Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Εμένα πάντως δε με τρομοκράτησε ποτέ ο Μαζιώτης....


Update Status


Dimitris Soultas

Πλήρως ενημερωμένος για τις εξελίξεις ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας: "Δεν ξέρω γιατί οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Μαζωνάκη, αλλά έχουν τα θερμά μου συγχαρητήρια"
Rhesus Révolution shared Gerasimos Mesoloras's

Ο μπάτσος τραυματισμένος στο πόδι. Ο Μαζιώτης τραυματισμένος στην ωμοπλάτη. Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να σημάδευε κεφάλι?...


                   

Habalah Tamazigh

Δεν κλαις για ενα αστερι που πεφτει, γιατι αυτο που μενει δεν ειναι η πτωση του αλλα η φλεγομενη τροχια καθως διασχιζει με μοναδικο τροπο τον ουρανο.

Η εξουσια δεν θα σβησει το βλεμμα των εξεγερμενων και οι φυλακες τους οπως και ο κοσμος τους ειναι πολυ μικρες για να χωρεσουν το παθος για την λευθερια!

Mνυμη-Επιθεση και συνεχιση του αγωνα μονο με πραξεις δεν υπαρχει καιρος για στενοχωριες.

Δυναμη στον μονιμα επαναστατιμενο Νικο Μαζιωτη.

Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή - 2

Φιλελέ χιπστερομπλογκς συναγωνίζονται τον κομιστή του dvd σε κανιβαλισμό αιμόφυρτων ανθρώπων, τρομοκράτες με γραβάτες - πολιτικάντηδες και δημοσιοκάφροι - επιχαίρουν της συλλήψης του 'κακού', 'αιμοδιψούς' και άλλες ιστορίες για αγρίους Μαζιώτη, μικροαστές κυράτσες χαμογελάνε στο άκουσμα της είδησης, ρουφιάνοι παντού, μπάτσοι παντού και η ζωή κυλάει όμορφα στην μαγευτική Αθήνα....Είναι δηλαδή απορίας άξιοι οι ρέποντες στον μηδενισμό όταν περιτριγυριζόμαστε από τόσο ηθικούς ανθρώπους κι όταν ζήσουμε σε μια τόσο ενάρετη κοινωνία...(ειρωνεία)..
 Mary Alxe

πάντως, απ οσο θυμαμαι - και θυμαμαι καλα - κανενας απο τους τρομοκρατες δεν εχει ερθει σε καμια γειτονια , σε κανεναν εργασιακο χωρο, σε καμια αγροτικη περιοχή , να στραφει κατα των εργαζομενων,ανθρωπων του μοχθου , να στοχοποιησει πολίτες ,να ληστεψει καποιον ανθρωπο οπως εμεις.....ισως γι αυτο ,οταν μιλανε για Μαζιωτηδες φρικαρουν οι σκάϊδες ,οι μεγκα μου και τα γνωστα κλειστα κλαμπ της διαπλεκομενων με οικονομικα,πολιτικα ή αλλα συμφεροντα θολα και περιεργα.. ..κατα τ αλλα καταδικαζω την βια ...ξερω απο πού προήλθε η βια κι η τρομοκρατια ομως στην δικη μου ζωη..και δεν ηταν απο τον Κουφοντινα,τον Ξηρο και τον Μαζιωτη σιγουρα....
Michail Matthaiou


★ Και συ εθελοδουλε που ακους και πιστευεις τις ειδησεις και ισως χαρεις με την αιχμαλωσια του Νικου Μαζιωτη, αναρωτησου αν σου εχει μεινει μυαλο ακομα, αν σε πειραξαν ποτε ηταν εναντιον σου ο Μαζιωτης ο Φουντας και τοσοι αλλες και αλλοι ανταρτες....Ναι, θα προσπαθησουν να σου δειξουν οτι το κρατος ειχε μια μεγαλη επιτυχια κατα της "τρομοκρατιας" ενω την ιδια ωρα θα σου αλλαξουν τον αδοξαστο στα μετρα θα σε εξαθλιωσουν σε μεγαλυτερο βαθμο , αυτοι που λενε οτι σε προστατευτουν απο τους τρομοκρατες......Και οταν εχουν ολοκληρωσει την αποστολη τους οι σημερινοι διαχειριστες της εξουσιας θα σου πλασαρουν αλλους με ποιο ¨"σοσιαλιστικο προφι"
ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΑ

εντάξει και ασφαλείς είμαστε πλέον και τα 600 προαπαιτούμενα θα περάσουν και καινούργια αστυνομική σειρά θα κάνουν με τον αστυνόμο μπέκα και εμετό θα κάνουμε απο τον φονικό κικιλιοδένδιο πυρετό και παραφράζοντας και λίγο τον Ντοστογιέφσκι :Αν το κράτος επινόησε το διάβολο, τότε τον φαντάστηκε κατ’ εικόνα και ομοίωσή του.


Λαμπρινή Τουρνά

Εκεί στο σύριζα τι λέτε όταν μιλάτε για το Νίκο Μαζιώτη ?
Εντάξει ...όχι δηλώσεις ...
Αλλά μεταξύ σας πως μιλάτε για τον Επαναστατικό Αγώνα ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου