Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μας έχουν για ηλίθιους......




Spyros PapadatosΌλως τυχαίως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφς της Popaganda ήταν εκεί και απαθανάτισε τον Μαζιώτη και εγραψε ένα απολιτίκ άρθρο με αποκλειστικές φωτός,όχι δεν την κοπάνησε με τους πυροβολισμούς και ωωω οι αστυνομικοί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο άφησαν βα βγει μια φωτογραφία σε αστικό μέσο,να μην υπάρχει ένα αποκλειστικό;Η είδηση πουλάει.Τρομο.
και μετά ρωτάς πως κάποια έντυπα αποκτούν ακόλουθους και μετά διαμορφώνονται συνειδήσεις.Και από κάτω ο κακός χαμός στα σχόλια απο ασφαλιταριό και Ανθρώπους.
οι τελευταίοι να προσπαθούν να δείξουν στο ανυποψίαστο κοινό άλλη οπτική και οι πρώτοι να χρησιμοιποούν όλα τα μεσα, ποια όλα δηλαδή αρκούνται σε επιειρήματα βεληνεκούς "Ναι αλλά για τη Μαρφιν δε λέτε τίποτα".Ένα τέτοιο πράμα.Α,και η Athens Voice σαν παλιά καραβάνα καλοσωρίζει το νέο μέσο...Μας έχουν για ηλίθιους.Και δυστυχώς είμαστε πολλοί.Ηλίθιοι


Niki Vikou
Αν αληθεύουν όσα μας λένε οι ρεπόρτερς των τηλεοπτικών σταθμών, ότι τον είχαν εντοπίσει εδώ και δυο μήνες, γιατί επέλεξαν να τον πιάσουν σήμερα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και με πολλούς τουρίστες, σημεία της Αθήνας; Εκτός κι αν είναι διαφημιστικό τρυκ της Όλγας.
"Αδρεναλίνη στα ύψη. Ζήστε το σύγχρονο φαρ ουέστ στην Ελλάδα"

Νίκος Ονάσογλου Δ'


SL
Κοίτα τί θυμήθηκα τώρα..
Όταν μαχαιρώνανε το Φύσσα, οι αστυνομικοί που ήταν δίπλα, δεν τράβηξαν όπλο για να μην τραυματίσουν κανέναν περαστικό


Οικοδόμος
Με τη «σύλληψη Μαζιώτη» θα τη βγάλεις κούτσα-κούτσα μέχρι τέλους του μήνα. Μετά έρχονται τα «μπάνια του λαού». Και από Σεπτέμβρη, με «γεμάτες μπαταρίες»… «έχει ο θεός». Μην ανησυχείς, οι βόμβες σκάνε μακριά. Ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσουν έτσι. Ζωή με δόσεις, 12, 24, 48, 100… όσο ζεις. Και η δική σου ζωή, αυτή που δεν θα δεις ποτέ στην τηλεοπτική σου οθόνη, θα μετράει τα διαστήματα του χρόνου πότε με τη δυστυχία, πότε με τον πόνο, πότε με το αίμα. Πάντα του άλλου.



Ρύκιος @rykios ·

Πολύ σοβαρή είδηση η σύλληψη Μαζιώτη. Ίσαμε 300εκ δάνεια των ΜΜΕ κουρεύει.


Έχουν γραφτεί πολλά από το πρωί και προφανώς κανείς από μας δεν γνωρίζει, αλλά αν όντως ισχύει αυτό με την πωλήτρια στο μαγαζί που είδε το όπλο του Μαζιώτη και κάλεσε αμέσως τους μπάτσους, μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό και μια άλλη παρόμοια περίπτωση σύλληψης ένοπλων ανταρτών: το 2010, όταν μια υπάλληλος ταχυμεταφορών υποπτεύθηκε τα δύο μέλη της ΣΠΦ έτσι όπως είχαν μεταμφιεστεί και τι μπορεί να κρατούσαν και έτσι αμέσως μαζεύτηκαν γύρω τους όλων των ειδών οι μπάτσοι και τους έπιασαν χωρίς να ολοκληρώσουν την ενέργεια. Και έτσι, αναπόφευκτα σκέφτομαι ότι, εκτός από τους εντεταλμένους ρουφιάνους της αστυνομίας, έχουμε και τους μη-εντεταλμένους ρουφιάνους-πολίτες που μας αποδεικνύουν κάθε φορά το πόσο κόπτονται για την εθνική ασφάλεια και τάξη αυτής της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου