Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΝΕΡΓΕ ….

http://anorthografies.net/


raising fistsΦίλε σε σένα κράζω.
Εσένα που σε έχουν πείσει ότι εσύ φταις για την ξεφτίλα σου. Εσένα που προσπαθούν με όλα τα μέσα να σε μεταλλάξουν σε ζητιάνο της δικής σου ζωής.Εσένα που σε έχουν καταφέρει να αυτοκτονείς για να βγάζουν πλεόνασμα οι τράπεζες. Εσένα κράζω.
Αφού κατάφεραν πριν από όλα να σε πείσουν ότι έχεις ανάγκη σωτήρες, αφού σε χώρισαν σε είδη όπως τα προϊόντα, αφού σε έβαλαν να βλαστημάς τον γείτονα σου επειδής έχει να φάει, αφού σου αφαίρεσαν κάθε δικαίωμα στο όνειρο, τώρα θα δώσουν και ένα πεντακοσάρικο στον ματατζή για να σε βαράει καλύτερα.
Συνάδελφε κοπρίτη (έτσι μας αποκαλούν οι νοικοκυραίοι) ξέρω ότι ίσως ποτέ δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να ξεφύγεις απ τη μιζέρια του μυαλού που σου έβαλαν με το ζόρι στο κεφάλι, ίσως το σπιτάκι που σου άφησαν οι δικοί σου νάναι το μόνο που σούχει απομείνει, ίσως να ελπίζεις ακόμα ότι κάπως θα βρεις τον τρόπο να επιβιώσεις έστω γλείφοντας χεσμένους κώλους.
Φίλε, αφού σου είπαν την δουλειά εργασία για να μη νιώθεις δούλος, μετά σου είπαν ότι αφού δεν εργάζεσαι (δεν παράγεις έργο) σε απασχολούμε, δηλαδή σου κάνουμε και χάρη  μιας που είσαι και μαλάκας, οπότε σιγά μη σε πληρώσουμε κιόλας.
Συνάδελφε τεμπέλη, όσο και να μη θες να το πιστέψεις τα πράματα είναι πολύ απλά. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρωποειδών, οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και κάτι πλάσματα κακομούτσουνα που στηρίζουν την ξεφτίλα τους, που την λεν ευτυχία, στη δυστυχία την δικιά σου. Σ’αυτή τη κατηγορία των κακομούτσουνων ανήκουν πολλά διαφορετικά είδη δίποδων. Φασίστες (στο μυαλό),καπιταληστές (αυτοδημιούργητοι αααχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχχαχαααα), θεοφοβούμενοι, καργιόλιδες, άνθρωποι του νόμου, ηγέτες, φιλόσοφοι που τα ξύνουν, επιστήμονες ( της δυστυχίας), καλλιτέχνες ( υπεραποπάνω ποταπών και βδελυρών απασχολήσεων όπως ειν το ψωμί), νοικοκυραίοι που κοιτάν τη δουλίτσα τους και την οικογένειά τους, και άλλοι πολλοί.
Σύντροφε κακομοίρη, έχουμε πόλεμο, ‘η αυτοί ‘η εμείς, τον πόλεμο αυτό πάντως δεν τον ξεκινήσαμε εμείς αλλά αυτοί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, απλά εμείς όλο αυτό το καιρό κλείναμε τα μάτια και το παίζαμε ειρηνιστές. Η ειρήνη σύντροφε έρχεται μόνο μετά από πόλεμο και είναι ουσιαστική μονάχα αν έχεις διαλέξει τον σωστό οχτρό. Στο κάτω κάτω αν υπάρχει ένας πόλεμος ιερός είναι αυτός που μάχεσαι για την ευτυχία του διπλανού σου που ταυτίζεται με την δική σου και των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου