Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ψόφος στη ΝΕΡΙΤ...........

facebook

        

Eleni Konidari
·
"Μεγάλη αναταραχή επικράτησε χτες έξω από το υπουργείο οικονομικών: ένα μάτσο μαύρες μάγισσες κραδαίοντας σκουπόξυλα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που έντρομοι προσπαθούσαν να τις αποκρούσουν. Η επίθεση ήταν σφοδρή και οι άμοιροι αστυνομικοί ήσαν σίγουροι ότι οι υπερφυσικές δυνάμεις του κακού θα τους εξόντωναν. Αφού τους έκαναν του αλατιού, οι κακές μάγισσες καβάλησαν τα σκουπόξυλα και μετέβησαν στο νοσοκομείο, όπου μεταμορφώθηκαν σε τραυματίες, κατηγορώντας τους αστυνομικούς ότι τις χτύπησαν!!! Ο νέος υπουργός οικονομικών κ.Βεληγκίκας Χαρδαβέλας δήλωσε ότι είναι μεγαλόψυχος και δεν θα κυνηγήσει τις μάγισσες οι οποίες δεν είναι παρά απλά εκτελεστικά όργανα του Κακού, αλλά θα είναι αμείλικτος με τον εντολέα τους που δεν είναι άλλος από τη μυστικιστική οργάνωση "Far Left & Co" που έχει σαν σκοπό της την καταστροφή του κόσμου."
Από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ


     

(@adiasistos):


''Καθαρίστριες κινήθηκαν κατά των ΜΑΤ'

ο τίτλος της ΝΕΡΙΤ. Η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται εξάλλου.Kostas Papadatis 

       


Τι είχαν τα ΜΑΤ για να προστατευθούν από την φοβερή επίθεση που εξαπέλυσαν οι καθαρίστριες ; ήταν σχεδόν άοπλοι ..... μόνο ασπίδες γκλόμπ και σιδερογροθιές... τα καημένα !!!


 

Giorgos Zacharakis
Αι ημέτεραι εθνικάι δυνάμεις ΤΡΟΙΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΑΤ, ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ κατατρόπωσαν τα αναρχικά στοιχεία των καθαριστριών. Το κράτος ενωμένο νίκησε. Η Πατρίς ενωμένη μπορει να μεγαλουργήσει. Η σημερινή νίκη αποτελεί σταθμό στην πορεία επιβολής του νόμου και της τάξης. Η σημερινή νίκη θα είναι η απαρχή ολοκληρωτικής επικράτησης της Τροικας και των αγορών (ντόπιων και Ξένων). Το παλιό κοινωνικό κρατος θα γρεμισθεί ολοκληρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου