Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ας γίνουμε λαϊκιστές....Βρε ουστ από δω!

Ας γίνουμε λαϊκιστές.

   
    

Οι παροχές του Σαμαρά είναι εφάπαξ 500 ευρώ στους φτωχότερους 1.000.000 και 100 ευρά σε κάθε άστεγο. Τα 500 ευρώ πάνε στο 1 εκατομμύριο των φτωχότερων (Ελλήνων φυσικά γιατί οι μετανάστες έχουν βρώμικο αίμα), ενώ σχεδόν 2 εκατομμύρια είναι οι άνεργοι, 3 εκατομμύρια ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας κι άλλα 2 εκατομμύρια φλερτάρουν ανοιχτά.

Ποια είναι τα κριτήρια για το 500ευρο, άγνωστον.

Μην πει κανείς ότι το κάνει για εκλογικούς λόγους, μην πει κανείς ότι θυμίζει χάντρες στους ιθαγενείς και Μαυρογιαλούρους, θα του βάλω πιπέρι στο στόμα.
 
Ακόμα κι αυτοί που θα πάρουν το 500ευρο πρέπει να είναι ντιπ για ντιπ ΝΤΟΥΡΜΟΥΚΙΑ αν τον ψηφίσουν, αφού λόγω Σαμαρά και προπατόρων του χρωστάνε για ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, σπίτι, δάνεια, φροντιστήρια, γιατρούς, φάρμακα κλπ κανά 20-200 χιλιάδες ευρώ, οπότε το 500ευρο μοιάζει με ασπιρίνη στον βαρύ καρκίνο. (Εγώ προτείνω: παίρνουμε το 500ευρο και ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ.)

Για τους δε άστεγους δεν το συζητώ: αντί να φτιαχτούν ξενώνες ή να τους δοθούν σπίτια, παρέχουν 100 Ευρώ . Θαύμα. Το βγάλανε το μήνα πριν τις εκλογές ...στα παγκάκια. Αν αυτές είναι οι παροχές , καταλαβαίνουμε όλοι ποιες είναι οι ...ανταποδόσεις: 

Ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας, ομαδικές απολύσεις, διάλυση υγείας-παιδείας-κοινωνικών παροχών, μισθός-σύνταξη χαρτζιλίκι, αύξηση κι άλλο των λουκέτων και της ανεργίας, διάλυση ασφαλιστικού (αφού δε θα πάρεις σύνταξη ποτέ μαλάκα εργάτη, τι το θες το ασφαλιστικό?), πνιγμός μεταναστών, χάιδεμα σωμάτων ασφαλείας και παντός φύσεως φασιστών, εθνικισμός, πολεμοκαπηλεία και στο βάθος μνημόνιο 3.

Βρε ουστ από δω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου