Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ριζοσπάστες Ξανά Μπουρμπούλης Σπύρος

Και έτσι λοιπόν,μετά από 3,5χρόνια Καλλικρατικής κ μνημονιακής πολιτικής φτάσαμε στο δια ταυ τα.Και το αποτέλεσμα ένα μεγάλο μηδενικό.

Μέσα σε αυτήν την παρωδία των ψευδών εντυπώσεων,η πραγματικότητα είναι μια,ότι η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά. Έτσι ,το μόνο που μου υπαγορεύει η συνείδηση μου είναι η ενεργή συμμετοχή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας μας,διεκδικώντας με αξιοπρέπεια όλα όσα μας ανήκουν. 



Για πρώτη φορά λοιπόν και έπειτα από ώριμη σκέψη συμμετέχω στις αυτοδιοικιτικές εκλογές στο πλευρό του ΜΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ και του συνδυασμού ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ. Ως εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλλονιάς κ Ιθάκης,γνωρίζω ότι οι δυσκολίες ειδικά για τους συναδέλφους είναι πολλές και η κατάσταση χειροτερεύει.Μόνο με την συμμετοχή όλων,και απαραίτητες προϋποθέσεις την θέληση,το όραμα και το σχεδιασμό,μπορούμε να ξεκινήσουμε δυναμικά για τις αλλαγές που θα μας πάνε μπροστά.

Για αυτό το λόγο η συμμετοχή μας στις κάλπες πρέπει να είναι δυναμική και το μήνυμα μας ηχηρό.,για να πραγματοποιήσουμε μαζί όλα εκείνα που θα μας κάνουν περήφανους που είμαστε Κεφαλονίτες. 

Μπουρμπούλης Σπύρος του Χρηστοθεοδωρου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου