Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Οι πνιγμένες ελιές της ΔΗΜΑΡ και τα ποτάμια του ΣΥΡΙΖΑ

Του Χρήστου Σιούλα & της Ελένης Ζάχαρη     http://sioualtec.blogspot.gr/


Οι εκλογές για την Ευρωβουλή, δεν πήραν τελικά την μορφή δημοψηφίσματος που προσπάθησε να τους αποδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το σύνθημα 25 ψηφίζουμε 26 φεύγουν, δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ο κόσμος ψήφισε με διαφορετικό σκεπτικό, με δικά του κριτήρια, αποτυπώνοντας ωστόσο, τους δικούς του προβληματισμούς, τους φόβους και τις ανησυχίες του, στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην βγήκε αρκετά δυναμωμένος από αυτήν την κάλπη, αναδείχτηκε όμως σε κυρίαρχο του παιχνιδιού. Απέδειξε ότι δεν είναι μια πρόσκαιρη φούσκα που ξεφουσκώνει, αλλά μια συμπαγής πολιτική δύναμη, με δυναμική, στόχο και προοπτική.

Η μοναδική αριστερή δύναμη που μπορεί να γυρίσει το τιμόνι αριστερά, οδηγώντας το καράβι μακριά από την ξέρα και τα βράχια, που το έχουν στρέψει οι επιλογές της συγκυβέρνησης, της τρόικας και της Μέρκελ.

Οι μεγάλοι χαμένοι των εκλογών, τα μνημονιακά κόμματα, τα κόμματα της αμαρτωλής συγκυβέρνησης. Οι αγανακτισμένοι Νεοδημοκράτες προχώρησαν σε συντηρητικότερες και δεξιότερες επιλογές, επιλέγοντας την Χ.Α στο ρόλο του τιμωρού των πολιτικών που καταστρέφουν τις ζωές τους. Το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχτηκε, η δύναμή του μοιράστηκε ανάμεσα σε ποτάμια και ελιές. Η ΔΗΜΑΡ εξαφανίστηκε.

Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ όμως αν και καλό, είναι ένα ποσοστό που του αφαιρεί την δυνατότητα για δυναμικές πρωτοβουλίες. Είναι ένα ποσοστό μπλοκαρισμένο. Ένα ποσοστό αναμονής των εξελίξεων.

Τα κεντροαριστερά σενάρια έρχονται στην επικαιρότητα, το σύστημα χρειάζεται ομαλή μετάβαση και σοβαρή και υπεύθυνη διαχείριση. Μέσα σε αυτά Περιλαμβάνονται πολλά ακόμη και συμμετοχή του ΓΑΠ. Κάποιοι ζητούν την επιστροφή της ΔΗΜΑΡ συνεργασία με ποτάμια και ελιές.

Το σίγουρο είναι ένα. Κεντροαριστερά χωρίς συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει.

Γιατί όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, ως Κόμμα, να θέλει να συνεργαστεί με τα κομματικά απομεινάρια της ΔΗΜΑΡ;

Άλλωστε η ΔΗΜΑΡ ανήκει στην ευρεία Δημοκρατική παράταξη της Ελιάς, του Ποταμιού κλπ. Ας συστεγαστεί με αυτούς. Αν ήταν διαφορετικά, φαντάζομαι, δεν θα είχαν αποχωρήσει το 2010 με τις ευλογίες του αειμνήστου που άκουγε ΣΥΡΙΖΑ και πάθαινε παράκρουση.

Από τότε δε, κύλησε τόσο νερό στο αυλάκι, που δεν είναι μόνο συναισθηματικοί και λόγοι τιμής που κρατάνε τις αποστάσεις, αλλά η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στη Μνημονιακή Συγκυβέρνηση, συν τόσα άλλα που διευρύνουν το χάσμα.

Σαφώς αυτά δεν αφορούν τον ψηφοφόρο, που ακόμη μια φορά παρασύρθηκε από φρούδες ελπίδες αλλά τα στελέχη και μόνο. Αυτούς που συμμετείχαν στο έγκλημα.

Αυτοί δε που μιλάνε για κεντροαριστερή παράταξη, ας προσέξουν σε ποιους αναφέρονται. Στο κατακερματισμένο μνημονιακό Πασοκ και στο τσιράκι του, το Ποτάμι! Ελιά, υπολείμματα Πασόκ και Ποτάμι, πολύ πιθανόν μαζί με τη ΔΗΜΑΡ, θα σταθούν απέναντι στον λαό ακόμα μια φορά για να υπερασπιστούν την υποδούλωσή του.

Γιατί λοιπό κάποιοι γυρεύουν τη ΔΗΜΑΡ πίσω;; Τους έλειψαν τα στελέχη της;;;

Αν είναι ας γίνουμε όλοι ένα ενιαίο κόμμα να αποφύγουμε και τα σύνδρομα στέρησης!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρότερες δουλειές να κάνει απ' το να ασχολείται με το αμελητέο πια Κόμμα! Να κατέβει στην κοινωνία, να αφουγκραστεί τους παλμούς της, να δει την αληθινή δυστυχία, να ξεκαθαρίσει το εσωτερικό του από περιπτώσεις αήθειας και να ξεμπερδεύει με τις εσωτερικές φθορές για να πάει μπροστά δυναμικά και με πυγμή!!!

Να ανοίξει τις οργανώσεις των μελών, το 4% να γνωρίσει το 23% των νέων ψηφοφόρων του κόμματος. Να τους κινητοποιήσει, να τους μιλήσει, να αφουγκραστεί τις ανησυχίες τους, να τους εντάξει στις γραμμές του. Να τους κάνει συμμέτοχους και κοινωνούς της ανατροπής και της αλλαγής πορείας.

Να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ όλων κι όχι του όλου. Η Αριστερά είναι η φυσική κατάληξη των αγώνων του τόπου. Η Δημοκρατία και η προστασία των πολιτών από τον κακό εαυτό του Κράτους είναι υποχρεώσεις αυτής της Αριστεράς σε συνεργασία με τους πολίτες!!!

Μακριά από τις διαχωριστικές κακοτοπιές! Μπροστά με τόλμη και θάρος. Για την ανατροπή.

Χαικάλης Ενεχυροδανειστήριο..... Χαικάλης Υπουργός...


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ !
23:25 27/8/2013

 
Ενώ εμφανίζεται σαν αμετακίνητος αντιμνημονιακός, συμμετέχει σε διαφήμιση ενεχυροδανειστηρίου, με εμετικό περιεχόμενο και ύφος...

Πρόκειται για τον βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παύλο Χαϊκάλη, που για λίγες χιλιάδες ευρώ διαφημίζει ενεχυροδανειστήρια στη Χαλκίδα και καλεί τους πολίτες της Εύβοιας να πουλήσουν τα χρυσά τους κοσμήματα για να μην πάνε στον «απόπατο» όπως αυτός, στο ρολάκι της διαφήμισης.
Η διαφήμιση αυτή παίζεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Εύβοιας εδώ κι ένα χρόνο, απ’ όταν ο Παύλος Χαϊκάλης εκλέχθηκε βουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ και δεν είχε ούτε το φιλότιμο να ζητήσει να αποσυρθεί η διαφήμιση αφού με τη συμμετοχή του δεν εκθέτει μόνο τον εαυτό του αλλά και το κόμμα του.
Ηθοποιός στο επάγγελμα του, στη ζωή του και στη πολιτική του ο Χαϊκάλης.
 



Ο Χαϊκάλης υπουργός του Σαμαρά;


xaikalis_aftodioikisi.gr_


Το γράφουμε από χθες ότι μία από τις σκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι σε μία προσπάθεια να φιλοτεχνηθεί η εικόνα μίας κυβέρνησης εθνικής επανεκκίνησης, μετά την επίτευξη του πλεονάσματος και μα ανοιχτή τη συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους…

Ένα λοιπόν από τα πρόσωπα που ακούγεται έντονα ότι είναι υποψήφιο να δεχθεί πρόσκληση από τη Συγγρού προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο σχήμα, είναι αυτό του… Παύλου Χαϊκάλη υποψήφιου περιφερειάρχη με τους ΑΝΕΛ στην Αττική, παλιού φίλου του Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της ΠΟΛ.Αν.

Προσέγγιση βέβαια ακόμη δεν έχει γίνει ή τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστή και άρα ουδείς γνωρίζει αν ο Χαϊκάλης θα ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο κάλεσμα. Ωστόσο ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την εκλογική καθίζηση των ΑΝΕΛ.

Και η δυσαρέσκειά του για την πορεία του κόμματος, συσσωρεύεται καιρό τώρα…


 



                    

Ψαριανός: Το κιτς της «κεντροαριστεράς»


                      

Το τι σημαίνει «κεντροαριστερά» το αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως, αν κοιτάξει τον Ψαριανό: Αποτελεί το πιο ζωντανό, κακόγουστο και μακάβριο στίγμα της…

Ο Ψαριανός προσωποποιεί, σε επίπεδο αισθητικής, το κιτς (κάθε κιτς είναι φαιού χρώματος) της «κεντροαριστεράς.
Σε πολιτικό επίπεδο αποτυπώνει την «κεντροαριστερά» του mega.
Γι αυτό αποτελεί έναν από τους «σχολιαστές» της «κεντροαριστεράς» στην «εξέδρα» του Μεγάλου Καναλιού: Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη…

Η «κεντροαριστερά» γενικά αποτελεί το ντροπαλό ψευδώνυμο της νεοταξικής υποταγής και του τοκογλυφικού δωσιλογισμού. Είναι η φιλοσοφία του 4ου Ραιχ: Των παρά φύση επιμειξιών, της κατάργησης των κοινωνικών, ΕΘΝΙΚΩΝ, ιδεολογικών, πολιτικών οριοθετήσεων, του ΓΕΝΙΚΟΥ πολτού.

Σημείωση: Από την κατάργηση των τάξεων έχουμε φτάσει (με πρωτοπόρα την «κεντροαριστερά» και την «αριστερά») στην κατάργηση των Εθνών, της Ιστορίας, των Ιδεολογιών κ.λπ.

ΤΩΡΑ βαδίζουμε και στην κατάργηση των φύλων, με πρωτοπόρα την «κεντροαριστερά», αυτή τη δόλια μεταμφίεση της εξαχρείωσης και του εκφυλισμού της «αριστεράς»!!!

Και με πιο ακονισμένα «εργαλεία» τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα το Λαμπρακιστάν και το mega…

Μια χυδαία και μοχθηρή γκριμάτσα αυτής της «κεντροαριστεράς» είναι ο Ψαριανός.

Αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας κείμενο, σχετικό με τη φιλοσοφία, την ψυχολογία και τη χυδαία ευχαρίστηση αυτών των «κεντροαριστερών» σκουπιδιών, που έχουν γίνει ένα με τα άλλα σκουπίδια της δεξιάς και ακροδεξιάς: Τα γουρούνια έχουν την ίδια φάτσα…

Το κείμενο βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=29347#29347


Ο «πολιτισμός» της κτηνωδίας και της χυδαίας ευχαρίστησης…




Όλ’ οι χορτάτοι έτσι χολιάζουν
Και οι σπουδαίες κοιλιές ναρκώνουν από φούσκωση,
Το παχνί τους τουμπάρισε,
Ανησυχία βασιλεύει στο σάπιο χοιροστάσι τους
(Α. Μπλοκ, «Οι χορτάτοι»)

Η φωτογραφία αυτή έχει κυκλοφορήσει πλατιά στο διαδίκτυο. Την κρατήσαμε για να την σχολιάσουμε μόλις βρούμε λίγο χρόνο και ηρεμία από τις απανωτές κατακεφαλιές που τρώμε από τα ποικίλα ευρω-χουντικά ανδρείκελα.

Στα μικροσκοπικά πολιτικά μορμολύκεια του καθεστώτος αποτυπώνονται πιο έντονα και ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά της παχυδερμικής αυθάδειας και κραιπάλης, της νοσηρής αυτοϊκανοποίησης και της χυδαίας ευχαρίστησης.

Σε αυτά τα παράσιτα, η καλοαναθρεμμένη επιδερμίδα τους δεν μπορεί να επικαλύψει το ξύγκι του νοσηρού και παρακμασμένου ατομικισμού τους: Το λίπος που εκτράφηκε, διογκώθηκε και παστώθηκε από το σκουληκίσιο στριφογύρισμά τους γύρω από την οικονομική εξουσία των «νταβάδων»…

Στα πρόσωπα αυτών των νεόπλουτων της πολιτικής εξουσίας απαστράπτει πιο μοχθηρά ολόκληρη η κακογουστιά του σάπιου συστήματος που υπηρετούν δουλικά, όλη η φαιά αισθητική του κιτς της καπιταλιστικής αγοράς και της κερδοσκοπικής αναισχυντίας και απληστίας.

Ο ελληνικός λαός στενάζει και βογκά από τη δωσίλογη πολιτική τους, η Ελλάδα λεηλατείται και ρίχνεται στα τάρταρα της ολικής καταστροφής και τα κτήνη σαρκάζουν με αυτοϊκανοποίηση και χυδαία ευχαρίστηση: Η αυθάδεια της αυτοϊκανοποιημένης κτηνωδίας των δωσίλογων, της κακογουστιάς τους και της ανοησίας τους…


http://resaltomag.blogspot.gr/

Κάθε ομοιότητα με τράπεζες, εργολαβικές που ελέγχουν τα διόδια και πολιτικούς ΔΕΝ είναι συμπτωματική.



πουτ@νες στα κρεβάτια σας...


 

Κάποτε σε ένα μπουρδελόδρομο οι πουτ@νες επαναστάτησαν. Βλέπετε είχαν βαρεθεί να εκδίδονται και μετά η συμμορία-μαφία της περιοχής να τις παίρνει από κώλο και ασάλιωτα. Αποφάσισαν λοιπόν να μη δίνουν τα λεφτά τους στους νταβάδες.

Για λίγο έγινε χαμός. Δεν μπορούσε να επιβληθεί η τάξη διότι οι πουτ@νες 
 κατέβηκαν συνασπισμένες και μαζικά. Νόμος ψηφισμένος που να επιβάλει ότι οι νταβάδες έπρεπε να παίρνουν τα λεφτά ώστε να τα δίνουν στους τοκογλύφους δεν υπήρχε και έτσι δεν μπορούσε να παρέμβει η αστυνομία. 

Τα τσιράκια της συμμορίας που ψήφιζαν τους νόμους απείλησαν, κραύγασαν, έβρισαν αλλά δεν έγινε τίποτα.
Απείλησαν ότι θα μείνουν οι νταβάδες από λεφτά άρα θα καταρρεύσει και το σύστημα.
Κραύγασαν ότι θα επιβληθεί ο νόμος ότι και να γίνει, όσες πουτάνες και να μην θέλουν να πληρώσουν.
Έβρισαν τις πουτ@νες 
 «Τσαμπατζήδες» και «Ανθιμπουρδελόδρομες».
Τίποτα…

Οι πουτ@νες 
 δεν πλήρωναν και ζητούσαν επιπλέον να μειωθεί το ποσοστό των νταβατζήδων, να αυξηθεί ο μισθός τους και να πέσουν οι τιμές στα ερωτικά βοηθήματα.

Πανικός άρχισε να διασπείρεται από την πρωτόγνωρη αυτή κίνηση «Δεν πληρώνω τους νταβάδες». Οι τοκογλύφοι σταμάτησαν να χρηματοδοτούν την Μαφία που με τη σειρά της σταμάτησε να πληρώνει τις μίζες στα τσιράκια. Κώλος η κατάσταση.

Κανονίστηκε συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων καθηκιών δηλαδή τοκογλύφοι, νταβάδες και τσιράκια (οι πουτ@νες 
έλειπαν επειδή δεν είναι καθήκια και προσφέρουν έργο, και λόγο ύπαρξης, στον μπουρδελόδρομο). Εν τω μεταξύ αφέθηκε να εννοηθεί ότι το νταβατζηλίκι θα πέσει στο μισό, θα προσεχθεί το περιβάλλον που κινούνται οι πουτ@νες και τέλος θα φτιαχτεί παράδρομος ασφαλείας όπου θα πηγαίνουν αυτές που δεν θέλουν να εκδίδονται.

Η συνάντηση έγινε αλλά κανένας δεν δεσμεύτηκε για τίποτα προς τις πουτ@νες  
Οι τοκογλύφοι απαίτησαν για εγγυήσεις ότι οι νταβάδες θα παίρνουν τα λεφτά από τις πουτ@νες . Οι νταβάδες ζήτησαν πίστωση χρόνου και χρήματος ώστε να συνεχίσουν να εκδίδουν τις πουτ@νες  και τα τσιράκια έκαναν έκκληση για συναίνεση μεταξύ όλων των καθηκιών ώστε να παίρνουν και αυτοί τις μίζες τους. Τέλος όλοι συμφώνησαν ότι το καθεστώς πρέπει να παραμείνει το ίδιο αλλά και οι πουτάνες, αφού θα πληρώνουν αδιαμαρτύρητα ότι τους ζητείται κάθε φορά, θα πρέπει να δίνουν και κώλο όπου και όποτε απαιτηθεί.

Τα τσιράκια συμφώνησαν να φτιάξουν νόμο που να προστατεύει τα συμφέροντα των νταβάδων και των τοκογλύφων και υποσχέθηκαν ότι η αστυνομία θα εφαρμόσει τον νόμο συλλαμβάνοντας όσες 
πουτ@νες   διαφωνούν. Η συνάντηση έληξε σε κλίμα χαρούμενο και όλοι μοίραζαν χαμόγελα μετά από αυτή και μίλαγαν για νομιμότητα και πατριωτισμό. 
Το μήνυμα ήταν πια σαφές : ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ

Το αν θα πετύχαινε ο αγώνας των πουτ@νων εξαρτιόταν μόνο από τις ίδιες.

Κάθε ομοιότητα με τράπεζες, εργολαβικές που ελέγχουν τα διόδια και πολιτικούς ΔΕΝ είναι συμπτωματική. 

 ΠΗΓΗ kopria

Σχέδια αποστασίας για διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας


Για τα σχέδια ανασχηματισμού και αλλαγής του εκλογικού νόμου (τα δεύτερα έμειναν προσωρινά στο συρτάρι) διαβάστε αναλυτικά: Με φόντο την ήττα: Ανασχηματισμό προαναγγέλλει ο Βενιζέλος (ενημέρωση) 

Το ρεπορτάζ της «Αυγής» για τις «μεγάλες πολιτικές πρωτοβουλίες» της μνημονιακής συγκυβέρνησης:

Δεκανίκια «προθύμων» να στηρίξουν τα νέα επώδυνα μέτρα, για τα οποία έχουν αναλάβει δεσμεύσεις έναντι των δανειστών, και, ενδεχομένως, να συμπράξουν στην εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας αναζητούν εναγωνίως Σαμαράς και Βενιζέλος σε βουλευτές που έχουν εκλεγεί με κόμματα πέραν της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Ήδη, κατά πληροφορίες, υπάρχουν «διαπραγματεύσεις» με βουλευτές αντιπολιτευόμενων κομμάτων.
Ως αντάλλαγμα, κατ” αρχάς, προσφέρονται τα κυβερνητικά οφίτσια, τα οποία θα αναδιανεμηθούν με τον ανασχηματισμό που προανήγγειλαν χθες οι δύο συγκυβερνώντες και, όπως ανακοίνωσαν οι κ. Βενιζέλος και Κεδίκογλου, θα προετοιμαστεί καταλλήλως και θα συνδυαστεί με πολιτικές πρωτοβουλίες. Πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη αυτών των σχεδίων είναι η κρίση που έχει ξεσπάσει στους ΑΝ.ΕΛΛ. και τη ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ θολή είναι η κατάσταση και στους «ανεξάρτητους».
Ο Φ. Κουβέλης δήλωσε ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας «δεν είναι στη σχεδίασή του», αλλά οι «πληροφορίες» και οι φήμες περί συμμετοχής στην κυβέρνηση του αντιπολιτευόμενου βουλευτή Β. Οικονόμου οργιάζουν. 
Το δρόμο της «διεύρυνσης  δεν αποκλείεται να διαβούν οι Α. Λοβέρδος, Η. Μόσιαλος, Χρ. Αηδόνης. Οι περίφημες πρωτοβουλίες για τις οποίες έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβάνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον ανασχηματισμό (σσ τον προανήγγειλε χθες ο Βενιζέλος), ο διορισμός του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του νέου επιτρόπου (πηγή: avgi.gr).
Όπως αναφέρει το κύριο άρθρο της «Αυγής» («Πολιτική σταθερότητα» και διάλυση κομμάτων):
«… Το αδίστακτο δίδυμο του κυβερνητικού παλαιοκομματισμού επισείει προς τους ανεξάρτητους βουλευτές και προς τα μικρότερα κόμματα το φόβητρο του εκλογικού καταποντισμού τους, αν τυχόν με τη στάση τους προκαλέσουν πρόωρες εκλογές. Ακόμη χειρότερα, το παρασκήνιο διάλυσης κομμάτων, με τον εκβιασμό της δορυφοροποίησης αλλά και ανοιχτό προσκλητήριο αποστασίας στο όνομα της… ανασύνθεσης του χώρου της Κεντροαριστεράς, προβάλλει και πάλι απειλητικό για τους δημοκρατικούς θεσμούς. 
Το μνημονιακό κατεστημένο δεν ορρωδεί προ ουδενός. Είναι χαρακτηριστική η βιαιότητα με την οποία τα «δελτία των οκτώ» παρεμβαίνουν στην κρίση της ΔΗΜ.ΑΡ., σχεδόν σκυλεύοντας αυτόν τον πολιτικό χώρο και επιχειρώντας να ελέγξουν ή να εξουθενώσουν τον Φ. Κουβέλη. Εφημερίδες – οργανικά μέρη του συστήματος περιφέρουν την πρόταση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία έσπευσε να απορρίψει ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., αντιλαμβανόμενος τη σκοπιμότητά τους.
Αυτή η σκοτεινή κινητικότητα στο επίπεδο των πολιτικών κορυφών κατά κανόνα παρατηρείται σε συνθήκες δυσαρμονίας της Βουλής προς τη λαϊκή θέληση. Ο φόβος για τον «εχθρό λαό», ο φόβος ότι οι εκλογές θα ανατρέψουν την καταρρέουσα πολιτική τάξη, οδηγεί το κατεστημένο σε τεχνάσματα (κατ” ευφημισμόν για «πολιτικές πρωτοβουλίες» μίλησε ο Ευ. Βενιζέλος) με μοναδικό στόχο να επιμηκυνθεί η εξουσία και να εκπληρωθούν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις έναντι των πιστωτών και εις βάρος του λαού».
http://syrizalimnou.gr/

εσύ φταις φιλαράκο.... και μόνο εσύ!




Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, δες τη πραγματικότητ ότι τόσα χρόνια αποφάσιζαν για σένα χωρίς εσένα, άνοιξε τα μάτια σου και συνειδητοποίησε ότι από εδώ και πέρα ο εγκληματίας τής ζωής σου του παιδιού σου, θα είσαι εσύ και μόνο εσύ.

Ξέχνα αυτούς που μας κυβερνούν, το τομάρι τους κοιτάνε 

Μας κήρυξαν το πόλεμο, δεν τον επιλέξαμε εμείς, όμως πρέπει τώρα να διαλέξουμε στρατόπεδο. 

Κλείσε τη τηλεόραση, κατέβα στη γειτονιά, μίλησε με τους ανθρώπους, χαμογέλασε, πάρε τη τύχη στα χέρια σου.

Κανείς δε θα σε αγαπήσει, αν εσύ πρώτα δε αγαπήσεις τον εαυτό σου.

                       ΌΛΟΙ  ΜΑΖΊ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ..........
     ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ......ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ