Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ Χρωστάμε


ΔΕΝ Χρωστάμε


         
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ «ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
(Δεν μας ενδιαφέρει τι ψηφίζετε ή τι πιστεύετε. Αφορά όσους νιώθουν ότι δεν πάει άλλο)
Η Ύπατη Αρμοστεία της Αυτοκρατορίας των Τραπεζιτών, ρίχνοντας κάτω κάθε τι που νομίζαμε ανθρώπινο δικαίωμα και δυνατότητα, προανήγγειλε και την έναρξη κατασχέσεων ιδιωτικής περιουσίας, μια και η κρατική περιουσία δεν επαρκεί για την αποπληρωμή του ψεύτικου χρέους. (Και θα ακολουθήσουν κι άλλα).
Αυτό που ζούμε με δικά τους λόγια:
«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δημιουργεί μόνο το 3%... το 97% του χρήματος δημιουργείται από ιδιώτες, που έχουν ως σκοπό το κέρδος: τους τραπεζίτες… δανείζουν στον ιδιωτικό τομέα, δημιουργώντας χρήμα εκ του μηδενός». (Ρίτσαρντ Βέρνερ, πρόεδρος του τμήματος Διεθνούς Τραπεζικής του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον, 2013)
«Οι τράπεζες επιτελούν κοινωνικό έργο… Κάνουν τη δουλειά του Θεού»* (Λόιντ Μπλάνκφειν, διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, 2009)
*Προφανώς, είναι θεοί, επειδή δημιουργούν κάτι από το τίποτα.
«Οι τράπεζες δεν πρέπει να πτωχεύσουν» (Γιάννης Στουρνάρας, υπουργός)
«Καλύτερα να κλείσουν επιχειρήσεις που οφείλουν και δημιουργούν ελλείμματα»* (Χάρης Θεοχάρης, Γεν. Γραμματέας Εσόδων)
*Προφανώς, οι τράπεζες δεν είναι επιχειρήσεις. Είναι κάτι «Άλλο», όπως είπε ο προλαλήσας.
---------------------------
Πήραμε μια απόφαση:
ΩΣ ΕΔΩ. Μας έχουν πάρει τη δουλειά, το μισθό, τη σύνταξη, την περίθαλψη και τόσα άλλα.
Δεν θα μας πάρουν και το σπίτι. Δεν θα μας πάρουν τη γη και την περιουσία μας. Δεν θα μας πάρουν τη ζωή. Δεν θα αφήσουμε να πάρουν και του διπλανού μας. Δεν θα αποφασίζουν για το πώς θα ζήσουμε, παραβιάζοντας όλα τα βασικά δικαιώματα του πολίτη, όπως ορίζονται, από διεθνείς διατάξεις, το Σύνταγμα, την Ηθική, τις Αξίες και τις Αρχές μας.
Όλο και συχνότερα ακούς συμπολίτες να λένε: "θα τους περιμένω με το δίκανο".
«Δεν έχω τίποτα να χάσω παρά μόνο μια ζωή που ως τώρα έζησα, όπως εγώ ήθελα και δεν σκοπεύω να τη ζήσω όπως εσείς θέλετε», είναι τα λόγια ενός απλού ανθρώπου.
Τα λόγια τέλειωσαν. Είναι η ώρα της πράξης και της αντίστασης.
Επικαλούμενοι το μόνο χρέος που έχουμε προς την ιστορία μας, τους γονείς μας, τον διπλανό μας και τα παιδιά μας, το μόνο που μας μένει είναι να οργανωθούμε και να ενεργοποιήσουμε το δικαίωμα στην αντίσταση, όπως το ορίζει το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος:
«η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία.»

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ.
Ως τα μέσα Αυγούστου 2013 (στοιχεία από τον τύπο):
- 2 από τα 6 εκατομμύρια φορολογούμενους, αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία και το κράτος εξακολουθεί να φορολογεί τον άνεργο. Πάνω από το 50% των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ αδυνατεί να πληρώσει εισφορές. Το 58% των ιδιοκτητών ακινήτων αδυνατούν να πληρώσουν τα χαράτσια. Τα 2/3 των επιχειρήσεων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές 3 φορές πάνω από τα φορολογητέα κέρδη. Το 42% των επιχειρήσεων πιθανά να κλείσει, σύμφωνα με έκθεση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου. 122 δις απώλειες καταγράφουν επιχειρήσεις και νοικοκυριά κατά την τελευταία 4ετία, από τη μείωση μισθών και κοινωνικών δαπανών, την αύξηση της φορολογίας και την απώλεια ρευστότητας που πλήττει την αγορά. Οι απώλειες αυτές αντιστοιχούν περίπου στο 50% του ΑΕΠ της Ελλάδας. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις τράπεζες αγγίζουν τα 70 δις και προς την εφορία τα 60, εκ των οποίων τα 38 προέρχονται από επιχειρήσεις.
- Tην ώρα που όλα αυτά συμβαίνουν και εμείς χρωστάμε 70 δις στις τράπεζες, αυτές λαμβάνουν, ως βοήθεια διάσωσης, 233, τα οποία φορτώνονται στα 310 δις του κρατικού χρέους και τα οποία όλοι γνωρίζουμε με ποιο τρόπο καλούμαστε να πληρώσουμε.

Ακόμα κι αν συγκεντρώσουμε όλο το χρήμα που έχουμε στην τσέπη ή στην άκρη, το χρέος -δημόσιο και ιδιωτικό- δεν μπορεί να εξοφληθεί.

Και όλα αυτά δεν συμβαίνουν επειδή, μετά το 2009, οι Έλληνες έγιναν, ξαφνικά, απατεώνες, ανίκανοι, τεμπέληδες και μπαταχτσήδες.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί το πιο ακριβό εμπόρευμα του κόσμου είναι ένα χαρτονόμισμα, του οποίου η έκδοση, διανομή και διαχείριση έχει εκχωρηθεί από τους πολιτικούς μονοπωλιακά σε λίγους ιδιώτες.

Επειδή όλα όσα ζούμε είναι προϊόν αυτής της μεγάλης απάτης,

Επειδή, με χρήση βίας και έξωθεν εντολές διεθνών δανειστών- ιδιοκτητών του χρήματος, παραβιάζονται σωρεία άρθρων του Συντάγματος:
Άρθρο 1 παρ.3 : «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
Άρθρο 2 παρ.1: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας».
Άρθρο 4 παρ. 1: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου».
Άρθρο 4 παρ.2:«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις».
Άρθρο 4 παρ. 5: «Οι Έλληνες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».
Άρθρο 17 παρ. 1: «Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του κράτους»
Άρθρο 17 παρ. 2: «Κανείς δεν στερείται της ιδιοκτησίας του παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια»
Άρθρο 22 παρ. 1: «Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το κράτος».
(Την ώρα που όλα αυτά ισχύουν, κάποιοι λίγοι διασώζονται και κάποιοι πολλοί οδηγούνται στην καταστροφή).
Επειδή δεν χρωστάμε, αλλά μας χρωστάτε,
ενεργοποιούμε το άρθρο 120 του Συντάγματος, οργανωνόμαστε, θέλουμε και θα το πάρουμε:
o ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, διότι είναι προϊόν συμπαιγνίας πολιτικών και τραπεζιτών
o ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ως ότου έρθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα και επανεξετάσει κάθε υπόθεση χωριστά, αποδίδοντας πραγματική δικαιοσύνη.

Ο πόλεμος ενάντια στους τραπεζίτες, τους πολιτικούς τους υπάλληλους και τα χρέη που μας φορτώνουν, αρχίζει με τη συμμαχία με τον διπλανό μας. Οικογένεια, φίλος ή άγνωστος, δεν έχει σημασία. Ενωμένοι έχουμε μια ευκαιρία. Ο καθένας από μόνος του, καμία.
Ας γίνουμε πολλοί, για να σταματήσουμε το στρατό των δανειστών χρήματος, πριν φτάσει μπροστά στις πόρτες των σπιτιών μας ή του γείτονα, με δραματικά επακόλουθα. Ο καθένας προσκαλεί τον διπλανό του. Ο αγώνας «υπέρ βωμών και εστιών» είναι ο υπέρ πάντων και υπέρ όλων αγών. Φτιάχνουμε μια μεγάλη «φιλική εταιρεία», με έμφαση στο πρώτο συνθετικό: στη λέξη Φιλία. Για να πούμε: «Μολών Λαβέ», και να μη πάρουν τίποτα. Η Δύναμη των πολλών και αποφασισμένων μπορεί να σταματήσει τη βία των λίγων.

Αμφισβητούμε ευθέως την μονοπωλιακή ιδιοκτησία και διαχείριση του χρήματος από κάποιους λίγους, αμφισβητούμε την κατάσταση που δημιουργεί ένα κόσμο βυθισμένο στο χρέος.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

«σαν ένα είδος ανταλλάξιμου αντιπροσώπου της ανάγκης δημιουργήθηκε με κοινή συμφωνία το νόμισμα» ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
…και όχι σαν εμπόρευμα στα χέρια κάποιων λίγων και χωρίς κοινή συμφωνία, λέμε εμείς.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Δηλώσεις συμμετοχής στο ithacanet.gr@gmail.com

Δε σε κατηγορώ....



Το παραμύθι του σοκ έλαβε επίσημα τέλος. Για σοκ θα μιλούσαμε αν κάποιο πρωί σε πετούσαν ξαφνικά από το σπίτι σου δίχως να το περιμένεις. Τώρα πλέον το περιμένεις. 
Σε προειδοποίησαν με τον πλέον επίσημο τρόπο. Το άφηναν να διαρρεύσει επί μήνες. Δεν αντέδρασες. Το αντίθετο, πήγες διακοπές.
Δε σε κατηγορώ. Αυτό είχες ανάγκη. Άλλωστε ίσως και να μην πίστεψες ότι θα σου πάρουν το σπίτι. Όμως τώρα σε προειδοποίησε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών. «Αν δε σου πάρουμε το σπίτι, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες», σου είπε.
Αν μάθαινες ότι ξέσπασε φωτιά κοντά στο σπίτι σου θα επέστρεφες κι από την άλλη άκρη του κόσμου για να παλέψεις να το σώσεις. Τώρα, δεν επέστρεψες. Έμεινες εκεί. Καλά έκανες. Δε σε κατηγορώ.
Δε θα έμαθες ότι για την κατάσχεση του σπιτιού σου θα..συνυπολογιστούν οι έννοιες των «αποδεκτών συνθηκών διαβίωσης» και του «συνεργάσιμου δανειολήπτη». Πήγες διακοπές. Ή ακόμη κι αν δεν πήγες. Έφαγες όμως τρία γεύματα την ημέρα και δε στήθηκες σε συσσίτιο. Κάπνισες κι ένα πακέτο τσιγάρα. Ίσως αγόρασες κι ένα παγωτό στα παιδιά. Άρα, ζεις σε «αποδεκτές συνθήκες διαβίωσης», οπότε θα μπορούσες να πληρώνεις το δάνειό σου τρώγοντας λιγότερο, μην καπνίζοντας και μην αγοράζοντας παγωτό στα παιδιά σου.

Αν έκανες αυτές τις θυσίες «για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες», τότε παίρνεις το παράσημο του «συνεργάσιμου δανειολήπτη», οπότε ίσως δε θα χάσεις φέτος το σπίτι σου, αλλά του χρόνου. Αναλόγως πόσο κώλο έστησες στις τράπεζες, θα κερδίσεις κάποιους μήνες κάτω από κεραμίδι.
Παρ’ όλα αυτά, δεν επέστρεψες από τις διακοπές σου, δε συσπειρώθηκες, δεν ούρλιαξες, δε βγήκες στο δρόμο. Δεν πειράζει. Θα σε πετάξουν τώρα στο δρόμο οι τράπεζες. Ο δρόμος, πάντως, ήταν ο μονόδρομός σου. Σημασία είχε ο τρόπος που θα έβγαινες στο δρόμο. Αν θα έβγαινες μόνος σου ή αν θα σε πετούσαν. Σου το είχαν ξεκαθαρίσει πριν τους ψηφίσεις. Όμως πήγες και τους ψήφισες. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Κι εσύ, ο κάποιος άλλος, μπορεί να απολυθείς. Βέβαια πρώτα θα αξιολογηθείς.
Πόσο νεοδημοκράτης είσαι;
Πόσο πιστός πασοκτσής είσαι;
Ποιος βαθμός συγγένειας σε συνδέει με κάποιον υπουργό;
Κι αν είσαι συγγενής κάποιου βουλευτή, πόσο παλιός και χρήσιμος είναι αυτός ο βουλευτής;
Είναι ακόμη εν ενεργεία ή όχι;
Η αξιολόγηση θα είναι αντικειμενική. Έχουν εκδοθεί τόσες εκατοντάδες οδηγίες προσμέτρησης και αφαίρεσης μορίων αξιολόγησης που δε μπορείς να βγάλεις άκρη αν αξιολογήθηκες σωστά ή όχι. Άρα είναι αντικειμενική η αξιολόγηση. Έφτασες στο έσχατο σημείο αναξιοπρέπειας. Κατέκτησες την κορυφή της προσωπικής εξαθλίωσης.
Σε αξιολογούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Μιχελάκης.
Παρ’ όλη την ξευτίλα δεν επέστρεψες από τις διακοπές σου, δε συσπειρώθηκες, δεν πέταξες πέτρα. Δε σε κατηγορώ. Καλά έκανες.
Το πήρες απόφαση μάλλον ότι αυτή η μοίρα είναι που σου αξίζει. Ίσως σκέφτεσαι «σ’ εμένα θα τύχει;». Είναι όπως τα τροχαία. «Εγώ θα σκοτωθώ;». Μέχρι που σκοτώνεσαι και παύεις ν’ αναρωτιέσαι.
Όταν όμως τύχει να σου πάρουν το σπίτι και να μείνεις άνεργος, δεν έρχεται η λύτρωση. Θα συνεχίσεις ν’ αναρωτιέσαι. Θα έχεις όλο το χρόνο δικό σου για ν’ αναρωτιέσαι πώς συνέβη αυτό. Και θα δηλώνεις σοκαρισμένος.
Αυτός ήταν ο Αύγουστος του φόβου μου. Όχι, δε φοβήθηκα αυτούς. Προειδοποίησαν εγκαίρως. Κυρίως, όμως, απέδειξαν ότι δε μπλοφάρουν. Αυτόν τον Αύγουστο φοβήθηκα εσένα που δεν επέστρεψες, δε συσπειρώθηκες, δεν υπερασπίστηκες τίποτα. Είσαι χειρότερος κι από τα δέντρα.
Τα δέντρα στην πυρκαγιά, αν είχαν πόδια θα έτρεχαν να γλιτώσουν. Εσύ έμεινες ακίνητος. Θα καείς. Έκανες την επιλογή σου. Αυτή φοβήθηκα φέτος τον Αύγουστο.

κάτι λείπει....

το όραμα να πω,το φιλότιμο να πω ,τα κότσια να πω,η ψυχή,....πείτε και σεις

                   

η απάντηση μας στο φασίστα Στουρνάρα

Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες αν δεν αρχίσουν οι πλειστηριασμοί δηλώνει ο Γιάννης Στουρνάραη



η απάντηση μας στο φασίστα Στουρνάρα


Η Τρόικα ζητάει να ασφαλίσουν οι Έλληνες τα οπίσθιά τους



Η Τρόικα ζητάει να υπάρξει υποχρεωτική ασφάλιση σε όλα τα ακίνητα για φυσικές καταστροφές, ενώ απαιτεί να γίνει και ένας σεισμός 10 Ρίχτερ, ώστε να εξαφανιστεί η Ελλάδα από τον χάρτη και να πάψει να χρειάζεται βοήθεια.

Το σκεπτικό της Τρόικας για την επιβολή σεισμόσημου στα ακίνητα είναι πως, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσει κάποια τεράστια φυσική καταστροφή.

Τα στελέχη της Τρόικας είναι πολύ θρήσκα και πιστεύουν πως ο Θεός θα τιμωρήσει τους Έλληνες για την δουλοπρέπειά τους, με ένα φονικό σεισμό.

Σεισμόσημο θα πληρώνουν και οι άστεγοι γιατί, πριν μείνουν άστεγοι, είχαν σπίτι, οπότε είναι κι αυτοί υπεύθυνοι για τον επερχόμενο καταστροφικό σεισμό που θα προκαλέσει και τσουνάμι.

Υποχρεωτική θα είναι η ασφάλιση και για τους τάφους, γιατί, αν γίνει σεισμός, θα βγουν τα πτώματα έξω, οπότε χρειάζεται κι ένα ταφόσημο.

Το οριστικό σχέδιο της Τρόικας είναι να επιβληθούν τόσα χαράτσια για τα ακίνητα, ώστε οι Έλληνες να αναγκαστούν να τα γκρεμίσουν για να γλιτώσουν από αυτά.

Μετά το σεισμόσημο, η Τρόικα ζητάει να ασφαλίσουν υποχρεωτικά οι Έλληνες τα μυαλά τους γιατί είναι μοναδικά, ενώ στη συνέχεια απαιτεί να ασφαλίσουν οι Έλληνες και τα οπίσθιά τους, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, οπότε θα επιβληθεί κι ένα κωλόσημο.

Η Τρόικα ζητάει ακόμα να ασφαλιστούν οι καλλιέργειες για το χαλάζι αλλά, εκτός από το χαλαζόσημο, ζητάει να επιβληθεί και ακριδόσημο.

Υποθέτω πως το τελευταίο χαράτσι που θα επιβάλει η Τρόικα θα είναι ένα χαράτσι για το κακό μάτι -το βασκανόσημο-, γιατί η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω πια για τον απίστευτο ραγιαδισμό μας είναι πως είμαστε ματιασμένοι.

επειδή επιμένεις, θα επιμείνω και εγώ.

Μια τρομακτική μέρα για όλους....
Πού την είδαν την ασέβεια στον νεκρό; Ούτε που ξέραμε τότε ότι ήταν νεκρός. Και κανείς δε ρώτησε τίποτα. Άνοιξαν απλώς τα σαγόνια και κατασπάραζαν.
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.blog&id=26929

Chatzistefanou Panagiotis από Michel MetalRazor Angelo
πριν από 46 λεπτά ·
Επιμένεις. Και επειδή επιμένεις, θα επιμείνω και εγώ. Ας ξεκινήσουμε με την ουσία, και επί προσωπικού, μιας και με προκαλείς θρασύδειλα και έμμεσα, θα σου απαντήσω στο τέλος.

1. Λες: "(άλλωστε κανείς δεν ήξερε πώς ακριβώς την έκανε τη δουλειά του ο ελεγκτής του δράματος, αν ήταν βίαιος ή υβριστικός, ακόμα και τώρα που γράφω δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση)"
Aπαντώ: Mόνο εσύ δεν έχεις πλήρη ενημέρωση "ακόμα και τώρα", όλη η Ελλάδα έχει διαβάσει την ιατροδικαστική εξέταση που μιλάει περί μωλωπισμού και εκχυμώσεων και έχει δει τα βίντεο όπου αυτόπτες μάρτυρες πιστοποιούν πως υπήρξε βίαιος διαπληκτισμός και συμπλοκή.

2. Λες: "Τα παιδιά των ελεγκτών όμως δεν είναι παιδιά; Γιατί να βλέπουν στα σόσιαλ μίντια τον πατέρα τους ναζί και δολοφόνο;"
Απαντώ: Eπειδή ενεπλάκη βίαια με έναν νεαρό και τον οδήγησε με τις πράξεις του στον θάνατο, υπηρετώντας μια ξεκάθαρα Ναζιστική κυβέρνηση που ψήνει ζωντανούς ανθρώπους μέσα σε κοντέηνερ που βράζουν στους 50 βαθμούς υπό σκιαν ενώ κρατώνται χωρίς καμία κατηγορία σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

3. Λες "Γιατί με καταριούνται; Γιατί έγραψα ότι δεν μπορεί να καταριόμαστε όλους τους ελεγκτές επειδή κάνουν τη δουλειά τους;"
Απαντώ: Eπειδή σπεύδεις να πάρεις το μέρος των εκτελεστών εξουσίας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων τους. Μορφωμένη είσαι, σκέψου τι σημαίνει και τι συμβολίζει αυτό σε καιρούς Ναζισμού.

4. Λες " Με ρωτούσαν πόσα έπαιρνα από το ΔΣ της ΕΡΤ και του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου ενώ όλοι ξέρουν ότι είναι άμισθες θέσεις. Ποτέ δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από πουθενά."
Απαντώ: Παραλείπεις τεχνηέντως το ότι η αμοιβή από μια τέτοια θέση είναι πρωτίστως η προσκόλληση και εξυπηρέτηση σε κυκλώματα που σε ανταμοίβουν με πλάγιους τρόπους - πρόσβαση, κύρος, δικτύωση.

5. Λες " Λέξη δεν είπα για το παιδί."
Απαντώ: Toν χαρακτήρισες τζαμπατζή και επ'αυτού του χαρακτηρισμού ανέπτυξες την αποκρουστικά επιλεκτική σου λογική περί νομιμότητας. Της νομιμότητας που διώκει άνεργους έφηβους μέχρι θανάτου επειδή δεν έχουν ένα εισιτήριο ενώ κλείνει το μάτι σε Μελισσανίδηδες, Βενιζέλους, και όλο τον υπόλοιπο εγκληματικό συρφετός της καθεστηκύιας τάξης που εκπροσωπείς.

6. Λες "εναντίον όλων των διανοούμενων, των καθηγητών, όλων..."
Απαντώ: Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ και το παρεάκι σου να σφετερίζεσαι την έννοια της διανόησης. Ούτε "όλοι" είστε, ούτε καν λαμπροί στοχαστές και λόγιοι όπως θα θέλατε να πείσετε το κοινό. Είστε κρατικοδίαιτες και κομματικοποιημένες μετριότητες, παντελώς ανύπαρκτες άνευ της υποστήριξης συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και συναφειών.

Και επί προσωπικού, λες - "τα νούμερα που έβγαιναν σε τηλεριάλιτι και τώρα κατακεραυνώνουν το σύμπαν".
Απαντώ: Είναι εμφανές ότι αδυνατείς να αντιληφθείς το εκτόπισμα του αλησμόνητου έργου τέχνης που έφτιαξα με υλικό την τηλεόραση, τον εαυτό μου και τις κοινωνικές/πολιτικές/καλλιτεχνικές σημασίες που φέρει ένα ρηάλιτυ σόου.

Αυτή η αναπηρία της αντίληψης σου είναι απόδειξη ότι το αξιακό σου σύμπαν στερείται κάθε επαφής με την ουσία του πολιτισμού και περιορίζεται αποκλειστικά γύρω από τον καθωσπρεπισμό, την αρχομανία και την εξουσιολαγνεία των διορισμών που σέρνεις ξοπίσω σου ως άλλοθι κύρους. Είσαι πολύ μικρονοϊκή για να μιλάς περί γραμμάτων και τεχνών. Μισό δευτερόλεπτο δικού μου δημόσιου παραληρήματος ξεπερνάει σε πολιτισμική σημασία δέκα καριέρες σε κομματικές παράγκες όπως είναι το πανεπιστήμιο που υπηρετείς.

Και που'σαι - εγώ δεν χρειάστηκε ποτέ να επικαλεστώ την αγάπη ενός σπασίκλα που με γλύφει για να ελπίσω στο μέλλον.