Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Οι Ισραηλινοί είναι εύστοχοι!

Διεθνή συγχαρητήρια δέχεται από χθες το Ισραήλ έπειτα από τον επιτυχημένο βομβαρδισμό σχολείου του ΟΗΕ που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 20 Παλαιστινίων και τoν τραυματισμό άλλων 50.
      


Συγκεκριμένα, ο Μπάρακ Ομπάμα και η Άνγκελα Μέρκελ έστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στον Μπενιαμίν Νετανιάχου, μέσα στην οποία εξαίρουν τον στρατό του Ισραήλ για την ευστοχία που επιδεικνύει στον...
βομβαρδισμό μη στρατιωτικών στόχων, ενώ τον πρόετρεψαν να συνεχίσει με την ίδια θέρμη, ώστε μέχρι το τέλος του 2014 να μην έχει μείνει ούτε ένας Παλαιστίνιος ζωντανός.


Από τη μεριά του, ο κ. Νετανιάχου απάντησε ότι δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, αφού ο ΟΗΕ τους είχε δώσει τις ακριβείς συντεταγμένες του σχολείου για να μην το βομβαρδίσουν, οπότε ο ισραηλινός στρατός ήξερε ακριβώς πού να χτυπήσει.

Παράλληλα, ο κ. Νετανιάχου ομολόγησε ότι το Ισραήλ είχε στείλει προοειδοποητικά sms στα παιδιά που βρίσκονταν μέσα στο σχολείο αλλά εκείνα δεν το άκουσαν γιατί ήταν νύχτα και κοιμόντουσαν, ενώ κατηγόρησε τη Χαμάς ότι κλέβει τα κινητά από τα παιδιά και τα χρησιμοποιεί ως ανθρώπινες ασπίδες.

Σχετικά με το γεγονός τοποθετήθηκε κι ο Άδωνις Γεωργιάδης που υποστήριξε ότι οι ισραηλινοί στρατιώτες βρίσκονταν σε άμυνα και βομβάρδισαν στον αέρα αλλά τα βλήματα κατά την πτώση τους έπεσαν στα κεφάλια των Παλαιστινίων.

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η επίθεση ήταν μάλλον αποτυχημένη, αφού στο σχολείο στεγάζονται 3.300 άτομα αλλά κατάφεραν να σκοτωθούν μόνο τα 20, ενώ πρότεινε στον κ. Νετανιάχου να στείλει μερικούς Έλληνες φραουλοπαραγωγούς στο Ισραήλ για να εκπαιδεύσουν τους ισραηλινούς στρατιώτες στη χρήση καραμπίνας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις του κ. Γεωργιάδη, ο κ. Νετανιάχου υποσχέθηκε να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον, ενώ ζήτησε από τον ΟΗΕ τις ακριβείς συντεταγμένες και των υπόλοιπων 83 σχολείων στη Γάζα, ώστε η γενοκτονία των Παλαιστινίων να συνεχιστεί αδιάκοπα και να λυθεί το Παλαιστινιακό μια και καλή.

Μάλιστα, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται ο κ. Νετανιάχου να προταθεί για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, αφού, σύμφωνα με τις κυβερνήσεις των περισσοτέρων κρατών, οι ενέργειές του αποτελούν καθοριστικό βήμα προς την επίτευξη της ειρήνης στην περιοχή και την οριστική λύση του Παλαιστινιακού.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Οι νεκροί Παλαιστίνιοι έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους 1000 ενώ οι τραυματίες τους 6000. Ένας λαός φοβισμένος αποκλεισμένος σε μερικά τετραγωνικά γης. Κάπως έτσι δεν είμαστε κι εμείς;)


http://corfu4all.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου