Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

οι σφαίρες που θα πέσουν θα είναι χρυσές.

Μία είδηση που πέρασε στα ψιλά... το ΔΝΤ ενέκρινε δάνειο 300 εκατ. ευρώ στην Αλβανία!
Θα μας πείτε είναι λογικό; Θα σας πούμε ότι είναι απολύτως λογικό!
                          

Έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως ότι κάθε κίνηση που γίνεται, έχει σκοπό την αποσταθεροποίηση των χωρών που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον διαμελισμό τους. Μία χώρα διαμελισμένη είναι ευκολότερο να εξαρτηθεί από τους τραπεζίτες σε σχέση με μία χώρα που ακολουθεί συντεταγμένα μία άλλη διέξοδο στα οικονομικά της προβλήματα. Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο είναι απολύτως λογικό να δούμε αποσπάσεις τμημάτων χωρών που δεν θα περίμενε κανείς. Χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία είναι μέσα στην λίστα. Για την Ελλάδα στην περίπτωση που αθετήσει τους όρους του μνημονίου ΕΤΟΙΜΟ είναι το σχέδιο.
Η Τουρκία δέχθηκε σοβαρό πλήγμα στην οικονομία της από την υποτίμηση του νόμισμα τής. Η Αλβανία μπήκε δυνατά στην μέγγενη του ΔΝΤ. Η Βουλγαρία στην δίνη της οικονομικής-πολιτικής αστάθειας εδώ και καιρό. Τα Σκόπια με την επιθυμία των Ε.Ε. και των ΗΠΑ σε ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. και με de facto αναγνώριση. Η Κύπρος στο χειρότερο "σχέδιο Ανάν", αφού αναγνωρίζει οριστικά το ψευδοκράτος!!! κοκ 
Όλα αυτά δημιουργούν ένα κλίμα για περαιτέρω εδαφικές διεκδικήσεις-τριβές, για αποσχίσεις και προετοιμάζουν το ντόμινο των οικονομικών εξελίξεων. Ο διαδοχικός τρόπος δε, που διασπείρονται τα "εύφλεκτα στουπιά" δείχνουν ότι επιθυμούν στην παρούσα φάση, ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, πολέμους και πολεμικές επιχειρήσεις μικρής κλίμακας για να ελέγχεται και το κόστος τους. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μονότονα.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λοιπόν... οι σφαίρες που θα πέσουν θα είναι χρυσές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου