Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

facebook update....Να γκρεμίσουμε ότι μας δολοφονεί.


Tzina Florou

Αν δεν πληρώσεις εισιτήριο είσαι τζαμπατζής ..αν δεν πληρώνεις τους εργαζόμενους είσαι επενδυτής ..και τα ΜΑΤ αναλαμβάνουν την ...προστασία σου.


Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ

"Επειδή κάποιοι έπεσαν απ τα σύννεφα με την συμπεριφορά του μοιραίου ελεγκτή του τρόλεϊ, κατά την διάρκεια του περιστατικού με το άτυχο παιδί αλλα και μετά, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια πρόχειρη καταγραφή της ακροδεξιάς επιρροής στον χώρο των εργαζομένων στις Συγκοινωνίες, καθώς και τα "κατορθώματα" των - ανεξέλεγκτων - ελεγκτών και οδηγών σε γυναίκες, παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες ή μετανάστες.... Όπου τους παίρνει, δηλαδη.....Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε"


Kostas Threedas

Το έγραψε κάποιος/α από τους φβ φίλους και ζωγράφισε:
Ο Αρκτούρος για τα φράγκα από τους νεοναζί μπορεί να κάνει ακόμα και την πάπια...


Katerina Tragalou


Από Tzina Komninoy
Να συγχαρούμε θερμά όλους εσάς που λέτε "ο 18χρονος ας πλήρωνε εισιτήριο".

Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που παίρνετε και δίνετε πάντα απόδειξη.

Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που δεν παρκάρατε ποτέ παράνομα.

Είστε οι ίδιο νομοταγεις πολίτες που δεν ρίξατε ποτέ σκουπίδι έξω από κάδο.

Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που δεν μπορείτε να καταλάβετε τον τρόμο ενός παιδιού που δεν έχει ένα ευρώ στην τσέπη.

Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που αποκαλείτε τους άνεργους "τζαμπατζήδες".

Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που πιστεύετε πως από τα οχήματα πηδάνε "τα παιδιά των άλλων"...

Γιατί αυτές είναι "οι ζωές των άλλων"...
Κι αυτοί είναι οι "θάνατοι των άλλων"...

Για ένα κωλοεισιτήριο...
Ντροπή!

Ανορθογραφίες

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ( ΣΥΜΦΕΡΟΝ)ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ (ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ) ΤΟΥΣ (ΚΑΚΟΥΣ) ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (ΑΣΥΔΩΤΟΥΣ) ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΟΚΑΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ Η ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΓΑΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ..... ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ


Maria Nikolakaki

Βλέπουμε πολλούς πανεπιστημιακούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς, ζωγράφους να προβάλλονται από το σύστημα ως διανοούμενοι. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: η ενασχόληση με έναν τομέα δεν σε καθιστά διανοούμενο.
Διανοούμενος είσαι όταν προωθείς την ανθρώπινη διανόηση και την κατανόηση των πραγμάτων. Αυτό εξ ορισμού σε βάζει με το μέρος των καταπιεζόμενων, έναντι των καταπιεστών. Πόσοι από αυτούς που προβάλλει το σύστημα μπορούν να το ισχυριστούν αυτό;




Nicoletta Kitsou

Oκ, Πέτρο μου, θα σου πω κι εγώ ''άντε γαμήσου, μαλάκα'' και θα 'ναι μια.... λάθος λέξη, εντάξει αγάπη? Μην παρεξηγηθείς, ε?
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου