Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

τα ΜΑΤ του Δένδια...εεεεε Πανούση


Αστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ με κάμερα στο κράνος καταγράφει τους διαδηλωτές καθόλη τη διαρκεια της πορειας #skouries


 

Αυτο παλι με τις καμερες στα Κρανη των Ματατζηδων ,,,Το ειδαν ολοι το Καταεγραψαν ολοι....Τι ακριβως Βιντεοσκοπουν Κυριε Πανουση?





Εύχομαι να μη «βραβευτεί» κανένας τους με καμιά... «χρυσή σφαίρα»..tongue emoticon
Like · Comment · 




ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΧΗΜΙΚΑ.

Άμεση προσωπική εμπειρία, πλέον, στη συγκέντρωση συμπαράστασης για τις Σκουριές, πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Χωρίς προσχήματα, με μόνη την απόφαση του ακροδεξιού υπουργού των ΜΑΤ και της κυβέρνησης που τον ανέχεται και τον στηρίζει.

Ενώ οι μεταλλωρύχοι είχαν φύγει πριν από ώρες από το Σύνταγμα, η παρουσία σιδηρόφραχτων διμοιριών από ένστολα ανθρωποειδή και το κλείσιμο κεντρικών δρόμων, όπως η Πανεπιστημίου και η Σταδίου, από κλούβες της ΕΛ.ΑΣ., έδειξαν πως η συγκέντρωση και η πορεία των αλληλέγγυων προς τον αγώνα κατά της εξόρυξης χρυσού δεν θα γινόταν ανεκτή. Αυτό, άλλωστε, φανέρωναν και οι ανακοινώσεις στους σταθμούς του μετρό πως με εντολή της αστυνομίας ο σταθμός της Πανεπιστημίου θα είναι κλειστός.
Έτσι, μόνο ως αστεία πρόφαση μπορεί να θεωρηθεί η επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών στα ανθρωποειδή που έχουν καταπατήσει το πανεπιστημιακό άσυλο στα Προπύλαια (αυτό το άσυλο που θα επανέφερε δήθεν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ), για την εκτόξευση επί ώρα χημικών κατά της συγκέντρωσης. 


Λίγες μέρες πριν από τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου 1967, ας υπενθυμίσουμε στην κυβέρνηση πως η δημοκρατία και το δικαίωμα στην έκφραση του λαϊκού φρονήματος με κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις είναι αδιαπραγμάτευτα.

Η κυβέρνηση πήρε σήμερα θέση ενάντια στο δικαίωμα της διαδήλωσης. Πήρε θέση απέναντι στο λαϊκό διεκδικητικό κίνημα, επιτρέποντας στον αλητάμπουρα που παραμένει ακλόνητος στο Υπουργείο των ΜΑΤ και των χημικών να αλωνίζει σε βάρος της δημοκρατίας. 

Κι αυτό η κυβέρνηση το χρεώνεται.

Retweeted AntiReport (@antireport):
Δελτάς "ξέχασε" μια κάμερα στο κράνος του via @dromografos τα αριστερά droves πότε απογειώνονται?

   

                   
                                 

Μπήκαν χορηγοί ακόμα και στις διαδηλώσεις! Και μετα σου λέει πρώτη φορά αριστερά..


Εργαζόμενοι Μπόμπολα διαδηλώνουν, εργαζόμενοι Μπόμπολα καλύπτουν το γεγονός, εργαζόμενοι Μπόμπολα τους στηρίζουν μέσα από πολιτικά κόμματα.

[@xstefanou]


Retweeted Yannis Kemmos (@JohnKemmos):
Με ιδιωτικό τηλεοπτικό συνεργείο, ιπτάμενη ρομποτική καμερα, ασθενοφόρα και χημικές τουαλέτες η πορεια των μεταλλείων στην Αθηνα... Φτώχεια!

Τίποτα πιο προκλητικό από το να σουλατσάρουν ανέμελοι οι 195.000 (ας κάνουμε και το χατίρι στα μμε τους - ας είμαστε αβέρτοι...)"σκύλοι" του μπόμπολα και των βάνδαλων