Στα ίσια τους έρχονται οι κάτοικοι του, πολύπαθου φέτος το καλοκαίρι, νησιού των Κυκλάδων τις τελευταίες ημέρες, που μετά την επέλαση της φτήνιας των προηγούμενων εβδομάδων είδαν την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο να εξυψώνουν ξανά την αξιοπρέπειά τους στα ύψη.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου διοργανώθηκε από την «πρωτοβουλία για την Ψαρρού» στο «Νάμου κι εμένα», που στελεχώθηκε από ενεργούς πολίτες και τουρίστες του νησιού της Μυκόνου για να καθαρίσει η δημοφιλής παραλία από της φτηνές παρουσίες που τελευταία την βεβήλωσαν, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Ευτυχώς, τα έσοδα της συναυλίας ξεπέρασαν τα δύο εκατομμύρια ευρώ και το κράτος εξασφάλισε αρκετούς φόρους.

Η συγκεκριμένη συναυλία ήταν η καλύτερη απάντηση στην συναυλία αλληλεγγύης της Χαρούλας Αλεξίου στο Σύνταγμα για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Η τιμή ήταν 1.000 ευρώ το κεφάλι, ώστε να βγάλει κι ο Αντώνης τα έξοδά του, γύρω στα 350.000 ευρώ μέσα σε ένα βράδυ. Στη σκηνή κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας ηλικιωμένος κύριος με μια κιθάρα, γεγονός που έφερε εκνευρισμό στους celebrities που είχαν στριμωχτεί στις οικονομικές θέσεις των 450 ευρώ για να απολαύσουν τον σωτήρα του Ηρακλή.

Ενοχλημένος ήταν και ο κριτής του Δε Βόις γιατί στα πρώτα τραπέζια τόλμησαν να μιλήσουν την ώρα που τραγούδαγε, όσο και επειδή κανένας από όσους κάθονταν μπροστά στην πίστα δεν έπινε μπύρα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή που του έστειλαν μερικές σαμπάνιες για να πει ξανά καμιά μαλακία για τον Σόιμπλε όπως πέρυσι, ο Αντώνης βγήκε από τα ρούχα του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε “ξεχάστε το, εγώ δεν τα βάζω αυτά στο στόμα μου. Εγώ πίνω μόνο μπύρες! Τσάμπα ξεπουλήσαμε;” για να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο όταν αμέσως μετά ένας σερβιτόρος του πήγε έναν Μύθο και ο Αντώνης άρχισε να ρωτάει μαινόμενος “γίνεται;”.

Ευτυχώς παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και ο Παντελής Παντελίδης που του απάντησε πως γίνεται.

Σύμφωνα με το koutsompoliotismykonou.gr, ενοχλημένος εμφανίστηκε και ο Κώστας Μπίγαλης που δεν κλήθηκε να τραγουδήσει την καλοκαιρινή του επιτυχία “Αθερίνα”.

Προηγήθηκε πριν μερικές ημέρες η Βίσση, που διοργάνωσε συναυλία με το φθηνότερο εισιτήριο να πωλείται στα 100 ευρώ, ώστε να μην περάσει από το μυαλό όσων φτηνιάρηδων είχαν ξεμείνει να περάσουν καμιά βόλτα από τη γιορτή.

Η συναυλία διοργανώθηκε για τον εορτασμό των σαράντα χρόνων της Άννας Βίσση στη Μεταπολίτευση, καθώς φέτος ο Κάρολος Παπούλιας αποφάσισε να αναβάλει το δικό του πάρτυ επειδή κάνει αντίσταση.

Για όσους δεν είχαν μαζί τους ψιλά, το εισιτήριο κόστιζε από 250 έως 500 ευρώ. Με αυτό εξασφάλιζαν μία θέση πάρκινγκ στο (wait for it…) VIP χώρο στάθμευσης που είχε διατεθεί αποκλειστικά για τους κουβαρντάδες.

Οι υπόλοιποι πήγαν και έφυγαν από το μπιτσόμπαρο του Τζάκυ Ο με πουλμανάκι, κάτι που έκανα τσατάλια τα νεύρα των φαν της Βίσση.

Για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της συναυλίας οι διοργανωτές εξασφάλισαν και την παρουσία της Κοντσίτα με τα μούσια που έτυχε να βρίσκεται στο νησί των Ανέμων για αρπαχτές.

Οι συναυλίες δύο εκ των εκπροσώπων της ανώτερης τέχνης της χώρας συνέβαλαν να επανακτήσει το νησί της Μυκόνου και οι κάτοικοί του το χαμένο τους πρεστίζ, που τόσο επλήγη το τελευταίο διάστημα. Τώρα πια μπορούν να κοιτούν ξανά αφ’ υψηλού τουρίστες και γείτονες νησιώτες.

Για μία ακόμα φορά, οι Έλληνες καλλιτέχνες στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Πηγή – ρεμπελίσκος