Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

σου απαντώ με ειλικρίνεια ...ναι ρε είστε μαλάκες.....



Έλεος! (Αναγνώστης από τη Χίο για το περιστατικό με το 18χρονο)


Βρε παιδιά έχουμε χάσει την μπάλα για τα καλά. Έχουμε νομιμοποιήσει την παρανομία, κάνουμε ήρωες τους παράνομους και προσπαθούμε συστηματικά να αποφύγουμε την νομιμότητα αλλά και να την ενοχοποιήσουμε (λένε ότι για αυτήν την συμπεριφορά του Έλληνα φταίει η περίοδος της τουρκοκρατίας).


Εμείς δηλαδή είμαστε οι μαλάκες? Δεν μπορώ να διανοηθώ να μην πληρώσω το αντίτιμο για μια υπηρεσία, αν δεν έχω, απλά δεν την χρησιμοποιώ, αν τώρα ρισκάρω και δεν πληρώσω, τότε αναλαμβάνω το κόστος του προστίμου σε ενδεχόμενο έλεγχο.


Κάναμε ήρωες τύπους όπως ο Γρηγορόπουλος αλλά και ο εκλιπών λες και ο μπάτσος βγήκε να δουλέψει και είπε ωραία σήμερα στην βάρδια μου, στο παρθεναγωγείο των Εξαρχείων, θα φάω τον Γρηγορόπουλο και ο ελεγκτής είπε ότι σήμερα θα φάω τον εκλιπόντα (δεν ξέρω το όνομα του). Λυπάμαι για το γεγονός αλλά φαίνετε κακομαθημένος ο νεαρός, είπε δεν πληρώνω, θα πληρώσει ο ελληνικός λαός την βόλτα μου με την γκόμενα, μέσω της φορολογίας βέβαια, θα το παίξω και λίγο ήρωας λίγο αδικημένος , λίγο κουτοπόνηρος πατώντας το emergency για να την κοπανήσει,τα γνωστά……


Βέβαια ίσως θα πρέπει ο έλεγχος αν είναι δυνατόν να είναι ελαστικός σε τέτοια κακομαθημένα άτομα (επιεικής χαρακτηρισμός για να μην χρησιμοποιήσω τα γαλλικά μου……)και να προστατευει τουλάχιστον την ζωή τους αφού αυτοί φανταστείτε θέτουν ακόμα και την ζωή τους σε κίνδυνο για να περάσει το πείσμα τους, για τέτοιο χαμηλό επίπεδο μιλάμε.


Γιατί στο κάτω κάτω δεν θεωρώ μαλάκες όλους εμάς που είμαστε σε γενικές γραμμές νομοταγής!!!!!!!!! Έλεος… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου