Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Μπουκώνουν τους μπάτσους!



Εγραψε: Pitsirikos 

Φίλε Πιτσιρίκο, από την ξενιτιά που σου γράφω, κάθε μέρα που διαβάζω για την Ελλάδα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εξοργίζομαι! Ιδίως, σήμερα που διάβασα για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για επιστροφή των «κομμένων» στους ένστολους, μπάτσους και μη, ενεργούς ή απόστρατους. Αναγνώρισε το δικαίωμα τους στην «αξιοπρεπή διαβίωση» και έμμεσα το δικαίωμα να πηδούν καθημερινά όλους τους υπόλοιπους. 




Θα μου πεις, βέβαια, και με το δίκιο σου, να μην διαβάζω και να μην μαθαίνω τίποτα. Μακάριοι οι … πτωχοί τω πνεύματι, που λέγανε και οι θρησκευάμενοι.

Αλλά δεν γίνεται αυτό, ειδικά όταν σε εχουν διώξει από την όμορφη χώρα σου, ή, αν το πάρεις ανάποδα, όταν έχεις φύγει για να μπορέσεις να ζήσεις και να επιβιώσεις.

Μπουκώνουν λοιπόν το στόμα σε αυτούς που χρησιμοποιούν για την καταστολή των αγώνων των εργαζομένων, και ψηφίζουν σε ποσοστό 40-50% Χρυσή Αυγή.

Μπουκώνουν το στόμα εκείνων που αύριο ίσως σηκώσουν τα όπλα ενάντια στους αγανακτισμένους της επόμενης ημέρας.

Πριν από αυτούς, τα βρήκανε με τους δικαστικούς και τα αποτελέσματα της συναλλαγής φαίνονται στις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων. Σε αυτές που βγαίνουνε και σε αυτές που δεν βγαίνουνε.

Αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι πιο πολλές είναι οι κυβερνητικές αποφάσεις που αντιβαίνουν το Σύνταγμα της χώρας απο εκείνες που το σέβονται.

Και δεν ιδρώνει το αυτί (σχεδόν) κανενός.

Στο μεταξύ, τα χουντικά ΜΜΕ ψελίζουν μερικές λέξεις αγωνίας για το «δημοσιονομικό» πρόβλημα που θα δημιουργήσουν τάχα μου οι αποφάσεις των δικαστηρίων, λες και δεν ξέρουμε ΟΛΟΙ οτι τα 150 εκατ. ευρώ ανά έτος, που θα πάνε πισω στις τσέπες των μπάτσων και των καραβανάδων θα τα πληρώσουν ΟΛΟΙ οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που κατοικούν την γαμημένη αυτή μπανανία του κώλου.

Εκείνο όμως που με εξοργίζει είναι η βροντερή σιωπή της Αριστεράς.

Χαϊδεύουν την πλάτη και φουσκώνουν το πορτοφόλι των δυνάμεων της καταστολής και οι Αριστεροί δεν λένε κουβέντα!

Σαν τις Μανιάτισσες μοιρολογίστρες μυξοκλαίνε οι «αγωνιστές» για το ξύλο που τρώνε καθημερινά οι φουκαριάρες οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ.

Μόλις χθες, τα γουρούνια των ΜΑΤ έδερναν μεσόκοπες, φτωχές γυναίκες, και μάλιστα στα μουλωχτά.

Αύριο περιμένω να ακούσω ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλπ,κλπ να βγούν και να καταγγείλουν το μπούκωμα των βρωμόμπατσων απο το κράτος των γερμανοτσολιάδων την ίδια στιγμή που στερούν το λιγοστό ψωμί απο πάμφτωχους ανθρώπους.

Μάλλον, όμως, θα περιμένω για καιρό ακόμα!!!

Αει σιχτίρ πια, με τα κοστούμια και τους καλούς τρόπους. Κουβέληδες γίνανε όλοι τους!


Συγγνώμη για την «βρωμόγλωσσα» του κειμένου. Και να μην ξεχάσω την ορθογραφία και τον τονισμό.

Φιλιά

Ηλίας (Αγαπητέ Ηλία, δώσε, δώσε! Ρίχτο Ηλία! Ηλία ρίχτο! Αλλά μην ξεχνάς και τον υπέροχο ελληνικό λαό. Μην ξεχνάς τους Έλληνες που νομίζουν ακόμα πως είναι οι καλύτεροι και οι πιο σπουδαίοι του κόσμου. Ποτέ άλλοτε τόσοι καλοί μαζεμένοι δεν πέτυχαν ένα τόσο άθλιο αποτέλεσμα. Να είσαι καλά!) 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου