Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ο Παύλος ζει – τσακίστε τους ναζί!

   

10489900_620278111412975_7012042585090204790_n


του Αλέξη Λιοσάτου



Λίγο οι δολοφονίες των δύο ναζί, λίγο ο “αντιφασισμός Σαμαρά”, μοιάζει να ξεχάστηκαν κάποια πράγματα…

Μετά τις χιλιάδες επιθέσεις κατά μεταναστών και ντόπιων τα προηγούμενα χρόνια, η ναζιστική συμμορία, μόλις 9 μήνες πριν, 18/9/2013, δολοφόνησε τον πρώτο Έλληνα αντιφασίστα (μετά από μια σειρά μετανάστες), τον Π.Φύσσα. Όπως αυτή ξέρει, με μαχαίρια, 30 με 1, με την κάλυψη των μπάτσων.

Ήταν η εποχή που η ΝΔ την κάλυπτε και συζητούσε για κυβερνητικές συμμαχίες μαζί της, ενώ και μετά τη δολοφονία Π.Φ. για κάποιες μέρες συνέχισε την τρελίτσα, την ώρα που τα κανάλια των εφοπλιστών παίζανε “τον σκότωσαν για το ποδόσφαιρο”. Τη σούπα χάλασε η αντιφασιστική εξέγερση δεκάδων χιλιάδων απλών ανθρώπων, που απαίτησαν δημοκρατία και δικαιοσύνη, και έγειραν τη ζυγαριά υπέρ του ‘plan B’ στους κόλπους της άρχουσας τάξης, δηλαδή να μπει μια χούφτα ναζι στο κελί για τα ματια του κόσμου.

Ακόμα και αυτό το ελάχιστο το πετύχαμε εμείς, και όχι η αστική δημοκρατία του κεφαλαίου και των ρουφιάνων του. Σήμερα, σχεδόν όλα τα μέλη και στελέχη των ναζί είναι ελεύθερα, τα χιλιάδες όπλα τους άφαντα, ενα γιγάντιο δίκτυο αστυνομικών, δικαστών, στρατιωτικών, μητροπολιτών, τραπεζιτών, εφοπλιστών άθικτο. Στις τελευταίες ευρωεκλογές μάλιστα, οι δυο απο τους 3 εκλεχθέντες ναζί , είναι στρατηγοί. Η διασύνδεσή τους στην αυτοδιοίκηση με Μπέους, Μαρινάκηδες και Μελισσανίδηδες χαρακτηριστική. Τα 50ευρα με τα οποία έκλειναν εκλογικους αντιπροσώπους, επίσης.

Τα τελευταία ρεπορτάζ του Ιού (“Χρηματιστήριο Αθηνών-Χρυσή Αυγή”, που αποκαλύπτει το χρυσαυγιτισμό του πιο γνωστού τραπεζικού σάιτ) και του Unfollow (για τους ρώσους καπιταλιστές που χρηματοδοτουν τους ντόπιους φασίστες, όπως και τους αντίστοιχους σε όλη την Ευρώπη) είναι αποκαλυπτικά. Η ελευθερία του φιρερ Νο2 Κασιδιάρη αποδεικνύει ότι τα αλισβερίσια ΝΔ-Ναζί συνεχίζονται.

Ο φασισμός είναι και παραμένει ένας βασικός αντίπαλος των αγώνων το επόμενο διάστημα, όπως έδειξαν και οι απειλες των γερμανοτσολιάδων στις καθαρίστριες. Ο μόνος στόχος τους είναι να συντρίψουν με αίμα και βία το κίνημα και την Αριστερά, και θα τους βρούμε αργά ή γρήγορα μπροστά μας, παρόλο που μουλώξανε προσωρινά , σαν καλές κότες που είναι. Όχι μόνο δεν ξεμπερδέψαμε, αλλά η μάχη τωρα ξεκινάει. Ειναι μια συμμορία μπράβων και ρουφιάνων, δολοφόνων μαχαιροβγαλτών, ναζί, οπαδών του Χιτλερ, του Μεταξά και της χούντας, με υπαρκτό κομμάτι του κρατους και των αστών μαζί τους. Το σάπισμα στη φυλακή είναι το λιγότερο που τους αξίζει, αλλά κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι.

Η άνοδος των ναζί στις εκλογές έδειξε ότι δε θα χάσουν μόνοι τους, εμείς πρέπει να τους τσακίσουμε. Με λαϊκους αγώνες και νίκες, με αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό μέτωπο, με καθημερινή προσπάθεια να τους ξεριζώσουμε από παντού. Θα φροντίσουμε εμείς γι αυτ
ό.
    κλείστε την ένταση από το rhesusgr στη κάτω μεριά της σελίδας..



                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου