Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

365 DAYS+ RHESUSGR PARTY


     365 DAYS+ RHESUSGR PARTY



Ρεμάλια κουμμούνια!!

Ρεμάλια κουμμούνια!!     http://politikokoraki.blogspot.gr/

                
"εγώ αντικομμουνιστής γεννήθηκα,
αντικομμουνιστής θε να πεθάνω" !!
Μία απόλυτα φυσιολογική δήλωση ενός ακροδεξιού σκώληκα.

 "είσαι κομμουνιστής" είπεν ο μ΄σόχαζος, πλην
επιτυχημένος, νεκροθάφτης γεωργιΑΔΗΣ.
Στον Τράγκα, τόπε !!

Τα-τα-ρα ήχησαν οι σάλπιγγες της εθνικοφροσύνης.
Προσκλητήριον...
Απ΄εδώ οι σωτήρες του έθνους
κι απ΄εκεί τα...κουμμούνια.

Το καλύτερο σαπούνι γίνεται από κουμμούνι!!
Για να μη νομίζετε πως ξεχάστηκαν...

Ρε πως μπλέξαμε με δαύτους.
Τους κομμουνιστάς!!

Βλέπεις, 40 χρόνια κυβερνούν!!

Αρχικομμούνι ο εθνάρχης !
Μαοϊκός ο Αντρέας !
Σταλίνας ο Μητσοτάκης !
Γκεβαρικός ο Σημίτης !
Κρυπτοκουκουές ο καραμανλάκος !
Τροτσκιστής ο Γιωργάκης !
......................

Να κρεμάσουμε τα κουμμούνια...
Αυτοί ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ...
Για την εξαθλίωση.
Το ξεπούλημα.
Τη γυψιασμένη δημοκρατία.
Τις αυτοκτονίες.
Τα κλειστά νοσοκομεία. Τα κλειστά σχολειά.
Τις απολύσεις.
Τους άνεργους.
Τη κρατική ΒΙΑ.
(κουράστηκα!!).
....................

Είδες τα κουμμούνια;;!!


1 σχόλιο:


  1. «ΕMEIΣ, H APIΣTEPA, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε Περήφανοι για Aλλα Πλεονάσματα.Για το Πλεόνασμα μας σε Aγώνες. Για το Πλεόνασμά μας σε Aγωνιστές που Eδωσαν AKOMA και τη Zωή τους για την Yπόθεση TOY ΛAOY. Για το Πλεόνασμά μας σε Aλήθειες. Για το Πλεόνασμά Mας στις Mάχες KATA των Mνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη Xώρα μας, Nτόπιους και ξένους». 

  2. Αυτό Ανέφερε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης !!! ETΣI EINAI KAI OXI AΛΛOIΩΣ !!!!

oι ¨"μονταζιέρες" του ίντερνετ....... σε μια νύχτα ο Μακούλης "πρωθυπουργός".....

"μονταζιέρες" του ίντερνετ.......... σε μια νύχτα ο Μακούλης "πρωθυπουργός".....


Αλέξανδρος Παρίσης (9%)

Μάκης Φόρτες (17%)

Γεράσιμος Δημητράτος (17%)

Θεόφιλος Μιχαλάτος (13%)

Νίκος Γκισγκίνης (4%)

Βασίλης Ρουχωτάς (33%)

Βασίλης Καμπίτσης (6%)




Αλέξανδρος Παρίσης (9%)

Μάκης Φόρτες (17%)

Γεράσιμος Δημητράτος (18%)

Θεόφιλος Μιχαλάτος (13%)

Νίκος Γκισγκίνης (5%)

Βασίλης Ρουχωτάς (32%)

Βασίλης Καμπίτσης (6%)


θαύμα   
θαύμα

  
 και ενώ μέχρι χθες είχαν ψηφίσει γύρω στα 270 άτομα δια μαγείας οι οπαδοί του
 ΜΆΚΗ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΤΟΥΣ..............θαύμα 
θαύμα


Votes: 318

Αλέξανδρος Παρίσης (8%)

Μάκης Φόρτες (31%)

Γεράσιμος Δημητράτος (15%)

Θεόφιλος Μιχαλάτος (11%)

Νίκος Γκισγκίνης (5%)

Βασίλης Ρουχωτάς (26%)

Βασίλης Καμπίτσης (5%)

Συνασπισμός Τοπικής Συγκυβέρνησης

http://www.ithacanet.gr/

 Το άπαν των παλαιών δημάρχων, που κινούνται στον φιλοκυβερνητικό χώρο συσπειρώνεται και αυτό που απέμεινε είναι η τυπική ανακοίνωση.
Πράγματι, μπορούμε να μιλάμε για μεγάλες ανατροπές, αλλαγές σχεδίων και συσχετισμών.
Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε με τον Κοτσιλίνη θα οδηγήσει κάποιους σε αναθεώρηση αρχικών σχεδιασμών και  θα στείλει, από νωρίς, στο σπίτι του το σημερινό δημοτικό καθεστώς.
Η τελευταία ανακοίνωση του Μ. Φόρτε είναι ενδεικτική των διεργασιών και των εξελίξεων. Μπορεί να αναφέρεται σε θέματα του Ληξουριού, απαντώντας εμμέσως στον Δημητράτο, κλείνει, όμως, με την πιο κάτω φράση:
  • "Η ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (και μην εκληφθεί πάλι ως όνομα συνδυασμού, αλλά ως στρατηγική σχεδιασμού) απαιτεί ένα σοβαρό οδικό χάρτη (για να είμαστε μέσα στην ορολογία της εποχής).Και για να γίνει αυτό απαιτείται μια εναλλακτική πρόταση ενός μεγάλου συνασπισμού των τοπικών δημιουργικών δυνάμεων που θα παντρέψει την εμπειρία με τη νιότη στις εκλογές της 18ης/25ης Μαΐου, και που με την ψήφο των πολιτών θα οδηγήσει σε εναλλακτική λύση. Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός. Επειδή πάνω από τον κάθε υποψήφιο του Μαΐου και εν δυνάμει Δήμαρχο, τους καβγάδες τους, τις εμμονές τους και τις φιλοδοξίες τους υπάρχει κάτι πολύ πιο σοβαρό. Το νησί και οι γενιές που έρχονται!"
Βεβαίως, οι "τοπικές δημιουργικές δυνάμεις" προέρχονται όλες από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και ουδεμία ευθύνη φέρουν για όσα στραβά ζούμε. Αλλαγή σχεδίων και σχεδιασμών, λοιπόν, για τον Μ. Φόρτε. Όχι, όμως, μόνο γι' αυτόν.
Ρισκάρουμε, βάζοντας ονόματα, αλλά δεν πειράζει. Μια συλλογή διαψεύσεων δεν θα μας χαλάσει. Εξ άλλου οι γραφιάδες πάσης φύσεως αρέσκονται στο μπούγιο. Όσο πιο πολλά ονόματα, τόσο πιο εντυπωσιακή η γραφή:
Αλέκος Καλαφάτης, Μάκης Φόρτες, Γιώργος Τσιλιμιδός, Βασίλης Ρουχωτάς, Μάρκος Κοτσιλίνης, Μάκης Μεταξάς, Κώστας Ζαπάντης, Ανδρέας Ζαπάντης, συνασπισμένοι σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος. Γύρω τους βρίσκονται δεκάδες γνωστά γαλαζοπράσινα κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, ακόμα και του σημερινού δημαρχείου(Σ. Σαββαόγλου, Ν. Παπαδάτος, Ε. Κατσαϊτη κ.ά.). 
Η Πασοκονεοδημοκρατία είναι εδώ/ενωμένη δυνατή. Βεβαίως, οι αρχικές συζητήσεις περιελάμβαναν και άλλους συνομιλητές, αλλά αφού έδεσε το γαλαζοπράσινο γλυκό δεν χρειάζεται να συνεχίσουν μαζί τους.
Η αριστοκρατία της συγκυβέρνησης ενάντια στους πληττόμενους από αυτήν πληβείους είναι η βασική πολιτική αντιπαράθεση σε τούτες τις εκλογές.
Μια άλλη ερμηνεία είναι "οι δημιουργικές δυνάμεις" ενάντια στις μη δημιουργικές, οι Καταλληλότεροι εναντίον των Ακατάλληλων, οι Γνωρίζοντες εναντίον των Άσχετων, οι Έμπειροι εναντίον των Άπειρων. Οι Ικανοί και οι Ανίκανοι.
Ένα είναι βέβαιο: Τόσα λαμπρά αστέρια είναι αδύνατον να συγκεντρώσει ο Δημητράτος (Πόσο μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ). Κάποιος δεν θα δίσταζε να πει ότι "το παιχνίδι κρίθηκε". (Εμείς, απλώς, το διασκεδάζουμε).
Μια άλλη "διλημματική" προσέγγιση είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ. Ή, αλλιώς, "μνημονιακοί" κατά "αντιμνημονιακών". Και ούτω καθ' εξής.
Αν μας ρωτήσετε για τις εξελίξεις αυτές, θα σας πούμε : Ναι, είναι θετικές. Ναι, είναι μια υγιής αντίδραση σε όλα αυτά που τα τελευταία χρόνια διαμόρφωσαν ένα νοσηρό τοπικό πολιτικό και επιχειρηματικό κλίμα. Ναι, είναι μια ηθική εξέγερση ενάντια σε αυτό, που εμείς ονομάσαμε "καθεστώς με ένα κεφάλι και πολλά ποδάρια".
Όλα αυτά, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Πάντα, "εντός πλαισίου". Διότι ουδείς δήμαρχος ή πολιτικός της συγκυβέρνησης είναι άμοιρος ευθυνών, για τη σημερινή εξαθλιωμένη κατάσταση. Όχι μόνο για αυτά που έπραξαν ή δεν έπραξαν, αλλά κα για αυτά που υπηρετούν.
Ούτε είναι άμοιροι ευθυνών και για το τοπικό νοσηρό πολιτικό κλίμα, που εδραιώθηκε, χάρις και σε δικές τους πράξεις και παραλείψεις (αλλά ας μη το κάνουμε θέμα, τώρα).  
Ούτε, βεβαίως, όλες οι κινήσεις και οι αλλαγές αυτών γίνονται με  βάση κάποιες αρχές. Υπάρχουν και οι "την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι".
Μετά από 150 χρόνια υποτέλειας, βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο:
Θα αντιπαρατεθούν οι δήμαρχοι του Libro D' Oro και της Υπάτης Αρμοστείας με το "Δημοτικό Καφενείο" των Ριζοσπαστών.
---------------
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Εδώ, τώρα, κυριολεκτούμε):
1. Έρχεται αυτό που λέμε "αντικειμενικότητα" : Ότι διαβάσατε πιο πάνω ΔΕΝ είναι αντικειμενικό. Είναι η γνώμη μας και το πόσο θα συνταιριάξει με την αλήθεια και την πραγματικότητα είναι κάτι που θα φανεί.
Η Επιλογή ενός διλήμματος στην πολιτική αρένα είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Βάζεις τον βομβαρδισμένο όχλο να διαλέξει ανάμεσα σε δύο πράγματα, που ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι η πραγματικότητα που ζει (μπορεί, όμως, και να είναι).
Αυτό το νόημα έχει το παιχνίδι με τις λέξεις, τις πολιτικές και τα συναισθήματα, που παίξαμε πιο πάνω.
2. Επιτυχημένη κρίνεται η πρώτη γραπτή εμφάνιση Δημητράτου. Από πού βγαίνει αυτό το αντικειμενικό ή μη συμπέρασμα;
Ο Μ.Φόρτες, το βαρύ πυροβολικό της συγκυβέρνησης και των ειδικών σε θέματα αυτοδιοίκησης, "απάντησε" (χωρίς να το δείχνει)! Αν η ανακοίνωση του δεν προκαλούσε ένα κάποιο ενδιαφέρον (ή και ανησυχία στο "αντίπαλον" στρατόπεδο), κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί της. Ο Μάκης έβγαλε αμέσως ανακοίνωση, η οποία αρχίζει με το :
  • "Ειλικρινά χαίρομαι που αρκετοί πλέον μιλάνε για το Ταμείο Αλληλεγγύης (ΤΑΕΕ) και υιοθετείται η πρόταση για ολοκληρωμένη προσέγγιση της αντιμετώπισης των προβλημάτων από τη σεισμική τραγωδία".
Ο Φόρτες χαίρεται που διδάσκει και προσπαθεί να στείλει ακόμα πιο μακριά το ακόντιο: "Ομόσπονδη Παλική" !!! Οι Ληξουριώτες, με τα καμώματα τους, βρίσκονται σε καλό δρόμο, όταν τους προκύπτουν τέτοιες δηλώσεις. Ο Μάκης, όμως, να μην ξεχνά ότι, σύμφωνα με τις δηλώσεις Μιχελάκη, αυτός που δεν ήθελε τη διάσπαση των νησιωτικών δήμων ήταν ο Βενιζέλος της "δεύτερης ευκαιρίας". Και, μάλλον, πρέπει να έχει δίκιο ο κ. υπουργός, μια και είχε ετοιμαστεί νομοσχέδιο, που από έλλειψη πλειοψηφίας και άρνηση "Καλλικρατικού" Βενιζέλου δεν πήγε στη Βουλή.
3. Μερικοί θα νομίσουν ότι ο Δημητράτος θα φτάσει ως το τέλος, όντας το "χαϊδεμένο παιδί μας". Κούνια που τους κούναγε. Ας πάει να αλλάξει τη φωτογραφία, με φόντο τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν δεν πάει σε image maker, όπως κάθε σοβαρός υποψήφιος, ας πάει σ' ένα φωτογράφο. Εμείς για να του τη σπάσουμε, βάζουμε φωτογραφία με την κοιλιά μας δίπλα του. Ή, ακόμα χειρότερα, με μια κατσαρόλα στο κεφάλι μας σε πρώτο πλάνο κι εκείνον χαμένο κάπου στο βάθος. (Οι φωτογραφίες είναι από τον καιρό των "αγανακτισμένων". Δεν έχουμε φωτογραφίες με παρουσία παλαιοδημάρχων από εκείνη την "αλήστου μνήμης" εποχή. Ήταν άπαντες απόντες. Ακόμα είναι, αλλά ούτε κι αυτό είναι θέμα αυτής της ώρας).
  

ΥΓ: Όποια κι αν η εξέλιξη, Παρίσης τέλος.
Εμείς, πάντως, είμαστε με τους Ριζοσπάστες. Είμαστε ριζοσπάστες. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια και για να πάρουμε πίσω όσα χάσαμε, για να υπερασπιστούμε όσα ακόμα απειλούνται δεν έχουμε άλλο τρόπο.
Συνημμένα:
1. Το συγκυβερνητικό ενδιαφέρον για τους σεισμόπληκτους: ΣΟΚ και δέος από τις αποκαλύψεις του κ. Γ. Βαδαλούκα.
3. Υποβιβάζουν τον σεισμικό κίνδυνο(γραπτό συμπέρασμα του θέματος 1., που είναι σε βίντεο)
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: ΜΟΥΣΙΚΗ!
"μεσα από την κάλπη τη στατιστική, μας κοιτάει ο χάρος και του τρέχουνε τα σάλια"

ΑΝΑΣΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 21/3/2014 VIDEO


                     
Watch live streaming video from rhesusgr at livestream.com