Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Από στιγμή σε στιγμή γίνεται η σύλληψη του Τσίπρα.



Giordano Bruno


ΕΚΤΑΚΤΟ: Από στιγμή σε στιγμή γίνεται η σύλληψη του Τσίπρα. Σε ηλίκία έξι ετών έκαψε το Μινιόν και τον Κατράντζο. Οι πολυετείς έρευνες έφεραν επιτέλους αποτέλεσμα στις ανεξήγητες τότε πυρκαγιές. Κανενός το μυαλό δεν θα πήγαινε σε αυτόν τον Σατανά. Επίσης ο Τσίπρας σε ηλικία μόλις 1 έτους ήταν αυτός που σκότωσε τον Μάλιο και όχι η 17 Ν. Επίσης ο Τσίπρας διώκεται για κατάλυση πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία αφού τις τελευταίες ημέρες μιλούσε στο μπλοκαρισμένο από την ΕΥΠ τηλέφωνό του με σοβιετικούς αξιωματούχους ώστε να μπει η Ελλάδα στο "Σύμφωνο της Βαρσοβίας", στην "ΚΟΜΕΚΟΝ" και να εγκαθιδρυθεί δικτατορία του προλεταριάτου μαζί με το ΚΚΕ που έκανε φαινομενική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ για να ρίχνει στάχτη στα μάτια της εξουσίας. Στην ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο δούρειος ίππος του ΚΚΕ, όπως κάποτε η ΕΔΑ. Η ΓΑΔΑ αναμένεται να γεμίσει από τους συλληφθέντες επίδοξους πραξικοπηματίες και έτσι θα χρησιμοποιηθούν επικουρικά και τα κρατητήρια στη Μπουμπουλίνας. Από αύριο, για λόγους ασφαλείας, αι δημοκρατικαί ελευθερίαι αίρονται, η κυκλοφορία μετά τις 7 το απόγευμα απαγορεύεται, όπως και οι συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων. Μείνετε στα σπίτια σας και δεν θα σας πειράξει κανένας. 
Αύριο, για ευνόητους λόγους, δημοσιεύεται το ΦΕΚ για την ανασύσταση του ΕΑΤ-ΕΣΑ. Επίσης, επανέρχεται σε ισχύ ο Ν. 4229/1929 (ιδιώνυμο) και έτσι ποινικοποιούνται οι ανατρεπτικές κομμουνιστικές ιδέες. Η Μακρόνησος, αυτός ο νέος Παρθενών ανακαινίζεται και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους εαμοβούλγαρους. Η Δημοκρατία μας θα νικήσει τα μιάσματα. Κύριε Φλιτ, "ιδού ο στρατός σας!". Κυρία Μέρκελ, "ιδού το κράτος σας'...
http://www.sansimera.gr/articles/366

Στις φλόγες «Κατράντζος» και «Μινιόν»www.sansimera.gr
Τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου 1980 δύο ταυτόχρονες πυρκαϊές κατέστρεψαν δύο από τα ιστορικότερα πολυκαταστήματα της Αθήνας, «Μινιόν» και «Κατράντζος», εν μέσω της εορταστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου