Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η λύση για όσους τον "έχουν" πολύ μικρό.....


To γάντι-σιδηρογροθιά του άνδρα των ΜΑΤ, διαφημίζεται στο internet




Ως η τελευταία λέξη της μόδας στα αξεσουάρ του «ψυχαγωγικού τραμπουκισμού» διαφημίζεται στο site www.tonexopolymikro.com» το γάντι με τη μεταλική ενίσχυση, που φοράει ο άνδρας των ΜΑΤ, για να αντιμετωπίσει την επίθεση των καθαριστριών έξω από το ΥΠΟΙΚ

Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για το νέο του απόκτημα, πρέπει να είναι ο άνδρας των ΜΑΤ με το γάντι σιδηρογροθιά, η φωτογραφία του οποίου κυκλοφορεί από χθές στο διαδίκτυο. Αποδεικνύοντας έτσι ότι γι’ αυτόν η ενασχόλησή του με την κακοποίηση επικίνδυνων καθαριστριών, είναι κάτι παραπάνω από εργασία. Είναι χόμπι!

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ, που προβάλλεται ιδιαίτερα στο site «tonexomikro.com», ένα site αφιερωμένο όπως αναφέρει το ίδιο «στην πώληση υποκατάστατων για όσους είναι ελάχιστα προικισμένοι και θέλουν να αισθανθούν επιτέλους κάπου ανώτεροι».

Μάλιστα το συγκεκριμένο αξεσουάρ, αποτελεί ένα από τα best seller στο on-line shop, καθώς φαίνεται να κερδίζει ιδιαίτερα την προτίμηση ανάμεσα σε μπράβους, συνοδούς μαφιόζων και άλλων παρεμφερών ημιεπαγγελματικών κατηγοριών.

Τα γάντια με την ενσωματωμένη σιδηρογροθιά, σύμφωνα με τη διαφήμιση, απευθύνονται κυρίως σε όσους έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα τρυφερά χέρια τους, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια ενός παρατεταμένου γρονθοκοπήματος να υποφέρουν από γρατζουνίσματα και μώλωπες ή ακόμα και να τους χαλάει το μανικιούρ.

Τέλος δεν είναι λίγοι εκείνοι που γράφουν ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τα γάντια αυτά: Ανάμεσά τους ο «Oles_einai_karioles» που αναφέρει ότι με το γάντι αυτό, δε χρειάζεται να δέρνει με τις ώρες τη φίλη του καθε φορά που δεν την ικανοποιεί στο σεξ, αφού τα χτυπήματα που της κάνει, την αφήνουν λιπόθυμη με τη μια!»

Επίσης ο «Greek_Cop», θίγει μια άλλη σημαντική διάσταση του θέματος που έχει να κάνει με την τιμή: «Ευτυχώς που κόψαν τον μισθό από τις καθαρίστριες και πήραμε επίδομα για να μπορώ να το αγοράσω και να τις βαράω καλύτερα», γράφει.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου