Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Venceremos με την βοήθεια του θεού!!!

Nick
Στην Ελλάδα για να μην παιδευόμαστε τα έχουμε απλοποιήσει τα πράγματα, επιλέγουμε μεταξύ θρησκοληψιας ή ιδεοληψιας!!! Venceremos με την βοήθεια του θεού!!!

Ο Σύριζα είναι το 4%. 
Το υπόλοιπο είναι με την παράσταση νίκης και την Αγιά Βαρβάρα.

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΡΗΞΗ @ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  
ptsiaras @ptsiaras
Η νέα γενιά προετοιμάζεται για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Και μετά απορούν που έχει η ΔΑΠ 40%.. Κίμ πάτα το κουμπί
Unlike · Comment · 


ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Αγία Βαρβάρα στο πλευρό του Ολυμπιακού





Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η αποκάλυψη πως η Αγία Βαρβάρα βοήθησε τον Ολυμπιακό να νικήσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Final Four.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης, λίγο πριν σουτάρει το κρίσιμο τρίποντο, είδε την Αγία Βαρβάρα στη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ.
Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάλαβε αμέσως πως ήταν η Αγία Βαρβάρα και ήταν έτοιμος να ζητήσει από τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα γιατί νόμιζε πως η ΤΣΣΚΑ έπαιζε με έξι παίκτες.
Τότε, η Αγία Βαρβάρα έκανε σκριν για να μείνει ελεύθερος ο Σπανούλης, και του φώναξε «Σούταρε Kill Bill!», ενώ, παράλληλα, η ίδια «έκοψε» μέσα στο καλάθι από την μπέιζλάιν, για να κάνει μπλοκ άουτ και να πάρει το ριμπάουντ.
Ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε το τρίποντο, οπότε η Αγία Βαρβάρα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ήταν αόρατη και άρχισε να τραβάει τα σορτσάκια των Ρώσων και να τους λύνει τα κορδόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αποστολή του Ολυμπιακού, η ομάδα πήρε κρυφά μαζί της στη Μαδρίτη ένα κόκαλο της Αγίας Βαρβάρας, για να βοηθήσει την ομάδα και, ειδικά, τον Βασίλη Σπανούλη.
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού, οπότε η Αγία Βαρβάρα τον προστατεύει γιατί είναι προστάτιδα του Πυροβολικού.

Η είδηση πως ο Ολυμπιακός έχει στο πλευρό του την Αγία Βαρβάρα έχει προβληματίσει τους παίκτες και τους παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του αποψινού τελικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο των Ισπανών, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει στον πάγκο της ένα κόκαλο του Αγίου Βικέντιου, ο οποίος είναι προστάτης του πικ εν ρολ και αποτρέπει τα εύκολα λέι απ.
Η αποψινή κόντρα της Αγίας Βαρβάρας με τον Άγιο Βικέντιο αναμένεται με αγωνία.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
pitsirikos.ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ελπίδα μπορεί να πεθάνει το εμπόριο ποτέ – Χαμός στον «Άγιο Σάββα» για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Το εμπόριο της ποτέ… Κάπως έτσι «σκέφτηκε» το υπουργείο Υγείας και έκρινε σκόπιμο να θρέψει με ελπίδες – και όχι πραγματικές λύσεις – τους καρκινοπαθείς του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και τους συγγενείς αυτών.
Η μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο αντικαρκινικό κέντρο υγείας - το οποίο καταρρέει από την έλλειψη προσωπικού [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] – αποδείχτηκε υπεράνω πάσης… λατρείας. Και η ανταπόκριση των πιστών, που δικαιολογημένα αναζητούν μια σανίδα ελπίδας κόντρα στην επάρατο νόσο, ανέδειξε σε… success story το εγχείρημα.

Τόσο επιτυχημένο, που προκάλεσε ακόμα και λιποθυμίες στις ουρές των ανθρώπων που σχηματίστηκαν έξω από το παρεκκλήσι του Νοσοκομείου για να λάβουν την ευλογία της Αγίας.



Από νωρίς το πρωί είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, καθώς στις 10:00 έφτασε εκεί η λειψανοθήκη με το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί αυξανόταν όσο περνούσε η ώρα και όταν έφθασε το σκήνωμα στο παρεκκλήσι, σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές. Οι πιστοί είχαν επιστρατεύει ακόμα και i-Pad για να βιντεοσκοπήσουν τα λείψανα...

Η ένταση, η μακρά αναμονή και οι ασφυκτικές συνθήκες προκάλεσαν λιποθυμίες, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ακούστηκαν διαμαρτυρίες για τις συνθήκες του προσκυνήματος.

Τα ιερά λείψανα ήταν προγραμματισμένο να περάσουν από όλους τους ορόφους του νοσοκομείου ώστε να διευκολυνθούν οι ασθενείς στο προσκύνημά τους, ωστόσο αυτό στάθηκε αδύνατο να πραγματοποιηθεί λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πιστών. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν, λέγοντας ότι δεν θα προλάβουν να προσκυνήσουν και ζήτησαν να παραμείνουν περισσότερη ώρα, τελικά όμως δεν άλλαξε ο αρχικός προγραμματισμός και στις 12:00 ξεκίνησε η διαδικασία για την επιστροφή τους στον ναό της Αγίας Βαρβάρας.

Εν τέλει, αυτοί που δεν κατάφεραν να προσκυνήσουν ήταν η πλειονότητα των ασθενών και των εργαζομένων του νοσοκομείου. Οι περισσότερο δεν ήταν δυνατό να φτάσουν την Λειψανοθήκη, καθώς χωρίς να έχει προβλεφθεί, οι πόρτες για τους συγκεντρωμένους πιστούς άνοιξαν και ο κόσμος έσπευσε να κατακλύσει τον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.



Παρά την παρουσία αστυνομίας, οι ιεράρχες που συνόδευαν το σκήνωμα εξέφραζαν φόβους για τις συνθήκες ασφάλειας των λειψάνων, λόγω του τεράστιου πλήθους. Μέσα στο παρεκκλήσι, μπροστά από τη λειψανοθήκη σχηματίστηκε ένας αυτοσχέδιος φραγμός από εθελοντές για να μην σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Η μεταφορά των λειψάνων πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της λειτουργίας στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας.

Το σκήνωμα δεν υποδέχτηκε, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Είναι θέμα εντελώς προσωπικό του κάθε ανθρώπου και δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε να το συζητάμε» δήλωσε ο ίδιος στον ΑΝΤ1.

Το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας έφτασε στην χώρα το απόγευμα της Κυριακής με τιμές αρχηγού κράτους και θα παραμείνει έως τις 24 Μαΐου. Εξετάζεται, ωστόσο, η παράταση της παραμονής του στην Αθήνα, λόγω της μεγάλης προσέλευσης πιστών στον ναό της Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμο Δήμο, για να προσκυνήσουν.

Καθημερινά, το προσκύνημα αρχίζει στις 06.30 και ολοκληρώνεται στις 21.30, ενώ παράλληλα τελούνται πρωινές και απογευματινές ακολουθίες και αγρυπνίες.

Στον ναό της Αγίας Βαρβάρας μετέβη την Πέμπτη και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προκειμένου να προσκυνήσει το σκήνωμα.

Σε δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρησή του από τον ναό, ο Αρχιεπίσκοπος δεν θέλησε να σχολιάσει τον «πόλεμο» που μαίνεται τόσο για την υποδοχή του σκηνώματος με τιμές αρχηγού κράτους, όσο κυρίως για την προγραμματιζόμενη μεταφορά του στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

«Ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχόλια και λόγια από επισήμους και μη. Δεν θέλω να σχολιάσω. Όλα αυτά τα αφήνω να περάσουν απαρατήρητα. Θα μιλήσει η Ιστορία» είπε.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι των λόγων. Τα λόγια, όμως κούρασαν και έφτασαν τον τόπο σε αυτή την κατάσταση. Χρειαζόμαστε λόγο και όχι λόγια».

Όσο για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε: «Ας μη χαλάσουμε αυτή την ατμόσφαιρα. Αυτό θέλει πολύ συζήτηση και έχουμε ολοκληρωμένες απαντήσεις. Αυτοί που σκέφτονται τέτοια πράγματα θα το μετανοήσουν».



Χρειάστηκε να ρίξω αρκετά κλωτσίδια και μπουνίδια για να προωθηθώ στην ουρά αλλά κατάφερα να προσκυνήσω τα λείψανα κ να πάρω ευλογία Θεού.

Άνοιξε βρώμικο έξω από την Αγία Βαρβάρα, ανάπτυξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου