Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ριζοσπάστες Ξανά Λουκιανός Δανάλης


Πέρα από την γενικότερη πόλωση των ημερών που όλοι ξέρουμε πολύ καλά ποιούς εξυπηρετεί η επομένη των εκλογών θα μας βρεί σε μία πραγματικότητα που και πάλι όλοι θα είμαστε στις βάσεις μας,έχοντας να αντιμετωπίσουμε πληθώρα προβλημάτων.

    

Εκεί θα κληθούμε πέρα από κάθε συνθήκη να παλέψουμε για να βελτιώσουμε την υπάρχουσα κατάσταση και να διατηρήσουμε ακέραια την αξιοπρέπεια και την ιδιοκτησία μας.Η αλληλεγγύη και η στήριξη μεταξύ μας καθαρά ανθρωπιστικά είναι επιβεβλημένη συνθήκη.Είναι πολλά και ιδιαίτερα άσχημα αυτά που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και είναι ήδη προ των πυλών.Θέλω να ελπίζω πως χαμένοι θα είναι μόνο αυτοί που θα πάψουν να ασχολούνται με τα κοινά.

Εύχομαι να λειτουργήσουν άμεσα τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του καθενός μας και να πράξουμε κατά συνείδηση,πέρα από προσωπικές σχέσεις,και συμφέροντα με κύριο γνώμονα το κοινό συμφέρον και την πρόοδο του τόπου μας.
Δεν μπορείς πλέον να παίζεις στην πλάτη ενός λαού που αντιλαμβάνεται και διψάει για δημοκρατία και ισονομία με δόλια μέσα,δεν μπορείς να βάλεις τιμές σε ζωές και ελπίδες,ούτε να του τάξεις αυτό που δικαιωματικά του ανήκει.



Οι συνειδήσεις είναι ΄΄πολύ ακριβές'' για να τιμολογηθούν από τον οποιονδήποτε. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος ήρθαμε για να μείνουμε,και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέρα με την ημέρα για τον καθένα ξεχωριστά όπου μας ζητηθεί.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑ...ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
Και κάτι τελευταίο προ κάλπης.......................................

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ

Καλή εκλογική διαδικασία.

Ριζοσπάστες Ξανά Λουκιανός Δανάλης