους κοινωνικής ευαισθησίας προτείνουν να μπουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι φτωχοί Έλληνες.

Αυτό είναι το αύριο που επεξεργάζονται τα μελανά εγκεφαλικά τους κύτταρα, ένα αύριο στοιβαγμένο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους περισσεύουν και μια χώρα τυλιγμένη σε συρματοπλέγματα. Ουρές θα κάνουν οι άστεγοι και οι ξεσπιτωμένοι για ένα πυρωμένο κοντέινερ να βράζει κάτω από το λιοπύρι του Αυγούστου. Σαν τις ουρές αυτών που στριμώχτηκαν για μια σακούλα πατάτες κι ένα πεπόνι στα περίφημα συσσίτια των ναζί «μόνο για Έλληνες».

Να γευτεί επιτέλους και ο Έλληνας αυτή την περίφημη φιλοξενία του Ξένιου Δία στα κολαστήρια της Αμυγδαλέζας και της Κορίνθου, εκεί όπου, όπως αποκάλυπταν παλαιότερα κάποιοι απολογητές της Χ.Α., οι μετανάστες περνούν ζωή και κότα τρώγοντας τα πενταπλάσια από έναν φοιτητή. Είναι κρίμα τόση φιλοξενία να πηγαίνει χαμένη στους ξένους με τη γαλαντομία του Δένδια και κάποιων «φιλικά προσκέιμενων» εργολάβων. Καιρός να ανοίξουμε στρατόπεδα «μόνο για Έλληνες». Να ξεκινήσουμε με τους φτωχούς και τους άστεγους προτείνει η Χ.Α. και στην πορεία να πάρουν σειρά και οι επόμενοι. Οι πάσης φύσης επόμενοι.

Η Αυγή

Ομογενείς των ΗΠΑ προς τον μεσιέ Αντουάν: Πριν πεις δημόσια τις ανοησίες σου στην Νέα Υόρκη (9 Αυγ. 2013), θα έπρεπε να γνωρίζεις...

Εδώ Ομογένεια Ο Α. Σαμαράς υποτίμησε πολύ την νοημοσύνη του Ελληνισμού
Κύριε Σαμαρά...
Πριν πεις δημόσια τις ανοησίες σου στην Νέα Υόρκη (9 Αυγ. 2013), θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι τα τελευταία 25 χρόνια, μερικές χιλιάδες Ομογενείς επέστρεψαν στην Ελλάδα, με τους κόπους μιας ζωής, να κάνουν κάτι στην πατρίδα.
Μια αγορά, μια μικροεπένδυση έστω. Να ζήσουν (πάλι) στην πατρίδα.
Οι περισσότεροι, αναγκάστηκαν να «ξανα- φύγουν νύχτα».
Γνωρίζεις την αιτία;

Ως υπενθύμιση στην «αδύνατη» μνήμη σου: Σε όσους Ομογενείς πήγαν για επενδύσεις στην Ελλάδα, «λαμόγια» διεφθαρμένοι πολιτικοί (και από το κόμμα σου), αξιωματούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ, έπεσαν πάνω τους, σαν τα κοράκια, ζητώντας χρήμα για ''μεσολάβηση-ρουσφέτια'' ή ''εξυπηρετήσεις''. 'Άλλαξε κάτι στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια με τα «μνημόνια» και δεν το γνωρίζουμε;
Μπήκε τάξη στο Δημόσιο, στο διεφθαρμένο κομματικό κράτος;
Θεραπεύτηκαν οι παθογένειες (κλεψιά-ατιμία, ατιμωρησία, γραφειοκρατία, ρουσφέτια-''ημέτεροι'', φορολογία-φοροδιαφυγή κ.ά.);
Γιατί -στην ομιλία σου στους αυτοαποκαλούμενους ''παράγοντες της Ομογένειας'', υποτίμησες πολύ την νοημοσύνη μας, λέγοντάς μας -έμμεσα- ''ελάτε να σας ξανακλέψουμε''!

Κύριε πρωθυπουργέ...

Ο Ελληνισμός στην Αμερική και γενικά ο απόδημος Ελληνισμός, βοηθά και υποστηρίζει άμεσα, ΜΟΝΟ τον λαό της Ελλάδας, δηλ. συγγενείς, φίλους κ.ά., που τα μέτρα σου τους οδήγησαν στην απόγνωση και στην εξαθλίωση.
ΔΕΝ βοηθά, ούτε υποστηρίζει το διαπλεκόμενο-διεφθαρμένο βρώμικο κομματικό ''κράτος'' σας, ούτε τις πολιτικές-κομματικές ''συμμορίες'' σας, που κατάστρεψαν την πατρίδα.

www.kalami.net

ΥΓ: Σε ότι αφορά την ''θριαμβευτική'' περιοδεία σου στις ΗΠΑ και τα ''αποτελέσματά'' της, οι 'Ελληνες στην Αμερική (επειδή γνωρίζουμε πως λειτουργεί η χώρα στην οποία ζούμε) δεν ''τρώμε κουτόχορτο''. Αυτό μοιράζεται σε αφθονία στην Ελλάδα, χάρη στα ''μνημονιακά'' σας ΜΜΕ. |

Η Υγεία στο απόσπασμα! ~ Η αύξηση του εισιτηρίου στα νοσοκομεία και τα υποσιτισμένα βρέφη !!!




  Σημείωση της Σύνταξης: Στη λογική της ‘τιμωρίας’ της κοινωνίας και στη δημιουργία ενοχικών συνδρόμων στον πολίτη συνεχίζεται το έργο της κρατικής εξουσίας. Αυτή τη φορά, ο Έλληνας τιμωρείται για τις ‘σπατάλες’ του κράτους με την αύξηση του εισιτηρίου στα νοσοκομεία και τον καθορισμό τέλους για κάθε εκτέλεση ιατρικής συνταγής!! Η ταυτόχρονη απειλή πως θα γίνουν όλα αυτά “αν χαθούν οι στόχοι”, μόνο τυχαία δεν είναι! Σε λαό που έχει σκύψει το κεφάλι ο καθένας μπορεί να καταφέρει οποιοδήποτε χτύπημα!

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ;;;

Στον αντίποδα των εκβιασμών του υπουργού στέκονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες εθελοντών γιατρών και όχι μόνο, που καθημερινά υπερβαίνουν εαυτούς – πολλές φορές και στα όρια της ‘παρανομίας’ – για να συντηρήσουν τη Ζωή και να ενδυναμώσουν την Ελπίδα ενός λαού που σβήνει μέρα με τη μέρα, αποδεικνύοντας έτσι πως η μόνη απάντηση στον πόλεμο αυτό είναι η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!

Γεωργιάδης: “Εάν χάσουμε τους στόχους θα αυξηθεί το εισιτήριο του νοσοκομείου”
«Εάν αποτύχει τους στόχους της η κυβέρνηση θα αυξηθεί το εισιτήριο στα νοσοκομεία», δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Για την «τρύπα» του ΕΟΠΥΥ σχολίασε ότι δεν πρόκειται να εξαφανιστεί αλλά το υπουργείο εργάζεται με στόχο να την μειώσει σημαντικά. Τα χρόνια προβλήματα, τέλος, στον τομέα της Υγείας, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, προέκυψαν γιατί «όλοι ήταν βολεμένοι στην σπατάλη».

Εξάρτηση από τους στόχους

«Δεν εξετάζεται η αύξηση εισιτηρίων στα νοσοκομεία», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παρά τον όρο του μνημονίου που προβλέπει από 1/1/2014 το νοσήλειο να αποτιμάται στα 25 ευρώ την ημέρα και σε 1 ευρώ ανά ιατρική συνταγή.

                                                                                  

 «Οι επόμενες δράσεις του μνημονίου είναι πάντα υπό διαπραγμάτευση. Όταν έρχεται η τρόικα και πριν τις διαπραγματεύσεις που κάνουμε εμείς επιλέγουμε ποια θέλουμε να επαναδιαπραγματευτούμε και να πείσουμε τη τρόικα αν μπορεί να αποδώσει το μέτρο ή όχι», υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης συμπληρώνοντας ότι η εφαρμογή των 25 ευρώ του εισιτηρίου είναι ζήτημα επίτευξης στόχων: «Αν επιτύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους αυτό το μέτρο δεν χρειάζεται να υλοποιηθεί. Αν αποτύχουμε τους στόχους αυτό το μέτρο θα υλοποιηθεί».

«Μέχρι στιγμής πάμε καλά. Εάν συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με τις συγχωνεύσεις, την μείωση του κόστους της υγείας και την εξοικονόμηση πόρων θα αποφύγουμε αυτό το μέτρο», πρόσθεσε σχολιάζοντας ότι δεν είναι βούληση της κυβέρνησης να αυξηθεί το εισιτήριο στο νοσοκομείο.

Μείωση αλλά όχι τέλος

Ερωτώμενος για τον ΕΟΠΥΥ δήλωσε, «έχουμε πάρα πολλά προβλήματα στον ΕΟΠΥΥ και ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα. Το πρώτο που κάναμε ήταν να ελέγξουμε το έλλειμμα του για να μη κινδυνεύσει με ολοσχερή κατάρρευση. Πιστεύω με τα μέτρα που λάβαμε θα δούμε σημαντική μείωση του ελλείμματος του ΕΟΠΥΥ». Ανέφερε, βέβαια, ότι η τρύπα δεν θα μπορέσει να εξαφανιστεί καθώς δεν προέρχεται μόνο από την αύξηση των δαπανών αλλά και από την μείωση των εσόδων.
«Το πολιτικό μας σύστημα αλλά και η κοινωνία μας δεν ήθελε να μειωθεί η σπατάλη, γιατί όλοι ήταν βολεμένοι στη σπατάλη», σχολίασε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι πάντα υπήρχαν προβλήματα στον τομέα της υγείας.

 http://plateiamolaon.wordpress.com/

Έχει ταμπού ο κώλος;


       

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την επικείμενη απελευθέρωση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε ότι “δεν υπάρχουν ταμπού για την κυβέρνηση”. Αυτό το έχουμε καταλάβει. Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ταμπού και γι’ αυτό μας έχει τρελάνει στο “οθωμανικό” με το…success story του Σα(χλα)μαρά.
Οι φόροι και τα χαράτσια που “πέφτουν σαν το χαλάζι”, την ίδια ώρα που το αληταριό της κυβέρνησης διορίζει τους δικούς του σαν να μην υπάρχει αύριο. Αλλά βέβαια τί να κάνει ο κάθε Κεδίκογλου, όταν μπαίνεις στο μουσείο της Ακρόπολης και μετά από μισή ώρα η προφορά σου θες δε θες γίνεται καλαματιανή;

Επειδή δε αυτό το συνοθύλευμα που παίζει την κυβέρνηση φοβάται ότι οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας θα δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις και εκρήξεις, έβαλαν μπροστά τα μεγάλα μέσα. Στο υπόγειο της Συγγρού δουλεύουν υπερωρίες. Οι θέσεις του Σα(χλα)μαρά για “την επανάκτηση των πόλεων και να μη μείνει ούτε ένα ελληνόπουλο έξω από τους παιδικούς σταθμούς”, χρειάζονται και υποστήριξη. Αυτήν την αναλαμβάνουν τα πλέον προβεβλημένα ακροδεξιά στελέχη του εσμού, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Μπαλτάκος, ο Κρανιδιώτης και ο Λαζαρίδης, όλοι επιλογές του ακροδεξιού πρωθυπουργού.

Μου είναι απολύτως σαφές ότι αυτό το αληταριό προκειμένου να παραμείνει στην κυβέρνηση και την εξουσία, είναι ικανό να κάνει τη μεγαλύτερη προβοκάτσια. Τέτοια, που η βόμβα στο σταθμό του Μιλάνου θα μοιάζει με ψιχάλα. Η κυβέρνηση άλλωστε διατυμπανίζει το γεγονός ότι δεν έχει ταμπού.

swell-swell

Βγείτε από τη Ντουλάπα!!!




Βγαίνω από την ντουλάπα σημαίνει:

Έχω το θάρρος να είμαι ο "Εαυτός" μου χωρίς να χρειάζεται να απολογούμαι.
Σημαίνει παραδέχομαι τα λάθη μου, χωρίς να αυτό-τιμωρούμαι.
Σημαίνει να μην θεωρούμαι τον Εαυτό μας και αυτά που έχουμε δεδομένα.

Απελευθερώστε κάθε ντροπή! Απελευθερωθείτε από τις τύψεις.

Δεν μπορείτε να βγείτε από την "Ντουλάπα" αν συνεχίσετε να κρύβεστε στο παρελθόν.
Βγαίνω απ'τη "Ντουλάπα" σημαίνει ότι εστιάζω στο τώρα, στο τι είμαι ακριβώς αυτή την στιγμή..!

Βγαίνω από τη "Ντουλάπα" σημαίνει: Αφήνω τον αληθινό μου εαυτό να λάμψει προς τα έξω χωρίς να φοράω μάσκες και να παίζω ρόλους που εξυπηρετούν..
Σημαίνει αναγνωρίζω τις αδυναμίες μου και πανηγυρίζω την δύναμη μου.
Σημαίνει επικοινωνώ τις ανάγκες μου, τα θέλω μου και τα δεν-θέλω μου τα μ'αρέσει και τα δεν μ'αρέσει. (είμαι ειλικρινής)
Σημαίνει αναγνωρίζω τις φοβίες μου αλλά έχω το κουράγιο να κάνω εκείνο το πρώτο βήμα χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω ανεβαίνοντας ένα -ένα τα σκαλιά του Παραδείσου ή κατεβαίνοντας ένα ένα τα σκαλιά της Κόλασης. (κατ'επιλογήν οπτική και στάση ζωής, ελεύθερη βούληση να ορίζω τις σκέψεις μου, τα λόγια, τις πράξεις)

Βγαίνω από την "Ντουλάπα" σημαίνει: Δηλώνω στους άλλους ποιος ακριβώς είμαι τώρα και βάζω υγιεί όρια ανάμεσα μας, έχοντας την "απαίτηση" να χαρούν γι'αυτό που είμαστε γιατί εμείς λάμπουμε από υπερηφάνεια γι'αυτό που κατορθώσαμε να είμαστε!

Για να βγεις απ'τη "Ντουλάπα" πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τυφλή πίστη στον {Θεό-Σύμπαν-...} στην ίδια σου την Ύπαρξη. Πρέπει να έχεις αρχές και standards που ορίζουν και κυβερνούν την Ζωή σου ολόκληρη.

Για να βγεις απ'τη "Ντουλάπα" πρέπει να έχεις βρει τον διακόπτη του φακού που πάντοτε είχες στα χέρια σου και να τον ανάψεις ... φωτίζοντας έτσι τα "σκοτάδια" σου, να κοιτάξεις τον εαυτό σου κατάματα και να πεις: "σε βλέπω τώρα, δεν σε φοβάμαι, Σ'ΑΓΑΠΩ έτσι ακριβώς όπως είσαι" απλά "ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ".

Και το πιο σημαντικό :
Να βγεις από τη "Ντουλάπα" και να πεις την απόλυτη Αλήθεια σου σε όλους, όταν μπορέσεις να το κάνεις αυτό...τότε θα είσαι πραγματικά Ελεύθερος και κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σε κλονίσει.. απ΄την θέση σου! θα έχεις κερδίσει το 1τμ σου στον Πλανήτη, θα έχεις ριζώσει στην Μητέρα Γη με τα χέρια στην Ανάταση προς τον Πατέρα Ουρανό !!

Μέχρι σήμερα μπορεί να ζούσατε στα σκοτάδια της Ντουλάπας σας -του Μυαλού σας, του Εγώ σας, των Σκιών και Μασκών σας...!!!
Μόνο για σήμερα τολμήστε να κοιτάξετε από την κλειδαρότρυπα και να πάρετε μια ματιά του ποιοί πραγματικά είστε!
Και για εσάς που σήμερα αισθάνεστε τολμηροί τολμήστε να ανοίξετε την πόρτα και για εσάς που είστε ακόμη πιο τολμηροί τολμήστε να δείτε με τα μάτια της ψυχής και τότε ίσως δείτε μέσα απ'την πόρτα...
Και για Εμάς που τολμήσαμε ...απλά ανακαλύψαμε πως δεν υπήρχε καν Πόρτα...!!


Το παρόν εστάλη στο email του Ramnousia από αναγνώστη

Ο Χατζηνικολάου μιλάει για δραχμή με Σαμαρά! Λαγός;;



Σε άρθρο του, στο Blog του, enikos.gr, με τίτλο "Ως εδώ και μη παρέκει!", αφού αβαντάρει Σαμαρά, λέγοντας ότι πήγε καλά η επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπως και ότι "τρέχει" τους υπουργούς του για να μας αποτελειώσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου, στο τέλος του άρθρου πετάει την "βόμβα'.

Στο τέλος του άρθρου, γράφει "Απαιτείται να υπάρξει επιτέλους οριστική, αξιόπιστη, συνολική λύση στο ελληνικό πρόβλημα. Και αυτή θα επιτευχθεί μόνο αν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση διαπραγματευθούν γενναία και αποφασιστικά με τους Γερμανούς.

Για να το κάνουν, όμως, αυτό απαιτείται να έχουν προαποφασίσει ότι αν και αυτή τη φορά το Βερολίνο αρνηθεί τα αυτονόητα, αν επιμείνει να μας κρατά δεμένους στο άρμα του με συνεχή, εναλλασσόμενα μνημόνια, θα αλλάξουμε ρότα.

Θα χαράξουμε νέα πορεία, στηριγμένοι στις δικές μας δυνάμεις, με εθνικό σχέδιο, μακριά και έξω από τα νέα μνημόνια της πολυετούς υποτέλειας που σχεδιάζουν για μας... Ως εδώ και μη παρέκει!"

Και επειδή το Βερολίνο έχει ξεκαθαρίσει την θέση του, πράγμα που κάνει ότι αγνοεί ο κ. Χατζηνικολάου, ότι το κούρεμα να το ξεχάσουμε, βάση του άρθρου, καλείται ο Σαμαράς να μας πάει στην δραχμή!

Και Δραχμή και Σαμαράς, δεν γίνεται κ. Χατζηνικολάου......Αυτοί που επένδυσαν στον "φόβο της Δραχμής", για να εξαθλιώσουν ένα ολόκληρο λαό, όταν έρθει η Δραχμή ή θα πρέπει να μεταναστεύσουν ή να μετεγκατασταθούν μόνιμα στον Κορυδαλλό.

Όχι για την Δραχμή, αλλά για την καταστροφή που προκάλεσαν, με τόσα συνεχή ψεύδη, και υποθηκεύοντας το μέλλον αυτού του τόπου!

Άνεμος Αντίστασης

Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες!!

Ρε μαντράχαλε, πήρες χαμπάρι τι γίνεται στη Χώρα;;
Αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις;; Επικοινωνείς;;
ΞΥΠΝΑ!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!
Πουτάνας κόρη η Δημοκρατία!!

  Αφού εξυπηρετεί  ρόλους και σχέδια των Εφιαλτών.

  Αφού αναδεικνύει τους Μπάσταρδους με τις πολύχρονες

ονειρώξεις και τον μόνιμο έρωτα προς τις Εξουσίες. 
Αφού συνουσιάζεται με πρωθυπουργεύοντα
τον κλητήρα ξένων συμφερόντων. 
 ΝΑΙ ρε Ηλίθιε!!
Πουτάνα κατάντησε η "δημοκρατία" μας και δεν
ευθύνονται μόνο οι κυβερνητικοί που τη Βιάζουν, 
αλλά κι ΕΣΥ που κρατάς φανάρι, απαθής, άπραγος,
μίζερος, καναπεδάτος και...όμορφος.
 Πουτάνας γιός ο Λαός!!
Που πρώτα ψηφίζει και μετά...αυτοκτονεί. 

Που ξεχνάει, συγχωρεί και...επαιτεί.

Που επιτρέπει στον εαυτό του να μετράει Πληγές και 
Θυσίες και οι "άλλοι" Κέρδη, Θέσεις και Μέλλον.
Που βολεύεται με χαντρούλες/υποσχέσεις.
Που τρέφεται με τη μεγαλύτερη δυστυχία του διπλανού.
Που εμπιστεύεται τους ίδιους σωτήρες 39 χρόνια.

Πουτανίτσα κι ΕΣΥ αδερφέ μου!!
Πουτάνα κι ΕΓΩ!! Κι ΕΚΕΙΝΟΣ!!
Γνήσια τέκνα του "συγνώμην λάθος".
 Του "μακριά από τον κώλο μου κι ας είναι ένας πόντος".
ΝΑΙ!! Φρικάρουμε όταν ακούμε για αυτοκτονίες...
Οταν μετράμε την ανεργία στο απέναντι σπίτι...
Οταν αποχαιρετάμε τον συγγενή που φεύγει μετανάστης!
ΝΑΙ!! Είμαστε αλληλέγγυοι στους αδύναμους!
Στους μαγαζάτορες που έκλεισαν!
Στους γιαουρτοσυνταξιούχους!
Και, φυσικά, στους μετανάστες! 
.............................................
΄Αϊντε ωρέ πανίβλακα
Πουτανιάρη!!
Ευτυχώς που υπάρχεις, για να υπάρχουν και οι ΑΛΛΟΙ!! 



Δε με παρατάτε με το Σεπτέμβριο...





Δε με παρατάτε με το Σεπτέμβριο... Λυσσάξανε όλοι. Ο Σεπτέμβριος θα είναι έτσι, ο Σεπτέμβριος θα είναι αλλιώς, μετά τις γερμανικές εκλογές θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, ο Σεπτέμβριος θα έχει φόρους, χαράτσια , λογαριασμούς.

Γιατί ρε , οι άλλοι μήνες δηλαδή τι είχαν; Έρεε το χρήμα απ' τα μπατζάκια μας και δεν το θυμάμαι; Τρώγαμε με χρυσά κουτάλια και το Σεπτέμβριο θα μας τα πάρουν; Δεν μας έχουν πάρει και τα σώβρακα τρία χρόνια τώρα, το Σεπτέμβριο του '13 θα περιμένουν να το κάνουν;

Τι θα κάνουν, δηλαδή, θα ψηφίσουν κι άλλα μέτρα; Ε, και; Γιατί, μήπως τα προηγούμενα που ψήφισαν απέδωσαν;

Όλο και λιγότερα φράγκα πέφτουν στα ταμεία, γιατί "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος". Το γκλιν -γκλον που κάνει το χρήμα όταν συναντάει το άλλο χρήμα, το ξαπλωτό στο θησαυροφυλάκιο, γίνεται όλο και πιο αδύναμο και λιγότερο συχνό.

Δεν το ακούν, τρελαίνονται, και πάνω στην τρέλα τους παίρνουν μέτρα. Ε, και; Άντε και τα πήραν, άντε και τα ψήφισαν, αποτέλεσμα θα έχουν;

Όχι, κανένα αποτέλεσμα δεν θα έχουν, εκτός από καμιά εικοσαριά χιλιάδες δυστυχισμένες οικογένειες ακόμη - άλλο τίποτα.

Εκεί όμως σε θέλω, εκεί θέλω να δω τη μαγκιά σου. Αντί να κλαψουρίζεις σαν γατάκι, όπως έκανες μέχρι τώρα, ρίξ' τους τον ουρανό στο κεφάλι, μην τους αφήσεις να σε απειλούν με τον ίδιο ουρανό.

Εκεί σε θέλω κάβουρα, να πορπατείς στα κάρβουνα! Άμα έχεις τα άντερα, φυσικά, αλλιώς κάτσε εκεί που είσαι πασαλειμμένος με λάδι καρύδα και μη σκοτίζεσαι, μια μέρα σίγουρα θα συναντηθείτε εσύ κι ο ουρανός που τόσο φοβάσαι πως θα πέσει στο κεφάλι σου...
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΕΡΕΜΕΓΚΛΗΣ

'ολα καλά!!!!



Δυο αυτοκτονίες μέσα σε λίγη ώρα συγκλονίζουν την Κρήτη


Δύο περιστατικά αυτοκτονίας σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας στην Κρήτη συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία του νησιού. Πριν από λίγη ώρα βρέθηκε....

κρεμασμένος, πάνω σε μία αυτοσχέδια "κρεμάλα", στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων ένας 45χρονος άνδρας εργαζόμενος σε υπηρεσία του δήμου Χερσονήσου. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, ΕΚΑΒ αλλά και ο ιατροδικαστής προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr τον απαγχονισμένο άνδρα βρήκε υπάλληλος του αρχαιολογικού χώρου μαζί με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Μοίρες

Την ίδια ώρα ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία των Μοιρών καθώς νωρίς το μεσημέρι ακόμα τραγωδία αποκαλυφθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας ένα όπλο στον εαυτό του. Πρόκειται για έναν 49χρονο πατέρα τριών παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στον άνδρα βρέθηκε και το όπλο ενώ από τις αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του.

Κάτι μου λέει πως ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ θα φταίνε τα μπουζουκάδικα και τα πανηγύρια...



                   


Κάτι μου λέει πως ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ θα φταίνε τα μπουζουκάδικα και τα πανηγύρια...
Επι ημερών Γεωργίου Παπακωνσταντίνου του πρώτου ειδικού ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΟΥ είχαμε το φοροκυνήγι των γιατρών του Κολωνακείου. ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΦΑΓΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
Τι να έκανε ο άνθρωπος αφού αυτή η ρημάδα η φοροδιαφυγή έχει απειρα λαγούμια…..

Επι ημερών Ιωάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ εχουμε την υπερπαραγωγή της ΣΔΟΕ ΦΙΛΜ ΠΟΥ ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΗ.


Προφανώς ετοιμάζονται να μάς σερβίρουν με ΦΠΑ 123% ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ τα οποία προφανώς θα τα χρεωθούν ΟΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΖΗΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ….που δεν κόβουν αποδείξεις. Μόλις χτές!!!! το ανακάλυψαν τα σαϊνια των μνημονίων, οπως και τόσα άλλα για να δικαιολογούν τα αποτρόπαια μέτρα που παίρνουν σε βάρος του λαού.


Πρό ομως ολων αυτών, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ γιατί οχι και για ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΤΑ STAGE ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΟΡΚΟΥΣ- ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟ.


Κι έτσι ΑΘΩΩΝΟΥΝ οι ιδιοι τους εαυτούς τους, κατά το ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ, ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ οι διάφορες λίστες, οι εξωχώριες εγγραφές αφορολόγητων περιουσιακών στοιχείων,οι δεκάδες φοροαπαλλαγές του εφοπλιστικού κεφαλαίου, τα δισεκατομμύρια πού ειναι καλά ασφαλισμένα σε τράπεζες φρούρια.


ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ από παραδρομή δεν δηλωσαν κάτι ΨΙΛΟΔΙΣ ξεχνάμε και κάτι συσκευές ΖΙΜΕΝΣ πού από αμέλεια υπαλλήλων δεν ειχαν πληρωθεί ή θα πληρώνονταν με ευκολίες πληρωμής τύπου Κωτσόβολου!!!.


ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΟ.. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.


ΤΗ ΛΥΣΗ δεν ΘΑ ΤΗ ΔΟΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΔΟΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΛΑΪΚΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ.


Κανέλλα Καζακοπούλου

Γιατί σιωπάτε;




Photo: Α. Παναγιώτου @fosphotos.com
 Απευθύνομαι στη Διεθνή Αμνηστία, το γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα, στους Γιατρούς του Κόσμου, στην Ελληνική Ένωση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και σε κάθε άλλη διεθνή ή ελληνική Μη Κυβερνητική Οργάνωση: κάντε κάτι και μπείτε στα στρατόπεδα κράτησης μεταναστών. Να δείτε με τα μάτια σας τι γίνεται. Να δείτε από κοντά την κόλαση που λέγεται Αμυγδαλέζα αλλά και κάθε άλλη κόλαση που έχει ονομαστεί «Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών» στην Ελλάδα.

Πώς μπορείτε να αρκεστείτε μόνο στα δελτία Τύπου της αστυνομίας ή του αρμόδιου υπουργείου, όταν υπάρχουν καταγγελίες για κακοποίηση και εξευτελισμό των έγκλειστων μεταναστών; Πώς μπορείτε να αρκεστείτε, μόνο σε γενικά συμπεράσματα και αόριστες καταγγελίες, όσοι το κάνετε, όταν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις και αποδείξεις για βασανισμό μεταναστών που θα ντρόπιαζαν κάθε ευνομούμενη πολιτεία;

Η εξέγερση των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, πέρα από οτιδήποτε, έδειξε με τον πιο τρανταχτό τρόπο, την έλλειψη ελέγχου προς την εξουσία στην Ελλάδα του σήμερα. Με όλα αυτά που είχαν προηγηθεί, η κατάσταση θα έφτανε εδώ, σχεδόν νομοτελειακά. Θα ήταν αφέλεια να περίμενε κανείς, κάτι διαφορετικό από τη σημερινή κυβέρνηση, πάνω σε αυτό το ζήτημα. Μια κυβέρνηση που «πουλάει» ασφάλεια σε έναν τρομαγμένο κόσμο. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η χώρα καταδικάζεται όλο και πιο συχνά από ευρωπαϊκά δικαστήρια για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η κυβέρνηση, αντί να βελτιώσει τις συνθήκες (κράτησης γενικά και όχι μόνο μεταναστών) τις χειροτερεύει, μάλλον καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η κατάσταση θυμίζει τη μόλυνση του περιβάλλοντος από πετρελαϊκές εταιρίες. Που και αυτές δέχονται πολλά πρόστιμα αλλά συνεχίζουν ακάθεκτες να μολύνουν τα ύδατα. Διότι, πολύ απλά, σε σχέση με το κέρδος τους, τα πρόστιμα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό.

Όταν ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος πολίτης, στο άκουσμα της είδησης ότι «τραυματίστηκαν μόνο δέκα αστυνομικοί και δεν υπάρχουν στοιχεία για τραυματισμό μεταναστών», χαμογελάει πικρά, πώς μπορείτε και το πιστεύετε κι εσείς αυτό; Πριν λίγες ημέρες, υπήρξε επίσημη καταγγελία ότι στην Αμυγδαλέζα, δυο φρουροί έβαλαν φωτιά σε μετανάστη. Πώς δικαιολογήθηκαν; Ο ένας έπαιζε τυχαία με οινόπνευμα. Δίπλα του, βρισκόταν ο συνάδελφός του που απολύτως τυχαία και αυτός, εκείνη την ώρα, έπαιζε με σπίρτα. Οινόπνευμα ο ένας, σπίρτα ο άλλος, δεν ήθελε πολύ να πάρει φωτιά ένας μετανάστης που βρισκόταν εκεί κοντά!

Είναι προφανές πως στα στρατόπεδα κράτησης μεταναστών (εξαντλώντας κάθε νομικό «τερτίπι» για την παράταση της κράτησης) εξελίσσεται κάτι περισσότερο από αυτό που μαθαίνουμε. Κάτι πολύ χειρότερο. Αν η κυβέρνηση φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για την τωρινή κατάσταση, οι προαναφερθέντες φορείς, δεν μπορεί και δεν πρέπει αν συνεχίζουν να κωφεύουν. Η Ευρώπη θα πρέπει τώρα να μάθει την αλήθεια.

Κάντε χώρο στην Αμυγδαλέζα, προσεχώς κι Ελληνες...




Κάντε χώρο στην Αμυγδαλέζα, προσεχώς κι έλληνες...


Τα γεγονότα τής Αμυγδαλέζας επιβεβαιώνουν ότι το πραγματικό ερώτημα δεν είναι το αν θα γίνει κοινωνική εξέγερση, αλλά το πότε. Σε μια χώρα όπου η ποιότητα ζωής των κατοίκων της υποβαθμίζεται ημέρα με την ημέρα είναι λογικό οι πρώτοι που λησμονούν το "σαβουάρ βιβρ" να είναι εκείνοι οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από τη σοβαρότερη ασθένεια της κοινωνίας μας, που δεν είναι άλλη από την άδικη κι άνιση κατανομή τού παραγόμενου πλούτου της. Ο τρόπος, άλλωστε, που συμπεριφέρεται μια οποιαδήποτε πολιτεία στα ασθενέστερα μέλη της είναι ασφαλής ένδειξη του πόσο υπολογίζει και τους μικρομεσαίους. Κι αν μη τί άλλο το στρατόπεδο συγκέντρωσης τής Αμυγδαλέζας, το σύγχρονο ελληνικό Αουσβιτς για το οποίο θα έπρεπε να ντρεπονται όσοι το εμπνεύστηκαν και το υλοποίησαν και οι υπόλοιποι που το ανεχόμαστε, μας "φωνάζει" πως ο μεσαίωνας βρίσκεται πολύ πιο κοντά από όσο τον υπολογίζουν τα βιβλία τής ιστορίας...

Την ώρα που οργανώνεται επικοινωνιακό μπαράζ θριαμβολογιών για το νέο εθνικό "επίτευγμα" του πρωτογενούς πλεονάσματος, μια ολόκληρη κοινωνία οδηγείται με γοργά βήματα στη δική της, διευρυμένη Αμυγδαλέζα, η οποία θα εκτείνεται από τη Γαύδο μέχρι την Ορεστιάδα. Το στρατόπεδο συγκέντρωσης για τους μετανάστες, τις συνθήκες ζωής στο οποίο η ελίτ θα απόρριπτε ακόμα και για τα οικόσιτα ζώα της, είναι το πρότυπο πάνω στο οποίο θέλουν να χτίσουν την Ελλάδα τού μέλλοντός μας: μια χώρα, δηλαδή, στην οποία όποιος μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα θα αντιμετωπίζεται σα γραφικός και στην οποία θα πρέπει να νιώθουμε ευγνώμονες για τα αφεντικά μας αν μας δίνουν μια φέτα ψωμί και τυρί και μια σκεπή κάτω από την οποία θα στεγάζουμε τη μιζέρια μας μαζί με χιλιάδες άλλους νοματαίους. Γι' αυτό και η αλληλεγγύη στους ανθρώπους που έφτασαν στην Ευρώπη για να γλιτώσουν από τα γεωπολιτικά παιχνίδια (και) των ευρωπαίων στις πατρίδες τους δεν αποτελεί μόνο στοιχειώδες ηθικό καθήκον, αλλά και σαφές μήνυμα προς τους εγχώριους και ξένους κυβερνώντες μας πως η ανοχή μας στη δική μας εξαθλίωση θα είναι μηδενική. Αν, πάλι, προτιμήσουμε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, από μίσος, φόβο ή ανασφάλεια, στις Αμυγδαλέζες των άλλων, καλό είναι να έχουμε κι έτοιμη μια βαλίτσα με τα απολύτως απαραίτητα. Κι αυτό γιατί δεν θα αργήσει η ημέρα κατά την οποία στις Αμυγδαλέζες δεν θα εναποθέτουν τους "διαφορετικούς", αλλά εμάς τους ίδιους...http://tripioevro.blogspot.gr/