Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κυρ αστυνόμε, αν το διαβάζετε αυτό: Γαμιέστε!

http://luben.tv/
Πως τρία γκαζάκια και μερικά άδεια μπουκάλια μπύρας με πήγαν στην ΓΑΔΑ!

Κυρ-αστυνόμε, αν το διαβάζετε, γαμιέστε!



Μετακομίζω που λέτε σε ένα σπίτι με άλλα 7 άτομα. Πολλά άτομα και πολλοί φίλοι αντίστοιχα οπότε το να κάνουμε πάρτι και οι 8 μαζί σημαίνει πολλά, πάρα πολλά άδεια μπουκάλια μπύρας! Ένα το κρατούμενο.

Μου χρωστάνε οι άλλοι 40 ευρώ από τις μπύρες οπότε λέμε να τα επιστρέψουμε μπας και βγάλουμε κανένα ευρώ. Προσπαθούμε να τα επιστρέψουμε στο Bερόπουλο δίπλα από το σπίτι αλλά ο διευθυντής του καταστήματος μετά από 20 ευρώ πίστωση μας λέει ότι βάλαμε αρκετές και έτσι πήγαμε όσες μπύρες έμειναν στο αμάξι και μπήκαμε στο σούπερ μάρκετ να κάνουμε ψώνια.

Τα κωλοπαίδια όμως πήραμε και τρία γκαζάκια για καφέ!!!!







Το αποτέλεσμα; 'Eχουν στήσει επιχείρηση Aμέρικα απέξω με «ράμπο» της ΟΠΚΕ να μας σημαδεύουν με τα όπλα τους και εμένα με χειροπέδες χωρίς να έχει δοθεί σήμα από τα κεντρικά για σύλληψη είτε εμένα είτε του συγκάτοικού μου ο οποίος ήταν ο οδηγός. Μετά από παράπονα ότι με έχουν με χειροπέδες χωρίς λόγο και ότι μας βλέπει ο κόσμος με μετέφεραν στο τζιπ με τον συγκάτοικό μου να ακολουθεί μετά από λίγο και αυτός με χειροπέδες.

Το κέντρο αποφάσισε ότι είμαστε πιθανή απειλή και ότι πρέπει να μεταφερθούμε στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ. Στο τμήμα ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ. Μετά από τρεισήμισι ώρες και πολλές κλασσικές ερωτήσεις όπως «Αν πάμε σπίτι σας θα βρούμε τίποτα που δεν πρέπει; Καλύτερα να το πείτε τώρα», αποφασίστηκε να κάνουν έρευνα στο σπίτι μας. Τηλέφωνο στον εισαγγελέα και έτοιμοι οι ασφαλίτες για έρευνα.

Μέχρι να έρθει όμως ο Κυρ εισαγγελέας από την Παιανία πέρασε κάποια ώρα με αποτέλεσμα να περιμένουμε έξω από το σπίτι μας με παρέα αρκετούς ασφαλίτες και καμία πενταριά αστακούς της ΟΠΚΕ.

Έφτασε ο εισαγγελέας, μπήκαμε στο σπίτι και ψάξαμε ακόμη και τα κωλόχαρτα. Το αποτέλεσμα; Να μην βρούνε τίποτα εντελώς και μετά από 3 ώρες στην ΓΑΔΑ, διαπόμπευση στην γειτονιά και δύο ώρες έρευνα στο σπίτι να υπογράψουμε ένα χαρτί στο οποίο έλεγε ότι τελικά δεν βρήκαν τίποτα.

Κυρ αστυνόμε, αν το διαβάζετε αυτό: Γαμιέστε!