Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ρε κακομοίρη Παναγιώτη Ρήγα...μέτοχος του fund είσαι;




Αυτός ο βουλευτής... του ψευδώνυμου ΠΑΣΟΚ ονόματι Παναγιώτης Ρήγας ΤΟΛΜΑΕΙ και εξάγει τη δουλοπρέπεια του από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων κρώζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ "νομίζετε πως μπορείτε να τα βάλετε με τα κοράκια;" για τα κεφάλαια-γύπες που αγόρασαν κουρεμένα ομόλογα της Αργεντινής με $50εκατομμύρια και αξιώνουν αποπληρωμή στο άρτιο αξίας $1,5 δις. 

          
     

Σημειώνω ότι το fund δικαιώθηκε δικαστικά γιατί στο κούρεμα της Αργεντινής τα ομόλογα υπήχθησαν σε αμερικάνικο δίκαιο, καλή ώρα όπως το δικό μας σε αγγλικό.

Σημειώνω επίσης ότι και η Ελλάδα το 2010, χάρη στους Ρηγάδες που βουλεύονταν δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, αποπληρώσαμε στο άρτιο τα ομόλογα που κατείχαν οι γαλλογερμανικές τράπεζες, ενώ εν μέσω παγκόσμιας κρίσης η αξία τους στη δευτερογενή αγορά ήταν πολύ μικρότερη.

Και επανέρχομαι στον δήθεν βουλευόμενο' ρε κακομοίρη Παναγιώτη Ρήγα, εκπρόσωπε της συντελεσμένης ελληνικής χρεοκοπίας προς χάριν του κερδοσκοπικού κεφαλαίου, ο λαός της Αργεντινής έχει βγει στους δρόμους και υποστηρίζει την κυβέρνησή του που "τα βάζει με τα κοράκια" και δεν αφαιρεί 1,5 δις από την αργεντίνικη οικονομία για να πληρώσει κερατιάτικα στους γύπες του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου που προστατεύονται από το αμερικανικό και αγγλικό δίκαιο, εσύ τι πρόβλημα έχεις; Μέτοχος του fund είσαι;

Υγ. Η Κυβέρνηση της Αργεντινής στις διαπραγματεύσεις προσέφερε 300% ΚΕΡΔΟΣ στο fund. 
To fund ήθελε 3000% και η Αργεντινή αρνήθηκε να φεσώσει τον λαό της για να αποδώσει ένα τέτοιο, μη δεδουλευμένο, κέρδος.

https://www.facebook.com/kasimatinina 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου